آنلکا دوشنبه در تست پزشکی یووه !!!!!!!!اصلا انتظار چنین خبری را نداشتم ..... این چند روز منتظر پیوستن لیساندرو لوپز یا دروگبا به یووه بودم نه آنلکا
با اینکه به آنلکا علاقه دارم ولی به نظرم انتقال شکست خورده ای بشه درست مثل بنتنر ......
آنلکا دوشنبه در تست پزشکی یووه !!!!!!!!اصلا انتظار چنین خبری را نداشتم ..... این چند روز منتظر پیوستن لیساندرو لوپز یا دروگبا به یووه بودم نه آنلکا
با اینکه به آنلکا علاقه دارم ولی به نظرم انتقال شکست خورده ای بشه درست مثل بنتنر ......
آرش جان درسته آنلکا به دروگبا نمیرسه اما مطمعنا از گل نزن های خودمون خیلی بهتره!!
یادت نره آنلکا تو لیگ انگلیس آقای گل شده!
باز هم فساد داوری در ایتالیا !!!! 5تا داور داخل زمین چیکار میکنن ؟! یعنی هیچکدوم اون 2تا صحنه را ندید ؟؟؟!!!![]()
حالا میگیم هند دقیقه 93 هیچی ! خودمونو گول میزنیم که توپ به دست خوردولی اون صحنه ای که پیراهن میرکو را میشکن چی ؟! اون خیلی تابلو بود
از طرفی باید حرص بخوریم چرا تیم صدرنشین ایتالیا که امید ایتالیایی ها تو CL هست بیاد جلوی تیم قعرنشین اینطوری بازی کنه ؟!
کونته هم بعضی موقع ها بدجور رو اعصابه .... کوا را کشیده بیرون اونوقت میرکو که بدترین بازیکن یووه بود را گذاشته داخل زمین
یه سوالی که این چندوقته نه تنها ذهن من بلکه ذهن بچه های کانون هواداران یووه را درگیر کرده اینه که آیا میرکو و آنلکا بهتر از الکس بودن ؟!
همین دیگه وقتی مفت مفت دلپیرویی که به اون خوبی هر وقت تو زمین بود چیزی کم نمیذاشت رو میدن بره باید هم اینجوری در به در دنبال یه مهاجم باشن . تا آخرش برسن به یکی مثل آنلکا !. راستی داستان لوپز چی شد؟
این سران یووه معلوم نیست چی تو ذهنشون میگذره !
داوری بازی دیروز هم فاجعه بود انصافا . یه جوری شد که دیگه کونته با عصبانیت تمام اومد سمت داور و نزدیک بود یه دونه بخوابونه زیر چش داور !حالا هی بیان بگن داورا به نفع یووه قضاوت می کنن ! کو پس؟!
محرومیت برای مجموعه بیانکونری
9 بهمن 1391
بار دیگر دستگاه قضاوت ورزشی فوتبال ایتالیا دست به اعلام احکامی زد تا کینه ورزی این مجموعه به طور کامل با جامعه بیانکونری مشخص و ثابت شود.
دادگاه ورزشی و فدراسیون فوتبال ایتالیا پس از اتفاقاتی که در پایان دیدار یوونتوس و جنوا و اعتراض شدید مربی و بازیکنان یووه به داوری بازی را بررسی کرد، احکامی رو صادر کرد. به این ترتیب انتونیو کونته، مربی یوونتوس به همراه بونوچی برای دو جلسه از همراهی یووه محروم شدند.
در این میان جورجو کیه لینی نیز به یک جلسه محرومیت و پرداخت 5000 یورو محکوم شد. کونته و بونوچی همچنین باید جریمه 10000 یورو نیز بپردازند و باشگاه یوونتوس نیز به پرداخت 50000 یورو جریمه شد.
جوزپه ماروتا، مدیر ورزشی یوونتوس نیز از همراهی یووه تا 18 فوریه محروم شد.
juventus. ir
آنیلی: هر اتفاقی برای یوونتوس رخ می دهد، تبدیل به یک جنجال می شود
انتقادات کونته و جوزپه ماروتا به داور دیدار یوونتوس جنوا بازتاب مختلفی داشت و با عث ناخرسندی آنیلی شد
سایت گل- آندره آ آنیلی، رئیس باشگاه یوونتوس، از واکنش رسانه های ایتالیایی در مقابل انتقادات کونته و جوزپه ماروتا به داور دیدار یوونتوس جنوا، ابراز ناخشنودی کرد.
ماروتا و کونته اعتقاد داشتند داور جوان دیدار یوونتوس- جنوا باید در دقایق پایانی بازی یک ضربه پنالتی به سود بیانکونری اعلام می کرد و به همین دلیل عملکرد داور را به شدت مورد انتقاد قرار دادند؛ صحبت هایی که بازتاب مختلفی داشت و با عث ناخرسندی آنیلی شد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هر اتفاقی برای یوونتوس رخ می دهد، تبدیل به یک جنجال می شود. نباید اظهارنظرهایی که در آن شرایط و با عصبانیت بیان می شود، را دستکاری کرد.
ماروتا با لحن خیلی آرامی صحبت کرد. این به افرادی که داوران را انتخاب می کنند مربوط می شود که انتخاب های درستی داشته باشند.براساس انتخاب داوران در آینده، باید ببینیم آنچه گفته شده درست بود یا نه. همان طور که گفته بود ما باید به راهمان ادامه بدهیم و به یاد داشته باشیم که هر تیمی که در پایان رقابت ها قهرمان شود، با شایستگی به این عنوان رسیده است."
با توقف یوونتوس در دیدار مقابل جنوا، ناپولی توانست اختلاف در صدر جدول را به 3 امتیاز کاهش دهد.
ديشب چه بازيي شد!توي يكي دو دقيقه نزديك بود گل سوم هم زده بشه!اون دقايق كلا جبران كرد بازي پر اشتباه دو تيم رو حيف كاش اون توپ
بعد گل دوم لاتزيو كه نصيب جيووينكو شد ميرفت تو گل كه واقعا رويايي ميشد ولي اگر! بهتر ميزد!حالا برگشت اون توپ رو گل نكردن هنري بود كه
كلوديو ماركيزيو ازپسش براومد!يعني موقعيت حداقل 100 درصدي رو خراب كرد!!![]()
سران یووه فقط باید برای اینکه به جام برسند باید در همین ژانویه یجوری دروگبا رو راضی میکردند
آنلکا هم مسلما از ووچینیچ و جووینکو بهتره ولی دروگبا چیزه دیگری بود
شما ببین دیشب فقط 2 تا موقعیتها یووه یه finisher تمام عیار داشت چی میشد
اوایل منم فکر میکردم مشکل از اینه که مهاجم تمام عیار نداریم ولی الان میفهمم اشتباه میکردم !
چطور اوایل فصل که همه تیمها را با تعداد گلهای 4-3 میزدیم اینطوری نبود ؟! تو این 5-4 هفته اینطوری شده ؟! به نظرم مشکل از جای دیگه است !!!
اینکه بازیکن های تیم نمیتونن حتی دروازه خالی را گل کنن مشکل روانیه نه مشکل خط فوروارد ! اوایل فصل مارکیزیو و جووینکو و ووچینیچ خیلی عالی موقعیت ها را به گل تبدیل میکردن ولی الان گل کردن موقعیت ها واسشون شده آرزو ! مشکل از کونته هم هست .... با اینکه علاقه زیادی بهش دارم ولی بعضی وقت ها کارهایی میکنه که آدم بهش شک میکنه
همین که تو بازی با لاتزیو بجای پوگبا از پادووین و بجای مارکیزیو از جیاکرینی استفاده کرد !!!!!!!!!! این چندوقته تیم مشکل داشته هیچ ، داوری ها هم همش برعلیه ما بوده
تو بازی با لاتزیو هم حداقل یه خطا (صحنه تک به تک ووچینیچ) را پنالتی اعلام نکردن
در کل با این وضعی که تیم داره اسکودتو هم مشکل به نظر میرسه ..... به جام باشگاه ها هم امیدی نیست
خب یووه دیشب تونست هافبک بازیساز 23 ساله سمپدوریا رو به خدمت بگیره. Andrea Poli (چقدر مشابه پیرلو هست اسمش، بازیش هم همینطور) این فصل رو در سمپدوریا می گذرونه و از فصل آینده به یووه میاد. از الان دو خرید خوب برای سال آینده داریم، یورنته و پولی.
به نظر من هدف نقل و انتقالات آینده باشگاه باید تا حد زیادی رد کردن بازیکن های اضافی باشه. حداقل 6-7 بازیکن در تیم هستن که اصلا بازی نمی کنن و با رفتنشون میشه هزینه نقل و انتقال و دستمزد حداقل یک بازیکن درجه یک برای تیم مهیا بشه.
--
امسال شرایط بهتر میشه... پیرلو برمی گرده بزودی و آساموا هم از بازیهای آفریقا برمی گرده و تیم مطمئنا برمی گرده به دوران اوج.
باور کنین من هر چی تلاش میکنم که بفهمم چرا یووه دل پیرو رو رد میکنه و آنلکا رو میخره هیچی سر در نمیارم![]()
همین الانش هم ترزگه!! و دل پیرو دارند بازی های بهتری نسبت به آنلکا توی سیدنی و ریورپلاته انجام میدن!
ولی یووه به بازیکنی مثه یورنته به شدت نیاز داشت و یه خرید خیلی خوب بود ... مدت ها بود که یووه دنبال یه مهاجم نوک بود و با خیلی ها مذاکره کرد طوری که هر بار شایعه میشد فلان بازیکن میخواد بیاد یووه میگفتم شایعه ست از هیگواین و ویا گرفته تا فن پرسی!! ولی بلاخره یه مهاجم خوب خرید ... بهتون تبریک میگم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)