تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 22 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 216

نام تاپيک: Halo 4

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

آقا واقعا فن ها الکی اینقدر سوپرمنی Hype نمیکنن!!! بازی فوق العاده هست این اواخر! اصلا بالانسی که تویه این بازی وجود داره وکاربرد هر چیزی تویه هیچ بازیه FPS ای وجود نداره! یک جاهایی باید از محیط استفاده کنین برایه راحت تر کردن کاره خودتون. Level Design بازی عالی میشه اواخر بازی طوری که تا بخواد حوصلتون از تیر اندازی سر بره چیزایه جدید میبینید. گرافیک ، وسعت ، چهره ها ، انیمیشن ها ، موسیقیه حماسی و ... فوق العاده هست ، فقط من دنباله تنظیماته صدا میگشتم که موزیک بازی رو بیشتر کنم پیدا نکردم خیلی سخته از بازی ایراد پیدا کرد ، خیلی سخته.

2. 4 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من یه سوال برام پیش اومده :
    مگه این بازی صرفا یک بازی شوتر نیست ؟
    برام جالبه که یه بازی که سبکش فقط شوتر هست انقدر طرفدار داره!
    هیچ وقت نتونستم با این سبک بازی ها ارتباط برقرار کنم ...
    دلم می خواد برم اینو بگیرم ببینم چیه که انقدر تعریف می کنین، ولی ظاهرا اینم گیم پلیش فقط تیراندازیه می ترسم بگیرم ضد حال بخورم ...

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

مثل اینکه هنوز تاپیک منتقل نشده!

بازی خیلی خوب شده، انتظار چنین چیزی رو نداشتم!
    نورپردازی و صدا گذاری بسیار عالی
    گرافیک خوب (قابل قبول)
    گیم پلی روون و عالی
    هوش مصنوعی دشمن ها هم خیلی جالبه

5. این کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من یه سوال برام پیش اومده :
    مگه این بازی صرفا یک بازی شوتر نیست ؟
    برام جالبه که یه بازی که سبکش فقط شوتر هست انقدر طرفدار داره!
    هیچ وقت نتونستم با این سبک بازی ها ارتباط برقرار کنم ...
    دلم می خواد برم اینو بگیرم ببینم چیه که انقدر تعریف می کنین، ولی ظاهرا اینم گیم پلیش فقط تیراندازیه می ترسم بگیرم ضد حال بخورم ...
    علیرضا Halo یک متود مجزا از شوتر رو همیشه ارائه داده که البته من تا اینجا در Halo هایی دیده بودم که بانجی سازندش بوده این قسمت جدید رو باید تجربه کنم ولی با همین دید کلی
    Halo همیشه دو مدل طرفدار داشته حد واسط نداشته
    یا عاشق بازیش میشی
    یا از این بازی متنفر میشی که کلا خوشت نمیاد

یک مورد دیگه گیم پلی بازی هستش که در نوع خودش منحصر به فرد هستش که با یک داستان خیلی خوب همراه شده.
    Halo 3 تا اونجایی که یادم بود حدود 15 میلیون نسخه فروش داشته که این موضوع از علایق بسیار بالای ملت غرب به داستان سرایی های فضایی گونه و روایاتی مثل جنگ ستارگان و این مقاله ها هستش که باعث شده این قدر طرفدار داشته باشه اما در داخل خیلی کم طرفدار هیلو وجود داره
    برای مثال چند وقت پیش به یکی از 360 طرفدارانم گفتم که Halo منتشر شده ولی با این که طرفدار دو اتیشه 360 بودش ولی از هیلو خوشش نمیومد دلیلش هم وجود دشمنان اسباب بازی مدلی و فضای فوق العاده فانتزیش هستش که این کلا به وضوح چندین بار بوده که این همه طرفدار که فروم بغلی میبینی 70 درصدشون متوصل هایپ هایی هستن که زیر شاخه انحصاری بودن این بازی برای کنسول 360 و طرفداری از این بازی ارائه شده قرار گرفتن و همون 70 درصد هیلو های نسل قبل و قسمت های قبل رو تجربه نکردن. (که البته باید به گیمرهای قدیمی هیلو مراجعه کرد که از قدیم با این عنوان اشنا هستن )
    در این بین هم عظیم ترین تبلیغات کمپانی ماکرو سر این بازی بوده در هر یک از سال هایی که برای انتشار اماده میشده و این هم از دلایل طرفداری بالای بازی شده که خب خود عنوان هم هیچ وقت عناوینش الکی تبلیغ نشدن با مراجعه به نمرات و نقد های نسخه های قبلی از وضعیت کیفیت بازی هم میشه فهمید که با این که یک شوتر محض با روند تکراری سال های قبل هستش اما خب از صاحب های سبک شوتر روی کنسول به حساب میاد و همیشه تحسین شده بوده.
    Last edited by Layken; 17-10-2012 at 00:25.

7. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

علیرضا Halo یک متود مجزا از شوتر رو همیشه ارائه داده که البته من تا اینجا در Halo هایی دیده بودم که بانجی سازندش بوده این قسمت جدید رو باید تجربه کنم ولی با همین دید کلی
    Halo همیشه دو مدل طرفدار داشته حد واسط نداشته
    یا عاشق بازیش میشی
    یا از این بازی متنفر میشی که کلا خوشت نمیاد

یک مورد دیگه گیم پلی بازی هستش که در نوع خودش منحصر به فرد هستش که با یک داستان خیلی خوب همراه شده.
    Halo 3 تا اونجایی که یادم بود حدود 15 میلیون نسخه فروش داشته که این موضوع از علایق بسیار بالای ملت غرب به داستان سرایی های فضایی گونه و روایاتی مثل جنگ ستارگان و این مقاله ها هستش که باعث شده این قدر طرفدار داشته باشه اما در داخل خیلی کم طرفدار هیلو وجود داره
    برای مثال چند وقت پیش به یکی از 360 طرفدارانم گفتم که Halo منتشر شده ولی با این که طرفدار دو اتیشه 360 بودش ولی از هیلو خوشش نمیومد دلیلش هم وجود دشمنان اسباب بازی مدلی و فضای فوق العاده فانتزیش هستش که این کلا به وضوح چندین بار بوده که این همه طرفدار که فروم بغلی میبینی 70 درصدشون متوصل هایپ هایی هستن که زیر شاخه انحصاری بودن این بازی برای کنسول 360 و طرفداری از این بازی ارائه شده قرار گرفتن و همون 70 درصد هیلو های نسل قبل و قسمت های قبل رو تجربه نکردن. (که البته باید به گیمرهای قدیمی هیلو مراجعه کرد که از قدیم با این عنوان اشنا هستن )
    در این بین هم عظیم ترین تبلیغات کمپانی ماکرو سر این بازی بوده در هر یک از سال هایی که برای انتشار اماده میشده و این هم از دلایل طرفداری بالای بازی شده که خب خود عنوان هم هیچ وقت عناوینش الکی تبلیغ نشدن با مراجعه به نمرات و نقد های نسخه های قبلی از وضعیت کیفیت بازی هم میشه فهمید که با این که یک شوتر محض با روند تکراری سال های قبل هستش اما خب از صاحب های سبک شوتر روی کنسول به حساب میاد و همیشه تحسین شده بوده.
    مرسی حامد جان
    با این تفاسیر بی خیال خریدنش شدم، کلا از شوتر محض خیلی خوشم نمیاد مخصوصا از نوع FPS ش .

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

منم بازی رو گرفتم و تا مرحله 4 رفتم جلو.......
    بازی از هر نظر از انتظارات من بالاتره!
    قبل از لیک شدن بازی نگران بودم مراحل بازی نسبت به قبل خطی شده باشن و اون طراحی مراحل قبل رو توی هیلو 4 نبینیم،ولی وسعت مراحل و محیط ها از اون چیزی که فکر میکردم واقعا بزرگترن.هوش مصنوعی بازی هم خیلی خیلی خوب هستش،وقتی مبارزه کاوننت ها با knight ها رو دیدم اول 1-2 دقیقه نشستم ببینم چجوری با هم میجنگن(!) تا وقتی که به نفر بهم تیر زد!واکنش دشمن ها به نارنجک ها،شلیک ها و ..... واقعا عالی هستش.
    از صداگزاری و موسیقی بازی هم بهتره چیزی نگم!
    میرسیم به بخش گرافیک بازی،توی سری هیلو گرافیک زیاد عامل مهمی نبود ولی توی این نسخه گرافیک بازی هم خیلی عالی هستش و با توجه به وسعت مراحل،فریم ریت ثابت،هوش مصنوعی قوی بازی(و یه سری عامل دیگه) باید به 343 بخاطر اینکه تونستن روی یه کنسول 7 ساله همچین گرافیکی رو پیاده کنن تبریک گفت......
    از داستان بازی هم چیزی نمیگم،باید خودتون امتحان کنین.
    +
    وقتی رفتم توی بخش Infinity برا وارد شدن به War games ، Spartan Ops و ...بازی میگفت که باید به لایو کاکنت بشیم،اط رفی یکی از اچیومنت های بازی اینه که یکی از مراحل Spartan ops رو روی لجندری تنها تموم کنیم.احتمال میدم اون کانکت شدن به لایو برای دانلود مپ ها و Spartan ops باشه(تایید شده که یا مپ ها رو میتونید از دیسک 2 نصب کنید یا اینکه از لایو با دیسک 1 دانلود کنید).امروز دیسک دوم بازی رو میگیرم و این مورد رو تست میکنم......

10. 5 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خوب بازی تموم شد.
    از اونجایی که من Review نمینویسم فقط نمره ی خودم رو میدم : 9.5
    این نمره ی من فقط به بخشه Campaign هست و من چون Online بازی نمی کنم نمی تونم به اون قسمت نمره بدم برایه همین دلیل نمره ی من کاملا بی ارزش هست و فقط تویه Campaign بازی ارزش داره.
    اون نیم نمره که کم کردم ، یک جورایی از این گیرایه عجیب غریب بود بازی تمامه مواردش عالی بود ، یعنی همه چی درست و اونطور که باید باشه بود ، اما در همون حیطه ی Halo بود بازی ، یعنی احساس کردم سازنده ریسکه زیادی نکرده تا به بازی چیز های جدیدی اضافه کنه به اون صورتی که تو Halo هایه قبل دیدیم ، و داستان و داستان پردازی بازی هم به نظرم به کارهایه Bungie نمیرسید. موسیقیه بازی هم با اینکه فوق العاده بود و هرچی جلوتر میرفتی بهتر میشد ، اما یک جورایی orginial نبود و اون حسه Score هایه Martin و اون یکی دیگه رو نمیداد ، دقیقا میتونستی احساس کنی که این کار ، کاره اصل نیست و یک جورایی Fake هست. در کل چجوری بگم ، کاره Bungie یک نمه Epic تر بود با اینکه تویه این نسخه خیلی سعی شده اونجوری باشه اما به نظرم نتونسته برسه. چون نمی خوام ذره ای از داستان رو بگم برا همین نمیتونم کامل منظورمو برسونم.

12. 7 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب به لطف ایزدی من هم بالاخره تونستم شروع کنم گفتنی هارو همه گفتن منم اضافه کنم که از وقتی وارد بازی شدم ادم نمی تونه بیاد بیرون ضرب گیم پلی بازی فوق العاده زیباست
    موسیقی منو بازی بخش Press Start خیلی زیباست دیگه نمره کامل موسیقی همونجا داده شد بحثش تمومه تا الان Mass Effect 3 تو اون بخش موسیقیش برام نامبر وان بود در این سال
    داستان هم مبحث زیاده تمایل دارم در این مورد صحبت کنیم اما این بخشش واقعا زیبا بود

محتوای مخفی: کورتانا و چیف  
    معلومه رابطه بین کورتانا و چیف در بازی زیاد خواهد شد
    دیالوگ صحبت در مورد مدت زمان هوش مصنوعی کورتانا با چیف و این که باید دکتر هالزی رو پیدا کنن واقعا عالی بود ( 343 افرین)

اما یک چی میگم اینجا میگم اول اخر هستش در موردش صحبت می کنم تا این چند مرحله ای که اومدم در مورد گرافیک بازی هستش باید بگم که ( نه ).
    من طرفدار هیلو هستم من از هیلو گیمرهای قدیمی هستم و قصدم بیان واقعیت چیزی هستش که دیدم نه فراتر از اون
    اون هایپ هایی که فروم بغلی دیدم و GTX 460 نمی دونم این بساط برام تداعی خیلی موراد رو داشت اما نه گرافیک Geow 3 از این چرب تر بود
    راه دوری نمیرم برا این سال گرافیک ME3 که با داشتن فضا و اتمسفر مشابه با این بازی ، گرافیکش خیلی بهتر بود از خیلی لحاظ ...(همون نسخه کنسولی )
    گرافیک Halo 4 بسیار زیباست شکی درش نیست اما من این طوری بگم که 343 خواسته با ارائه یک گرافیک زیبا از تواناهی های عالی گیم پلی بازی کم نکنه و گیم پلی رو فدا نکنه
    توضیح در مورد این گرافیک با جزییات در موقع مناسب...

خب بخش خطرناکش رو رد کردم
    خودمونیم کورتانا هم ... فک کنم یه راهی اخر پیدا کنن این دو کفتر عاشق به هم برسن
    در کل بگم که بعد یک مدت طولانی در این سال اروم و بی سروصدا دارم به کلمه واقعی یک بازی عالی تجربه میکنم.

14. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

اون هایپ هایی که فروم بغلی دیدم و GTX 460 نمی دونم این بساط برام تداعی خیلی موراد رو داشت اما نه گرافیک Geow 3 از این چرب تر بود
    راه دوری نمیرم برا این سال گرافیک ME3 که با داشتن فضا و اتمسفر مشابه با این بازی ، گرافیکش خیلی بهتر بود از خیلی لحاظ ...(همون نسخه کنسولی )
    حامد این 2 خط پستت رو قبول ندارم.
    من خودم از گرافیک مس افکت روی کنسول خیلی نا امید شدم،اینی که میگی گرافیکش از خیلی لحاظ از هیلو 4 بیشتره رو هر چقدر فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم که کجای گرافیک مس افکت از هیلو 4 بهتره.....
    نورپردازی،کیفیت بافت ها،Draw Distance،سایه ها و .... توی هیلو 4 خیلی خیلی بهتر کار شدن.
    GeoW هم گرافیک خیلی خوبی داشت و با اینکه نورپرازی اون هم خیلی خوب بود ولی بازم هیلو 4 گرافیک بهتری داره.کنار این گرافیک خوب هوش مصنوعی فوق العاده بازی و وسعت مراحل رو هم در نظر بگیر که بدون هیچ افت فریمی اجرا میشه.
    +
    یکی از نکات برجسته محیط های بازی اینه که تقریبا روی 90% اجسام میشه رفت!با یکی از دوستان Co-op بازی میکردم،(توی مرحله 5)رفته بود روی یه تخته سنگ خیلی خیلی بلند و با اسنایپر دشمن ها رو میزد!فکر نمیکردم بشه اینقدر بالا رفت!
    +
    توجه به نکات کوچیک و بزگ توی بازیواقعا فوق العادست،از افتادن سایه خود کاراکتر روی اسلجه گرفته تا صدای شلیک اصحله ها توی محیط های مختلف(مثا صدای assault rifle توی محیط های باز ،راهرو ها و محیط های سربسته ای که نسبتا بزرگ هستن فرق میکن
    نه).امروز یه نکته خیلی جالب توی بازی رو کشف کردم!یه سری جعبه توی بازی هستن که در دارن،اگه 5-6 بار بهدر این جعبه ها ضربه بزنید درش باز یا کنده میشه!

16. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اقا من میگم نمراتش به 95 میرسه بگید میرسه ، عجب ا

فقط تا اینجا بگم مو لا درز گیم پلی بازی نمیره

حامد این 2 خط پستت رو قبول ندارم.
    من خودم از گرافیک مس افکت روی کنسول خیلی نا امید شدم،اینی که میگی گرافیکش از خیلی لحاظ از هیلو 4 بیشتره رو هر چقدر فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم که کجای گرافیک مس افکت از هیلو 4 بهتره.....
    نورپردازی،کیفیت بافت ها،Draw Distance،سایه ها و .... توی هیلو 4 خیلی خیلی بهتر کار شدن.
    GeoW هم گرافیک خیلی خوبی داشت و با اینکه نورپرازی اون هم خیلی خوب بود ولی بازم هیلو 4 گرافیک بهتری داره.کنار این گرافیک خوب هوش مصنوعی فوق العاده بازی و وسعت مراحل رو هم در نظر بگیر که بدون هیچ افت فریمی اجرا میشه.
    علی صحبت در مورد گرافیک بماند برا تموم کردن بازی

یکی از نکات برجسته محیط های بازی اینه که تقریبا روی 90% اجسام میشه رفت!با یکی از دوستان Co-op بازی میکردم،(توی مرحله 5)رفته بود روی یه تخته سنگ خیلی خیلی بلند و با اسنایپر دشمن ها رو میزد!فکر نمیکردم بشه اینقدر بالا رفت!
    CO-Op نگو بگو هلو - بگو لذت واقعی یک بازی دو نفره

18. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •