کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشی رو از یک شخص معتبر و آشنا گرفتم ، جعبه اش از اون بزرگ هاست که شارژر ماشین هم توش داره ، روش زده ساخت فنلاند ، توی دفترچه هم حرفی از DVD نزده ، توی خود گوشی برنامه [Ovi suite بود .
-----
این شخص N97 معمولی داشته نه مینی .
درباره مشکلات گوشی ، من مموری رو فول کردم و هشت گیگ هم مموری انداختم که حدود 4 تاش پره ، مشکل هنگ وجود نداره ، هرچند به جا بود پردازنده قوی تری برای گوشی میگذاشتن ، چون وقتی گوشی تازه روشن میشه ، تا حالش سرجا بیاد چند ثانیه ای طول میکشه . کلا پردازش سریع نیست ولی مشکلی هم ایجاد نمیکنه . با توجه به سایر امکانات گوشی برای من بهترین گزینه بود و از خریدش واقعا راضیم .
البته مشکل هنگ توی N97 وجود داره ولی توی نسخه مینی خیر .
از مزایای اسن گوشی Gpsا ش هست که فوق العاده قویه .
صداش توقعات من رو براورده نکرد ؛ قبل از خرید فکر میکردم صدای بهتری داشته باشه . صدای 5800 بیس بهتری داشت.
کیفیت صفحه نمایش در محیط اتاق عالیه اما زیر نور آفتاب نه ، (فکر میکنم تا حدودی به خاطر برچسب روی صفحه هم باشه !)
طراحی دوربین اذیت کننده است ، چون برجسته است و حفاظ هم نداره ، پس اولین جایی که روی زمین قرار میگیره شیشه دوربینه !! که اگر یک خط روش بیفته برای دوربین 5 مگاپیکسلی فاجعه است . کیفیت عکسبرداری و مخصوصا فیلم برداری عالیه .
ضبط صدا خوبه .
کار با صفحه کلید برای دست های ظریف عالیه ، برای دست های بزرگ نسبتا خوب .
+ همون موقع خرید یک بند حتما برای گوشی بخرید !
گوشی طراحی خیلی جذاب و زیبایی داره ، خوش دست هم هست اما مشکلش اینه که توی دست لیز میخوره متاسفانه ، پس اوایل که بهش عادت نکردید ممکنه زمین بخوره ، و خیلی ضد حاله روز اول گوشی رو بزنید داغون کنید !!
جنس و طراحی بدنه خیلی خوبه . جا زدن سیم کارت نیاز به حل معادلات دیفرانسیل هشت بعدی داره !
آها . باتری هم توقع من رو برآورده نکرد ، برای پخش موسیقی بد نیست اما صفحه نمایش مصرف زیادی داره ، توی یک روز پرکار ، حتما نیاز به شارژ خواهید داشت ، من تصمیم گرفتم یک باتری یدکی براش بخرم ! البته شارژر ماشین هم کمک حال خوبیه !
صدا توی هندز فری خوبه ، هرچند گوشی های بهتری هم هستن . من با X6 کار نکردم ولی فکر کنم اون هم قابل تامل باشه ، بسته به سلایق دوستان .
اگر چیز دیگه ای به نظرم رسید میگم .
کلا اگر فرصت کردم بررسی تخصصی گوشی رو مینویسم برای راهنمایی دوستان .