خوب من سوال پرسیدم و سوال برا خودم دراوردم!!!!!چشم میجوابیم!اینجا برای پذیرش دانشگاه یا همون admission برای رشته های مختلف در همین موقع سال یک تاریخ مشخصی رو اعلام میکنند که حدود 2 ماهی فکر کنم هست!توی این دو ماه باید اقدام کنی!بعد از مرحله ی پذیرش مرحله ی سیت یا همون صندلی هست که در رشته های اشباع شده مانند داروسازی یا رشته ی علوم کامپیوتر science of computer گرفتن سیت و هزینه ی سیت بیشتر هست!در مورد اون سوال دوستمون که چرا رفتم هند و حالا دارم تحقیق میکنم باید بگم که من قبل از مشمولیت رفتم و به خاطر همین هنوز پیش دانشگاهی دارم و اینجا مدرک پیش خیلی مهمه و اصلا فوق دیپلم هیچ ببینید دارم میگم هیچ ارزشی نداره و عملا پوچه!!به خاطر همین من هنوز در مورد انتخاب رشته وقت دارم و پذیرش رشته های مورد نظرم هنور باز هستند!در مورد هزینه های تحصیل باید بگم که رشته های مهندسی مانند مهندسی کامپیوتر از 2 سال پیش دو برابر شده و شده 4 میلیون تومن در سالی!!!اما در مورد bca یا همون کامپیوتر اپلیکیشن باید بگم که رشته ای در بین علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر هست و مثلا علوم کامپیوتر برای لیسانس 3 ساله هست که عمرا ادم توی 3 سال نمیتونه تمومش کنه و مهندسی که خیلی جدیدا هم برای پذیرش و هم برای امتحانات سخت تر شده لیسانسش 4 ساله هست که عملا تا 5 سال هم ممکنه بکشه و برای bca لیسانس 3.5 ساله هست و ممکنه بیشتر هم طول بکشه!اما از اسم application مشخصه که این رشته بر خلاف علوم کامپیوتر که در مورد ریاضی و فیزیک و جبر و این خضعبلات هست بر عکس این application در مورد کاربرد کامپیوتر مانند برنامه نویسی و البته شامل واحدهای الکترونیکی سخت نیز میشه که البته الکترونیک در هر سه رشته ی application و مهندسی و علوم کامپیوتر وجود داره همچنین رشته ی application نیز دارای ریاضیات هست !اما در مورد مستر یا همون دوره ی فوق لیسانس مهندسی و علوم کامپیوتری 2 ساله هستند ولی application متاسفانه 3 ساله هست و واحدهای درپیتی مانند جبر نیز در مستر به این رشته اضافه میشه!در کل در هند سعی کنید طرف رشته هایی که ریاضیات بیشتر دارند برید چون در هند امتحانات تشریحی بسیار سخت هستند و گاهی جواب یک سوال به 20 صفحه ی a4 هم میرسه به طوری که دانشجویان رشته های مربوط به تجربی و انسانی مانند داروسازی و مدیریت و.....انگشتانشون دارای ورم هست!اصلا برای اساتید اینجا قانونی وجود داره که برگه هایی که کم نوشتن رو تصحیح نکنند!!!باور کنید من برای همین امتحان level بندی سطح زیان برای کلاس زبان پدرم در اومد از بس که اشعار بنویسم!!!!!در ضمن در اینجا برای پذیرش اصلا کاری به این ندارند که تجربی بودی یا ریاضی یا انسانی!!اصلا در اینجا در دانشگاه همه چیز به تلاش خودتون بستگی داره و اینجوری نیست که چون مثل تجربی بودی نتونی بری به رشته های مربوط به ریاضی!اینجا برای بعصی رشته ها مانند رشته های کامپیوتری از شما 3 نمره ی فیزیک و شیمی و ریاضی رو میخوان و نمره ی 10 شما همانند نمره 50 از 100 هندیها هست که برای خودشون که امتحاناتشون سخته این نمره با ارزشه و نمره ی 10 شما رو که ببینند براحتی بهتون پذیرش میدن و فکر میکنند خیلی درس خونی!!!!!!!سوالی بود در خدمتم!در ضمن متولدین 69 به پایین فقط در صورتی میتونند از کشور خارج بشن که دوره ی سربازی رو رفته باشند و یا وثیقه بگذارند و در پایان تحصیلات به ایران برگردند و دوره ی سربازیشون رو برن!اما متولدین 69 که مهلتشون تا 29 اسفند 86 بود و دیگه نمیتونند از کشور خارج بشن و ممنوع الخروج هستند ولی متولدین سال 70 تا 29 اسفند 87 وقت دارند که برای فرار اقدام کنند!!!!