دوست عزیز شما چه سایزی دارین ؟ من هم در کیفیت NX720 شکی ندارم ولی سایز 40 آن به علت Edge LED بودن حدس میزنم بیشتر شبیه EX720 باشه .
شما 40NX720 رو از نزدیک مورد بررسی قرار دادین ؟
دوست عزیز شما چه سایزی دارین ؟ من هم در کیفیت NX720 شکی ندارم ولی سایز 40 آن به علت Edge LED بودن حدس میزنم بیشتر شبیه EX720 باشه .
شما 40NX720 رو از نزدیک مورد بررسی قرار دادین ؟
متشکر اگه میشه یه عکس از دستگاهی که دارید بزارید نه عکس سایتها بعد یه عکس از مشحصات ان که برچسب سفید خورده ببینم که ایا ساخت مالزی نوشته
سری ای ایکس کمی تو تصویر 3 بعدی شبه میزد
اون قضیه داینامیک که تو سایز 40 یکی از دوستان اینطور میگه
عملکرد سری nx در تصاویر سه بعدی بهتره و deep color بهتری داره .قدرت اسپیکرها هم بیشتره و باس قوی تری ایجاد میکنه.بقیش بر میگرده به مشاهدات و مقایسه حضوری خود شما .حتما قبل از خرید به چند فروشگاه سر بزنید و ببینید تفاوت ها ارزش هزینه کردن بیشترر داره یا نه !dynamic edge led یا مشابه inteligent peak led معمولا در سایزهای بزرگتر استفاده میشه.
سلام.ببخشید متوجه نشدم مگه میشه سایز 40 این تلوزیون edge led باشه و سایز 46 اون dynamic edge led?
من تو سایت خود سونی دیدم نوشته dynamic dge led!
بله که میشه مهرداد جان (هم اسم منی) اینم مدرکش از سایت سونی آسیا و مالزی . هر سایت دیگه هم که بری همینو نوشته !
![]()
دوستان واسه سایز 46 پایه آلومینیومی هست ؟ قیمت ؟
[QUOTE=shamika;6630073]بله که میشه مهرداد جان (هم اسم منی) اینم مدرکش از سایت سونی آسیا و مالزی . هر سایت دیگه هم که بری همینو نوشته !
[/Q
آقا ممنون.واقعا نمیدونستم.سایز 46 هست تو ایران؟ چقدر قیمتش بالاتره؟ کیفیت تصویر کدوم سایز بیشتره؟
از نمایندگی رسمی بگیری داره اما توبانه بدون پایه است.
سلام
آقا من یه 46nx720 از پیرانشهر(نزدیکی های بانه) گرفتم 2150000. کیفیتشم خیلی خوبه. راضیم فقط یه فیلم 3d کم حجم که بتونم چکش کنم پیدا نکردم. یکی دو تا فیلم با پسوند mkv و avi دانلود کردم از این سایت
ولی تلویزیون باز نکرد. من دستگاه پخش ندارم. کسی لینکی واسه دانلود یه فیلم سه بعدی کم حجم سراغ داره که تی وی پخشش کنه؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سواله دیگه : من چند تا مستند با کیفیت hd دارم که فرمتشون avi هست ولی تی وی بازشون نمیکنه؟ به نظرتون دلیلش چیه؟ زبان دستگاهم فارسیه.
سلام...
اين پايه رو كه نوشتي 350 تومن ...كجاست؟؟؟؟
امكانش هست آدرس يا شماره تلفنشو بدي..؟؟ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)