بچه ها کل کل نکنید بریم تو کار مادریدی ها ارسنال فعلا 4 تا بهش چسبوندیم بره حال کنه
بچه ها کل کل نکنید بریم تو کار مادریدی ها ارسنال فعلا 4 تا بهش چسبوندیم بره حال کنه
آره دیگه : بهتره بریم تو نخ رئال : اینکه گذشت و بیشتر نمک لای زخمه و اسپم میشه : دی
منظور من اونی که شما برداشت کردین نبود. خدا رو شکر دوروبرم بارسایی هایی هستن که قبل از من که آرسنالی بشم بارسایی بودن پس به هیچ وجه منظور برداشت شما نبود.الان این جمله یعنی چی؟!من درست متوجه ش نشدم!
یعنی طرفدارای بارسا به خاطر جام گرفتن های بارسا شدن طرفدارش؟!
یعنی طرفدارای بارسا عشق و اعتماد ندارن به تیمشون؟!
خدایی دیگه خسته شدم اینقدر با شما و آدمای مثل شما بحث کردم!تجربه هم نشون داده هیچوقت نمیشه به نتیجه رسید!اون هوادارایی که تیمشون از بارسا میبازه همیشه یه سری حرفای نیش دار آماده دارن.شما هم یکی مثل بقیه...
به خاطر همین مسائله که با طرفدارای تیم رقیب بعد از بازی صحبت نمیکنم!چون اغلب توو این موارد میخوان خودشونو خالی کنن!
منظور از این حرف در جواب دوستمون بود که گفت طرفدارای آرسنال اعتماد به نفس خالین، من اون پاراگراف رو کاملا احساسی نوشتم نه با نیشو کنایه، منظورم از اون جمله این بود اگه اعتماد به نفس خالی بود با توجه به افتخارات بارسا و اینکه یکی از بهترین بازیکنای تاریخ آرسنال رفته اونجا منم بارسلونی میشدم مثل شما، توجه کن که میگم مثل شما طرفدار بارسلون میشدم نه اینکه شما به خاطره جام طرفدار شدی منم به همین خاطر طرفدارش میشم. (ایدوارم اینبار خوب توضیح داده باشم) منظور من این بود اگه هم دلخوری ای پیش اومد من از دوستان عزر (درست نوشتم؟) میخوام.بقیه رو هم جواب نیمدوم که هم بحث بسته شه هم دلخوری به وجود نیاد.
![]()
پيروزي در دربي لندن مي توان تسكيني بر شكست نوكمپ باشد.
سايت گل- تئو والكات، ستاره جوان آرسنال، منتظر است تا تيمش خيلي زود شكست در مقابل بارسلونا در يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان را فراموش كند و اعتقاد دارد كه پيروزي در مقابل تاتنهام ميتواند درمان مناسبي براي توپچي ها باشد. آرسنالي ها هفته آينده در وايت هارت لين به مصاف تاتنهام خواهند رفت و والكات منتظر است تا تيمش بار ديگر شانس هايش براي قهرماني در ليگ برتر را افزايش دهد.
او پس از بازي مقابل بارسلونا در نوكمپ به خبرنگاران گفت:" اين تجربه خيلي خوبي براي ما بود. ما اكنون بايد در انتظار بازي چهارشنبه آينده مقابل تاتنهام باشيم و بايد خيلي زود به مسير اصلي برگرديم زيرا هنوز از شانس قهرماني در ليگ برتر برخورداريم. بازي در خانه تاتنهام بازي بسيار سخت و دشواري است. ما تنها بايد تلاش كنيم واين نتيجه نااميد كننده را به فراموشي بسپاريم."
مسي در بازي ديشب موفق شد چهار بار دروازه آرسنال را باز كند و والكات تاييد كرد كه دشوار است مهارت بالاي ستاره آرژانتيني را تحسين نكرد.
" واقعا كسب چنين نتيجه اي با گل زودهنگامي كه زديم، واقعا نااميد كننده بود. اما در حال حاضر تنها كاري كه مي توان انجام داد تحسين اوست زيرا فوق العاده بود. پنج دقيقه ابتدايي پس از گل بسيار حساس است اما ما نتوانستيم به خوبي اين دقايق را پشت سر بگذاريم و آنها ما را له كردند. شايد مسي تنها بازيكن در دنيا باشد كه مي تواند چنين گل هايي به ثمر برساند. اين بازي يكي از شب هايي بود كه ما بايد از اشتباهاتمان درس بگيريم."
2010/4/7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ، خداروشکر که مسئله همینجا ختم بخیر شد...
من درست برداشت نکردم.
به خاطر سوء تفاهم پیش اومده هم عذر میخوام.
درخشش مسی مقابل آرسنال, به عنوان بهترین عملکرد در لیگ قهرمانان در 10 سال اخیر انتخاب شد. بالاتر از زیدان مخصوصا مقابل لورکوزن در فینال قهرمانان, رونالدو مخصوصا هت تریکش مقابل منچستر در الترافورد, رونالدینیو مخصوصا نمایشش در شکست بارسلونا مقابل چلسی و عملکرد آنری مخصوصا در پیروزی آرسنال مقابل اینتر در سن سیرو.
در نظرسنجی Goal.com به ترتیب 45.2 25.18 29.62 درصد خوانندگان موافق, مردد و مخالف نسبت به این موضوع بودن.
Goal.com Poll Results: Readers Think Lionel Messi’s Dazzling Performance Against Arsenal Was The Best In The Champions League In The Last 10 Years
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)