يه پيشنهاد : همه يه اسكرين شات از گوشي هاي خودشون بذارن چون يك سري تم ها و state bar هاي قشنگ پيدا ميكنيم
يه پيشنهاد : همه يه اسكرين شات از گوشي هاي خودشون بذارن چون يك سري تم ها و state bar هاي قشنگ پيدا ميكنيم
قربانت رضا جان.قابلی نداشت.آره.خوشکله ها.سلام حامد جان دستتونم درد نکنه خیلی زیبا بودن در تکمیل زحماتت این ScreenShot از گوشیه خودم میذارم
که مال همین Xperia هستش که گذاشتی. حامد خیلی زیباست این پیشنهاد میکنم خودتم بریزی حالا من آیکنای مثل Silent mode و قفل صفحه کلید نذاشتم اینجا اونا خیلی جالب شدن
آقا به روی چشم.من منتظر هستم سایتش باز شه.خودتون ببینید بسته هست.آقا حامد اون قضيه هك رو p990 بگو ديگه ، ما منتظريم
فرومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی دیدم تو این بخش همش حرف از تغییر آیکن هستش گفتم این رو هم من بدم البته تو بخش هک هم گذاشتم
تغییر آیکن های x-plore امید وارم خوشتون بیاد
لینک جدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammad-p990i; 11-07-2008 at 21:45.
Leopard OSX plus
دانلود:
مثل همون Xbox به کل تغییر میده گوشی رو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed1297; 16-07-2008 at 17:44.
اين پك Leopard OSX plus رو p990 جواب نميده ؟ چون p990 رو ننوشه
آقا حامداین Leopard با هک باید بریزم؟! یا توی رم کپی کنم حله؟
![]()
ظاهرا واسه 990 نیست.اين پك Leopard OSX plus رو p990 جواب نميده ؟ چون p990 رو ننوشه
گفتم مثل همون xbox هست بدون هک جواب میده ولی برای تغییر کل آیکن ها باید هک بشه تا منو اصلی همه ایکونهاش عوض شه و بشه اسکین مدیا پلیر رو عوض کرد.آقا حامد این Leopard با هک باید بریزم؟! یا توی رم کپی کنم حله؟
این سایتش هست که توش آموزشش بود:
خودتون میبینید که بسته هست.شانس شماست.من تقصیری ندارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پک آیکون ها عالی هستش از شما خیلی ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)