سلام
من خودم یکی از طرفدار های این سری از بازی ها هستم ولی اصلا این سری از این بازی جالب از آب در نیومده و اون هم علتش باگ های فراوان بازی هست که خدا کنه بازی با عرضه پچ درست بشه
هم اکنون چشم به راه پچ هستیم![]()
سلام
من خودم یکی از طرفدار های این سری از بازی ها هستم ولی اصلا این سری از این بازی جالب از آب در نیومده و اون هم علتش باگ های فراوان بازی هست که خدا کنه بازی با عرضه پچ درست بشه
هم اکنون چشم به راه پچ هستیم![]()
سلام
دوستانی که مشکل قطع صدای بازی رو دارن باید soundfix ـ 700 مگی رو دانلود کرده و در پوشه Data تو فولدر اصلی بازی بریزند و سپس کرک سالم Razor 1911 رو دانلود کنند و بازی رو اجرا کنند
دانلود کرک سالم بازی :دانلود soundfix ـ 700 مگی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPassword: descargasinlimite.netکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by P_666; 28-03-2009 at 23:29.
به گفته ی خود ca پچ بازی به علت کشف باگ جدیدی یکم طول کشیده ولی بزودی عرضه می شود . . .
+ مثل اینکه نسخه ی سرزمین رایانه مشکل صدا رو ندارد . . .
وفتی میخوام بازی رو اجرا کنم این ارور رو میده:
دوباره هم نصب کردم بازم همین ارور رو میداد!
![]()
وفتی میخوام بازی رو اجرا کنم این ارور رو میده:
دوباره هم نصب کردم بازم همین ارور رو میداد!
![]()
این مشکل برای خیلی از بازیها هست.
برخی اوقات برای ویندوز هست.
از کرکی که گذاشتی واقعا ممنونم ولی در پست 71 جناب havas چند تا فایل برای ترمیم صدای بازی قرار دادند که حجمش 700 مگ هست
من هم همین مشکلو دارم , حالا باید چکار کنم؟؟؟!!
فایل d3dx9_40.dll رو از آدرس زیر دریافت کنین:
سپس از حالت فشرده خارج و در مسیر C:\Windows\System32 کپی کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودم شخصا" امتحان نکردم ، فقط شنیدم . . .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)