تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شما کدوم مدل رو میپسندید ؟

راي دهنده
230. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Samsung I900 Omnia

87 37.83%
  • Sonyericsson XPERIA X1

69 30.00%
  • HTC Touch HD

74 32.17%
صفحه 11 از 15 اولاول ... 789101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 145

نام تاپيک: مقایسهi900 Omnia,X1,HTC touch HD

داره خودمونی میشه k i a r a s h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام . با اجازه دوستان منم خدمتتون عرض کنم به نظر منم اصلا X1 با HD قابل مقایسه نیست . من اصلا تعصبی نگاه نمی کنم چون هیچ کدو از این گوشی ها رو ندارم . اما دوستام که دارن زیاد باهاش کار کردم .
    صفحه ی بسیار بزرگتر HD نسبت به X1 که خودش یه دنیا می ارزه . برند HTC . شتاب سنج . زیبایی بسیار بسیار بیشتر
    در عوض X1 صفحه ی نازک و دراز . جنس فوق العاده بد و ضعیف بدنه که بعد از مدتی برای اکثر افراد ترک می خوره . دوستان X1 دار ناراحت نشن ولی من وقتی برای اولین بار این گوشی رو دستم گرفتم جنس بسیار بد دکمه هاش من رو یاد گوشی های چینی انداخت
    Last edited by k i a r a s h; 13-05-2009 at 00:11.

2. 2 کاربر از k i a r a s h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lovely11380's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستش منم بعد از مقایسه های دقیق به این نتیجه رسیدم که امنیا از نظر جنس بدنه و استحکام ساخت خیلی بهتر از X1 ، وقتی X1 رو گرفتم دستم بدجوری حالمو گرفت.HD هم که انقدر گرونه که خریدش کار هر کسی نیست
    نظر من : 1. امنیا
    2. HD
    3. X1

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام . با اجازه دوستان منم خدمتتون عرض کنم به نظر منم اصلا X1 با HD قابل مقایسه نیست . من اصلا تعصبی نگاه نمی کنم چون هیچ کدو از این گوشی ها رو ندارم . اما دوستام که دارن زیاد باهاش کار کردم .
    صفحه ی بسیار بزرگتر HD نسبت به X1 که خودش یه دنیا می ارزه . برند HTC . شتاب سنج . زیبایی بسیار بسیار بیشتر
    در عوض X1 صفحه ی نازک و دراز . جنس فوق العاده بد و ضعیف بدنه که بعد از مدتی برای اکثر افراد ترک می خوره . دوستان X1 دار ناراحت نشن ولی من وقتی برای اولین بار این گوشی رو دستم گرفتم جنس بسیار بد دکمه هاش من رو یاد گوشی های چینی انداخت
    شما دارید کاملآ تعصبی حرف میزنید ، منم هیچکدوم از این گوشیا رو ندارم ، این که کدوم بهتره فقط به استفاده و نیاز کاربر بستگی داره، و یکی ممکنه 3 اینچ واسش خیلی خوب باشه و 3.8 تاچ اچ دی از نظرش بزرگ و بیفایده ...
    در ضمن همه میدونن کیفیت ساخت X1 خیلی خوبه بخصوص دکمه هاش... بحث ترک ربطی به دکمه نداره، خب هر محصولی هم یه ایرادی داره... خود تاچ HD هم در باتریش زیاد بازو بسته بشه خارهای نگه دارندش ساییده میشه در ضمن رنگ دور قاب جلوش هم رنگش میره...

سپاس

5. 2 کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه k i a r a s h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام . دوست من ، من که اول جملم عرض کردم به نظر من . در مورد جمله ی اولتون که بهتر بودن بستگی به نیاز کاربر داره کاملا باهاتون موافقم . اما در مورد جمله ی بعدی یعنی کیفیت خوب ساخت X1 متاسفانه اصلا موافق نیستم .

7. 2 کاربر از k i a r a s h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

این که کدوم بهتره فقط به استفاده و نیاز کاربر بستگی داره، و یکی ممکنه 3 اینچ واسش خیلی خوب باشه و 3.8 تاچ اچ دی از نظرش بزرگ و بیفایده ...
    این حرف کاملا درست است ، برای مثال صحفه X1 برای خواندن کتاب ، کوچک است ، همچنین برای مرور وب ، باز هم x1 بهترین انتخاب نیست .

در عین حال ، روزلوشن اون عالی است و فیلم را بسیار خوب نشان میدهد .

در ضمن همه میدونن کیفیت ساخت X1 خیلی خوبه بخصوص دکمه هاش... بحث ترک ربطی به دکمه نداره، خب هر محصولی هم یه ایرادی داره... خود تاچ HD هم در باتریش زیاد بازو بسته بشه خارهای نگه دارندش ساییده میشه در ضمن رنگ دور قاب جلوش هم رنگش میره...
    صحفه کلید x1 بد نیست ، ولی به هیچ عنوان قابل مقایسه با touch pro نیست . در کل کسی نباید x1 را برای صحفه کلیدش بگیرد .

این دقیقا ، نیار کاربر است که بهترین را برای او مشخص می کند

9. این کاربر از simorgh14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

صحفه کلید x1 بد نیست ، ولی به هیچ عنوان قابل مقایسه با touch pro نیست . در کل کسی نباید x1 را برای صحفه کلیدش بگیرد .
    در کل یکی از دلایل خرید X1 تک بودنشه، تاکنون البته...
    بین تاچHD و پرو قرار داره نمایشگر بزرگتر و باکیفیت تر از پرو و داشتن کیبرد و در عین حال رزولوشن نمایشگر تاچ HD و 3.5 میلیمتری

این دقیقا ، نیار کاربر است که بهترین را برای او مشخص می کند
    این حرف رو باید با آب طلا نوشت...
    سپاس

11. 2 کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

باب سلام خدمت همه...من برای اولین باره که دارم توی این نظر سنجی شرکت میکنم
    باید بگم من تمامی نظرات دوستانو خوندم و متاسقانه باید بگم که نظرات اکثر دوستان به نظرم یه خورده(یه خورده که چه عرض کنم!)جانبدارانه بود!
    در ضمن این حرف که هر کسی باید گوشی ای با امکاناتی که مورد نیازشه و مبلغی که وسعشو داره رو بگیره،کاملا درست میدونم
    راستی من خودم Xperia X1i دارم،نمیدونم که بقیه ی دوستان با گوششیشون چیکار کردن! که میگن ترک خورده،البته من شنیده بودم که سری اول این گوشی از همون اول(مادرزادی)همچین مشکلی دارن!من با سه تا از دوستام با هم این گوشیو حدود دو ماه پیش نزدیک 700 تومن خریدیم(با گارانتی اصلی که سیتادل باشه)تازه یه رم 8gig هم روش داشت!هر چی دنباله این ترک خوردگی گشتیم پیداش نکردیم،الان هم که 2 ماهه داریم استفادش میکنیم هیچ ترکی روی بدنش نیوفتاده،
    من نمیدونم ما ایرانیا چرا اینطوری هستیم؟مثلا گوشی x بهتر باشه!چی به ما میرسه؟من اصلا هدف از ایجاد این تاپیکو درک نمیکنم،این بستگی به سلیقه اقراد داره و به تعداد آدمهای روی زمین سلیقه وجود داره چون یک قضییه ی شخصیه.
    به قول یکی از دوستانم که میگفت:فقط توی ایرانه که در مورد سلیقه با هم بحث میکنن!
    الان مثلا من با گوشی که کیبرد داشته باشه حال میکنم!ممکنه یکی دیگه حال نکنه!
    اوبایی که میگن که کیبرد اهمیت نداره،من نمیدونم ابن حرفو با کدوم منطقی میگن؟یا در مورد اونایی که میگن که بزرگی صفحه ی نمایش زیاد مهم نیست!
    اینا همش مربوط به نوع کاربری شما از دستگاهتون میشه،مثلا من کاره تایپ زیاد انجام میدم و جدا واسه ی بعضیها که تایپ زیاد انجام میدن یه مزیته بزرگه در حالی که بعضیها میگن زیاد مهم نیست!
    بیایم دیگه ازین بحثای بی نتیجه انجام ندیم،چون اصلا هیچ لزوم و دلیلی براش وجود نداره!بیایم به سلیقه ی همدیگه احترام بذاریم
    اینایی که گفتم شعار نبودن!متاسفانه ماها سعی میکنیم که همش همدیگه رو محکوم! کنیم(باید بی تعارف بگم که این پایه ی بحثهای اکثر ماهاست!)

13. 5 کاربر از soooti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kaveh.VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب سوتی درست میگه / من هم الان 3 ماه اکسپریا دارم هیچ ترکی بر نداشته و هیچ مشکلی نداره / در مورد کیفیت ساخت من نمیگم که اکسپریا بده بلکه میگم امنیا بهتر است از اکسپریا / کلا سامسونگ توی 2 -3 سال اخیر خوب داره کار میکنه / حالا جالبه اکثرا کسایی که تا حالا با اکسپریا کار نکردند حداقل واسه 2 -3 روز میان چشم بسته میگن کیفیتش مفت گرونه این یعنی چی ؟ این واقعاً از پیش قضاوت کردن نیست؟/
    مثلا یکی از دوستان میگه

خوب شما واقعا با صفحه کلیدش کار کردی ؟ چطور به این نتیجه رسیدی ؟ ریویو مستندی رو خوندی؟ خوبه حالا من هم بگم کیبرد تاچ پرو دکمه هاش بهم چسبیدس هی آدم اشتباه میکنه و اصلا بدرد نمیخوره؟

15. 3 کاربر از kaveh.VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام خدمت همه...من برای اولین باره که دارم توی این نظر سنجی شرکت میکنم
    باید بگم من تمامی نظرات دوستانو خوندم و متاسقانه باید بگم که نظرات اکثر دوستان به نظرم یه خورده(یه خورده که چه عرض کنم!)جانبدارانه بود!
    در ضمن این حرف که هر کسی باید گوشی ای با امکاناتی که مورد نیازشه و مبلغی که وسعشو داره رو بگیره،کاملا درست میدونم
    راستی من خودم Xperia X1i دارم،نمیدونم که بقیه ی دوستان با گوششیشون چیکار کردن! که میگن ترک خورده،البته من شنیده بودم که سری اول این گوشی از همون اول(مادرزادی)همچین مشکلی دارن!من با سه تا از دوستام با هم این گوشیو حدود دو ماه پیش نزدیک 700 تومن خریدیم(با گارانتی اصلی که سیتادل باشه)تازه یه رم 8gig هم روش داشت!هر چی دنباله این ترک خوردگی گشتیم پیداش نکردیم،الان هم که 2 ماهه داریم استفادش میکنیم هیچ ترکی روی بدنش نیوفتاده،
    من نمیدونم ما ایرانیا چرا اینطوری هستیم؟مثلا گوشی x بهتر باشه!چی به ما میرسه؟من اصلا هدف از ایجاد این تاپیکو درک نمیکنم،این بستگی به سلیقه اقراد داره و به تعداد آدمهای روی زمین سلیقه وجود داره چون یک قضییه ی شخصیه.
    به قول یکی از دوستانم که میگفت:فقط توی ایرانه که در مورد سلیقه با هم بحث میکنن!
    الان مثلا من با گوشی که کیبرد داشته باشه حال میکنم!ممکنه یکی دیگه حال نکنه!
    اوبایی که میگن که کیبرد اهمیت نداره،من نمیدونم ابن حرفو با کدوم منطقی میگن؟یا در مورد اونایی که میگن که بزرگی صفحه ی نمایش زیاد مهم نیست!
    اینا همش مربوط به نوع کاربری شما از دستگاهتون میشه،مثلا من کاره تایپ زیاد انجام میدم و جدا واسه ی بعضیها که تایپ زیاد انجام میدن یه مزیته بزرگه در حالی که بعضیها میگن زیاد مهم نیست!
    بیایم دیگه ازین بحثای بی نتیجه انجام ندیم،چون اصلا هیچ لزوم و دلیلی براش وجود نداره!بیایم به سلیقه ی همدیگه احترام بذاریم
    اینایی که گفتم شعار نبودن!متاسفانه ماها سعی میکنیم که همش همدیگه رو محکوم! کنیم(باید بی تعارف بگم که این پایه ی بحثهای اکثر ماهاست!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehr1095's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام

اعتقاد من اینه که اینجور نظرسنجی ها ذاتا" مثبت و نتیجه بخش هستن . اما به شرطها و شروطها!

شرطش هم اینه که به دور از هر گونه حب و بغض صرفا" به مقایسه مشخصه های فنی و تکنیکال گزینه های

مورد بحث پرداخته بشه و از کلماتی مثل : افتضاح - ضابع - توپ - ته گوشی و ... از این دست لغاط که کاملا"

احساسی هستند و هیچ خاصیتی هم ندارند باید پرهیز بشه.

مثلا خود بنده X1 و omnia رو دارم و از برند htc هم به دلیل گرون بودن بیش از حد HD از مدل touch 3G استفاده می کنم. در مورد قدرت پخش با کیفیت ویدئو من از بین این سه تا گوشی omnia رو بالاتر از بقیه دیدم.

omnia با تستی که ازش گرفتم به راحتی فایلی با کیفیتی نزدیک به فرمت HD ( منظورم high defenition) یعنی با سایز 1080 *576 و البته با پسوند mp4 پخش می کنه که البته این کیفیت فیلم برای pc هم بسیار مناسبه چه برسه به ppc . ولی دو مدل دیگه توی پخشش مشکل داشتن.

18. 2 کاربر از mehr1095 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •