حق انتخاب ابتدا تیمهای اول و دوم.بعد تیمهای حذف شده مرحله نیمه نهایی و بعد تیمهای حذف شده مرحله یک چهارم.
حق انتخاب ابتدا تیمهای اول و دوم.بعد تیمهای حذف شده مرحله نیمه نهایی و بعد تیمهای حذف شده مرحله یک چهارم.
اگه بخوایم دور بعد تیم تکراری نزاریم و برای جازه پول هم بزاریم
عملا چند تا مشکل اساسی داریم:
وقتی همه تیم های درجه اول و یا دوم گرفته شده باشند
آخه کی میاد مثلا 3000 تومان پول بده و تیم رئال ساراگوسا رو انتخاب کنه.
اگه می خواین پولی باشه پس باید قانون تیم تکراری رو بردارید.
اگه که می خواین قانون تیم تکراری رو بزارید پس باید قید جایزه نقدی رو بزنید.
منم با حرف آقا آرش موافق هستم
واقعا ظلم است حالا من که امروز elmo رو میبرم حرفی نیست
ولی کسی نمیاد تیم ضعیف رو برداره و شرکت کنه
با این پست کاملا موافقم .
ولی یه پیشنهاد هم بدم بهتره نفری 3 تومن باشه و تیم تکراری هم داشته باشیم .
( من که تا حالا نبودم .گفتم شاید حسابم کنید )
ولی خلاصه من دور بعد در هر شرایطی هستم .
کاملا درسته پس با این حساب قید پول رو باید بزنیم البته این نظر من بود
Last edited by shakerifar; 21-04-2007 at 15:27.
نمیشه قید تیم تکراری رو بزنیم ؟ یعنی با تیم تکراری بازی کنیم با جایزه .
چون اینجوری کسی که یک سری قهرمان بشه تا آخر قویترین تین رو بر میداره و ... همیشه قهرمان میشه.
حداکثر قهرمانی میاد بین 5-6 نفر اول.
فکر کنم این فکر اشتباه باشه.چون با ترکیب خوب میتونید تیمهای بزرگ رو هم متوقف کنید.تازه توی نقل و انتقالات هم میتونید تیمتون رو قوی تر کنید.
توی این بازی boy iran تسلط کامل بر بازی داشت.واقا بهتر بازی کرد و انصافا حقش برد بود. ولی خوش شانسی ElmO باعث شد که در وقت اضافه نیمه دوم Deco یک گل رو به ثمر برسونه و ElmO رو راهی مرحله بعد کنه.
منچستر با وجود این که با تساوی 0-0 هم صعود میکرد در این بازی با تمام قوا حمله کرد تا در دقیقه 55 توسط ساها این تیم به گل اول رسید.اما بعد از زده شدن این گل اینتر بازی رو در دست گرفت و در دقیقه 62 توسط ابراهیمویچ بازی رو به تساوی کشاند.بعد از زده شدن این گل دوباره بازی به روال قبل از گل منچستر برگشت و دوباره آنها بازی رو در دست گرفتند تا در دقیقه 87 توسط رونی با سانتر زیبای اسمیت به گل رسیدند.به این ترتیب منچستر این بازی رو 2-1 برد تا در مجموع 3-2 برنده شده و به مرحله بعد صعود کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by martin_superhuman; 21-04-2007 at 20:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)