تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 359 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه David Jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Corner of the room

پيش فرض

نه دوستمون فعلا نیستن. به دلیل یک سری اختلالات که ایجاد شد بن شدن. و بعدش که یکی کش دار شد بن دائم شد!!!
    معمول نیست برگرده یا نه فعلا هم خبری نیست!
    ----------

جونم؟؟؟

نه. نمیشهههههههههههههههه
    آنتن BTS همون دلکی هست که فرستنده ی دیتاست! نمیشه سخصی باشه!!
    ولی ایرانسل انتن هایی داره واسه جاهایی که گیرنده گی کمی داره. یه چیزی که شما توی میرو زیاد می بینین!!
    حالت مخروطی داره و سفیده!!!
    ولی خوب بازم ارزش نداره. بهتره شما در مورد ضعف آنتی دهی به خود ایرانسل خبر بدین. مطمعن باشین اگه تقاضا زیاد باشه این کارو میکنه
    قبلا و اوایل ایرانسل در بعضی شهرها آنتن هاش رو روی دکل های همراه اول میگذاشت ولی الان به طور مستقل میگذاره و میشه تفاوتش رو دید. همراه اول دکلش ستونیه ولی ایرانسل حالت مخروطی داره!!! و نرده نرده هست!!
    میشه یکم در مورد این آنتنایی که میگی بیشتر توضیح بدی ؟ اسمش چیه (همین قیف مخروطی سفیدا دیگه) از کجا میشه خرید ؟ چند قیمته ؟ و تفاوتش با بی تی اس ! و اینکه تفاوت آنتنای ایرانسل با همراه اول چیه ؟
    در ضمن غلط املایی هم زیاد داری یه ساعت فکر میکردم میرو که میگی چیه !نگو که مترو بوده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان بعد از روز ق دس خیلی قطعی ایرانسل زیاد شده و سرعت هم افت کرده مال شما هم اینطوریه اعصابم خرد شد

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

میشه یکم در مورد این آنتنایی که میگی بیشتر توضیح بدی ؟ اسمش چیه (همین قیف مخروطی سفیدا دیگه) از کجا میشه خرید ؟ چند قیمته ؟ و تفاوتش با بی تی اس ! و اینکه تفاوت آنتنای ایرانسل با همراه اول چیه ؟
    در ضمن غلط املایی هم زیاد داری یه ساعت فکر میکردم میرو که میگی چیه !نگو که مترو بوده.
    آره. بس که تند تند تایپ میکنم و فونت ها هم ریزه!!!!
    این آنتن ها مال ایرانسل هست و همینطوری الکی به کسی داده نمیشه. واسه شرکتها دانشگاه ها مراکز دولتی و خصوصی هست که توی نقطه ی کور هستن یا ترافیک ارتباطی زیادی دارن.
    آنتن ها به صورت مخروطی شکل به سقف وصل میشه و گیرندگی خوبی داره!! یعنی کلا اون منطقه رو ساپورت میکنه!!!
    از اینکه بشه افزاد حقیقی خریداری کنن خبر خاصی ندارم ولی شده که واسه شرکت های خصوصی این قطعه رو خریداری کردن. یه جور تقویت کننده که وصل میشه به دیتا ی مرکزی و نزدیک ترین آنتن BTS

آره . توی مترو توی واگن های مترو هم هست. زیاده.
    ولی خودش انتن نداره یه جور تقویت کننده هست. مثلا وقتی که مترو میره تو تونل دیگه انتن نیست.
    ولی برای جاهایی که نقطه ی کور داره خیلی مواثر هست!!!

ولی اون آنتن هایی که توی پست اول هست بسار کار آمد و ارزان قیمته. فقط ممکنه گوشی از ریخت بیفته. چون ممکنه درش همیشه باز بمونه!

من اون آنتن ها رو پشنهاد میکنم. خیلی خوب و مواثر هست.
    گفته بودم. توی دهاتمون ( داتشگاه) ملت برای اینکه گوشیشون خوب آنتن بده از اینا وصل کرده بودن مسخره بود ولی اون زمانی که ایرنسل به زور اونتن میداد اونا راحت استفاده میکردن و صحبت میکردن!!!!

دوستان بعد از روز ق دس خیلی قطعی ایرانسل زیاد شده و سرعت هم افت کرده مال شما هم اینطوریه اعصابم خرد شد
    بله. خوب روزهای مهم باید شاهد این اتفاقات باشیم.!!!
    ولی زیاد قابل احساس نبود!! من فقط با Gmail مشکل داشتم!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Corner of the room

پيش فرض

آره. بس که تند تند تایپ میکنم و فونت ها هم ریزه!!!!
    این آنتن ها مال ایرانسل هست و همینطوری الکی به کسی داده نمیشه. واسه شرکتها دانشگاه ها مراکز دولتی و خصوصی هست که توی نقطه ی کور هستن یا ترافیک ارتباطی زیادی دارن.
    آنتن ها به صورت مخروطی شکل به سقف وصل میشه و گیرندگی خوبی داره!! یعنی کلا اون منطقه رو ساپورت میکنه!!!
    از اینکه بشه افزاد حقیقی خریداری کنن خبر خاصی ندارم ولی شده که واسه شرکت های خصوصی این قطعه رو خریداری کردن. یه جور تقویت کننده که وصل میشه به دیتا ی مرکزی و نزدیک ترین آنتن BTS

آره . توی مترو توی واگن های مترو هم هست. زیاده.
    ولی خودش انتن نداره یه جور تقویت کننده هست. مثلا وقتی که مترو میره تو تونل دیگه انتن نیست.
    ولی برای جاهایی که نقطه ی کور داره خیلی مواثر هست!!!

ولی اون آنتن هایی که توی پست اول هست بسار کار آمد و ارزان قیمته. فقط ممکنه گوشی از ریخت بیفته. چون ممکنه درش همیشه باز بمونه!

من اون آنتن ها رو پشنهاد میکنم. خیلی خوب و مواثر هست.
    گفته بودم. توی دهاتمون ( داتشگاه) ملت برای اینکه گوشیشون خوب آنتن بده از اینا وصل کرده بودن مسخره بود ولی اون زمانی که ایرنسل به زور اونتن میداد اونا راحت استفاده میکردن و صحبت میکردن!!!!
    سلام.
    خیلی خیلی ممنون بابت جواب . اگه میشه اسم این آنتنا چیه و چه جوری میشه تهیه شون کرد ؟ از خود ایرانسل ؟
    اون آنتن بی ریختا رو از کجا میشه تهیه کرد ؟

من یه مدل دانگل دیدم تو اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میخواستم بدونم دانگل با دانگل از لحاظ سرعت و کارایی و امکانات تفاوت داره ؟ این مارک چه جور مارکیه ؟
    ممنون که حوصله میکنی و شرمنده که سرتو درد میارم

5. این کاربر از David Jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.
    خیلی خیلی ممنون بابت جواب . اگه میشه اسم این آنتنا چیه و چه جوری میشه تهیه شون کرد ؟ از خود ایرانسل ؟
    اون آنتن بی ریختا رو از کجا میشه تهیه کرد ؟

کد:
    میخواستم بدونم دانگل با دانگل از لحاظ سرعت و کارایی و امکانات تفاوت داره ؟ این مارک چه جور مارکیه ؟

بازار رضا مثل .... ریخته!!! بری بپرسی راهنماییت میکنن. فکر کنم علاائدین هم از این چیزا پیدا بشه!!

-----

الان رفتم دیدم. . یکی همین روخریده. گفته فیلیپس ولی یکی از بچه ها که خریده میگه هیچ چاش مشخص نکرده که واقعا فیلیپس اصل هست یا نه!! یه جورایی کپی کردن مارک هست
    80 تومن هم قیمتشه!!

خوبه.
    ولی اول باید مطمعن بشی که منطقه ات این سیسمت رو خوب جواب میده!!!
    که بعد نخری ضرر کنی!!
    کلا این دانگل خیلی خوبه خریدنش. تازیگیا که سرعت پینگ هم پایین تر اومده. به نظرم می صرفه این رو استفاده کنی تا بری از وایمکس ایرانسل دزد سرویس بگیری!!!

7. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه compund security's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کد:
    برای دانگل میتونید به این تاپیک مراجعه کنید
    کد:

9. این کاربر از compund security بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenacious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از این خبرا نیست .
    ایرانسل داره از این راه درامدزدایی می کنه یهو بیاد این طرحشو تو سه ماه اجرا کنه ... واقعا خنده داره .

من الان زنگ زدم گفتن تازه می خوان تو فصل های بعد با قیمت های متفاوت تر و طرح های دیگه در خدمت !! مشتریان باشن
    اگر این طور باشه که عالیه.
    احتمالاً اون کسی که جواب منو داده باهام پدر کشتگی داشته!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان

دوستان نرم افزاری هستش که بتونه مثل برنامه reconnect ادامه دانلود رو تو دانلود منیجر جلو ببره
    یعنی این که زمانی که اینترنت قطع میشه برنامه reconnect میاد اتصال قطع شده رو دوباره وصل میکنه
    ولی زمانی که داری دانلود میکنی وقتی قطع میشه و برنامه reconnect دوباره اتصال رو وصل میکنه
    دیگه برنامه دانلود منیجر نمیتونه ادامه دانلود رو جلو ببره به همین خاطر باید بیایم یه بار دکمه pause و start
    رو بزنی تا دانلود جلو بره همچین برنامه ای هست که این کار رو بکنه

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه compund security's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان

دوستان نرم افزاری هستش که بتونه مثل برنامه reconnect ادامه دانلود رو تو دانلود منیجر جلو ببره
    یعنی این که زمانی که اینترنت قطع میشه برنامه reconnect میاد اتصال قطع شده رو دوباره وصل میکنه
    ولی زمانی که داری دانلود میکنی وقتی قطع میشه و برنامه reconnect دوباره اتصال رو وصل میکنه
    دیگه برنامه دانلود منیجر نمیتونه ادامه دانلود رو جلو ببره به همین خاطر باید بیایم یه بار دکمه pause و start
    رو بزنی تا دانلود جلو بره همچین برنامه ای هست که این کار رو بکنه

ممنون
    میخوای برات اب میوه هم بیاره شوخی کردم اگه ناراحت شدی ببخشید
    یه سرچ تو تبیان بزنی فکر کنم پیدا کنی

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Corner of the room

پيش فرض

بازار رضا مثل .... ریخته!!! بری بپرسی راهنماییت میکنن. فکر کنم علاائدین هم از این چیزا پیدا بشه!!

-----

الان رفتم دیدم. . یکی همین روخریده. گفته فیلیپس ولی یکی از بچه ها که خریده میگه هیچ چاش مشخص نکرده که واقعا فیلیپس اصل هست یا نه!! یه جورایی کپی کردن مارک هست
    80 تومن هم قیمتشه!!

خوبه.
    ولی اول باید مطمعن بشی که منطقه ات این سیسمت رو خوب جواب میده!!!
    که بعد نخری ضرر کنی!!
    کلا این دانگل خیلی خوبه خریدنش. تازیگیا که سرعت پینگ هم پایین تر اومده. به نظرم می صرفه این رو استفاده کنی تا بری از وایمکس ایرانسل دزد سرویس بگیری!!!
    از کجا باید مطمعن شم که منطقه ام این سیستم رو خوب جواب میده ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •