بچه ها یک مورد جالب
من روز دوشنبه هفته پیش بسته یک هفته ای رو فعال کردم، سه روز که بخاطر روز قدس قطع بود کاملا پرید و الان که استعلام گرفتم گفت یک روز از اعتبار شما مونده، به همین سادگی سه روز از اعتبار من خورده شد...
چه دهن گشادی داره این ایرانسل
بچه ها یک مورد جالب
من روز دوشنبه هفته پیش بسته یک هفته ای رو فعال کردم، سه روز که بخاطر روز قدس قطع بود کاملا پرید و الان که استعلام گرفتم گفت یک روز از اعتبار شما مونده، به همین سادگی سه روز از اعتبار من خورده شد...
چه دهن گشادی داره این ایرانسل
البته قطعی اون روز که 15 16 ساعت بود
ضمن اینکه به جای بسته هفته ای ، میتونستید هر 2 شب یکبار بسته روزانه رو فعال کنید و 10 روز استفاده کنید
با این کار اگه به فرض 2 3 روز سرویس قطع بشه ، توی اون 2 3 روز بسته رو فعال نمیکنی و غصه اعتبارشم نمیخوری!![]()
شما نباید خودت رو درگیر این قولها بکنی. خیلی ها خیلی قول ها میدن .مگه عمل میکنن؟
قرار هست بستر سازی اینترنت پر سرعت تا سال 90 به بیشتر کابرهای خانه گی انجام بشه و بتونن استفاده کنن. ولی حالا می بینین که بیشتر ملت دچار نوعی ضعف در تکنولوژی شدن. یه چیزی شنیدن گفتن کلاس داره بذار انجام بدیم.
فقط یک کشور هست که داره روی فیبر نوی اینترنت پر سرعت میده بعد اینه برنامه داشتن که این کارو انجام بدن !!! بگو داداش شما بقیه رو درست کن .لازم نیست اول باشیم!!!
آره.
درسته.
هم شروع هم پایانش رو اعلام میکنه.
اگه به کسی اعلام نمیکنه دلیلش اینه که گوشی بعضی ها وقتی وصل میشه به سیستم از دسترس خارج میشه و اس ام اس نمیرسه!!!
من هر وقت 1 روزه فعال کردم بیشتر از 24 ساعت بهم اکانت داده. و حتی این مورد برای 1 هفته بود وبرای 1 ماهه هم 2 روز اضافه بهم اکانت داد!!!
این مشکل رو نه فقط دارندگان این سیستم، بلکه کلا هرکی اینترنت پر سرعت داشت این مشکل رو داشت. میتونین برین بپرسین!!
یاهو باز نمیشد. جی میل باز نمیشد. صفحات کند بود. و و و....
متاسفانه ی این راجت که تازه کشف شده .بهترین روش برای چلوگیری از اشوبهای احتملالی هست.
شما هم اگه این مورد رو دیده باشین باید درک کرده باشین!
پارسال خرداد حتی نمیتونستی کانکت بشی به نت!!
تمام ISP سیستم های دیال رو بسته بودن. هیچ دیال آپی نمیتونست آن بشه.
سرعت کسانی که با ADSL می اومدن تقریبا اندازه دیال اپ شده بود!!!
اینا دیگه طبیعی هست.
باید عادت کنیم و بهترین راه اینه که قبل از فعال سازی یه نگاه به تفویم کنیم که به روز مهمی احیانا نزدیک نیستیم!!!![]()
میلاد جان اگه بذاری رو دانلود در ساعت چند مگ دانلود می کنی.
اگه هیچ رسیو دیگه ای نداشته باشم ساعتی 80 تا 100 مگابایت
من تماس گرفتم گفت آخر تابستون قطع می شه این سیستم.
ازش پرسیدم اگر بخوام یک ماهه فعال کنم ولی فقط تا آخر تابستون استفاده کنم، طرف گفت نه اصلاً نمی تونی فعال کنی.
حالا راست یا دروغشو نمی دونم.
تو سایت ایرانسل هم که می ری نوشته طرح مربوط به جشنواره تابستونی هست.
سرعت من شده حدود 5 کیلوبایت در ثانیه که دقیقا اندازه دایال آپه.... به همین دلیل این اینترنت پر سرعت پر درد سرو گذاشتم کنار...
از این خبرا نیست .
ایرانسل داره از این راه درامدزدایی می کنه یهو بیاد این طرحشو تو سه ماه اجرا کنه ... واقعا خنده داره .
من الان زنگ زدم گفتن تازه می خوان تو فصل های بعد با قیمت های متفاوت تر و طرح های دیگه در خدمت !! مشتریان باشن
منم بعید میدونم که اینطور بشه.
یه یه جورایی راه در آمد و سود آوری شرکته. شما فکر میکنین که فقط 1000 تومن یا 3000 تومنه.
درضمن در برابری با همراه اول درست نیست که کنار بکشه. یه جورا ضعف هست. شما میدونین که ایرانسل بعد از 3 سال سرمایه اش به نزدیکیه همراه اول رسید. با فقط 3 سال سابقه. سال 85 که شروع کارش بود آواخر سال 87 این موضوع مشخص شد که ایرانسل داره حسابی سود آوری میکنه . همون موقع ها بود که قضیه ی وایمکس اومد و اینا!!
کلا بعید میدونم ایرانسل بخواد این موضوع رو بیخیالش بشه.
الان تعرفه های مگابایت گذاشته که خیلی باهاله
300 تومن میدی واسه چند مگابایت ولی شما میدونین که یاهو مسنجر سند و رسیو کمی داره.
شما میتونین با 300 تومن چندین ساعت چت کنین.
همراه اول و ایرانسل جفتشون میخوان خدماتشون رو گسترش بدن. واسه همین هیچ وقت پایان این تعرفه رو اعلام نمیکنن!
ما که ازخدامونه ایرانسل خدماتش رو بهتر کنه اما بهتر که نمیکنه هیچ بدترش هم میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)