تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 108 از 503 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    منم با اجازتون 5 ماه که P1i دارم ، از همون چینی های اصل. گوشی معرکه ایه ، من که خیلی باهاش حال می کنم ، هنوز واسم تازست.
    فقط تو این مدت 2 تا مشکل باهاش داشتم که نمی دونم از اونه یا از user. اگه کسی لطف کنه و کمکم کنه خیلی ممنون میشم:

1. کیبرد من عربی هست ، ولی تمام نوشتنیهای من انگلیسی که مجبورم از کیبرد مجازی استفاده کنم که تو این مدت باعث شده یه کوچولو LCD خراشیده بشه.(حرفای صدادار بیشتر). هر کاری کردم Text Input رو انگلیش کنم نشد. آیا راهی داره ؟ داخل Help که گفته کیبرد همیشه به زبان آخرین زبان نصب شده هست ، منم American English رو روش نصب کردم ولی بازم نشد.

2. با دیال آپ ِ بوقی خواستم Update کنم ، Update Service رو هم دانلود کردم ، تا اونجایی که میگه گوشی رو وصل کنید هم رفتم ، ولی وقتی Certify کرد گفت نامعتبره ! ؟؟؟
    دوست عزيز شما نياز به آپديت نداري براي اين كار فقط گوشيتو يك بار مستر ريست كن بهد وقتي كه بالا مياد ازت ميپرسه چه زبوني رو ميخواي انتخاب كني گوشي شما به احتمال زياد 2 تا زبون مياد يكي عربي و يكي ديگه انگليسي شما انگليسي رو انتخاب كن مشكلت حل ميشه

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

سلام دوستان
    منم با اجازتون 5 ماه که P1i دارم ، از همون چینی های اصل. گوشی معرکه ایه ، من که خیلی باهاش حال می کنم ، هنوز واسم تازست.
    فقط تو این مدت 2 تا مشکل باهاش داشتم که نمی دونم از اونه یا از user. اگه کسی لطف کنه و کمکم کنه خیلی ممنون میشم:

1. کیبرد من عربی هست ، ولی تمام نوشتنیهای من انگلیسی که مجبورم از کیبرد مجازی استفاده کنم که تو این مدت باعث شده یه کوچولو LCD خراشیده بشه.(حرفای صدادار بیشتر). هر کاری کردم Text Input رو انگلیش کنم نشد. آیا راهی داره ؟ داخل Help که گفته کیبرد همیشه به زبان آخرین زبان نصب شده هست ، منم American English رو روش نصب کردم ولی بازم نشد.

2. با دیال آپ ِ بوقی خواستم Update کنم ، Update Service رو هم دانلود کردم ، تا اونجایی که میگه گوشی رو وصل کنید هم رفتم ، ولی وقتی Certify کرد گفت نامعتبره ! ؟؟؟
    پستاي من رو تو اين تاپيك سرچ كن
    آدرس جايي كه بايذ بري و كيبرد مجازي روعوض كني رو دادم

داره خودمونی میشه fariborz@shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Corner Of Hell And Eden

پيش فرض

با سلام
    می خواستم بپرسم قیمت این گوشی چند هست الان؟
    زیر 400 هزار تومن رسیده یا نه؟
    اگه ممکنه قیمت P1i گفته شود ...(البته چینی نباشه)
    سلام
    p1 دون لیبل چین بت مموری یه گیگ شیراز آخرین قیمت قبل عید 380

در آغاز فعالیت siavashhamdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

احتمال داره این گوشی بعد از عید به 300 تومن هم برسه؟

در آغاز فعالیت siavashhamdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لطفاً هر کی این گوشی رو داره یه عکس از هولوگرامش تو این کلوپ بذاره....

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Corner Of Hell And Eden

پيش فرض

احتمال داره این گوشی بعد از عید به 300 تومن هم برسه؟
    نه دیگه 300 تومن بعیده و میاد حول و حوش 360
    البته اگر برادران مخابرات دوباره ریجستر رو فعال کنن میاد رو 460-70

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Corner Of Hell And Eden

پيش فرض

کسی راه حلی برای صدای بلوتوث پیذا نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه adel_dandyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بابا بی خیال این حرفا کدومه . من هم ایرانسل دارم هم همراه اول. با هردوتاشون کار کردم . اما هیچ مشکلی نداره . با هیچ کدوم . اون دوستمون مطمئنه که مشکل از سیمکارته ؟؟؟ یعنی فقط با ایرانسل اینطوری میشه ؟؟؟
    من که استفاده کردم هیچ مشکلی پیش نیومد . خیالت راحت . با ایرانسل هیچ مشکلی نداره . تازه وقتی به فیرم ویر قبلی که آنتن ها قطع میشد با اینرانسل مشکل حل میشد . یعنی در حالی که آنتن همراه اول قطع بود با ایرانسل آنتن کامل بود . هیچ ربطی به نوع گوشی و سیمکارت نداره
    دوست عزیز من هم همراه اول رو روش امتحان کردم هم تالیا، مشکلی نداشت. گفتم شاید گوشی خرابه بردم عوض کردم ولی بازم همونطوریه!!!!
    حالا من از شما سوال کردم راه حلی داره یا نه؟

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

عجب خطری کردی اگه dc میشدی که گوشی رو باید فلش میکردی !! منم دلم می خواد آپدیتش کنم ولی با دیال آپ میترسم!!!!!
    نه دوست من...من گوشی زیاد آپدیت می کنم اونم خودم و با دیال آپ! تازه کلی هم ابتکار به خرج می دم! مثلا وقتی می خواستم P1 رو آپدست کنم هر کاری کردم در مرحله انتخاب گوشی P1 رو قبول نمی کرد و به نقطه اول بر می گشت ! منم P990 رو انتخاب کردم و رفتم مرحله بعد !
    بالاخره موفق شدم آپدیتش کنم!
    اینم عرض کنم که اگه دی سی میشدم مشکلی پیش نمیومد چون برنامه در ابتدا فیرم رو دانلود می کنه...پس از دانلود ارتباطش رو با اینترنت قطع می کنه و بعد گوشی ور فلش میکنه...فقط در مرحله فلش اگه برق مشکلی پیدا کنه گوشی....!!

در آغاز فعالیت silhouette000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

14

دوست عزيز شما نياز به آپديت نداري براي اين كار فقط گوشيتو يك بار مستر ريست كن بهد وقتي كه بالا مياد ازت ميپرسه چه زبوني رو ميخواي انتخاب كني گوشي شما به احتمال زياد 2 تا زبون مياد يكي عربي و يكي ديگه انگليسي شما انگليسي رو انتخاب كن مشكلت حل ميشه
    پستاي من رو تو اين تاپيك سرچ كن
    آدرس جايي كه بايذ بري و كيبرد مجازي روعوض كني رو دادم
    بازم سلام
    اول خیلی ممنون از راهنماییتون ولی متأسفانه مشکل من حل نشد که نشد.
    با Master Reset که نشد.(زبان کلی رو میپرسه نه کیبرد که!)
    دوست عزیز اون آدرسی هم که شما فرمودید درست ، ولی منظور من عوض کردن زبان کیبرد فزیکیه نه مجازی.میشه؟

راستی یه مشکل هم با ایرانسل دارم ، اینترنتش مرتب DC میشه! از تنظیمات گوشیه یا مشکل ایرانسل هست یا کلاً اینجوریه ؟؟؟!!!!

Update رو چه کنم ؟ دوست عزیزی که Update کردید شما مشکل من رو نداشتید ؟(گوشی رو نمیشناسه)
    Last edited by silhouette000; 22-03-2008 at 20:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •