نه دوست عزیز من p1 دارم با کیبورد عربی دیروز آپدیت کردم هیچ مشکلی پیش نمیاد تازه زبان فارسی هم بهش اضافه میشه
نه دوست عزیز من p1 دارم با کیبورد عربی دیروز آپدیت کردم هیچ مشکلی پیش نمیاد تازه زبان فارسی هم بهش اضافه میشه
یعنی می خوای بگی با ایرانسل جواب نمیده من میخواستم با ایرانسل به اینترنت وصل بشم این خیلی برام مهمه لطفا جواب بدید مال کسی از دوستان که ایرانسل دارن اینطوری میشه من خودم سیم کارت دولتی دارم
راستش من خودم از خدام هست که این سری مشکلی نداشته باشه واسه اینکه به محض اینکه مطمئن بشم میرم و گوشی رو میخرم.آقا این چه حرفیه .... جسارت کدومه .......
حرفای شما رو سر من جا داره ( البته اگه سر نخوره ) مگه بچه ایم ما که با این حرفا ........
اتفاقا من خودمم خیلی علاقه مند شدم به این ماجرا . اون موقع که من خریدم حساسیتی رو این موضوع وجود نداشت . یعنی اونقدر نایاب بود که حرفی در این باره نبود . من مشکلی با گوشیم ندارم . همونطوری هم که دیدید بچه های با سابقه ی P1 دار هم مشکل مشابه من رو داشتند . فکر می کردم که با آپدیت حل بشه .... بقیه ی چیزای گوشیمم ردیفه . سرعت فوق العاده ای هم داره . طوری که اصلا به نظر نمیاد سیستم عامل داشته باشه ( در مقایسه با سرعت اسفبار اسمارت فونهای نوکیا )
باطریشم حالا متوجه شدم . اون قسمتی که میگید فلزیه در حقیقت یه نوع پلاستیک روکش دار خیلی نازکه که اینطوری به نظر میرسه . شایدم با یه لایه ی فلزی روکش شده باشه . خودم خدمت چند تا باطری خراب سونی رسیدم و دیدم . آره باطری مدل جدیدا یه لایه پلاستیک براق جایگزینش شده . اما بازم نوع نوشته ها رو درک نمی کنم . آخه هیچ فرقی با مدلای قدیمی نداره . شایدم من اشتباه می کنم و رو قدیمی ترا زیاد دقت نکردم .
اما مال من هولوگرام سونی اریکسون روش داره !!!!! این رو چی میگی ؟؟؟؟ فکر نمی کنم هیچ گوشی تقلبی ای روش هولوگرام داشته باشه اونم با آرم و نوشته ی سونی اریکسون !!! مگه اینکه با یه گروه مافیا طرف باشیم که اینقدر ماهرانه هولوگرام چاپ و منتشر می کنن . به خدا اینو جدی دارم میگم . چون گوشی های تقلبی معمولا مشکلات خیلی زیادی دارن . مخصوصا تو این قسمت ها . و نوشته های روی باطری گوشی منم کاملا طبیعیه . بعید میدونم کسی اینطوری خرج کنه برای زدن یه باطری تقلبی . چون شماره سریالش مثل مدلهای دیگه ی سونی روکش داره و قابل پاک شدن نیست .
به هر حال منم خوشحال میشم که این موضوع روشن بشه . ما که گرفتیم و پشیمون هم نیستم . چون از کارکردش راضیم و تابحال مشکلی باهاش نداشتم . در ضمن حد اقل باید تو سخت افزارش تغییری ایجاد میشد . چون قابل تشخیص نیست . اما من با swiss manager کامل چکش کردم . تموم چیزها از مقدار رم و فرکانس پردازنده و .... همه چیزش درست بود . فقط LCD رو 16000 کیلو یا همون 16 میلیون رنگ نشون میداد که از قرار معلوم تو چند نوع دیگه از گوشی ها حتی تو نوکیا هم با چنین برنامه هایی این مورد وجود داشت .
ولی خداییش اگه این گوشیا تقلبی باشه باید به اون آدم تبریک گفت چون واقعا ماهرانه و تمیز این کار انجام گرفته . من این موضوع رو بعید می بینم . شاید به یه شرکت دیگه محول شده باشه ساخت این گوشی که این تغییرات رو داشته . آخه هر جور که فکر می کنم عقلانی نیست .
هر بلایی بگی سرش آوردم اما همه چیز طبیعب به نظر میرسه . و باید بگم در حد عالی .
بازم اگه کمک یا اطلاعی برای روشن شدن این قضیه لازم بود که از دست من ساخته در خدمتم . من خودم بی صبرانه منتظر روشن شدن این مسئله هستم .
با این حرفهایی هم که شما زدید تقریبا دارم به این نتیجه میرسم که مشکلی نداره.![]()
در ضمن من اصلا فکر نمیکنم این گوشی تقلبی باشه.چون خود گوشی از لحاظ ظاهر و جنس مشخص هست که با اون ساخت چین ها هیچ فرقی نداره و از این نظر مطمئن هستم.تنها مشکلی که شاید اسمش رو مشکل نشه گذاشت همون مساله باتری هست چون همونطور که میدونید یکی از نقاط قوت این گوشی همون باتری قوی با مدت کارکرد بالا هست که شما فرمودید با کلی کار کردن با این گوشی 2 روز و نیم جواب میده و این خودش خیلی خوبه.
در مورد فلزی بودن گوشی دقیقا همون که خودتون هم متوجه شدید.ولی نوشته ها رو در منظورم این بود که به اون شکیلی و اون فونت خاصی که روی باتری بقیه سونی اریکسونها دیدم نیست.باز تاکیید نمیکنم که این مشکل باشه.
اصلا گوشی که تقلبی باشه با یک نگاه مشخص هست.به هر حال این احتمال هم وجود داره که یک شرکت دیگه داره برای سونی اریکسون گوشی رو توی سری دوم تولید میکنه که این اختلاف میتونه علتش این باشه.
فقط کاش ممکن بود براتون یک عکس از باتری بگذارید.چون فکر میکنم من دارم اشتباه میکنم در مورد باتری.
راستی هولوگرام سونی اریکسون چطوری هست؟من تا به حال بهش دقت نکردم.![]()
![]()
بابا بی خیال این حرفا کدومه . من هم ایرانسل دارم هم همراه اول. با هردوتاشون کار کردم . اما هیچ مشکلی نداره . با هیچ کدوم . اون دوستمون مطمئنه که مشکل از سیمکارته ؟؟؟ یعنی فقط با ایرانسل اینطوری میشه ؟؟؟
من که استفاده کردم هیچ مشکلی پیش نیومد . خیالت راحت . با ایرانسل هیچ مشکلی نداره . تازه وقتی به فیرم ویر قبلی که آنتن ها قطع میشد با اینرانسل مشکل حل میشد . یعنی در حالی که آنتن همراه اول قطع بود با ایرانسل آنتن کامل بود . هیچ ربطی به نوع گوشی و سیمکارت نداره
آره عزیز از نظر من که مشکلی وجود نداره .
باطری رو هم سعی می کنم . یه عکس ازش بگیرم . اگه تونستم حتما . هولوگرام هم به همون شکل آرم مخصوص سونیه و زیرشم نوشته Sony ericsson یه نوشته های خیلی زیری هم داره که نتونستم بخونمش . اما هولوگرام چیزی نیست که بشه تقلبیشو زد. حداقل اگه هم بشه کاملا تابلو در میاد .
فقط یه محصول تو عمرم دیدم که هولوگرامش قابل تشخیص با چشم عادی نبود اونم کارتریجهای جوهر افشان کانن بود . اونو به طرز محشری . البته با یه کم تجربه قابل تشخیص بود .
گفتم که اگه جعلی هم باشه . من که باهاش حال می کنم .
باطریشم بگم . من تقریبا روزی باهاش 7-6 ساعت موزیک گوش میدم . البته با هندز فری . کلی هم با منو ها و زیر منوهاش ور میرم ( این مرضیه که من دارم ) تازه کلی هم وقت صرف نصب تم و برنامه می کنم . اس ام اس و تماس هم که جای خودش رو داره . عکس هم که کم کم 5-4 تا رو شاخشه . با توجه به اینکه تاچ اسکرین هست و با اون سایز . یه جورایی خیلی هم جون داره که دو روز دوام میاره .
یه چیز دیگه کشف کردم . با عکس گرفتن باطریش به نظرم زیاد مصرف میشه . یعنی با هر 2 عکس تقریبا 3 درصد از شارژ کم میشه . البته بازم باید امتحانش کنم . اما بازم فکر نکنم غیر طبیعی باشه . با توجه به آتو فوکوس بودن و صفحه ی بزرگش . بازم نمی دونم . دوستان با تجربه تر باید نظر بدن در این مورد .
بازم میگم . با کارایی که من می کنم اگه یک روزم دووم بیاره جای شکرش باقیه![]()
آقا اشکان دمت گرم خیلی حال دادی(خیلی با مرامت حال کردم)
در مورد صدای بلوتوث راه حلی هست؟؟؟
Last edited by fariborz@shiraz; 22-03-2008 at 03:17.
با سلام
می خواستم بپرسم قیمت این گوشی چند هست الان؟
زیر 400 هزار تومن رسیده یا نه؟
اگه ممکنه قیمت P1i گفته شود ...(البته چینی نباشه)
دوست عزیز سلام . اول باید بهت بگم که باید در قسمت مربوط به قیمت ها سوال میکردی. قیمتش قبل از عید 460 بود ولی بعد از عید احتمالا به 400 میرسه.
سلام دوستان
منم با اجازتون 5 ماه که P1i دارم ، از همون چینی های اصل. گوشی معرکه ایه ، من که خیلی باهاش حال می کنم ، هنوز واسم تازست.
فقط تو این مدت 2 تا مشکل باهاش داشتم که نمی دونم از اونه یا از user. اگه کسی لطف کنه و کمکم کنه خیلی ممنون میشم
:
1. کیبرد من عربی هست ، ولی تمام نوشتنیهای من انگلیسی که مجبورم از کیبرد مجازی استفاده کنم که تو این مدت باعث شده یه کوچولو LCD خراشیده بشه.(حرفای صدادار بیشتر). هر کاری کردم Text Input رو انگلیش کنم نشد. آیا راهی داره ؟ داخل Help که گفته کیبرد همیشه به زبان آخرین زبان نصب شده هست ، منم American English رو روش نصب کردم ولی بازم نشد.
2. با دیال آپ ِ بوقی خواستم Update کنم ، Update Service رو هم دانلود کردم ، تا اونجایی که میگه گوشی رو وصل کنید هم رفتم ، ولی وقتی Certify کرد گفت نامعتبره !؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)