بازیهای امروز افتاد یک شنبه.ببینم فردا تیمت چکار میکنه.در مورد پول هم که فقط یه پیشنهاد هست.حالا فکر کنم تعداد اونایی که روی 1000 موافقا کمه چه برسه به 3000 یا 4000.اگه قطعی شد نظرسنجی میکنیم.
بازیهای امروز افتاد یک شنبه.ببینم فردا تیمت چکار میکنه.در مورد پول هم که فقط یه پیشنهاد هست.حالا فکر کنم تعداد اونایی که روی 1000 موافقا کمه چه برسه به 3000 یا 4000.اگه قطعی شد نظرسنجی میکنیم.
البته نظر خودته ولی برای اونجا جرمی بهتره.بولهروز هم با قدرت دفاع 95 برای وسط خوبه.
شاید تونستید ستاره هاشون رو مسموم کنید که به بازی نرسند
من که تبلیغ(توی امضا) گذاشتم.بعد از 2 ماه که بودش نوشتن این تبلیغه و خلاف قوانین سایت هست.
تیمهای پیشنهادی برای انتخاب در دوره سوم.در سه درجه تقسیمشون کردم(بر اساس قدرت)درجه اول : منچستر یونایتد- بارسلونا – چلسی – اینتر میلان – آ.ث میلان – رئال مادرید – آرسنال – لیورپولدرجه دوم : لیون – سویا – والنسیا – آتلتیکومادرید – آ.س رم – تاتنهام – بایرن مونیخ – یوونتوس -ویارئالدرجه سوم : نیوکاسل – زاراگوزا – پی.اس.وی – شالکه – پالرمو – بولتون – سلتیک -پورتو
Last edited by martin_superhuman; 21-04-2007 at 12:26.
من هم میگم پیشنهاد بدی نیست ولی سطح شرکت کننده ها می یاد پائین
منم با این نظر واسه دور بعد موافقم.........
ok همون جرمی رو بزار اگه بد بازی کرد تعویضش کن
آقا نمیشه از الان رزرو کنیم ؟ مثلا" من همون باشم یا اینکه حق انتخاب رو بزار برای نفرات اول تا چهارم این جام
میلان امروز می خواد گرد و خاک کنه همه بکشین کنار.
بازیه قبلی هم شانس آوردی
FORZA MILAN
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)