نظرم کلا عوض شد نمیگیرم!بچه خواری؟!
حتی اگه نر باشن همه در نظر بگیر یکیشون تو دستته با خودت فکر میکنی یه بچه همستر به این بدی خوردش!![]()
نظرم کلا عوض شد نمیگیرم!بچه خواری؟!
حتی اگه نر باشن همه در نظر بگیر یکیشون تو دستته با خودت فکر میکنی یه بچه همستر به این بدی خوردش!![]()
Last edited by Arrowtic; 02-09-2011 at 15:21.
دوستان با اینکه منصرف شده بودم دیدم نمیشه
پسرداییم هم امروز یک عدد همستر نر خوشگل بهم داد ببینه خوشم میاد یا نه!سفیده فقط چندتا خال خال خیلی کمرنگ قهوه ای داره!
گویا 3 ماهشه اگه اشتباه نکنم!غذا چی بهش باید داد؟
Last edited by Arrowtic; 02-09-2011 at 19:56.
من 3 ماهه یه همستر دارم .... غذا بادام زمینی رو ا زهمه چیز بیشتر دوست داره...بعدش هم کاهو..
بعد مغزهای دیگه مثل گردو ..بادام درختی..فندق و سبزی خوردن هم خیلی دوست داره..
یه خورده دستمال کاغذی براش بزار خودش بر میداره میزاره زیرش برای اینکه نرم بشه زیرش مثل تخت خواب
خیلی همستر باهوشه..
بعد هر وقت دستشویی داره یه تیکه دستمال کاغذی بر میداره روی اون جیش میکنه که پخش نشه ادرارش
بعد کلا خیلی باهوشه همش با دندون در قفس رو می خواد باز کنه بیاد بیرون
عاشقش شدم حیف تا چند روز دیگه باید پسش بدم خانواده هم راضی به خرید نیستن
البته اگه ماده بود عذاب وجدان میگرفتمهی تو چشماش برق شیطانی بچه خوری میدیدم!
خواهرم سه تا توله گربه داره به نظرتون ماده ازش بگیرم بهتره یا نر؟
بستگی به روحیه خودت داره
نر و ماده گربه زیاد فرقی نمیکنه یه دوره ای میشه همشون فیلشون یاد هندوستان میکنن .
نر شیطونه و بازیگشوه ماده بیشتر ملوس و لوس و زیاد اهل بازی نیست
دوستان ما هر شب یک گربه هست تو حیاطمون 6 ساعت تمام یک بند میو میو میکنه.بچه گربست.میو هاش عین نالن.به نظر شما چشه؟خیلی دلم میسوزه یک بچه گربه کوچولئه خیلی خیلی خوشگله(البته کثیفه آخه گویا تو خیابونا وله بیچاره) به نظر شما مشکلش از چیه؟گرسنگی؟آخه رفتم براش غذا بردم بازم هر شب میومیو میکنه زبون بسته!
ترسیده مادرش رو احتملا گم کرده باید سعی کنید کم کم بهش با غذا دادن و حتی حرف زدن آرومش کنید فکر نکنید گربه ها محبت رو نیم فهمن من حتی چند بار دستور گرفتن گربه ها رو دیدم مثلا امروز جلوی مجتمع یکی از گربه ها داشت دنبالم می اومد بهش گفتم وایسا نیا نشست .
غذا دادن تنها کافی نیست یه کمی پیشش بشینید دستم نزدنید میشه ولی کنارش بشینید باهاش حرف بزنید . اونم موجودی محاتاج توجه هستش
درسته ، من زمانی که دانشجو بودم یه همچین مواردی رو میدیدم
یه بچه گربه تو حیاطمون بود ، وضعیت خوبی نداشت ، موهاش ریخته بود ، لاغر بود ، آوردمش تو خونه ، یه 3-4 ماهی پیشم بود ، بزرگش کردم ، روزهای آخر قبل رفتنش به راحتی باهاش حرف میزدم میفهمید منظورم رو ، صبح ها ساعت 7 بیدارم میکرد برم کلاس !
در این حد باهام خو گرفته بود که هر غذایی من میخوردم اونم میخورد ، عاشق خوراکی و تنقلات مثل چیپس و پفک و تخمه و پاستیل و اینا شده بود ! میرفتیم بیرون برای اون هم میخریدیم ! مخصوصا تخمه بسته ای مزمز !!
شبا همیشه رو تخت کنار پام میخوابید .
موقعی هم که پشت لپ تاپ میشستم میومدم نت کنار لپ تاپ میشست زل میزد به مانیتور !
روزهای آخر هم یه گربه نر اومد ، یه مدتی با هم بودن و بعدش دوتایی رفتن پی زندگیشون !
آخه من اینجا امکانات نگه داری ازشو ندارم برا همینم نمیخوام بهم وابسته شه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)