تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 11 اولاول ... 7891011
نمايش نتايج 101 به 109 از 109

نام تاپيک: دایی: زمانی که جنگ شد،قطبی از کشورش فراری بود!/ کسی درباره من حرف بزند که دلش برای ایران بسوزد

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

لول
    من یادم میاد هفته ی پیش یک پستی اینجا دادم! بابا دم همتون گرم! هنوز دارید بحث می کنید!

هیچ کس هم که حرف دیگری رو قبول نمی کنه! ولی در کل به دوستان عزیزم بگم، (من البته نظرم بیشتر با مخالف های دایی هست ) ولی عزیزان شما اصل رو ول کردید فرع رو چسبیدید!
    دایی یک قطره ی کثیف هست در یک برکه ی گند زده! یک قطره! بودن و نبودنش مهم نیست!
    شما فوتبال خراب ما رو ول کردید گیر دادید به دایی؟!
    حالا دایی 1 میلیارد نه اصلا 10 میلیارد از بیت المال بگیره، اصلا به زور هم بگیره! سوال اصلی اینه که چه کسی اصلا پای این مبلغ را به قرارداد باز کرد؟! چه کسانی (کلا در تیم ملی و لیگ) با سر مربی مثل آب روان برخورد می کنند! کی بیاد و بره! تو این فوتبال انقدر اتفاق هست که دایی هم توش حل میشه!
    من انتقادم به دایی بیشتر از اخلاقش هست تا این پول! این پول رو که خوب اگه من هم قرارداد داشتم و تیم ملی اصلا از لیست تیم های جهان حذف هم میشد! می رفتم دنبالش! دیگه وقتی قرارداد بسته میشه پول بیت المال نیست که عزیزان من!
    اون پول تا زمانی بیت المال بود که در دست آقایان فدراسیون بود! وقتی وارد یک قرارداد شد دیگه تمام هست! حالا ببینید مفاد این قرارداد چی بوده و ... که کاری ندارم!
    در این فوتبال ما کلا پول کم خرج نمیشه، باز یاد کنم از دادکان که چه خوب گفت! این همه خرج می کنیم، کو بازده؟!!
    شما فکر می کنید تو لیگ ما کم پول خرج میشه؟! قربونش برم همه تیم ها هم که (جز 2-3 تا) دولتی هستند و بیت المال

در کل به نظر من، اگر انتقادی جز به اخلاق دایی بشه، اشتباه هست! چون دایی و دیگران بچه های همین فوتبال هستند! اگر شما در الکل زندگی کنی هیچوقت میکروبی میشی؟!! ولی وقتی در زباله دانی کار کنی خوب بخواهی نخواهی کثیف میشی!
    بحث الان هم نیست! برید به 20 سال پیش! من تا وقتی یادم هست جز 1 بار اونم همون سال 96 تا 98 همیشه ما از تیم ملی گله داشتیم! هیچوقت هم تیم درست نشد! دنیا پیشرفت کرد، علم فوتبال پیش رفت کرد! کره جنوبی و ژاپن که زمانی برای ما مثل تایلند و مالدیو بودند، امروز ما شکست مقابلشون رو حتمی می دونیم! تازه به تایلند هم شانسی نمی بازیم

از نظر من ما بهترین و بدترین مربی اصلا نداریم! همه ی مربی های ما بد بوده اند! چرا؟! چون من توی عمرم نشده بشینم پای تلویزیون و یک بازی ( به معنای واقعی بازی) از تیم ملی ببینم! همیشه تا دقیقه ی نود دست به دعا و راز و نیاز بودیم! خدایا ببریم! یا حضرت ... به حق ... برنده بشیم! انصافا شما بگید شد ما بشینیم جلوی تلویزیون و بازی تیم ملی رو ببینیم و حرص نخوریم!!!
    حالا دایی مربی بود! یا ویرا! یا طالبی یا هرکی!

رها کنید بحث رو دوستان!
    وضع ما خیلی بدتر از اینهاست که بخواهیم به دایی گیر بدیم!

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

خداییش من از خیر پست دادن دیگه گذشتم! ما هر چی میگیم (اونم با دیده ها و دلیل و مدرک نه رو هوا و شنیده ها) شما انگار نه انگار... جسارت نشه... ولی یا تو باغ نیستی یا جریان چیز دیگه ایه... خوب نمیخوای قبول کنی، رک و رو راست بگو قبول نمیکنم! دیگه این همه کپی پیست حرفای تکراری چیه!!! خلاصه ما که به قولی عطاشو به لقاش بخشیدم! اگه حرفی هم به کسی زدم که یه مقدار ثقیل بود، از باب مزاح و شوخی بخونتش...
    قربون همتون
    یاعلی
    احسنت
    حقایق رو گفتی ...
    حالا که ... یا که خودشون رو به ... بیخیال!

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امثال دايي هر موقع كم مي يارن پاي خدا و جبهه قران رو وسط مي كشن در حالي كه هيچ اعتقادي به ان ندارن اگه مي تونن جواب فوتبالي بدن دايي با پارتي اش ده ها مهاجمان رو نابود كرد در تيم ملي و در زمان مربي گري اش ايران رو نابود كرد حالا داره شاخ ميشه
    100% موافقم ، همونطور که همه میدونند ، شهدا وجانبازان واقعی هیچ وقت منتی برسر مردم نزاشتن و هر کاری کردن گفتن وظیفمون بوده ، حالا این عزیزان بدبختی وزجرش رو کشیدن ، اما تو این بین یه عده سود جو امثال دایی میان شهدا و جانبازان رو وسط میکشن تا منافعشون رو به دست بیارن . در حالی که شخص دایی زمانی که جنگ شروع شده ، هیچ وقت به جبهه نرفته و پله های ثروت رو پیموده والانم از بیت المال 3 ملیارد طلبکار هست !!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دایی یک قطره ی کثیف هست در یک برکه ی گند زده! یک قطره! بودن و نبودنش مهم نیست!
    شما فوتبال خراب ما رو ول کردید گیر دادید به دایی؟!
    حالا دایی 1 میلیارد نه اصلا 10 میلیارد از بیت المال بگیره، اصلا به زور هم بگیره! سوال اصلی اینه که چه کسی اصلا پای این مبلغ را به قرارداد باز کرد؟! چه کسانی (کلا در تیم ملی و لیگ) با سر مربی مثل آب روان برخورد می کنند! کی بیاد و بره! تو این فوتبال انقدر اتفاق هست که دایی هم توش حل میشه!
    مشکل فوتبال ما همین لابی هاست که در راس همه جناب علی دایی انجام میدن و ثمره این لابی ها نابودی فوتبال ماست . مشکل ما ها اینه که نمیخوایم تغییر رو از جایی شروع کنیم ، تو فوتبال ما همه چیز مشکوک هست وهمه هم اینو میدونند اما ما سکئت رو اختیار کردیم .
    مشکل همیشگی فوتبال ما پدیدهی به نام سانسور هست که میتونه دروغگویی رو همراه داشته باشه ، میتونه دلالیسم رو به وجود بیاره ، میتونه باعث استفاده سود جویان بشه و... تورو خدا به من بگید کدوم یک از اون مواردی که من اشاره کردم اشتباه بود !!
    سانسور تو فوتبال ما بیداد میکنه ودرد بزرگ فوتبال ما انجاییست که نمیتونیم از موانعی که سر راه فوتبال مارو گرفتن حرف بزنیم وباید از کنار اونا بگذریم تا این فوتبال پژمرده امروز رو ببینیم.من ومن کردن ونگفتن وحرف خوردن وسکوت کردن ، گذاشتن وگذاشتن وبی خیال شدن آفت فوتبال ماست ونتیجه اونم فوتبالی هست که امروز در سطح ملی وباشگاهی میبینیم.
    از کجا شروع کنم

1. از مربیانی که صرفا به خاطر رابطه ونه معیار فنی برکرسی مربیگری تیم می نشینند ( علی دایی )
    2. ازکادر فنی عجیب وغریبی که تو ایران همه عناوین رودرو میکنه وتو آسیا از کسب یک پیروزی ساده هم عاجز هست(قلعه نویی )
    3. از بازیکنان بنجل که برای اقامت بر روی سکوها می ایند وبخش مهمی از درامدشان را بین کسبه محترم دلال ها تقسیم میکنند ( حتی بلد نیستن پاس بدن )

و...
    سانسور فوتبال ماروخفه کرده
    متخلفانی که با خود خواهی ها ونا به هنجاریهایشان آتشی به خرمن این حوزه انداخته اند ،خود را سمبل فوتبال پاک میدانن ( اشاره به مواردی که تو پست قبل بیان کردم) ، برای ما که نه زوری در کف داریم ونه دلمان به مدارکی که داریم خوش است ،چه راهی غیر از این میماند که سکوت کنیم وخون دل بخوریم، سرگذشت ما انگار همین است که سکوت بکنیم وهمچنان خون دل بخوریم !!
    Last edited by manreza71; 02-06-2010 at 19:46.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بهتره اینو به خودتون بگید که میگید دایی به مالئیو و... گل زده
    متاسفانه یا خوشبختانه چیزی که الان حقیقت داره اینه که فوتبال ایران در صحنه ی بین الملل اغلب با نام دایی شناخته می شود .

در ضمن ننگ نرفتن تیم دایی به جام جهانی به خاطر لج بازی کردن با کریمی در تاریخ جاویدان هست

صعود نکردن به جام جهانی = دعوت نکردن دایی از کریمی ولج بازی با 70 ملیون
    کریمی که بعد از دایی برگشت به تیم ملی چه کاری تونست انجام بده ؟ تیم ملی رو برد جام جهانی که حالا عدم دعوت از کریمی شده دلیل نرفتن تیم به جام جهانی ؟ به نظر من دلیل اصلی نرفتن ایران به جام جهانی ضعف فنی نیمکت تیم ملی بوده نه عدم دعوت از کریمی .

مثل اینکه از هیچی خبر نداری !!
    دایی گفته بود کریمی رو به پرسپولیس برمیگردونم ، اما کریمی در جوابش گفته بود تا وقتی دایی در پرسپولیس هست به پرسپولیس برنمیگردم ، تنها هدف دایی از این کار این بود که نرفتن به جام جهانی به خاطر دعوت نکردن از کریمی رو لوس کمنه ، که کریمی خیلی باهوش تر از اون بود وبد جوری زد تو ذوقش
    نیز دایی گفته بود که پرسپولیس خانه عابدزاده هست ، اما در عمل دیدیم که شد نت بردار تمرینات ، و دایی نگفت کریمی رو بر میگردونم بلکه گفت پرسپولیس خانه کریمی هست ، مطمئنا دایی اونقدر هوشیار بود که تیمش رو با اظهار نظر غیر عقلایی به حاشیه نبره .

تی ملی یعنی تیم 70 ملیون جمعیت
    یعنی تیم یک ملت
    نه ازثیه شخصی دایی ، که میگفت تیم من تیم من ودیدیم ... تو تیم
    دقیقا همینطوره ، یعنی 70 میلیون جمعیت نه فقط علی کریمی . و ارثیه شخص دایی هم نیست اما نمیشود به زور به مربی بازیکن تحمیل کرد ، نمونه ی بارز دیگه در این مورد کاپیتان دونگا هست که قلم قرمز بر روی اسم رونالدینیو کشید ، وقتی کسی به عنوان سرمربی انتخاب میشه مسئول مستقیم تمام نتایج هست و همینطور اختیار تام داره در مورد دعوت از نفرات ، پس صرف به اینکه دایی در مورد کریمی با ما هم نظر نیست نباید دلیل باشه برای توهین .

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

متاسفانه یا خوشبختانه چیزی که الان حقیقت داره اینه که فوتبال ایران در صحنه ی بین الملل اغلب با نام دایی شناخته می شود .
    اینکه فوتبال مارو تو مالدیو ،گوام ، نپال ، سریلانکا ، لائوس وسایر کشور های درجه 8 با دایی میشناسن شکی نیست وهیچ کس بحثی روش نداره
    بیا وروراست باشیم وواقغیت رو بگیم ، من میگم تو خیلی جاها فوتبال ما رو با کریمی میشناسن تو جاهای دیگه دایی و همچنین خداد عزیزی یا.... مثال میزنم
    تو استرالیا فوتبال ما رو با خداد عزیزی میشناسن ، چون بدجوری اونارو نقره داغ کرد وتو هردوبازی رفت وبرگشت ، در حذف استرالیا نقش چشمگیری داشت وعامل رفتن ایران به جام جهانی بود ، همینطور ما فوتبال استرالیا رو با هری کیول میشناسیم ، چون همون بلایی که خداد سر استذالیا آورد ،کیول سر مااورد وبرای همین اونو همیشه تو ذهنمون داریم

تو مالدیو ،گوام ، سریلانکا،نپال ، عربستان ، فوتبال مارو بادایی میشناسن چون خوب بهشون گل زده !!

تو امارات ، کره جنوبی ، ژاپن ، ایتالیا ،المان، کرواسی، ایرلند و... فونبال مارو با کریمی میشناسن

در کره جنوبی علی کریمی رو به یا دارن به خاطر بازیهای درخشان کریمی در برابر کره جنوبی، حتی در
    آخرین بازی کریمی دربرابر کره (توکره )شاهد بودیدم ، در تمرین تیم ملی کره ای های زیادی کریمی رو تشویق کرده بودن!!! (مثل رونالدینیو که 3 گل تو برنابئو به رئال زد وتشویق شد )

توژاپن هم بازیهای فوقالعاده کریمی تاثیر زیادی رو اونا گذاشته بود وهمه از نام کریمی وحشت داشتن و حتی ناکامورا کریمی رو یک بازیکن کامل والگو خودش دونسته بود

در ایتالیا، چندی پیش تیم ایران بارم ایتالیا بازی برگزار کرد ، آنچه از اون بازی به جا مونده بازی فوقالعاده درخشان کریمی در برابر رم ایتالیا بود که کارشناسی که رو بازی نظر میداد کلی از کریمی تعریف کرد و حتی توتی هم متعجب مانده بود که این کریمی از کجا اومده ، چون مدافعانشون رو 4 تا 5تا 6 تا دریبل میزد و تو یه صحنه هم لایی زیبایی به دفاع رمی ها زد و... وبهترین بازیکن زمین بود

در آلمان، سال 2004 بازی درخشان کریمی دربرابر تیم ملی آلمان و بهم ریخته شدن بازیکنان تیم ملی آلمان الخصوص بلاک که کریمی تو یه صحنه انو از زمین اوت کرد وهمچنین گزارش گزارشگر بازی که کریمی رو اسطوره فوتبال ایران دونست وهمچنین مصاحبه اندریاس کبکه مبنی بر اینکه کریمی میتواند نامزد توپ طلای جهان واروپا باشد(همونطوری که خیلی های دیگه در داخل وخارج کشور کریمی رو لایق این عناوین میدونستن) ،دلیل دیگر بر این مدعا هست

تو کروواسی، بازی درخشان کریمی در سال 2006 که علاوه بر بهم ریختن مدافعان کرواسی در چندین وچند صحنه وگلی که کریمی به اونا زد والبته مصاحبه کرانچارکه بعد از آمدنش به پرسپولیس سراغ کریمی رو گرفته بود ( چون تو سال 2006 کرانچار مربی کرواسی بود وبازی فوقالعاده کریمی رو دیده بود )

در ایرلند
    اویک بازیکن معمولی نیست اویک جادوگر هست
    این گزارش گزارشگر ایرلندی هست
    که از دریبل خوردن مدافعان ایرلند توسط کریمی به وجد آمده و از ته دل داد میزند کریمی یک بازیکن معمولی نیست او یک جادوگر هست .(همین عکسی که تو امضا من هست و6 ایرلندی اطراف کریمی رو گرفتن مربوط به همین بازی هست ) کریمی توبازیهای مقدماتی جام جهانی 2002 به نطر فیفا بهترین بازیکن ایران بود ومعتقد بود اگر ایران به جام جهانی صعود میکرد کریمی پدیده جام جهانی 2002 میشد ، هر چند با حق کشی چینی ها در سال 2001 کریمی سومین بازیکن سال آسیا انتخاب شد
    کریمی که بعد از دایی برگشت به تیم ملی چه کاری تونست انجام بده ؟ تیم ملی رو برد جام جهانی که حالا عدم دعوت از کریمی شده دلیل نرفتن تیم به جام جهانی ؟ به نظر من دلیل اصلی نرفتن ایران به جام جهانی ضعف فنی نیمکت تیم ملی بوده نه عدم دعوت از کریمی .
    اولا تیم ملی 5 امتیاز با قطبی گرفت ، که 3 امتیازش رو تنهایی کریمی بدست آورد ، در ضمن شاید شما زیر همه چیز بزنید ولی تو این دوره زمونه پدیده ای به نام ماهواره ،تلویزیون و... وجود دارن که همه چیز رو ثبت میکنن ، البته کسانی هم که آلزایمر داشته باشن با دین این فیلم همه چیز یادشون میاد

فیلم گل کریمی به امارات وگرفتن 3 امتیاز به تنهایی توسط کریمی والبته صدای گزارشگر که دایی رو عامل اصلی نابودی تیم ملی به خاطر دعوت نکردن از کریمی میدونه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دلیل نرفتن ایران به جام جهانی فقط وفقط عقده وکینه شخصی دایی از کریمی بود که این کینه وعقده رو فدای همه چیز حتی حذف تیم ملی کرد

دقیقا همینطوره ، یعنی 70 میلیون جمعیت نه فقط علی کریمی . و ارثیه شخص دایی هم نیست اما نمیشود به زور به مربی بازیکن تحمیل کرد ، نمونه ی بارز دیگه در این مورد کاپیتان دونگا هست که قلم قرمز بر روی اسم رونالدینیو کشید ، وقتی کسی به عنوان سرمربی انتخاب میشه مسئول مستقیم تمام نتایج هست و همینطور اختیار تام داره در مورد دعوت از نفرات ، پس صرف به اینکه دایی در مورد کریمی با ما هم نظر نیست نباید دلیل باشه برای توهین .

70 ملیون جمعیت ، همه کارشناسان ، رایدیو ، تلویزیون ، برنامه 90 و...معتقد بودن که کریمی باید حتما تو تیم ملی باشه ، که دایی دعوتش نکرد ودیدیم 120000 تماشاگر اعم از استقلالی وپرسپولیس در بازی با عربستان نا م کریمی رو فریاد میزدن ، چون بحث ملی که وسط بیاد رنگ اعتباری نداره ، اما برای دایی عقده وکینه شخصی مهمتر از 70 ملیون جمعیت بود

2 نکته جالب درمورد دعوت نکردن کریمی از سوی دایی وجود داشت

1- کریمی بنا به نظر کارشناسان 50% پرسپولیس بود و البته نتایجی که پرسپولیس در غیاب کریمی گرفت نیز گویای همین قضیه هست ، پرسپولیس در 6 بازی که کریمی رو نداشت( به علت مصدومیت یا محرومیت ) از 18 امتیاز ممکن 2 امتیاز رو گرفت !! که همین نشون دهنده نقش فوقالعاده کریمی در پرسپولیس بود

2- کریمی در حالی که با لج بازی وبچه بازی دایی به تیم ملی دعوت نمیشد ، به عنوان تنها آسیایی برای بازی در تیم منتخب جهان 2009 دعوت شد ، تا بار دیگر مشخص شود دایی بازمین وزمان لج میکند

نتیجه کلی : دایی بازی قماری رو با کریمی شروع کرد که تو این بازی همه چیز ش رو باخت واین بار خار ج از سالن از کریمی لایی خورد وننگ نرفتن تیم ملی ایران با سرمریبگری دایی به جام جهانی به خاطر دعوت نکردن از کریمی تاابد در ذهن همگان خواهد ماند
    .
    Last edited by manreza71; 03-06-2010 at 00:38.

پروفشنال sia-saketi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    3D Max!

پيش فرض

1-باربا پاپا عوض می‌شه

در دهه‌ی شصت، نگارنده سن‌ش آن‌قدر بود که تنها می‌توانست جلو تلویزیون بنشیند و کارتون تماشا کند! در آن روزها، کارتونی پخش می‌شد به نام «باربا پاپا»؛ که شخصیتی بود که می‌توانست به شکل‌های گوناگون دربیاید و با استفاده از این توانایی مشکلات‌ش را حل می‌کرد و باز به حالت اولیه‌اش برمی‌گشت.

2.چه می‌کنه این علی دایی عوض شده!

دیشب برای بار نمی‌دانم چندم، عادل فردوسی‌پور در برنامه‌اش گفت که علی دایی عوض شده است و دیگر با منتقدان و مخالفان‌ش به تندی حرف نمی‌زند.
    و خب ،این در حالی بود که دایی داشت تندترین حرف‌ها را درباره‌ی دوست سابق‌ش آقای تاج می‌زد و چند ساعت قبل در مصاحبه مطبوعاتی بعد قهرمانی، از خجالت افشین قطبی درآمده بود و هنوز یک ماه هم نگذشته که رئیس فدراسیون را در برنامه‌ای زنده دروغ‌گو خطاب کرد.

3.حافظه، تناقض و چند چیز دیگر

پای عنصر نداشته‌ای به اسم حافظه را وسط نمی‌کشیم. اصلا لازم نیست به یک سال و نیم پیش برگردیم و مصاحبه‌های آقای دایی در ستایش از مهدی تاج و علی کفاشیان را به یاد بیاوریم. همین امروز به اندازه‌ی کافی در سخنان شهریار بی‌رقیب فوتبال ایران، مرد تمام افتخارات تمام نشدنی فوتبال، تناقض وجود دارد.

4. و افشین از جاده‌ی حاج حبیب به فوتبال ایران آمد!

علی دایی از مدیریت کاشانی تمجید می‌کند و او را مدیری موفق معرفی می‌کند که باعث قهرمانی پرسپولیس شده است و می‌گوید بدون او حاضر به کار کردن در پرسپولیس نیست.
    باربا پایا عوض می‌شود.
    چند ساعت قبل از برنامه‌ی نود، علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی، سوال مهمی را مطرح می‌کند و بدون این‌که پاسخی بدهد، سوال بخت‌برگشته را لای مه و دودی محو رها می‌کند تا به تعداد آدم‌هایی که قدرت تخیل دارند، برای سوال مطروحه جواب ممکنی وجود داشته باشد.
    علی دایی می‌گوید افشین قطبی از کجا وارد فوتبال ایران شد؟
    حافظه؟ این دیگر به حافظه احتیاج ندارد؛ چون همه نام آن مدیری که قطبی را به ایران آورد می‌دانند؛ بله! مدیر محبوب آقای دایی؛ جناب حاج حبیب کاشانی.
    قطبی که فردی ناشناس برای ایرانی‌ها بود با پیش‌نهاد حمید استیلی به ایران آمد و با باشگاه پرسپولیس به مدیریت حبیب کاشانی قرارداد امضا کرد و کنار همین مدیر پرسپولیس را به مقام قهرمانی لیگ هفتم رساند.

5.سوال برای گرفتن پاسخ یا گل‌آلود کردن آب؟
    دایی اگر خیلی دنبال جواب سوال‌ش می‌گردد و دنبال گل‌آلوده کردن آب و یکی کردن ارزش ماهی و قورباغه در چنین فضایی نیست، بهتر است جواب این سوال را از حبیب کاشانی بگیرد.
    اما می‌دانیم و روشن است که داستان چیز دیگری‌ست.

6.سوالی که دایی باید از خودش هم بپرسد

چماق کردن مفاهیم ارزش‌مندی مثل وطن، دفاع از وطن و کسانی که از وطن در مقابل دشمن خارجی دفاع کرده‌اند و کوبیدن‌ش به سر دیگران کار درستی نیست.
    اما چون آقای دایی این کار را کرده‌اند و چون سوال پرسیده‌اند وقتی فرزندان این آب و خاک جلو توپ و تانک دشمن سینه سپر کرده بودند، افشین قطبی کجا بوده؛ امیدواریم که طاقت پرسش ما را هم داشته باشند.

7.از مدارس اردبیل تا دانشگاه صنعتی‌شریف
    در همان سال‌هایی که کارتون «باربا پاپا» پخش می‌شد، در همان سال‌های جنگ و دفاع و ایثار، آقای علی دایی متولد سال 1348 در سنی حدود 15 ساله‌گی در اردبیل زنده‌گی می‌کرد. و خب، در همان سال‌ها خیلی‌ها به عشق آب و خاک‌شان به جبهه رفتند، از تمامیت ارضی ایران دفاع کردند، شهید یا جانباز شدند- یا به قول آقای دایی در برنامه‌ی نود «معلول»!- تقریبا هم سن و سال آن موقع علی دایی بودند که احتمالا در منطقه‌ی امن اردبیل مشغول تحصیل علم و دانش بوده؛ که البته چه خوب. چون بعدها توانست به پشتوانه‌ی علم‌آموزی همان سال‌ها به دانشگاه صنعتی شریف برود، پای‌ش به تهران و متعاقب آن تیم‌های تهرانی باز بشود و پله‌های شهرت و ثروت را یکی یکی بالا برود.

8.سنگر مفاهیم ارزش‌مند
    دغدغه‌ی آقای دایی دفاع از آب و خاک نیست؛ که اگر بود، خودش یکی از آن خیل نوجوانی بودند که به جبهه رفتند. فقط این‌جا هم باربا پایا عوض می‌شود، پشت ارزش‌مندترین مفاهیم سنگر می‌گیرد تا بتواند مشکلات شخصی‌اش با کسی که در سن شش ساله‌گی-قبل از آغاز جنگ ایران و عراق- هم‌راه خانواده‌اش از ایران رفته را تسویه کند.

9.وطن یعنی همه‌ی ایرانی‌ها

فکر می‌کنم آن‌ها که هشت سال جنگیدند، دنبال این بودند که سرزمین ما ایران، جایی باشد برای زنده‌گی همه‌ی ایرانیان که دوست دارند کشورشان پیش‌رفت کند. آن‌ها برای علی دایی نوعی نجنگیدند که امروز طلب‌کار این آب و خاک است. آن‌ها از این آب و خاک دفاع کردند تا جا برای زنده‌گی همه‌ی آدم‌های‌ش داشته باشد.

10.روابط سینوسی باربا پاپا

علی دایی رابطه‌ی سینوسی‌اش با فردوسی‌پور چند وقتی‌ست آن بالا گیر کرده و به قول خودش برای عادل خان احترام قائل است، چون از طریق برنامه‌اش می‌تواند کفاشیان را دروغ‌گو خطاب کند، برای دوست سابق‌ش مهدی تاج رجز بخواند و حق‌ش را طلب کند.
    در حقیقت باز «باربا پاپا» عوض شده است؛ وگرنه خطاب‌های عتاب‌آمیز شهریار بزرگ فوتبال ایران به فردوسی‌پور را هم فراموش نکرده‌ایم.

و این ما و این علی دایی

علی دایی، بزرگ است. برای فوتبال ایران زحمت کشیده است. فقط یک قلم پاره شدن طحال‌ش را صدها بار برای ما هم‌وطنان قدرناشناس تعریف کرده. او همیشه برحق است. این شخصیت واقعی دایی‌ست؛ کسی که حق دارد به خاطر گل‌های بی‌شمارش، به خاطر پاره شدن طحال‌ش با همه به تندی سخن بگوید. اگر گاهی آرام می‌گیرد، مهربان می‌شود و لب‌خند می‌زد، همان عوض شدن موقتی‌‌ست تا کار و راه خودش را هم‌وار کند.
    او خیلی زود به همان قالب همیشه‌گی برمی‌گردد؛ طلب‌کار، تند و عصبی. همان گونه که شخصیت واقعی‌اش است.

منبع: گل

---------- Post added at 03:25 AM ---------- Previous post was at 03:24 AM ----------

اینم نظر جالب یکی از خواننده های گل:

مسخره‌ترین حرفی‌ که تاحالا از دایی شنیده بودم، همین حرف‌ها بود که راجع به قطبی زده بود یعنی‌ دایی کلا چرت و پرت زیاد میگه از همه هم طلبکاره، مرد حسابی‌ یادت رفته وقتی‌ با پیکان اردبیل ۱۱ قهوه‌ای برای اولین بر آمده بودی تهران فکر کنم ۱۰۰ هزار تومن پول نداشتی‌، حالا نصف تهران رو که خریدی، یه کاخ هم که تو آمریکا داری! خوب از کجا اومد این ها؟ از تیم ملی‌ برادر! منّت چی‌ رو سر همه میذاری داداش؟ زحمت کشیدی که کشیدی! کارگر بدبخت ۱۰۰ برابر تو کار میکنه اینجوری پول بهش میدن؟ واقعاً تعجب می‌کنم این چطور انقدر گستاخ و بی‌ ادب شده و از همه طلبکار، به جای اینکه شکر گذار باشه، به همه بی‌ احترامی میکنه، یه فیلم چند ماه پیش عادل فردوسی‌ پور تو نود پخش کرد، برای سال فکر کنم ۷۱ بود سرشو بالا نمیگرفت، حالا ببین پول دار شده چطور به همه توهین می‌کنه؟ زحمت کشیدی که کشیدی، هزاران برابر بیشتر از حقت گرفتی‌، تلبکریت برای چیه دیگه؟

همکارای انجمن تشخیص دادن که تاپیکی رو که زده بودمو تبدیلش کنن به پستی تو این تاپیک!!! که خب البته این پست رو هم گذاشته بودن توی صفحات اولیه! که قابل دیدن نبود! منم آوردمش اینجا تا همه بتونن بخونن!

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

من این تاپیک رو تازه دیدم. وقتی عنوان تاپیک رو دیدم کلی خندیدم.
    مگه خود علی دایی 8سال که هیچی 8روز جنگیده که از بقیه ایراد میگیره؟ جدی خبر ندارم. جنگیده؟

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

اینکه فوتبال مارو تو مالدیو ،گوام ، نپال ، سریلانکا ، لائوس وسایر کشور های درجه 8 با دایی میشناسن شکی نیست وهیچ کس بحثی روش نداره
    بیا وروراست باشیم وواقغیت رو بگیم ، من میگم تو خیلی جاها فوتبال ما رو با کریمی میشناسن تو جاهای دیگه دایی و همچنین خداد عزیزی یا.... مثال میزنم
    تو استرالیا فوتبال ما رو با خداد عزیزی میشناسن ، چون بدجوری اونارو نقره داغ کرد وتو هردوبازی رفت وبرگشت ، در حذف استرالیا نقش چشمگیری داشت وعامل رفتن ایران به جام جهانی بود ، همینطور ما فوتبال استرالیا رو با هری کیول میشناسیم ، چون همون بلایی که خداد سر استذالیا آورد ،کیول سر مااورد وبرای همین اونو همیشه تو ذهنمون داریم

تو مالدیو ،گوام ، سریلانکا،نپال ، عربستان ، فوتبال مارو بادایی میشناسن چون خوب بهشون گل زده !!

تو امارات ، کره جنوبی ، ژاپن ، ایتالیا ،المان، کرواسی، ایرلند و... فونبال مارو با کریمی میشناسن

در کره جنوبی علی کریمی رو به یا دارن به خاطر بازیهای درخشان کریمی در برابر کره جنوبی، حتی در
    آخرین بازی کریمی دربرابر کره (توکره )شاهد بودیدم ، در تمرین تیم ملی کره ای های زیادی کریمی رو تشویق کرده بودن!!! (مثل رونالدینیو که 3 گل تو برنابئو به رئال زد وتشویق شد )

توژاپن هم بازیهای فوقالعاده کریمی تاثیر زیادی رو اونا گذاشته بود وهمه از نام کریمی وحشت داشتن و حتی ناکامورا کریمی رو یک بازیکن کامل والگو خودش دونسته بود

در ایتالیا، چندی پیش تیم ایران بارم ایتالیا بازی برگزار کرد ، آنچه از اون بازی به جا مونده بازی فوقالعاده درخشان کریمی در برابر رم ایتالیا بود که کارشناسی که رو بازی نظر میداد کلی از کریمی تعریف کرد و حتی توتی هم متعجب مانده بود که این کریمی از کجا اومده ، چون مدافعانشون رو 4 تا 5تا 6 تا دریبل میزد و تو یه صحنه هم لایی زیبایی به دفاع رمی ها زد و... وبهترین بازیکن زمین بود

در آلمان، سال 2004 بازی درخشان کریمی دربرابر تیم ملی آلمان و بهم ریخته شدن بازیکنان تیم ملی آلمان الخصوص بلاک که کریمی تو یه صحنه انو از زمین اوت کرد وهمچنین گزارش گزارشگر بازی که کریمی رو اسطوره فوتبال ایران دونست وهمچنین مصاحبه اندریاس کبکه مبنی بر اینکه کریمی میتواند نامزد توپ طلای جهان واروپا باشد(همونطوری که خیلی های دیگه در داخل وخارج کشور کریمی رو لایق این عناوین میدونستن) ،دلیل دیگر بر این مدعا هست

تو کروواسی، بازی درخشان کریمی در سال 2006 که علاوه بر بهم ریختن مدافعان کرواسی در چندین وچند صحنه وگلی که کریمی به اونا زد والبته مصاحبه کرانچارکه بعد از آمدنش به پرسپولیس سراغ کریمی رو گرفته بود ( چون تو سال 2006 کرانچار مربی کرواسی بود وبازی فوقالعاده کریمی رو دیده بود )

در ایرلند
    اویک بازیکن معمولی نیست اویک جادوگر هست
    این گزارش گزارشگر ایرلندی هست که از دریبل خوردن مدافعان ایرلند توسط کریمی به وجد آمده و از ته دل داد میزند کریمی یک بازیکن معمولی نیست او یک جادوگر هست .(همین عکسی که تو امضا من هست و6 ایرلندی اطراف کریمی رو گرفتن مربوط به همین بازی هست ) کریمی توبازیهای مقدماتی جام جهانی 2002 به نطر فیفا بهترین بازیکن ایران بود ومعتقد بود اگر ایران به جام جهانی صعود میکرد کریمی پدیده جام جهانی 2002 میشد ، هر چند با حق کشی چینی ها در سال 2001 کریمی سومین بازیکن سال آسیا انتخاب شد
    دفعه شونصدم که این گفنی
    حالا این دایی یه چیزی گفت
    اصلا قطبی حسین فهمیده است

صفحه 11 از 11 اولاول ... 7891011

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •