تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 30 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 297

نام تاپيک: ✔ تاپیــک جـامــع مــهندســی کامپـیـوتــر و گرایشــهای آن

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

نا قلا نکنه میخوای بری ما رو تنها بذاری ...
    حالا دور از شوخی این دانشگاهها چجوری پذیرش میکنن شاید خدا خواست و ما هم با داریوش راهی شدیم همی...
    نه جانم!
    من کچجا برم یه چیزایی جوون تر بودم شنیده بودم گفتم ببینم چی به چیه!
    همین تو ایرانش دو تا دانشگاه رو زمین مونده دارم حالا حالا ها
    جلل الخالق پس با تعاریفه دوستمون همچین جالب هم نباید باشه همین ایرونه خودمون باز بهتره

خوب من سوال پرسیدم و سوال برا خودم دراوردم!!!!!چشم میجوابیم!اینجا برای پذیرش دانشگاه یا همون admission برای رشته های مختلف در همین موقع سال یک تاریخ مشخصی رو اعلام میکنند که حدود 2 ماهی فکر کنم هست!توی این دو ماه باید اقدام کنی!بعد از مرحله ی پذیرش مرحله ی سیت یا همون صندلی هست که در رشته های اشباع شده مانند داروسازی یا رشته ی علوم کامپیوتر science of computer گرفتن سیت و هزینه ی سیت بیشتر هست!در مورد اون سوال دوستمون که چرا رفتم هند و حالا دارم تحقیق میکنم باید بگم که من قبل از مشمولیت رفتم و به خاطر همین هنوز پیش دانشگاهی دارم و اینجا مدرک پیش خیلی مهمه و اصلا فوق دیپلم هیچ ببینید دارم میگم هیچ ارزشی نداره و عملا پوچه!!به خاطر همین من هنوز در مورد انتخاب رشته وقت دارم و پذیرش رشته های مورد نظرم هنور باز هستند!در مورد هزینه های تحصیل باید بگم که رشته های مهندسی مانند مهندسی کامپیوتر از 2 سال پیش دو برابر شده و شده 4 میلیون تومن در سالی!!!اما در مورد bca یا همون کامپیوتر اپلیکیشن باید بگم که رشته ای در بین علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر هست و مثلا علوم کامپیوتر برای لیسانس 3 ساله هست که عمرا ادم توی 3 سال نمیتونه تمومش کنه و مهندسی که خیلی جدیدا هم برای پذیرش و هم برای امتحانات سخت تر شده لیسانسش 4 ساله هست که عملا تا 5 سال هم ممکنه بکشه و برای bca لیسانس 3.5 ساله هست و ممکنه بیشتر هم طول بکشه!اما از اسم application مشخصه که این رشته بر خلاف علوم کامپیوتر که در مورد ریاضی و فیزیک و جبر و این خضعبلات هست بر عکس این application در مورد کاربرد کامپیوتر مانند برنامه نویسی و البته شامل واحدهای الکترونیکی سخت نیز میشه که البته الکترونیک در هر سه رشته ی application و مهندسی و علوم کامپیوتر وجود داره همچنین رشته ی application نیز دارای ریاضیات هست !اما در مورد مستر یا همون دوره ی فوق لیسانس مهندسی و علوم کامپیوتری 2 ساله هستند ولی application متاسفانه 3 ساله هست و واحدهای درپیتی مانند جبر نیز در مستر به این رشته اضافه میشه!در کل در هند سعی کنید طرف رشته هایی که ریاضیات بیشتر دارند برید چون در هند امتحانات تشریحی بسیار سخت هستند و گاهی جواب یک سوال به 20 صفحه ی a4 هم میرسه به طوری که دانشجویان رشته های مربوط به تجربی و انسانی مانند داروسازی و مدیریت و.....انگشتانشون دارای ورم هست!اصلا برای اساتید اینجا قانونی وجود داره که برگه هایی که کم نوشتن رو تصحیح نکنند!!!باور کنید من برای همین امتحان level بندی سطح زیان برای کلاس زبان پدرم در اومد از بس که اشعار بنویسم!!!!!در ضمن در اینجا برای پذیرش اصلا کاری به این ندارند که تجربی بودی یا ریاضی یا انسانی!!اصلا در اینجا در دانشگاه همه چیز به تلاش خودتون بستگی داره و اینجوری نیست که چون مثل تجربی بودی نتونی بری به رشته های مربوط به ریاضی!اینجا برای بعصی رشته ها مانند رشته های کامپیوتری از شما 3 نمره ی فیزیک و شیمی و ریاضی رو میخوان و نمره ی 10 شما همانند نمره 50 از 100 هندیها هست که برای خودشون که امتحاناتشون سخته این نمره با ارزشه و نمره ی 10 شما رو که ببینند براحتی بهتون پذیرش میدن و فکر میکنند خیلی درس خونی!!!!!!!سوالی بود در خدمتم!در ضمن متولدین 69 به پایین فقط در صورتی میتونند از کشور خارج بشن که دوره ی سربازی رو رفته باشند و یا وثیقه بگذارند و در پایان تحصیلات به ایران برگردند و دوره ی سربازیشون رو برن!اما متولدین 69 که مهلتشون تا 29 اسفند 86 بود و دیگه نمیتونند از کشور خارج بشن و ممنوع الخروج هستند ولی متولدین سال 70 تا 29 اسفند 87 وقت دارند که برای فرار اقدام کنند!!!!
    ممنون دوسته عزیز و موفق باشی
    زیاد به فکره اینکه چی هست و چی نیس و ایران چی میگه و اونجا چی میگه و .... نباش! حالا که رفتی اونجا و مقادیری کارای اولیت رو کردی همونجا بخون تمومش کن راحت شی شرشم کم شه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

ممنون داریوش جان!فوقش دیگه اگه دیدم نمیتونم درس پاس کنم پر رو پر رو برمیگردم ایران میرم سربازی تا یه دو سالی مشغول باشم!!!!

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

گاهی جواب یک سوال به 20 صفحه ی a4 هم میرسه
    واقعا که مسخره است! اینو جدی نوشتی؟

در اینجا برای پذیرش اصلا کاری به این ندارند که تجربی بودی یا ریاضی یا انسانی!!اصلا در اینجا در دانشگاه همه چیز به تلاش خودتون بستگی داره و اینجوری نیست که چون مثل تجربی بودی نتونی بری به رشته های مربوط به ریاضی!
    چه کار خوبی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

اره!به خدا!بعضی رشته ها به 30 صفحه هم میرسه برای بعضی سوالات!ممکنه بگید مبالغه میکنم ولی حقیقته!دانشجوهای ایرانی توی هند میگن شرایط زندگی و درس خوندن در این کشور طوری هست که طرف رو اگه بعد از تحصیلات با هواپیما ببرند به یه نقطه ی دور و از اونجا پرتش کنند پایین در هر نقطه ای که بیفته (گواتمالا و اتیوپی و.....)اون شخص میتونه به زندگی براحتی ادامه بده!!اصلا برای اینکه از خنگی و عادات مسخره ی هندیها که بر عکس همه ی دنیاست اشنا بشید پیشنهاد میکنم که با یک هندی برای مدتی هم صحبت بشید!!!!وحشتناکه!من اینو بعد از یک ماه زندگی در اینجا میگم!بیچاره از کسی که مدتهاست اینجا زندگی میکنه!!!!به خاطر همینه که اکثر دانشجوها برنامشون بعد از اخذ مدرک لیسانس رفتن به کشوری دیگه برای فوق لیسانس هست ولی یه چیزی رو هم باید پذیرفت که مدرک هند مدرکه معتبر و بسیار مهمیه!!به خصوص در زمینه های کامپیوتر !و هزینه ها نسبت به کشورهای دیگه پایینتره و همچنین اگه ادم دنبال ازادی و مدرنیته بودن زندگی بگرده شهرهای مرکزی هند مانند بنگلور و حیدراباد عالی هستند!من بنگلور برای یک هفته رفتم!باور کنید اونقدر شهر باکلاس و اروپایی نشینی هست که فراموش میکنی اومدی هند!توی هند خوب خوب و بد بد وجود داره!!

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دقیقا نمیدونم این Bca با کدوم رشته کامپیوتر در ایران منطبق میشه؟

فکر میکنم همون نرم افزاره اما هر کدوم هم باشه عملا فرقی نمیکنه (از لحاظ مدت زمان و هزینه تقریبا یکی اند)

همه مهندسی ها(لیسانس) در ایران حدودا 145 واحد(یه کم بیشتر یا کمتر با توحه به دانشگاه و رشته) هستند.
    که میشه 8 ترم یا 4 سال.
    هزینه هم برای یک رشته در دانشگاه دولتی برای روزانه که عملا رایگانه.
    دانشگاه دولتی شبانه حدودا 350 هزار الی 400 هزار تومان برای هر ترمه(دانشگاه های پایینتر ارزونتر بالاتر باشه خب گرونتر) یعنی هزینه کل لیسانس تقریبا 3 ملیون تومان (حالا هزینه زندگی و خوابگاه و اینا جدا)
    دانشگاه آزاد هم نمیدونم!

برای فوق هم معمولا 32 واحده که 2 سال طول میکشه.
    فوق شبانه اش هزینه کلش با توجه به سطح دانشگاه خیلی فرق میکنه. 7 -8 ملیونی هم داریم بیشتر هم داریم
    آزاد هم نمیدونم!
    حالا جدا قبل از اینکه درباره شرایط کشور خودت تحقیق کنی رفتی اونجا؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

نه!بنده و هر کسی که میاد خارج از کشور میدونه که مدرک کشور مورد نظرش چه ارزشی در دنیا داره و همچنین شرایط رو برای اینده ی خودش مانند یادگیری زبان انگلیسی به صورت کاربردی و حس ازادی در کشورهای دیگه و همچنین فرار از سربازی برای همیشه مهیا میکنه!شما مدرک کامپیوتر از ایران بگیری با ارزش تره یا از هند که کشور سوم ای تی و کامپیوتر در دنیا هست؟؟؟؟در مورد ایران هم محدودیت در انتخاب رشته و فیل تری به نام کنکور و ....چندین دلیل دیگه باعث میشه که ادم در بره!!!حکو مت که عوض شد برخواهیم گشت!سختی میکشم ولی تن به ذلت و ننگ این دولت ایرا ن نمیدم!!!!!!

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    البته منظورم سوالم در مورد شرایط کشور این چیزایی که شما برداشت کردی نبود. منظورم شرایط تحصیلی مانند هزینه و مدت زمانکه در سوال این تاپیک پرسیدی بود.
    فقط برام عجیب بود که چرا الان که رفتید، میپرسید: گرفتن مهندسی در ایران چقدر طول میکشه و...

و از اون عجیبتر اینکه از پست اولتون میشد اینطور برداشت کرد که به برگشت فکر میکنید. البته عجیب بودنش نه به دلایل سیاسی که مطرح کردید(چون من مثل شما فکر نمیکنم! و البته از اول هم سوالم ربطی به مسائل سیاسی نداشت)
    عجیب بود چون بقول خودتون مدرک هند معتبرتره.

بهرحال امیدوارم موفق باشی، و حتما هم خواهی بود و امیدوارم زمانی باشه که موفقیت و افتخار به ایران برگردی

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

ممنون گیتا جون!نه بابا این سوالات رو پرسیدم تا با ایران یه مقایسه ای بکنم!البته اینجا چون دست ادم برای انتخاب رشته بازه ادم خیلی دو دل میشه!شب میخوابه صبح یه فکر دیگه به کلش میزنه یا با حرف یه نفر به کلی تغییر نظر میده!!!!در کل شرایط از همه لحاظ (به غیر از امتحانات اینجا و تنها زیستن !!)خوبه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض کارشناسی ارشد کامپیوتر

سلام
    کسی میدونه با رتبه 700-750 نرم افزار یا هوش مصنوعی شبانه میشه قبول شد یا نه؟

پروفشنال Admiral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بعید به نظر میرسه که بشه قبول شد !
    در واقع غیر ممکنه !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •