تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 25 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 243

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1390-1391 | پیش فصل

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انتقال نفت تهران به اراک منتفی شد

ورزش > لیگ برتر - فارس نوشت:
    مدیرعامل باشگاه نفت تهران از مخالفت سازمان لیگ حرفه‌ای با انتقال تیم فوتبال این باشگاه به اراک و منتفی شدن این موضوع خبر داد.منصور قنبرزاده در مورد وضعیت انتقال تیم نفت تهران به استان مرکزی گفت:« سازمان لیگ نامه‌ای به امضای عزیز محمدی رئیس سازمان برای ما ارسال کرده که در آن با انتقال تیم نفت تهران به اراک مخالفت شده است. در این نامه عزیز محمدی تاکید کرده انتقال یک باشگاه باید به یک مؤسسه فرهنگی ورزشی غیر دولتی صورت بگیرد نه آنکه به استانداری واگذار شود. ضمن اینکه مؤسسه تحویل‌گیرنده باید زیرساخت‌ها و ضوابط AFC را دارا باشد.»
    او این را گفت و ادامه داد:« با توجه به اینکه تربیت بدنی استان مرکزی نیز در نامه‌ای اعلام کرد، بدون تأمین منابع مالی حاضر به در اختیار گرفتن تیم نیست، انتقال تیم نفت تهران منتفی است. سازمان لیگ از ما خواسته هرچه سریع‌تر در مورد جذب بازیکنان و امضای قرارداد با آنها و ارائه فهرست تیم اقدام کند. از فردا (شنبه) کار خود را در این زمینه انجام می‌دهیم و تیم نفت در تهران به فعالیتش ادامه می‌دهد.»
    قنبرزاده در مورد وضعیت کادر فنی این تیم نیز گفت:« حسین فرکی یکی از مربیان اعتقادی و کاملا فنی و تخصصی است و به همین دلیل فصل آینده نیز ایشان سرمربی تیم ما خواهد بود، البته معتقدم فرکی می‌تواند در سطح ملی به کارلوس‌ کی‌روش هم کمک کند.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

عمادرضا: دایی به سپاهان بیاید خوشحال می شوم/از مدير برنامه هايم بپرسيد چرا رفتم شاهین

سایت گل - عماد رضا دم به تله نداد و حرف خاصی درباره حضورابهام برانگیزش در بوشهر نزد.
    عمادرضا در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: من از اول هم می دانستم که علی دایی من را قبول دارد و من خودم رو در رو با دایی صحبت کرده بودم. وی افزود: خودم هم نمی دانم چه طور شد که به بوشهر رفته ام، بهتر است از مدیر برنامه هایم بپرسید چون من اطلاعی زیاد ندارم.

عمادرضا تصریح کرد: من بدون اطلاع به تیم سپاهان اصفهان رفتم و اگر دایی به این تیم بیاید خیلی خوشحال می شوم.

وی خاطرنشان کرد: البته من مشکلی با قلعه نوعی و دیگران ندارم اما در این میان شایعه آمدن دایی به سپاهان زیاد شده است و همه فکر می کنند که با من هماهنگ کرده بود !
    او می گوید: من هم دایی را دوست دارم و به کارکردن با او افتخار می کنم.

علاقه رئيس هيئت مديره سپاهان به شهريار/ شانس علي دايي فعلا بيشتر از لوكا بوناچيچ است

سايت گل ـ‌ با قطعي شدن جدايي امير قلعه‌نويي از سپاهان، حالا مسئولان اين باشگاه در صدد انتخاب جانشين او هستند تا هر چه زودتر تكليف كادرفني زردپوشان اصفهاني مشخص شود.

به گزارش سايت گل، بر همين اساس مسئولان سپاهان چند روزه پيش از لوكا بوناچيچ سرمربي سابق اين تيم برنامه گرفتند و نظر او را در مورد مبلغ قرارداد جويا شدند. لوكا يكي از گزينه‌هاي اصلي باشگاه سپاهان است كه سابقه حضور در فينال ليگ قهرمانان آسيا با همين تيم را دارد.

نكته مهم اما اين است كه رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان علاقه خاصي به علي دايي دارد و مي‌خواهد او را به سپاهان بياورد. حتي تماس‌هاي ابتدايي هم با اين مربي گرفته شد و به نظر مي‌رسد طرفين به همين زودي مذاكره‌اي حضوري با يكديگر داشته باشند.

البته دايي در يك حركت شگفت‌انگيز برنامه‌هايش را به باشگاه پرسپوليس ارائه داده و فعلا هيچ كس نمي‌داند او چه چيزي در سر دارد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سیاوش اکبرپور به تراکتور پیوست

سایت گل - سیاوش اکبرپور بازیکن سابق تیمهای استقلالو استیل آذین به تراکتورسازی پیوست.

به گزارش سایت گل دقایقی قبل این بازیکن خبرتوافقش باتراکتور را در اختیار سایت گل گذاشت.

اکبر پور که فصل گذشته در شرایط فاجعه‌بار استیل آذین کارنامه نسبتا خوبی از خود به جای گذاشت یکی از بازیکنان مورد علاقه امیر قلعه نویی است.

اکبرپور دومین خرید مهم تراکتورسازی بعد از احسان حاج صفی است. تراکتور سازی با این مربی قصد دارد در سطح قهرمانی لیگ برتر حضور محکمی داشته باشد.

اکبرپور سابقه دو قهرمانی لیگ با امیر قلعه نویی را داراست و با او کارنامه بسیارخوبی به جای گذاشته است.

4. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه نویی :از خود عادل بپرسید به او چه گفتم/ من هم جای کریمی بودم میرفتم پرسپولیس

ورزش > لیگ برتر - قلعه‌نویی در پاسخ به کمالوند که گفته بود ژنرال یک میلیارد و 200 میلیون از تراکتور می‌گیرد، می‌گوید: «دستش درد نکند!»
    بهروز احمدی / در روزهایی که برخی ستاره ها به گل سرسبد فصل نقل و انتقالات تبدیل شده و هر روز اخبار و شایعات زیادی حول محور تیم جدید آنها به گوش می رسد، برخی مربیان هم همین وضعیت را پیدا کرده اند که یکی از این مربیان امیر قلعه نویی است،موفق ترین مربی یک دهه اخیر فوتلال ایران که با وجود تلاش فراوان سپاهانی ها حاضر به بازگشت به نصف جهان نشد. بسیاری از اهالی فوتبال مدعی‌اند امیر فصل بعد را در تبریز و روی نیمکت تراکتورسازی سپری خواهد کرد، ادعایی که خودش نه آن را تایید می کند و نه تکذیب.
    *خیلی ها منتظرند تا ببینند امیر قلعه نویی فصل بعد روی نیمکت کدام تیم خواهد نشست؟
    در ابتدا اجازه بدهید ولادت امیرالمومنین(ع) و روز پدر را به همه پدران عزیر تبریک بگویم.در ارتباط با این سوال هم باید بگویم که با جدایی از سپاهان چند پیشنهاد دارم که در حال بررسی آنها هستم تا چند روز دیگر تصمیم نهایی را بگیرم.
    *در سپاهان که نمی مانید؟
    خیلی دوست داشتم که برای سال سوم هم در اصفهان و در خدمت سپاهان باشم چون کاری را که در این باشگاه شروع کرده بودیم تازه امسال جواب می داد اما برخی اتفاقات رقم خورد که صلاح را در جدا شدن دیدم.جا دارد از باشگاه سپاهان،طرفداران خونگرمش که در این دوسال خیلی به من لطف داشتند تشکر کنم و از اصفهانی های عزیز هم به خاطر این مدت حلالیت بطلبم.
    *پس تصمیم تان جدی است؟
    بله، من دو سال رویایی را در اصفهان سپری کردم که همواره به عنوان خاطره خوش از آن یاد خواهم کرد ضمن این کهکار کردن با مدیری همچون ساکت هم برای هرمربی افتخار است که نصیب من شد اما دیگر نمی شد به این همکاری ادامه داد.
    *پس در نشست آخر هم با سپاهانی ها به توافق نرسیدید؟
    نه همان بحث های قبلی مطرح شد و به نتیجه خاصی هم نرسیدیدم.ببینید شاید بازیکنی مثل محرم نویدکیا که از بطن سپاهان است و عاشق سپاهان بیاید و قراردادش را با سقف قرارداد تمدید کند اما اگر 20 تا 30 بازیکن را از جمع فوتبالیست ها گلچین کنیم و به عنوان ستاره بخواهیم از آنها در تیم استفاده کرده و برای قهرمانی در ایران و آسیا استفاده کنی کمتر کسی را می توانی راضی کنی که با 350 میلیون سقف قرارداد به تیم هایی مثل سپاهان بیاوری چون شک نداشته باشید که ترجیح می دهد به جای سپاهان با این پول به استقلال و پرسپولیس رفته و در آن جا بازی کند تا حداقل در طول فصل 68 بازی اش از شبکه سوم و جام جم روی آنتن رفته و مدام در بورس قرار گیرد.
    *پس هنوز به قانون سقف قرارداد معترض هستید؟
    قانونی که درست نباشد همواره اعتراضات را در برخواهد داشت.به نظر من با این قانون تنها یک خدمت به باشگاه های استقلال و پرسپولیس شد و به نوعی یک ردیف بودجه برای این دو باشگاه تعریف کردند تا راحت تر تیم خود را ببندند و در این بین به باشگاه های شهرستانی توجهی نشد.
    *پس با این وضعیت حضور شما در تراکتورسازی محتمل ترین اتفاق است؟
    چند پیشنهاد دارم که یکی از آنها از تراکتورسازی است و در این چند روز هم نشست های خوبی با سردار جعفری داشتم .من قبلا" هم گفتم و الان هم می گویم که هر مربی دوست دارد جایی کارکند که شورو شوقی خاصی در آن باشد و طرفداران میلیونی داشته باشد.من چند بار به تبریز آمدم و همواره هم با خیل عظیم طرفدران تبریزی روبرو شدم و دیدم که در تبریز فوتبال تنها یک ورزش نیست بلکه زندگی است بنابراین برای من افتخار است که در این تیم هم فعالیت داشته باشم اما خب هنوز چیزی قطعی نیست و مذاکرات مان هنوز ادامه دارد.
    *اما فراز کمالوند مدعی شده شما بارقم یک میلیارد و دویست میلیون تومان برای یک فصل با تراکتورسازی به توافق رسیدید و حتی از مدت ها قبل با بازیکنان هم تماس گرفتید؟
    اولا" که بعید می دانم فراز کمالوند این حرف ها را زده باشد در ثانی من تا همین یکی دو روز پیش با سپاهانی ها درحال مذاکره بودم و می خواستم اگر زمینه فراهم شد به اصفهان برگردم چططور با تراکتورسازان از مدت ها قبل توافق کردم.
    *اما کمالوند این حرف ها را در شبکه استانی زد؟
    (پس از چند لحظه سکوت)نمی دانم چه بگویم... تنها می توانم بگویم دستش درد نکند.
    *شاید از این که شما جایش را گرفتید ناراحت شده؟
    بگذریم ،نمی خواهم راجع به این موضوع حرفی بزنم.
    *گفته می شد شما علی کریمی را در صدر فهرست خریدهای تان برای تیم جدید قراردادید؟
    من بارها گفتم و باز هم تاکید می کنم که علی کریمی یکی از بزرگ ترین بازیکنان فوتبال ایران است که هر مربی آرزوی داشتن بازیکنی مثل او را دارد و من هم در هر تیمی باشم مطمئنا" از آمدن او استقبال می کنم اما برحسب شرایطی که وجود داشت به نفع خود علی بود که برود پرسپولیس و من هم اگر جای او بودم این کار را می کردم.
    *در بازی خیرخواهانه فوتسال هم که همه چیز حول محور شما و سایر مربیان حاضر می چرخید؟
    *ای بابا هر چه بود حول محور ما نبود چون آن قدر بزرگانفوتبالی در این بازی حضور داشتند که من امیر قلعه نویی به عنوان کوچک ترین عضو، ته صف ایستاده بودم و تنها لذت می بردم.
    *شنیدیم در هنگام گل به خودی عادل فردوسی پور شما با تیکه انداختن به او همه نگاه ها را متوجه خود کردید؟
    تیکه نبود واقعیت را گفتم(باخنده)
    *حالا این واقعیت چه بود؟
    از خود عادل بپرسید اگر صلاح بداند خودش می گوید.

کد:

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

امکانش نیست نقل و انتقالات رو تو تاپیک اول بذارید
    منظورم ثبت شده ها هستش
    با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امکانش نیست نقل و انتقالات رو تو تاپیک اول بذارید
    منظورم ثبت شده ها هستش
    با تشکر
    اینجا میتونی ببینی
    کد:

8. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

گزينه سپاهان سر از جنوب درآورد
    بوناچيچ سرمربي شاهين بوشهر شد

خبرگزاري فارس: لوكا بوناچيچ هدايت تيم فوتبال شاهين بوشهر را برعهده گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، هيئت موسسين باشگاه شاهين بوشهر، علي افراشته را به عنوان سرپرست اين باشگاه و لوكا بوناچيچ را به عنوان سرمربي تيم شاهين بوشهر انتخاب كردند.
    افراشته جايگزين گزي در پست سرپرستي شده و بوناچيچ به جاي ميثاقيان هدايت اين تيم را بر عهده گرفته است.

همداني در گفت‌وگو با فارس:
    وضعيت قلعه‌نويي براي حضور در تراكتورسازي تا 48 ساعت آينده مشخص مي‌شود

خبرگزاري فارس: ستار همداني گفت: وضعيت امير قلعه‌نويي براي حضور در تراكتورسازي ظرف 48 ساعت آينده مشخص مي‌شود.

ستار همداني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اينكه گفته مي شود به زودي به عنوان دستيار امير قلعه نويي در تراكتورسازي مشغول به كار مي شود، اظهار داشت: هنوز با اين باشگاه قراردادي نبسته ام و در حال بررسي برنامه هستم. تبريز شهر و تراكتورسازي باشگاه خودم است. خوشحال مي شوم در كنار امير قلعه نويي در اين تيم خدمت كنم.

وي در پاسخ به اين سوال كه چرا به طور رسمي فعاليت قلعه نويي و همكارانش در تبريز اعلام نمي شود، گفت: حضور قلعه نويي در تبريز در مراحل پاياني است و اگر اعلام نمي شود به اين دليل است كه هنوز صددرصد نشده است. ظرف 48 ساعت آينده تكليف همه چيز مشخص مي شود. اگر حضورمان در تبريز مسجل شود از دوم تير تمرين را شروع مي كنيم.

همداني در خصوص جذب بازيكناني مثل سياوش اكبرپور، امير حسين صادقي و وحيد طالب لو گفت: اين حدس و گمان ها در مورد همه تيم ها است اما باشگاه با اين نفرات صحبت هايي كرده و به زودي همه چيز مشخص مي شود. قلعه نويي برنامه هايي دارد كه به زودي اجرايي مي شود.

گاهي فكر مي‌كنم همه چيز نقشه است تا بازيكنان خوبمان را بگيرند
    رضاييان: بعضي‌ها در مذاكره با بازيكنان كلام‌ سحرانگيز دارند

خبرگزاري فارس: معاون باشگاه فولاد خوزستان گفت: بعضي باشگاه‌ها در متقاعد كردن بازيكنان با قيمت سقف قرارداد، كلام سحرانگيز دارند.

مسعود رضاييان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد وضعيت قيمت بازيكنان در فصل نقل و انتقالات اظهار داشت: باشگاه فولاد خوزستان با توجه به الزام رعايت سقف قرارداد اين قانون را رعايت مي كند. اگر سقف را رعايت نمي كرديم اكنون مي توانستيم براي قهرماني خود را آماده كنيم اما اكنون با اين قيمت هايي كه توسط بازيكنان گفته مي شود نمي توانيم 6 بازيكن ليگ برتري بگيريم. اكثر بازيكنان مبلغ بالاي 500 ميليون تومان مي خواهند.

وي در پاسخ به اين سوال كه اگر سازمان ليگ سقف قرارداد را الزام كرده چطور بازيكنان درخواستي بالاتر از سقف دارند، عنوان كرد: نمي خواهم به كسي اتهام بزنم اما ظاهرا بعضي از آقايان به هنگام مذاكره با بازيكنان از كلام سحرانگيز برخوردارند. وقتي بازيكني به ما گفت بالاي 600 ميليون تومان مي خواهد و با تيم ديگري قرارداد مي بندد، من تعجب مي كنم. من به جادو اعتقاد دارم و واقعا خوش به حال طرفداران اين تيم ها.

رضاييان تصريح كرد: بازيكن ساخته و پرداخته فولاد حاضر نيست زير 600 ميليون تومان با باشگاه خودش قرارداد ببندد اما چطور مي شود در باشگاه ديگر با 350 ميليون تومان قرارداد مي بندد؟ به دليل اينكه اتحادي در باشگاه ها نيست قيمت بازيكنان روز به روز بالاتر مي رود. گاهي اوقات بدبين مي شوم و مي گويم شايد همه اينها نقشه است تا بازيكنان خوبمان را از ما بگيرند و به قدرت تيم هاي ديگر اضافه كنند اما وقتي آدم هاي زحمتكش مثل عزيز محمدي را مي بينم اين حس بدبيني را از دست مي دهم. هر چند كه اين قانون سقف قرارداد راه هاي دور زدن دارد و همه باشگاه ها آن را بلد هستند.

معاون باشگاه فولاد در پايان گفت: در هر صورت قانون سقف قرارداد نقدهايي دارد. در حالت يكسان كمتر كسي حاضر مي شود به اهواز بيايد اما برند فولاد باعث مي شود بازيكنان به اين تيم جذب شوند.

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

لوکا سرمربی شد، افراشته سرپرست

زينه سرمربيگری سپاهان اصفهان سر از بوشهر درآورد و پذيرفت در ليگ يازدهم روی نيمكت شاهين بوشهر بنشيند به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، خلیج فارس - احمد گزی دقايقی پيش اين خبر را تائيد كرد. گزی با بيان اينكه صبح امروز نشست مشتركی ميان گزينه های هئیت مديره شاهين بوشهر با علی افراشته برگزار شد گفت: در نهايت قرار شد لوكا بوناچيچ به عنوان سرمربی تيم فوتبال شاهين بوشهر معرفی شود. وی ادامه داد: همچنين در اين نشست علی افراشته استاندار سابق بوشهر و رئيس هئيت مديره شاهين بوشهر نيز به عنوان سرپرست باشگاه فعاليتش را آغاز كرد. وی افزود: در حاليكه اعضای هئیت مديره شاهين بوشهر روی مجيد ابوالفتحی برای مدير عاملی باشگاه نظر داشتند اما وی به دلايل شخصی اين مسئوليت را نپذيرفت و قرار شد به عنوان سخنگوی شاهين بوشهر فعاليت كند. وی افزود: در نشست امروز علی افراشته معاون اجرايی مجلس ، سيد پيروز موسوی مدير عامل پاس جنوبی ، مجید ابوالفتحی مدير كل روابط عمومی بانک صادرات ، خسرو باباشاهی و محمدرضا محمدی(گزينه های باشگاه شاهين بوشهر) به عنوان پنج عضو هئيت مديره جديد اين باشگاه مشخص شدند. گزی اضافه كرد: مذاكرات با لوكا بوناچيچ سرمربی شاهين بوشهر نهايی شده و او روز چهارشنبه وارد كشور شده و پنجشنبه در بوشهر در حضور هواداران به تيم معرفی می شود. گزی خبر داد: همچنين اقدامات اوليه برای برگزاری اردوی ده روزه تيم فوتبال شاهين بوشهر در تركيه انجام شده و اين اردو بزودی انجام می شود

--------------------------

پ.ن.: اصلا امیدی نیست! لوکا دنبال ستاره هاست، خودم شاهینی هستم ولی فکر نکنم شاهین ما با 3 میلیارد بدهی قبلی بتونه بازیکنای ستاره رو جذب کنه!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گفت‌وگوي اختصاصي سايت گل با مجتبي شريفي: روياهاي ژول‌ورن از روياهاي كفاشيان به واقعيت نزديك‌تر است/ يك صفحه فارسي مي‌نويسم، شك نكنيد كه او نمي‌تواند از روي آن بخواند/ كفاشيان انضباط را با «ظا» مي‌نويسد

سايت گل ـ وقتي مجتبي شريفي از كميته انضباطي فدراسيون فوتبال رفت، در مصاحبه‌هايش اعلام كرد كه ديگري حرفي در مورد مسئولان فدراسيون و فعاليت‌هايش در كميته انضباطي نخواهد زد. البته او در اين مدت چند بار مصاحبه كرده ولي خودش معتقد است كه قصد حرف زدن نداشته و حرف‌هاي غيرواقعي علي كفاشيان باعث شده كه لب به سخن بگشايد.

شريفي در گفت‌وگويي اختصاصي با خبرنگار سايت گل در اين مورد مي‌گويد:« من به هيچ عنوان دوست ندارم حرف بزنم و علاقه‌اي هم ندارم كه با آقايان وارد بحث شوم ولي وقتي مطالب غيرواقعي از سوي آنها بيان مي‌شود ناچار به پاسخگويي هستم. خيلي‌ها به من مي‌گويند مگر قول ندادي كه حرف نزني ولي من در جواب بايد بگويم كه نمي‌توانم مقابل حرف‌هاي آقايان كه واقعيت ندارد سكوت كنم.»

او ادامه مي‌دهد:« مگر همين كفاشيان مدتي پيش نگفت كه من به خاطر مشكلات خانوادگي از كميته انضباطي رفتم و مگر نگفت كه نازكتر از گل به شريفي نگفتم و او مي‌تواند به كميته انضباطي برگردد. حالا چرا اين آقايان مي‌گويند كه مي‌خواستيم شريفي را بركنار كنيم و چون حبيب كاشاني اين ماجرا را يك روز قبل متوجه شده بود آن را به نام خودش تمام كرده است. من با حكم علي‌آبادي به فدراسيون آمدم و با نظر سعيدلو از كميته انضباطي رفتم. كفاشيان در مصاحبه‌اي اعلام كرد كه از عملكرد من راضي نبود و سوال من اين است كه مگر شما چه كاره هستيد كه بخواهيد از عملكرد من راضي باشيد يا نباشيد.»

رئيس سازمان كميته انضباطي در ادامه حرف‌هايش خاطرنشان مي‌كند:«اگر كفاشيان بخواهد اين مطالب غيرواقع را همچنان به زبان بياورد مطمئن باشيد كه جزئيات زيادي را در مورد خيلي از مسائل برزبان خواهم آورد و حتي اگر آقايان در مصاحبه‌هايشان ايراد دستوري يا غلط املايي داشته باشند، همه اشتباهات را خواهم گفت.»او در قسمت جالب توجهي از حرف‌هايش تأكيد مي‌كند:«‌من حاضرم يك صفحه به زبان فارسي بنويسم و به كفاشيان يك ساعت وقت مي‌دهم كه آن را بدون غلط بخواند. شك نكنيد كه او از عهده اين كار برنخواهد آمد و حداقل اميدوارم كفاشيان ديگر انضباط را با «ظا» ننويسد.»

شريفي ادامه مي‌دهد:« وقتي از كفاشيان مي‌پرسند كه چرا تيم ملي به جام جهاني نرفت مي‌خندد، وقتي از او مي‌پرسند چرا تيم‌هاي ملي نتيجه نمي‌گيرند دوباره مي‌خندد من واقعا به ايشان تبريك مي‌گويم كه در خنديدن موفق هستند ولي به خدا قسم خنديدني كه باعث رنج و ناراحتي مردم مي‌شود درست نيست.»

شريفي در قسمتي از حرف‌هايش مي‌گويد:« كفاشيان با بيان اين حرف‌ها نمي‌تواند بي‌اختيار بودن خود را در فدراسيون پنهان كند و مديري كه فاقد اختيار است معمولا از ابزاري مانند خنده براي مخفي كردن محروميت خود به خوبي استفاده مي‌كند. در اينجا بايد به روياهاي ژول‌ورني اشاره كنم. ژول‌ورن معتقد بود كه مي‌توان 8هزار فرسنگ زيرزمين را ديد ولي بايد بگويم كه روياهاي ژول‌ورن از روياهاي كفاشيان به واقعيت نزديك‌تر است. كفاشيان هميشه در اين رويا سير مي‌كند كه اختيار و استقلال مديريتي دارد.»

شريفي خاطرنشان مي‌كند:«‌من هيچ علاقه‌اي به بيان مطالب غيرواقع و دروغ گفتن ندارم. به عنوان مثال در يك برهه زماني فرهاد كاظمي كه بابت گرفتن حق و حقوقش از باشگاه سپاهان شكايت كرده بود نزد من آمد تا پيگير كارهايش باشد. ظاهرا به او گفته بودند كه پرونده‌اش گم شده است ولي من نمي‌توانستم به اين مربي دروغ بگويم. ما رأي را به سود اين مربي صادر كرديم و استيناف هم آن را تأييد كرد و اصلا شوراي حكميتي وجود نداشت كه بخواهد پرونده كاظمي به اين شورا برود. در ضمن حكمي كه ما در مورد شكايت كاظمي از سپاهان به نفع او صادر كرديم بايد اجرا مي‌شد.»

شريفي مي‌گويد:«‌ در آن مدتي كه در كميته انضباطي بودم هيچ چيزي كه مانع از فعاليت كاظمي در مربيگري باشد را نديدم در ضمن وقتي قرار است يك نفر را از فعاليت محروم كنند بايد دلايلش را هم اعلام كنند ولي من هيچ دليلي براي محروميت كاظمي پيدا نكردم و هيچ سندي كه نگذارد او مربيگري كند در كميته انضباطي وجود نداشت. اين را هم بايد بگويم كه چرا پرونده شكايت كاظمي از سپاهان گم شد. علي دايي هم گلايه‌مند بود كه چرا به پرونده‌اش رسيدگي نمي‌شود و من به دايي هم همان حرفي را زدم كه به كاظمي زدم و گفتم پرونده شما در كشوي كفاشيان است.»

رئيس سازمان كميته انضباطي در پايان در مورد كانديد شدن حميد سجادي براي وزارت ورزش خاطرنشان مي‌كند:«‌ اگر بخواهم به عنوان يك مخاطب يا يك فرد سجادي و سعيدلو را با هم مقايسه كنم بايد بگويم كه سعيدلو نه ورزشكار بود، نه مدرك تحصيلي داشت و نه عملكرد مثبتي داشت. مديريت ايشان به هيچ عنوان موفق نبود ولي در مورد سجادي بايد بگويم كه او با كليات ورزش آشنا است، قهرمان دو و ميداني بوده، مدرك دكترا دارد و انسان خوش‌بياني است. اگر ايشان به عنوان وزير ورزش انتخاب شود صددرصد موفق خواهد شد.» 

کد:

12. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ایگورکاسترو به تراکتور پیوست

سایت گل - مدیر برنامه های ایگور كاسترو هافبك مهاجم تیم ذوب آهن اصفهان با حضور در باشگاه تراكتور سازی تبریز قرارداد این بازیكن را برای فصل آتی به امضاء رساند.

این بازیكن برزیلی تبار ذوب آهن از بازیكنان اصلی این تیم به شمار می رفت ، ذوب آهن با تك گل این بازیكن به فینال جام باشگاههای آسیا صعود كرده بود.

تراکتور سازی تا کنون با احمد آل نعمه و احسان حاج صفی و سیاوش اکبرپور قرارداد بسته است.

14. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •