عزیز یه نصیحت بحث نکنید............به هیچ جایی نمی رسید....
به نظر منم وایسیم یونیتی3 بیاد اگر خیلی دیگه عالی تر بود تصمیم بگیریم...........
عزیز یه نصیحت بحث نکنید............به هیچ جایی نمی رسید....
به نظر منم وایسیم یونیتی3 بیاد اگر خیلی دیگه عالی تر بود تصمیم بگیریم...........
یونتی موتور بسیار خوبی هست ولی رندر udk محشره و هیچ شکی تو نیست ولی خودم من ترجیح می دهم با موتور کار کنم که راهنماش کنارم باشه نه اینکه هی مجبور بشم برم تو اینترنت دنبال سوالم بگردم که پیدا بشه یا نشه
پشتیبانی udk خیلی خیلی ضعیفه اما دلایل این حرف:
گیم استدیو نصف udk قدرت نداره که help اینقدر خوب و دقیق گفته که به جرات می تونم بگم 10 برابر udk هست حالا workshop هاش که برای آموزش قدم به قدم هست به کنار .
برای مثال می خواهم یک bone از مدل ام بچرنم نگاه کنید چقدر درباره اش حرف زده
اینقدر خوب گفته که حتی سرعت انجام اش گفته و تابع چی بر می گردنه .راهنمای unity خوبه بد نیست و udk با همه قدرت تقربیا هیچه!ent_bonerotate(entity,string name,vector angle)
ent_bonerotate_parent(entity,string name,vector angle)
Rotates an entity bone, it's children and all attached vertices. ent_bonerotate rotates about it's hinge point, ent_bonerotate_parent rotates about it's parent's joint (this corresponds to rotate3 mode in MED).
Parameters:
entity - entity pointer
name - name of the bone
angle - pan, tilt, roll euler angles.
Returns:
0 if bone not found, otherwise nonzero.
Speed:
Slow
Remarks:
This instruction does not set the bone to a certain angle, it rather adds the angle to the current bone orientation. For setting bones to absolute angles, or for concatenating a bones animation from several bones rotations, reset the bones before by [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Examples:
action endless_animation() { while(1) { ent_bonerotate(my,"bone",vector(time_step, 0, 0)); wait(1); }}action combined_animation(){ while(1) { if (key_q) { my.skill1 -= time_step; } if (key_w) { my.skill1 += time_step; } if (key_a) { my.skill2 -= time_step; } if (key_s) { my.skill2 += time_step; } ent_animate(my,NULL,0,0); // reset all bones ent_bonerotate(my,"bone1",vector(0,my.skill2,0)); // tilt first bone ent_bonerotate(my,"bone2",vector(my.skill1,0,0)); // pan second bone wait(1); }}See also:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد Help يونيتي به نظرم تنها ضعفش اينه كه محيط گرافيكي جالبي نداره و گرنه تمام بخش ها رو دقيق توضيح داده
مخصوصا بخش اسكريپت ها و توابع كه همراه با چندين مثال هست و كارش رو هم گفته و فرق هاي يك تابع با تابع ديگه كه در ظاهر مثل هم هست كارشون مثلا دو تابع Update و Fixed Update
Help انجين 3D Game Studio رو هم ديدم و بايد بگم واقعا كامل هست
اصلا و به هيچ وجه قبول ندارم ... يكي از دلايل برتري آنريل نسبت به يونيتي رو قدرت رندرش ميدونستم كه با توجه به اينكه يونيتي بهترين كيفيت رندر براي يك بازي رو خلق ميكنه و نسبت به آنريل خيلي خيلي كمتر از قدرت كارت گرافيك و CPU استفاده ميكنه ( به دليل پشتيباني از تكلنوژي هاي گرافيكي جديد ) نظرم كلا در مورد رندر UDK عوض شد
توي بقيه ي چيز ها هم فقط كافيه يه بار با يونيتي درست حسابي كار كنيد ... خودتون متوجه ميشيد كدوم بهتره
مكس رو نميدونم ولي من با مايا كار ميكنم Help جامع و كاملي داره و تمام گزينه هارو دقيق توضيح داده ... يك Help براي انجين بازي سازي ضروري هستولی با نظر آقا پرویز هم مخالفم که میگه حتما باید تو help نرم افزار همه چیز باشه.چون آنریل یه چیز تو مایه های مکس و مایا هست نمیشه همه چیزوو تو help نرم افزار گذاشت.
شما مگه با CryEngine كار كرديد؟اگه کرای رو هم بگیرید این طور نیست.
اون نقد و امتياز رو يه سايت معتبر به UDK داده ... اگه ساخت بازي هاي زياد ملاك هست لطفا يه سر به قسمت Showcase فروم يونيتي بزنيد ... هر 1 ساعت چند صفحه تاپيك زده ميشه براي معرفي بازي ها ! با اينكه مدير هاي فروم يونيتي تاپيك بازي هاي ساده رو حذف ميكنند تا تاپيك پروژه هاي خيلي زيبا به صفحه هاي بعد منتقل نشه .آقا پرویز در ضمن الان دیگه برای مقایسه ی سادگی انجین ملاک برای مقایسه تغییر کرده همونطور که خودتون گفتین ممکنه آنریل رتبه ی 3.5 گرفته باشه ولی بازم میبینید که بازی های خیلی زیادی با اون ساخته میشه. چرا؟ چون هم آسونه و هم سابقه ی خوبی داره.
در ضمن الان همه دنبال انجيني هستن كه براشون محدود نباشه ... شما ميگي آنريل اسكريپت ضعيفه . خوب مهمترين قسمت ساخت بازي اسكريپت نويسي هست. اگه يه سيستم جديد بخواي براي بازيت طراحي كني و محدوديت داشته باشي و نتوني اون كار رو انجام بدي يا طراحي سيستمت با UDK مدت زمان زيادي رو بخواد به نظر خودت اون انجين ارزش كار كردن داره ؟
من ترجيح ميدم يه انجيني رو انتخاب كنم كه هيچ محدوديتي نداشته باشم ... هر چيزي كه به ذهنم رسيد رو بتونم توي بازيم پياده كنم و محدوديت نداشته باشم
با يونيتي همه نوع سبك و بازي ساخته شده
+
يه سري اديتور و سيستم ساخته شده مثل :
- سيستم Crowds AI كه توي UDK هست ولي با يونيتي ميشه اون رو طراحي كرد و آموزش براي ساخت اين سيستم رو هم ميتونيد از سايت unitytutorials.com بخريد
- ابزار Auto Path Finder
- طراحي 9 اديتور مختلف براي ساخت شيدر
- اديتور ساخت بازي اكشن اول شخص و سوم شخص بدون نياز به كد نويسي تنها با چند كليك ( FPSC پيشرفته ساخته شده توسط يونيتي !)
- مش تخريب پذير
- چرخه ي شب و روز
- آب و هواي دايناميك
- Wind Physic
- برنامه ي وبكم !
- اديتور مدلينگ مخصوص يونيتي
و ...
كدوم يكي از اين ها با UDK ساخته شده ؟ اصلا ميشه با UDK اين هارو ساخت ؟
تا الان داشتم بحث ها رو می خوندم و تصمیم نداشتم وارد بحث مقایسه بشم . چون بحث مقایسه انجین ها مثل دعوای فن بوی ها سر تیم های فوتبال یا قدرت کنسول ها تعصبی می شه . ولی دیدم باید چند نکته رو بگم .
تا حالا چند نفر از این جمع حرفه ای و بصورت تیمی روی udk کار کرده ؟ وقتی با یک پروژه بزرگ و بصورت تیمی رو udk کار کنید مشکلاتش رو می بینید. من چون تو شرکتی کار می کنم که پروژه رو udk داره از اینها خبر دارم.
مشکلاتی که مطمئنم خیلی ها ازش بی خبرند شما فقط دارید ظاهر udk رو می بینید و با چند تا مدلی که در داخل udk وجود داره یک مپ می سازید و یک build می زنید و برای خودتون کلی کیف می کنید.
می دونید آوردن مدل به udk چه هفت خان رستمی داره . آوردن skeletal mesh هم که بماند . ساخت یک مپ که با این مدل های خودتون و بقیه متریال ها توسط خودتون باشه هم شما را با مشکلات بسیار زیاد دیگری مواجه می کنه. از ساخت دو uv برای مدل ها گرفته تا تنظیم نرمال مپ تا باعث نشه خط uv کاراکترتون بزنه بیرون . از rotate bone که از خروجی مایا انجام می ده تا سیاهی که در نورپردازی lighmap روی مدلها می اندازه و باید تنظیم بشه . سر در آوردن از شیوه کد نویسی و تابع ها و دستورات و کلاس های udk هم که بماند.
در کل udk اصلا برای کارهای دو یا سه نفره و مستقل نمی خوره . تنها در صورتی که یک تیم حرفه ای هستید باید udk کار کنید و در صورتی که بخواهید برای پروژه های بعدی هم با udk بازی بسازید و اینهمه تجربه ای که پیدا کردید هدر نره. به هر حال یادگیری udk در کنار یونیتی یا یک انجین دیگه می تونه شما رو با یک انجین استاندارد تجاری آشنا کنه و برای استخدامتون چه ایران چه خارج کمک خیلی زیادی می کنه.
Last edited by Prince_ of _Persia; 03-08-2010 at 20:45.
یعنی شما به یو دی کی فقط به خاطر مدل اوردنش اشکال می گیری
در ضمن static mesh رو قبول دارم مهدودیت داره ولی skeletal mesh رو به هیچ وجه . هم راحته اوردنش هم مهدودیتی نداره .
این رو با هات موافقم که به درد کار یک نفره یا دو نفره نمی خوره . ولی نگاه کن اگه بخوام به این یو دی کی اشکال بگیریم باید به
انریل انجین و انریل تورنمنت هم اشکال بگیریم مگه بازی ها و ماد های ساخته شده با اینها رو ندیدی در ضمن کل دنیا دارن با این انجین بازی میسازن و بهترین کار ها رو دارن انجام می دن . اصلا شما هایی که اشکال می گیرین برین Showcase سایت یو دی کی رو ببینین
تا بفمین چه جوری می شه . به نظر من این بحث کردن ها فایده ای نداره و فقط باید با هم دعوا بیفتیم . چه ما خوشمون بیاد چه نیاد دنیا کار خودش رو می کنه
سلام
راستش رو بگم ؟ من با تحقیقی که در مورد یونیتی 3 کردم فهمیدم موتور شاخی خواهد بود و به همه پیشنهاد میکنم تا بعد تابستون که نسخه ای کامل ازش بیاد سرش بحث بی فایده نکنین .
واقعا با iload موافقم .
نباید سر چیزی که نیومده اینقدر بحث کنیم
skeletal mesh که دیگه قدیمی شد
یونیتی Muscle Mesh رو هم ساپورت میکنه
یعنی انیمیشن هایی که با endorphine شبیه انیمیشن های موشن کپچر شده میتونه راحت توی یونیتی بیاد بدون هیچ اروری ( از این برنامه برای ساخت عکس العمل های مردم توی GTA IV استفاده شده )
ولی همچین قابلیتی رو UDK نداره
قسمت Showcase یه بار بحث شد ... شما بیا فروم یونیتی قسمت Showcase قول میدم دیگه از Showcase انجین UDK چیزی نگی !
بتا اومده ... برو یوتیوب ویدئو هاش رو ببیننباید سر چیزی که نیومده اینقدر بحث کنیم
مخصوصا ویدئوی لایت مپ
Last edited by saeed_cpu_full; 04-08-2010 at 12:45.
دلیل نشده تو از کجا می دونی اپدیت ماه بعد یو دی کی چیه ؟ جنابعالی اگه می خوای از یو دی کی اشکال بگیری باید از انریل انجین هم اشکال بگیری . تازه اگر هم درست بگی چرا تا به حال بازی تجاری حرفه ای با یونیتی نیامده .
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
در ضمن من هم دیگه بهث نمی کنم تا هم نسخه جدید یونیتی بیاد هم اپدیت های جدید udk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)