دایی یک قطره ی کثیف هست در یک برکه ی گند زده! یک قطره! بودن و نبودنش مهم نیست!
شما فوتبال خراب ما رو ول کردید گیر دادید به دایی؟!
حالا دایی 1 میلیارد نه اصلا 10 میلیارد از بیت المال بگیره، اصلا به زور هم بگیره! سوال اصلی اینه که چه کسی اصلا پای این مبلغ را به قرارداد باز کرد؟! چه کسانی (کلا در تیم ملی و لیگ) با سر مربی مثل آب روان برخورد می کنند! کی بیاد و بره! تو این فوتبال انقدر اتفاق هست که دایی هم توش حل میشه!
مشکل فوتبال ما همین لابی هاست که در راس همه جناب علی دایی انجام میدن و ثمره این لابی ها نابودی فوتبال ماست . مشکل ما ها اینه که نمیخوایم تغییر رو از جایی شروع کنیم ، تو فوتبال ما همه چیز مشکوک هست وهمه هم اینو میدونند اما ما سکئت رو اختیار کردیم .
مشکل همیشگی فوتبال ما پدیدهی به نام سانسور هست که میتونه دروغگویی رو همراه داشته باشه ، میتونه دلالیسم رو به وجود بیاره ، میتونه باعث استفاده سود جویان بشه و... تورو خدا به من بگید کدوم یک از اون مواردی که من اشاره کردم اشتباه بود !!
سانسور تو فوتبال ما بیداد میکنه ودرد بزرگ فوتبال ما انجاییست که نمیتونیم از موانعی که سر راه فوتبال مارو گرفتن حرف بزنیم وباید از کنار اونا بگذریم تا این فوتبال پژمرده امروز رو ببینیم.من ومن کردن ونگفتن وحرف خوردن وسکوت کردن ، گذاشتن وگذاشتن وبی خیال شدن آفت فوتبال ماست ونتیجه اونم فوتبالی هست که امروز در سطح ملی وباشگاهی میبینیم.
از کجا شروع کنم
- از مربیانی که صرفا به خاطر رابطه ونه معیار فنی برکرسی مربیگری تیم می نشینند ( علی دایی )
- ازکادر فنی عجیب وغریبی که تو ایران همه عناوین رودرو میکنه وتو آسیا از کسب یک پیروزی ساده هم عاجز هست(قلعه نویی )
- از بازیکنان بنجل که برای اقامت بر روی سکوها می ایند وبخش مهمی از درامدشان را بین کسبه محترم دلال ها تقسیم میکنند ( حتی بلد نیستن پاس بدن )
و...
سانسور فوتبال ماروخفه کرده
متخلفانی که با خود خواهی ها ونا به هنجاریهایشان آتشی به خرمن این حوزه انداخته اند ،خود را سمبل فوتبال پاک میدانن ( اشاره به مواردی که تو پست قبل بیان کردم) ، برای ما که نه زوری در کف داریم ونه دلمان به مدارکی که داریم خوش است ،چه راهی غیر از این میماند که سکوت کنیم وخون دل بخوریم، سرگذشت ما انگار همین است که سکوت بکنیم وهمچنان خون دل بخوریم !!