تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 12 اولاول ... 789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 119

نام تاپيک: Doom 3

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه چیز جدید که شاید خیلی ها ندونن !
    من بعد از 2 سال بازی رو دوباره نصب کردم و مثل قبل تا آخرش رفتم و غول معروف مرحله ی آخر رو کشتم و دموی آخر بازی رو نشون داد که نیروهای کمکی اومدن و دکتر هم با اژدهاش فرار کرد و اسم سازندگان بازی رو نشون داد و خلاصه خیال کردم که همه چیز به خوبی و خوشی تموم شد .
    ولی بعد توی منوی اصلی چشمم افتاد به گزینه های جدید که یکیش نوشته بود mode و روی اون کلیک کردم و 2 تا گزینه داشت که یکیش doom3 بود و دومیش گزینه ی Resurrection of evil یا رستاخیز شیطان بود که دومی رو انتخاب کردم و با کمال تعجب دیدم که صفحه چند لحظه غیب شد و بازی با ظاهری کمی متفاوت دوباره load شد و new game رو زدم و دیدم یه قسمت اومد که میتونیم از بین 3-4 تا شخصیت یکی رو انتخاب کنیم و ادامه ی داستان رو بازی کنیم و فکر میکنم 20 تا مرحله ی دیگه هم باید بریم !!!!
    خلاصه اگه از علاقه مندان این بازی هستید و این بازی رو تموم کردید ولی از این قسمت دوم بازی اطلاع نداشتید پیشنهاد میکنم حتما دوباره نصب و بازی کنید . انگار که یک بازی جدید رو دارید بازی میکنید ! فقط میترسم که این رو هم تا آخرش بریم و باز یک mode جدید اضافه بشه و حالا حالاها سرکار باشیم ! خدائیش من موندم که چجوری با 2.30 گیگا بایت حجم ، این همه بازی طراحی کردند ولی یه بازی دیگه رو میگیری با 10 گیگ حجم در مدت 24 ساعت تمومش میکنی ؟ هر قدر هم بگیم گرافیک اونها بالاتره ولی باز هم من عقیده دارم که بازی باید کمی طولانی باشه و البته جذاب باشه و آدم رو خسته نکنه .

2. این کاربر از player2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یه چیز جدید که شاید خیلی ها ندونن !
    من بعد از 2 سال بازی رو دوباره نصب کردم و مثل قبل تا آخرش رفتم و غول معروف مرحله ی آخر رو کشتم و دموی آخر بازی رو نشون داد که نیروهای کمکی اومدن و دکتر هم با اژدهاش فرار کرد و اسم سازندگان بازی رو نشون داد و خلاصه خیال کردم که همه چیز به خوبی و خوشی تموم شد .
    ولی بعد توی منوی اصلی چشمم افتاد به گزینه های جدید که یکیش نوشته بود mode و روی اون کلیک کردم و 2 تا گزینه داشت که یکیش doom3 بود و دومیش گزینه ی Resurrection of evil یا رستاخیز شیطان بود که دومی رو انتخاب کردم و با کمال تعجب دیدم که صفحه چند لحظه غیب شد و بازی با ظاهری کمی متفاوت دوباره load شد و new game رو زدم و دیدم یه قسمت اومد که میتونیم از بین 3-4 تا شخصیت یکی رو انتخاب کنیم و ادامه ی داستان رو بازی کنیم و فکر میکنم 20 تا مرحله ی دیگه هم باید بریم !!!!
    خلاصه اگه از علاقه مندان این بازی هستید و این بازی رو تموم کردید ولی از این قسمت دوم بازی اطلاع نداشتید پیشنهاد میکنم حتما دوباره نصب و بازی کنید . انگار که یک بازی جدید رو دارید بازی میکنید ! فقط میترسم که این رو هم تا آخرش بریم و باز یک mode جدید اضافه بشه و حالا حالاها سرکار باشیم ! خدائیش من موندم که چجوری با 2.30 گیگا بایت حجم ، این همه بازی طراحی کردند ولی یه بازی دیگه رو میگیری با 10 گیگ حجم در مدت 24 ساعت تمومش میکنی ؟ هر قدر هم بگیم گرافیک اونها بالاتره ولی باز هم من عقیده دارم که بازی باید کمی طولانی باشه و البته جذاب باشه و آدم رو خسته نکنه .
    اونی که شما تموم کردی نسخه تکمیلی یعنی Doom 3: Resurrection of Evil همین بازیه که یکسال بعد از نسخه اصلیش منتشر شد. مطمئنا ستاپ بازی طوری بوده که نسخه تکمیلی رو هم نصب شده داشته.

4. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال roohoravan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام.
    من اونجايي كه بايد اعداد رو جابجا كني ولي دو عدد 6 و 8 را نداره گير كردم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
    Last edited by roohoravan; 29-07-2010 at 17:10.

6. این کاربر از roohoravan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

منظورت باز کردن در اتاق آبراهام هست فکر کنم باید 3 یا 9 رو به جای 0 بزنی

8. این کاربر از jack426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

منظورت باز کردن در اتاق آبراهام هست فکر کنم باید 3 یا 9 رو به جای 0 بزنی
    سلام. صفر نداره.یکسری مکعب روی دیوار هست که روی آن اعدادی نوشته شده.ظاهرا آنها را باید جابجا کرد.ممنون

اینم تصویر محل مربوطه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از roohoravan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام. صفر نداره.یکسری مکعب روی دیوار هست که روی آن اعدادی نوشته شده.ظاهرا آنها را باید جابجا کرد.ممنون

اینم تصویر محل مربوطه :
    کد:
    هر دکمه رو که مایل بودین (البته به غیر 6 و 8) رو می زنین تا جعبه به سمت شما بیاد.
    بعد همون دکمه رو می زنین و بلافاصله رو اون جعبه می پرین.
    وقتی که جعبه از سمت راست میره فوری به لبه سمت راست اتاق بپرین...

12. 2 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

اینم تصویر محل مربوطه :
    کد:
    آهان اتاق ابراهم بعد از اینه که اسلحه bfg 9000 رو بهت میده شما باید بپری رو جعبه و بعد هم روی دیوار
    اول اون دستگاه رو میاری پایین بعد روش میپری و بعد یکی از دکمه ها رو که جعبه رو به طبقه بالاتر میبره رو میزنی
    و رو لبه دیوار میپری

14. 2 کاربر از jack426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام.دوستان در این مرحله که 4 تا از این دستگاه ها هست گیر کردم .چکار باید کرد.ممنون
    کد:

16. این کاربر از roohoravan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.دوستان در این مرحله که 4 تا از این دستگاه ها هست گیر کردم .چکار باید کرد.ممنون
    کد:
    تله پورتر هست دیگه...

سوار یکیشون میشی و از تله پورتر بعدی پیاده میشی....

تو PDA گفته چیکار باید بکنی....

فکر کنم اولین تله پورتر به اون طرف اون محوطه ای که پر از جرقه هستش منتقلت میکنه و یه key kard رو باید پیدا کنی تا یکی از درها رو باهاش باز بکنی که اون key card کنار دست یکی از اون زامبی ها است...

18. این کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تله پورتر هست دیگه...

سوار یکیشون میشی و از تله پورتر بعدی پیاده میشی....

تو PDA گفته چیکار باید بکنی....

فکر کنم اولین تله پورتر به اون طرف اون محوطه ای که پر از جرقه هستش منتقلت میکنه و یه key kard رو باید پیدا کنی تا یکی از درها رو باهاش باز بکنی که اون key card کنار دست یکی از اون زامبی ها است...
    همه این کارها را کرده بودم ولی مسیر ها بسته است.ممنون

20. این کاربر از roohoravan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •