آره مثل اویل 3 نیمس
ولی این یارو غوله منو یاد اون نیمس میندازهبعضی شبا خوابشو میدیدم
![]()
آره مثل اویل 3 نیمس
ولی این یارو غوله منو یاد اون نیمس میندازهبعضی شبا خوابشو میدیدم
![]()
تصاویر جدید :
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب بالاخره تاریخ انتشار دقیق بازی برای نسخه های X360 و PS3 روز 20 مارس 2012 برای آمریکا مشخص شد.
نسخه PC تاریخ انتشارش هنوز معلوم نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی تریلری که منتشر شده :
تاریخ انتشار رو همونطور که دوستمون گفتند ، 23 مارچ 2012 مشخص کرده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا من نمی دونستم اما تو تریلر نشون میده که اون پسر موطلایی که شخصیت اصلی رزیدنت ایول 4 بود که اسمش یادم نیست ، توی این بازی حضور داره.
لیون اسمش بود که خیلی ازش خوشم میومد، کلا رزیدنت 5 که به 4 نرسید امید وارم این سری جدید حداقل حال و هوای 4 رو داشته باشه.
سلام میکنم به همه دوستان اویل باز
پست ها رو از اول که میخوندم خیلی جالب بودن و خاطرات دوران قدیم رو واسم زنده کرد چقدر حال میداد اویل تو سونی 1و... ولی متأسفانه انگار قراره این نسخه جدید بازی مزخرف باشه... کلی ذوق کرده بودم که دوباره بشینم یه بازی توپ بزنم با اون سبک باحالش که ضد حال خوردم...
چند تا عکس جدید از بازی که اگه اسم تاپیک رو نمی دید شاید بازیو نمی شناختید!...
عجب گرافیک افتضاحی هم داره تو شاتها
چرا لباس اين يارو انقدر شبيه Ezzio شده ؟؟؟؟؟
اینجور که بوش میاد این بازی بزودی به L4D 3 تبدیل میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)