بله این نوحه را اقای حسین فخری خوانده به امید خدا در سال جدید دوباره با نوحه های جدید واین نوحه برمیگردم.....پیشاپیش سال جدید را به همه شما پارسی زبانان عزیز تبریک می گوییم.به امید سالی پر از موفقیت وشادی ودنیایی پر از صلح وصفا![]()
بله این نوحه را اقای حسین فخری خوانده به امید خدا در سال جدید دوباره با نوحه های جدید واین نوحه برمیگردم.....پیشاپیش سال جدید را به همه شما پارسی زبانان عزیز تبریک می گوییم.به امید سالی پر از موفقیت وشادی ودنیایی پر از صلح وصفا![]()
سال نو شما هم مبارک
منتظر خواهم ماند
متشکرم
سلام
حسين فخري87 رو بذاريد
ممنون
سلام خوشحالم که خیلی از دوستان به خاطر این تاپیک عضو سایت میشن....واقعا غیر از این جا و یک سایت دیگه هم که من فعالیت میکنم نوحه های کمیاب ایشان اصلا پیدا نمی شود...دعا کنید که بتونم ادامه بدم به امید خدا....
دوست عزیز از صفحه 16 تاپیک تقریبا نوحه های امسال اقای حسین فخری رو گذاشتم بازم میگذارم در اینده![]()
سلام
من احمد ماجدي ام بچه خرمشهر. ساكن مشهد.28ساله
من با صداي فخري بزرگ شدم.تمام نوارهاي جديد و قديمي رو دارموالبته تعدادي محدود كه ندارم.مثل نوحه ميان خيمه اي غمگين كه توي بازار ناقسش هست و من سالها دنبال كاملش ميگرم.كه اخرش اينو ميخونه( زغم فخر امامت ميوه باغ رسالت)...تااخر
البته همه اش نواره.من همه فخري ها رو از اينجا دانلود كردم.كيفيت87 افتضاحه.ميدونم چيزايي دارم كه شما نداريد.اگر سي دي بود براتوم ميفرستادم.به هر حال موفق باشيد.
سلام
اين تايپك 11صفحه كه بيشتر نداره
صفحه 16 كجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
با تشکر از شما دوست عزیز من تنظیمات صفحه رو رو 5 پست در صفحه گذاشته بودم ...که شده بود حدود 20 صفحه الان گذاشتم 10 پست در صفحه که مثل شما شد 11 صفحه![]()
سلام دوست عزيز علي آقا
لطفا كمي رعايت كنيد در پست زدن چون از محيط چت داره اينجا بدتر ميشه
من به فعاليتهاي شما احترام ميزارم ولي جواب دوستان رو پشت سر هم نديد
ممنون از شما دوست عزيز![]()
نوحه ميان خيمه اي غمگين كه توي بازار ناقصش هست و كه اخرش اينو ميخونه( زغم فخر امامت ميوه باغ رسالت)...تااخر رو شما ندارين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.كه اخرش ميخونه روبسوي خيمه ها زينب شتابان ميرود.نوار اصلي.چون چندبار اين تيكه رو خونده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)