بالاخره این اکانت لعنتی رو عوض کردم،الان نه قطع و وصلی دارم نه افت سرعت!
بالاخره این اکانت لعنتی رو عوض کردم،الان نه قطع و وصلی دارم نه افت سرعت!
به سلامتی چی گرفتی؟
آفرين بر پارس آنلاين ساعت 5 فرم پر كردم ساعت 8 adsl رو نصب كردن!
سلام دوستان خوبم .من از تبریز سرویس پارس آفلاین دارم اویل سرعت شبانه حدود 100 بود الان 2 هفته است که سرعت زیر 20 شده البته فقط شبانه و هر شب حدود 10 بار قطعی دارم !!!!
سرویس شما هم همینطوره ؟؟؟ چی کار باید بکنیم ؟؟؟
فکر کنم همارا بهتر از پارس باشه . حالا چرا از پارس گرفتی؟
یکی از دوستام تعریفشو کرد . انصافا اوایل خیلی خوب بود اما روز به روز بدتر شد البته شبانشو می گم روزانه سرعت بین 100 و 150 هست اما شبانه ......
من 1 سال از همارا استفاده کردم راضی بودم هر شب میانگین 700 مگ دان میکردم تا اینکه از زمستان پارسال گند زد به سرعتش الان از پارس استفاده میکنم اوایل سرعت شبانه با 100 دانلود می کرد ولی بعدها اومد به 20 الان سرویس 512 گرفتم که وقتی با پولش مقایسه میکنی تعریفی نداره 40-60 سرعت دانلود شبانش هست ولی شنیدم همارا جدیدن بازم خوب شده
خوبه شما باز سرعتتون 40 -60 .منم 512 پارس آنلاین دارم ولی بالاتر از16 شبانه ندارم . شما در کدام منطقه هستید . چرا مال منو شما اینقدر تفاوت داره؟؟؟؟
همارا شبی حداقل می تونی با سرویس کلاسیک 1 گیگ دانلود کنی . از 30 روز ممکنه 4 روزش شبانه 400 مگ دانلود کنی. اگر تبریز هستی از همارا سرویس بگیر.
منم از کرد آفلاین نا راضی هستم شبانش افتضاحه اکثرا شبا قطعه وقتی هم وصل باشه بیشتر از 200 مگ دانلود ندارم واسه من 256 هست و تبریز هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)