دوست عزيز شما نياز به آپديت نداري براي اين كار فقط گوشيتو يك بار مستر ريست كن بهد وقتي كه بالا مياد ازت ميپرسه چه زبوني رو ميخواي انتخاب كني گوشي شما به احتمال زياد 2 تا زبون مياد يكي عربي و يكي ديگه انگليسي شما انگليسي رو انتخاب كن مشكلت حل ميشه
دوست عزيز شما نياز به آپديت نداري براي اين كار فقط گوشيتو يك بار مستر ريست كن بهد وقتي كه بالا مياد ازت ميپرسه چه زبوني رو ميخواي انتخاب كني گوشي شما به احتمال زياد 2 تا زبون مياد يكي عربي و يكي ديگه انگليسي شما انگليسي رو انتخاب كن مشكلت حل ميشه
پستاي من رو تو اين تاپيك سرچ كن
آدرس جايي كه بايذ بري و كيبرد مجازي روعوض كني رو دادم
سلام
p1 دون لیبل چین بت مموری یه گیگ شیراز آخرین قیمت قبل عید 380
احتمال داره این گوشی بعد از عید به 300 تومن هم برسه؟
لطفاً هر کی این گوشی رو داره یه عکس از هولوگرامش تو این کلوپ بذاره....
نه دیگه 300 تومن بعیده و میاد حول و حوش 360
البته اگر برادران مخابرات دوباره ریجستر رو فعال کنن میاد رو 460-70
کسی راه حلی برای صدای بلوتوث پیذا نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز من هم همراه اول رو روش امتحان کردم هم تالیا، مشکلی نداشت. گفتم شاید گوشی خرابه بردم عوض کردم ولی بازم همونطوریه!!!!
حالا من از شما سوال کردم راه حلی داره یا نه؟
نه دوست من...من گوشی زیاد آپدیت می کنم اونم خودم و با دیال آپ! تازه کلی هم ابتکار به خرج می دم! مثلا وقتی می خواستم P1 رو آپدست کنم هر کاری کردم در مرحله انتخاب گوشی P1 رو قبول نمی کرد و به نقطه اول بر می گشت ! منم P990 رو انتخاب کردم و رفتم مرحله بعد !عجب خطری کردی اگه dc میشدی که گوشی رو باید فلش میکردی !! منم دلم می خواد آپدیتش کنم ولی با دیال آپ میترسم!!!!!
بالاخره موفق شدم آپدیتش کنم!
اینم عرض کنم که اگه دی سی میشدم مشکلی پیش نمیومد چون برنامه در ابتدا فیرم رو دانلود می کنه...پس از دانلود ارتباطش رو با اینترنت قطع می کنه و بعد گوشی ور فلش میکنه...فقط در مرحله فلش اگه برق مشکلی پیدا کنه گوشی....!!
بازم سلام
اول خیلی ممنون از راهنماییتون ولی متأسفانه مشکل من حل نشد که نشد.
با Master Reset که نشد.(زبان کلی رو میپرسه نه کیبرد که!)
دوست عزیز اون آدرسی هم که شما فرمودید درست ، ولی منظور من عوض کردن زبان کیبرد فزیکیه نه مجازی.میشه؟
راستی یه مشکل هم با ایرانسل دارم ، اینترنتش مرتب DC میشه! از تنظیمات گوشیه یا مشکل ایرانسل هست یا کلاً اینجوریه ؟؟؟!!!!
Update رو چه کنم ؟ دوست عزیزی که Update کردید شما مشکل من رو نداشتید ؟(گوشی رو نمیشناسه)
Last edited by silhouette000; 22-03-2008 at 20:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)