یه چیز جدید که شاید خیلی ها ندونن !
من بعد از 2 سال بازی رو دوباره نصب کردم و مثل قبل تا آخرش رفتم و غول معروف مرحله ی آخر رو کشتم و دموی آخر بازی رو نشون داد که نیروهای کمکی اومدن و دکتر هم با اژدهاش فرار کرد و اسم سازندگان بازی رو نشون داد و خلاصه خیال کردم که همه چیز به خوبی و خوشی تموم شد .
ولی بعد توی منوی اصلی چشمم افتاد به گزینه های جدید که یکیش نوشته بود mode و روی اون کلیک کردم و 2 تا گزینه داشت که یکیش doom3 بود و دومیش گزینه ی Resurrection of evil یا رستاخیز شیطان بود که دومی رو انتخاب کردم و با کمال تعجب دیدم که صفحه چند لحظه غیب شد و بازی با ظاهری کمی متفاوت دوباره load شد و new game رو زدم و دیدم یه قسمت اومد که میتونیم از بین 3-4 تا شخصیت یکی رو انتخاب کنیم و ادامه ی داستان رو بازی کنیم و فکر میکنم 20 تا مرحله ی دیگه هم باید بریم !!!!
خلاصه اگه از علاقه مندان این بازی هستید و این بازی رو تموم کردید ولی از این قسمت دوم بازی اطلاع نداشتید پیشنهاد میکنم حتما دوباره نصب و بازی کنید . انگار که یک بازی جدید رو دارید بازی میکنید ! فقط میترسم که این رو هم تا آخرش بریم و باز یک mode جدید اضافه بشه و حالا حالاها سرکار باشیم ! خدائیش من موندم که چجوری با 2.30 گیگا بایت حجم ، این همه بازی طراحی کردند ولی یه بازی دیگه رو میگیری با 10 گیگ حجم در مدت 24 ساعت تمومش میکنی ؟ هر قدر هم بگیم گرافیک اونها بالاتره ولی باز هم من عقیده دارم که بازی باید کمی طولانی باشه و البته جذاب باشه و آدم رو خسته نکنه .