zimka جان الان p1 تو شیراز 450 است.
راستی دلیل ارزون بودن گوشی توی شیراز چیه ؟
ولی ارزش نداره به خاطر یک قرون دوزار( مایه داریه دیگه) از این قم بکوبم پاشم برم شیراز.
البته قصد یه بار مسافرت به شیراز رو دارم.
بله می شه از طریق ارتباط وایرلس که قیمت های متفاوتی داره ، برای مثال در تهران از 15 تا 30 و در شمال کشور هم 15 البته در بعضی از نقاط ایران مثل کیش در تابستان و عید اینترنت پر سرعت رایگان در اختیار عمومهاین سوال رو از سایر دوستان دارم. آیا میشه از این گوشی استفاده بی سیم با اینترنت داشت اونم با سیم کارت دولتی؟
هزینه اش به چه شکله ؟
خوبه. پس با این گوشی میشه. خب این 15-30 یعنی چی ؟ یعنی دقیقه ای انقدر میگیره ؟
نگفتید فرق این گوشی با واکمن 960 چیه؟
سلام مینو جان. مرسی. امیدورام شما هم هر چه سریعتر صاحب این گوشی بشید.
دوست عزیز من قبلا یک Review رو از صدای گوشی های w810 و P1i رو در همین تایپکی که الان توش هستیم قرار دادم
اگر شما برید و اون فیلم 3/4 مگابایتی رو دانلود کنید و تماشا کنید همه چی براتون مشخص میشه که کدومش صداش
بیشتر یا کمتره.
اون فیلم رو هم برای همین اینجا گذاشتم چون خواستم قضاوت با خودتون باشه نه حرف من و یا کسان دیگه.
بله شما درست میگید باطری که در سایت gsmarena.com معرفی شده مدلش BST-33 است.
به احتمال زیاد اونا دارن اشتباه میکنند چون من خودم این گوشی رو خریدم و در اکثر سایت های معتبر هم مدل bst40
رو بعنوان باتری این گوشی معرفی کردند.
نه ، دوست من منظورم اینه که اگر شما اکانت وایرلس تو تهران بگیری ماهی 15 تومن ( هزار) باید بدی ... البته بستگی داره کجا باشی چون برد وایرلس گوشی کمه در حدود 200 متر مفید . ولی واقعا نعمت بزرگیه مثلا اگر شما دانشگاه بری اکثر دانشگاها دارن و اگر اهل مسافرت باشی تو اکثر فرودگاها اینترنت وایرلس هست . بعدم شما می تونی با لپتاپت شبکه کنی و هر کاری دوست داشته باشی بکنی .خوبه. پس با این گوشی میشه. خب این 15-30 یعنی چی ؟ یعنی دقیقه ای انقدر میگیره ؟
خسته شدن از دست یک چیزی و یا کسی رو نیازها و معیارها هستند که تعیین میکنند.
شما باید به این فکر کنید که معیار و طرز فکرتون چطوری هست ... مثلا ...
آیا به حرف اطرافیانتون اهمیت میدید و حرف اونا میتونه در زندگی شخصی شما تاثیر گذار باشه؟
آیا همیشه دنبال مد هستید و خودتون رو آدم مد گرایی میدونید؟
آیا فکر میکنید که تا نو اومد به بازار کهنه میشه دل آزار؟
اگر جواب سوالات بالا مثبت است و این موارد رو در خودتون میبینید بهتره سمت این گوشی نیاید چون به درد شما
نمیخوره. اما اگر جواب ها منفی باشه اونوقت این گوشی میتونه انتخاب بسیار مفیدی براتون باشه.
بطور مثال شما اگر صفحه های اول همین تایپک را مرور کنید متوجه میشید که من قبل از اینکه این گوشی رو
بگیرم w810 داشتم. اصلا هم ازش خسته نشدم و الانم میگم که بهترین گوشی برای من بوده. اما چون نیاز من از
داشتن یک گوشی فراتر از اون چیزی رفت که دبلیو 810 بتونه جوابگو باشه بنابراین اومدم و این گوشی رو گرفتم.
اصل نیازم هم قابلیت وصل شدن و بدون ایراد به شبکه WiFi بود.
چون من یک دانشجو هستم و در دانشگاه هم دیکشنری های آنلاین انگلیسی به فارسی و یا سوئدی به انگلیسی
خیلی به دردم میخوره و تا زمانی که این گوشی بتونه نیاز من رو بر آورده بکنه خب یک امر طبیعیه که این گوشی رو
همیشه برای خودم نگه میدارم.
اما نکته حائز اهمیتی که وجود داره اینه که تکنولوژی هر روز در حال پیشترفته. الان این گوشی من یعنی P1 حدودا
میتونه با اتصال به یک پهنای باند 100 مگابایتی در ثانیه حدود 50 کیلوبایت در ثانیه دانلود داشته باشه. در حالی که
یک کامپیوتر لپ تاپ با همین پهنای باند میتونه حداقل 5 مگابایت در ثانیه سرعت دانلود داشته باشه.
سونی اریکسون نیز حتما باید به این مسئله فکر بکنه که گوشی هاش رو آپدیت بکنه تا بتونند با سرعت بیشتری از
WiFi استفاده بکنند. البته آپدیت کردن گوشی هاش برای داشتن سرعت بالای اینترنت حتما و صد در صد باتری های
قوی تری رو میطلبه. و این باطری های نمیتونه جوابگوی سرعت بالا باشه.
پس در نتیجه اگر سونی اریکسون تا بحال این کار رو نکرده به این دلیل نبوده که نمیتونه. خیلی خوب هم میتونه و الانم
همین سیستم بر روی لپ تاب هاش وجود داره اما مشکلشون باطری هایی با قدرت بالا و در عین حال اندازه کوچیکه.
هر وقت تونستند باتری هایی با قدرت بالا بسازند و حجم و اندازه اش هم مناسب یک گوشی باشه اونوقت سخت
افزار بکار رفته در گوشی ها برای اتصال به WiFi رو هم آپدیت میکنند.
در کل نظر من اینه که شما هر چقدر از یک گوشی خوشتم بیاد اما اون گوشی نتونه نیازهاتو با پیشرفت زمان برآورده
بکنه مجبوری که گوشی قبلی رو با یک گوشی جدید تر ارتقا بدی. مثل همین کاری که من با دبلیو 810 و پی 1 کردم.
Last edited by Persian.Boy; 20-09-2007 at 16:58.
پرشین بوی اگه میشه این دو تا سوال رو جواب بده
جایی خوندم(gsm.ir) که پی1 امکان ویرایش آفیس داره یه توضیحی به ممنونم.(از امکانات افیس کدومارو داره word powerpoint Excel؟ اگر داره مطابقت با کدوم آفیس داره ؟ مثلا 2003 ؟ ویرایش اینها به چشکلی است؟ منظور م اینه چه امکاناتی داره )
در مورد قابلیت نمایش pdf یه توضیحی بده؟ (مثلا میشه یه pdf با 30 صحفه به بالا رو راحت توش اجرا کرد؟ هنگ نمی کونه؟ )
متشکرم.
بازم ممنونم ازت خیلی زحمت کشیدی. اگه این امکان رو هم داشت دیگه نمیشد هیچ ایرادی روش گذاشت.
سلام.
البته این نظر شخصی شماست که به این میگید ایراد.
ایراد یعنی اینکه یک امکانی رو این گوشی و یا گوشی های دیگه داشته باشند اما با وجود اینکه ادعای داشتن اون رو
میکنند در کار کردنش مشکل ایجاد بشه. مثلا عکس ها رو سیاه و سفید بکنه و یا یک طرف عکس بسوزه.
اما وقتی بحث بر سر انتظارات بیش از حد از یک گوشی بیزنسی باشه نمیشه بهش گفت ایراد. بلکه انتظار اون شخص
بیشتر از اون چیزی هست که این گوشی بتونه جواب گو باشه.
در ضمن چه کسی در حال دویدن میخواد عکس بگیره؟
از نظر من این موردی رو که شما میگید در حال حرکت عکس بگیره رو میتونم اسمش رو بزارم امکان. یعنی این امکان رو
این گوشی نداره. اما نمیشه بهش گفت دوربینش ایراد داره. مسلما اگر انتظار و نیاز یک شخص از گوشی صرفا بخاطر
عکس گرفتن باشه خب اونوقت میره سراغ K800,K810 و یا مدل جدیدترش K850 . این گوشی ها بیشتر برای عکس
گرفتن ساخته شدند اما گوشی مانند P1 چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)