سلام ...
من اون مرحله اي هستم كه همه جا گاز هست ...
يه جا يه دكمه هست ميزنم تا ميخوام برسم به در بسته ميشه ...چكارش كنم ؟؟؟
سلام ...
من اون مرحله اي هستم كه همه جا گاز هست ...
يه جا يه دكمه هست ميزنم تا ميخوام برسم به در بسته ميشه ...چكارش كنم ؟؟؟
سلام
......باید دقیقاً همون کاری رو انجام بدی که برای اون پنکه ها انجام میدی. یعنی E رو بزن تا اون انرژی برق به درب بخوره و اونو همون بالا نگه داره.
حالا اگر با کنسولی خودت ببین چه دکمه ایه تو 360 RS بود فکر کنم که یه حباب آبی بوجود میاد میزنی به در وقتی رفت بالا درو بالا نگه میداره
البته ترکیبش بیشتر از Bioshock بودااا![]()
سلام منم الان تموم کردم
بازی جالبی بود فقط یه مشکل اساسی داشت که از activision بعید بود اونم اینکه زیر نویس نداشت
ولی می شد داستان رو فهمید
راستی من یه جاش رو نفهمیدم آخر بازی کاترین رو نشون می ده که تیر خورده و همه دارن فرار می کنن جریان چی بود مگه نت رنکو (شخصیت اول بازی) همه چیز رو درست نکرد.
یه سوال دیگه من اون یارو رئیس جمهوره رو کشتم اگر دانشمند رو می کشتم بازی چه جوری تموم می شد.
خب کاری نداره...2باره از لود چکپوینت رو بزنید این بار دانشمند رو بکشید
در حالت سوم هم که شما میتونید بازی رو تموم کنید با استفاده از q روی دستگاه پشت سر خود که در حال چرخش است امتحان کنید تا شما رو به اول بازی ببره و سعی کنید خودتون رو بکشید...ادامشم خودتون ببینید..
جدآ داستان بازی خیلی جالب بود من به داستان بازی 10/10 میدم
یکم یاد مترو 2033 افتادم که چقدر داستان پردازی جدید و جذابی داشت هر چند گرافیکش به اون نمیرسید
ولی 2-3 صحنه بدجور ترسیدم تو مراحل بازی(اسکلت تو لوله فاضلاب چیکار می کرد نامرد)
![]()
اسکلت تو لوله فاضلاب چیکار می کرد نامرد
.........
شما با اون انرژیت که اجسام رو ثابت میکنه باید در رو نگه داری و بعد از زیرش بری اونور .
واسه اون انرژی هم که RS رو نگه میداری ، یه توپ درست میکنه بعد با RT پرتش میکنی طرف در .
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
تو اون صحنه من میخکوب شدم . فکر کنم 10 کیلو گوشت تنم ریخت . (نامردا یه موسیقی خوف هم اون لحظه پخش کردن)
جدا خیلی نامرد بودن تو اون صحنه ولی خوب به نظر من لازم بود داستان داشت زیادی یه نواخت می شد
خیلی باحال بود داییم هم کنارم نشته بود تو اون صحنه میخکوب شده بود![]()
سلام
دوستان منم بازی رو گرفتم دارم میرم جلو. بازیه جالبیه یعنی ترکیبه جالبیه از بازی های دیگه. گرافیکش اگه بالاتر بود خیلی بهتر میشد. در کل نقطه قوت بازی یعنی داستان رو میشه به عنوان پوششی روی گرافیک در نظر گرفت و ازش چشم پوشی کرد.
خیلی باحال بود داییم هم کنارم نشته بود تو اون صحنه میخکوب شده بود[/QUOTE]
ای بابا...به خودت رحم نکردی به داییه بنده خدا چیکار داشتی دیگه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)