در مورد سوال اول متوجه نشدم منظورتون رو
در مورد سوال دوم فكر نميكنم با فكتوري رست به ورژني كه اپديت كردين بر ميگرده ودانگريد نميشه
در مورد سوال اول متوجه نشدم منظورتون رو
در مورد سوال دوم فكر نميكنم با فكتوري رست به ورژني كه اپديت كردين بر ميگرده ودانگريد نميشه
سئوال اول مربوط به دستکاری بود که من در منوی مخفی کردم و کالیبراسیون av از success به failure تبدیل شده و از اون موقع هم تصویر av یک کم تیره شده
یک چند مورد راجع به شبکه کردن داشتم گفتم بگم شاید مفید باشه :
1- تنظیمات تلویزیون را روی اتومات گذاشتم
2- کاپیوتر بدین ترتیب:
ip :192.168.0.1
subnet musk:255.255.255.0
ما بقی هم خالی
با استفاده از گزینه ساخت یک شبکه خانگی اتصال اینترنت خودم را (وایمکس ایرانسل ، البته با دیال آپ هم امتحان کردم ) شیر کردم و هم تلویزن با کامپیوتر شبکه بود و هم به اینترنت وصل شد فایر وال رو هم خاموش کردم
نکته فردا که اومدم کام و ت وی رو دو باره روشن کردم با وجود اینکه به تنظیمات هم دست نزده بودم ولی شبکه از بین رفته بود با وجود این که تمامی تیکهای توی تلویزیون علامت میخورد تعجب داره نه اگه چیزی فهمیدم دوباره میگم حتما
متوجه شدم البته نميدونم مدل شما چيه ولي
ميتونيد دوباره تست كنيد توي منوي مخفي قسمت ADC/WB گزينه هايي مربوط به تست و ورودي ها هست مجددا روش كليك كنيد WAIT ميزنه و ببينيد دوباره دتكت ميكنه يا نه
مدل تلویزیون led 46b7000 این کارو کردم هر دفعه failure نشون میده و جالبه که هنگامی که داره دیتکت میکنه نور تصویر در حال پخش از av کم و زیاد میشه و بعد هم تمام
پيام جان اگه مشكلي با گارانتي واين حرفا نداري با دقت بگير اپگريد كن البته مسئوليت داره
احتمالا مشكلت حل ميشه البته اگه واست مهم هست اين همه ورودي HDMI داره AV رو ميخواي چيكار كني
آقا خیلی ممنون که این قدر زود جواب دادی اما ورژن دستگاه من آخرین ورژن است (2006) با زهم خیلی ممنون از توجهت
راستی av رو برای ریسیور میخواه دیگه دنبال تبدیل هم رفتم چیز مناسب گیرم نیومد (یعنی اصلا گیرم نیومد هر چند تو سایتها خوندم که هست ولی با قیمتهای بالا)
خواهش ميكنم ببين خروجي كامپوننت نداره دستگاهت ؟
ميتوني از اون هم استفاده كني كه نزديك به hdmi هست تصويرش
نه والا فقط av و scasrt اروپایی دنبال تبدیل scart هم رفتم گیرم نیومد
اخه بيشتر دستگاههاي موجود كامپوننت داره
-اميدوارم مشكلت حل بشه تا حالا سعي نكردي دوباره اپديت كني به همون ورژني كه بودي يا همين ورژن رو دوباره تست نكردي؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)