تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 19 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 185

نام تاپيک: کلوپ NOKIA N97 mini

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گوشی رو از یک شخص معتبر و آشنا گرفتم ، جعبه اش از اون بزرگ هاست که شارژر ماشین هم توش داره ، روش زده ساخت فنلاند ، توی دفترچه هم حرفی از DVD نزده ، توی خود گوشی برنامه [Ovi suite بود .
    -----
    این شخص N97 معمولی داشته نه مینی .
    درباره مشکلات گوشی ، من مموری رو فول کردم و هشت گیگ هم مموری انداختم که حدود 4 تاش پره ، مشکل هنگ وجود نداره ، هرچند به جا بود پردازنده قوی تری برای گوشی میگذاشتن ، چون وقتی گوشی تازه روشن میشه ، تا حالش سرجا بیاد چند ثانیه ای طول میکشه . کلا پردازش سریع نیست ولی مشکلی هم ایجاد نمیکنه . با توجه به سایر امکانات گوشی برای من بهترین گزینه بود و از خریدش واقعا راضیم .
    البته مشکل هنگ توی N97 وجود داره ولی توی نسخه مینی خیر .
    از مزایای اسن گوشی Gpsا ش هست که فوق العاده قویه .
    صداش توقعات من رو براورده نکرد ؛ قبل از خرید فکر میکردم صدای بهتری داشته باشه . صدای 5800 بیس بهتری داشت.
    کیفیت صفحه نمایش در محیط اتاق عالیه اما زیر نور آفتاب نه ، (فکر میکنم تا حدودی به خاطر برچسب روی صفحه هم باشه !)
    طراحی دوربین اذیت کننده است ، چون برجسته است و حفاظ هم نداره ، پس اولین جایی که روی زمین قرار میگیره شیشه دوربینه !! که اگر یک خط روش بیفته برای دوربین 5 مگاپیکسلی فاجعه است . کیفیت عکسبرداری و مخصوصا فیلم برداری عالیه .
    ضبط صدا خوبه .
    کار با صفحه کلید برای دست های ظریف عالیه ، برای دست های بزرگ نسبتا خوب .
    + همون موقع خرید یک بند حتما برای گوشی بخرید !
    گوشی طراحی خیلی جذاب و زیبایی داره ، خوش دست هم هست اما مشکلش اینه که توی دست لیز میخوره متاسفانه ، پس اوایل که بهش عادت نکردید ممکنه زمین بخوره ، و خیلی ضد حاله روز اول گوشی رو بزنید داغون کنید !!
    جنس و طراحی بدنه خیلی خوبه . جا زدن سیم کارت نیاز به حل معادلات دیفرانسیل هشت بعدی داره !
    آها . باتری هم توقع من رو برآورده نکرد ، برای پخش موسیقی بد نیست اما صفحه نمایش مصرف زیادی داره ، توی یک روز پرکار ، حتما نیاز به شارژ خواهید داشت ، من تصمیم گرفتم یک باتری یدکی براش بخرم ! البته شارژر ماشین هم کمک حال خوبیه !
    صدا توی هندز فری خوبه ، هرچند گوشی های بهتری هم هستن . من با X6 کار نکردم ولی فکر کنم اون هم قابل تامل باشه ، بسته به سلایق دوستان .

اگر چیز دیگه ای به نظرم رسید میگم .
    کلا اگر فرصت کردم بررسی تخصصی گوشی رو مینویسم برای راهنمایی دوستان .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با تشکر از اطلاعات مفیدتون!الان این مدت گذشته شما هنوزم از همین n97 mini راضی هستید یا ترجیح میدین چیز دیگه ای خریده بودید ؟؟ !

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

مهمترين ايراد اين گوشي که ميتونيد راجع به اون تو اينترنت هم تحقيق کنيد و حتي خيلي از کاربران رو با مشکل ايجاد کرده مشکل هنگ کردن و خاموش شدن اونه. من تو همون 48 ساعت اول گوشي بيشتر از 11 بار خودش ريست شد. فکر کردم ايراد از گوشي حتي گوشي را ريست هم کردم. اما ايراد از من يا فروشنده نبود. ايراد از اين محصول. گوشي نوکيا n97 , نوکيا n97 mini هر دو همين ايراد رو دارن. کافيه تو گوگل سرچ بزنين" hang in nokia n97" اون موقع ميبينيد چند نفر تو دنيا اين مورد رو دارن. بعد از مدتي گوشي اصلا بالا نمياد و روي آرم نوکيا هنگ ميکنه. تنها راهشم فرمت چهار دگمه اي که بايد هر بار اين اتفاق افتاد انجام بدين. يعني هر بار خداحافظي با کل اطلاعات،برنامه ها و پيامهاي داخل گوش. باتري گوشي فاجعست. چون با حداقل کردن سنسور نور هيچ تغييري در وضعيت نور صفحه ايجاد نميشه. اين مشکل باعث ميشه گوشي هر روز نياز به شارژ داشته باشه. من روي اين گوشي کلي ضرر کردم و آخرش هم رفتم نوکيا x6 رو خريدم که بنظر من واقعا بهتر از n97. اگرچه من گرون خريدم (حدود 600) اما الان ارزون شده و ميشه راحت خريد. نوکيا n97 کي برد داره که صرفا اسم کي برد رو يدک ميکشه کار کردن با اون فاجعه است. چون روي يک کليد کوچيک که براي کسايي که انگشت بزرگ دارن واقعا سخته از طرفي 4 تا کاراکتر روي هر کليد داره. در خصوص کليدهاي جهت نماي نوع فول n97 که سمت چپ قرار گرفته و براي چپ دستا خوبه. کار کردن با اون بدون استفاده از قلم خصوصاً وقتي ميخواي نوار لغزان کنار صفحه رو پايين بکشي واقعاً سخته. در مقابل x6 با صفحه خازني با کوچکترين اشاره اين کار انجام ميشه. دوستان عزيز ميتونن از کسايي که اين گوشي ها رو دارن بپرسن. اما بهتره صرفا به سايتهاي فارسي اکتفا نکنيد و سري هم به سايتهاي خارجي بزنيد. من درباره نوکيا n97 اغراق نکردم. اين گوشي واقعا اين مشکلات رو داره. ممکنه اوايل نباشه اما هنوز شرکت نوکيا براي اين گوشي firm ware عرضه نکرده که ايرادات اون رو بر طرف کنه. مشابه اين ايراد رو گوشي n95 هم در اوايل عرضه داشت که خوشبختانه برطرف شدند. اميدوارم با ديد باز انتخاب کنيد و مثل من کلي ضرر ظرف 48 نکنيد. اميدوارم نوکيا هر چه زودتر ايراد n97 رو برطرف کنه . چون ميتونه گوشي خوبي باشه.
    .
    کاملا کذب هست!
    من حالا بیشتر از 3 ماه هست N97 دارم! فقط و فقط یک بار هنگ کرده...
    اگه گوشی مشکلی نداشته باشه به هیچ عنوان مشکل هنگ نداره! (شاید 2 3 ماه یک بار...)
    شایعه سازی هم حددی داره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamak_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

7 ماهه که n97 mini رو دارم......شارژش هر یک روز در میون باید پر بشه.....یه سری مشکلات کوچیکم داره اما اصلا اون طوری که tanatos گفت نیست.....تا حالا فقط 2 بار هنگ کرده که اونم به خاطر ریختن برنامه توسط خودم بوده.......در قیاس با x6 خیلی سر تره.....به خصوص حساسیت صفحه لمسیش.......مشکل من با این گوشی فقط سه چیزه...
    1) -- نشدن گوشی.
    2)قفل نشدن فایلها با برنامهایی مثل x-plore......
    3)ویبره نسبتا ضعیف

داره خودمونی میشه gh7reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

7 ماهه که n97 mini رو دارم......شارژش هر یک روز در میون باید پر بشه.....یه سری مشکلات کوچیکم داره اما اصلا اون طوری که tanatos گفت نیست.....تا حالا فقط 2 بار هنگ کرده که اونم به خاطر ریختن برنامه توسط خودم بوده.......در قیاس با x6 خیلی سر تره.....به خصوص حساسیت صفحه لمسیش.......مشکل من با این گوشی فقط سه چیزه...
    1) -- نشدن گوشی.
    2)قفل نشدن فایلها با برنامهایی مثل x-plore......
    3)ویبره نسبتا ضعیف
    مگه x6 تاچ خازنی نیست؟منظورت از این که مینی تاچش بهتره چیه؟
    البته مینی که صد در صد سر تره

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

مال من سر چرخش صفحه اش بعضی وقت ها هنگ می کنه ولی در کل با اینکه رم گوشیم 16 گیگه و 11 گیگش هم پره هنگی نکرده

تاچش رو هم از نظر کیفیت میشه با 5800 مقایسه کرد که مینی خیلی بهتره

ولی ترجیح می دادم صبر می کردم یک ان900 می گرفتم

7. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

با تشکر از اطلاعات مفیدتون!الان این مدت گذشته شما هنوزم از همین n97 mini راضی هستید یا ترجیح میدین چیز دیگه ای خریده بودید ؟؟ !

من از N900 خیلی خوشم میمد ولی قیمتش گرون بود ، الان ارزون تر شده ، نمیدونم اگر اون رو هم خریده بودم راضی بودم یا نه ، از این میتونم بگم راضی ام . ولی وقتی خریدم دلم توی N900 بود .
    HTC Legend هم گزینه خوبیه ، چون من نمیدونستم سرویس NAVIGATOR توی HTC چطوریه و GPS خیلی برام مهم بود ترجیح دادم ریسک نکنم ! بسته به نیازتون و سلیقتون باید انتخاب کنبد . توی این رنج چند تا گوشی خوب هستن که همشون تقریبا خوبن از جمله N97mini .

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

آیا این گوشی مانند گوشی قبلی مشکل هنگ رو داره ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض

آیا این گوشی مانند گوشی قبلی مشکل هنگ رو داره ؟
    خدمتتون عرض کنم ، سرعت پردازش سریع نیست ، اما تا این لحظه ، ریستارت شدن بی دلیل گوشی پیش نیومده و در اجرای برنامه ها دچار مشکل نشده ، هرچند اگر چند برنامه با هم در حال اجرا شدن باشن ، سرعت پردازش خیلی میاد پایین . و ممکنه آزار دهنده باشه .
    باید ببینید از گوشی چی میخاید .
    در صورتی همه انتظاراتتون رو برآورده کنه ، این مشکل اصلا جلوه نمیکنه .
    برای من گزینه بهتری وجود نداشت .

موفق باشید .

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پروداکت کد فارسی برای این گوشی چیه؟
    اگر کسی می دونه لطفا بگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •