ایول ممنون قهوه ترک خورده بودم ولی یکی بود که افتضاح درستش کرده بود![]()
ایول ممنون قهوه ترک خورده بودم ولی یکی بود که افتضاح درستش کرده بود![]()
دوستان
دیروز جایی بودم و قهوه ترک خوردم
خیلی خوشمزه و غلیظ بودو چسبید،با کلک دستورشو گرفتم ازشون
هر نفر یک قاشق چایی خوری شکر و یک تا یک و نیم قاشق غذا خوری قهوه،به اندازه فنجانی که میخوایم توش قهوه بخوریم هم آب میریزیم برای هر نفر
بعد روی شعله کم میذاریم تا کف کنه وقتی کف کرد ورش میداریم.
امروز صبح اینجوری درست کردم خیلی خوب شد،اصلا دیگه قهوه دستگاهی بهم نمیچسبه![]()
عزیزم به قهوه ای هم که میگیری خیلی بستگی داره چون بعضی فروشنده ها قهوه ترک رو با پودر نخود قاطی میکنن![]()
خو منم همینجور درست میکنم ولی زیاد غلیظ نمیشه
من چند سالی میشه که از چهارراه استانبول قهوه میخرم و مطمئنم،قهوه ای هم که خوردم از اونجا میخرن
ولی درسته خیلی تقلب میشه توی قهوه ترک
چون اسپرسو و فرانسه رو جلو خودم اسیاب میکنن و مطمئنم.
معروفترین برند های قهوه در ایران چی هستن ؟ من نستله و گلد رو میشناسم برند معروف دیگر هم هست ؟
..........
حذف شد
Last edited by VAHID; 24-06-2014 at 23:20. دليل: خارج از اختیارات شماست//
اینکه میگن قهوه ترک خالص ترین و تصفیه نشده ترین نوع قهوه هست که کافیین بسیار زیادی داره درسته؟ و مثل اینکه مصرف همیشگی قهوه ترک باعث استراب و استرتس میشه؟!
اینهایی که مد نظرتون هست، برندهای تولید کننده ی "قهوه ی فوری" (instant coffee) هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام محصولی هست که کمپانی معظم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود یک قرن قبل به وجود آورد.
کمپانی Nestle به دلیل اینکه مخترع این نوع قهوه ی فوری بوده، به هر حال میشه گفت همواره بهترین محصول در این زمینه رو طراحی و تولید نموده. امروزه کمپانی Nestle این محصول رو در بسته بندی های مختلف و انواع طعم های مختلف تولید میکنه که اون Nescafe Gold که فرمودید هم تولید کمپانی Nestle هست و تفاوتش اینه که "طبق گفته ی سازنده"، از دانه های بهتر تولید گشته.
از دیگر شرکت های بزرگ در تولید قهوه ی فوری با کیفیت میشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام برد که فکر میکنم برند قهوه ی فوریشون که در کشور ایران میفروشن، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تولید کشور آلمان) باشه.
من به شخصه جای شما باشم، محصولات بی کیفیت تولید جنوب شرق آسیا و ایران و غیره که در فروشگاه ها به میزان بسیار فروخته میشن رو مصرف نمیکنم! دلیل علمی ای هم برای این کار ندارم...!
در طبخ قهوه به صورت معروف به "قهوه ی ترک"، درجه ی بالایی از کافئین وارد بدن شما میشه ولی الزاماً بالاترین میزان قابل بدست آوردن نیست و این میزان بستگی به نوع دانه های قهوه و روش پخت دانه ها و طبخ داره.
دقیقاً منظور از "خالص ترین" و "تصفیه نشده ترین" چیه؟!
و قسمت آخر هم: خیر
مسلماً زیاده روی در هر چیزی خوب نیست و باید مصرف متعادل باشه. مثلاً وقتی شما روزی 10 لیوان قهوه مصرف کنید، ممکنه در روند طبیعی بدنتون اختلال ایجاد بشه و مثلاً دچار اختلالات خواب موقت بشید.
همچنین caffeine resistance هم به دلیل مصرف بسیار بالا به وجود میاد که یعنی مثلاً الان یک لیوان قهوه میتونه به سر حال و بیدار موندنتون در "نصف یک روز" کمک کنه، ولی به دلیل زیاده روی در مصرف و اعمال فشار بر بدنتون به خاطر وارد کردن مقادیر بالایی از کفئین اضافی به خونتان، بعد از یه مدت ممکنه نیازمند مثلاً 2 یا 3 لیوان قهوه برای سرحال ماندن در همون مقدار برای مثال "نصف روز" باشید.
در کل افراط و تفریط در هر مسئله ای، غیرعقلانی و احمقانه است.
Last edited by Zeitgeist; 24-06-2014 at 21:34.
ممنون فقط یک سوال دیگه : قهوه فوری Exrra بهتره یا nestle ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)