تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 106 از 503 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

پروفشنال siamak5561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عجب خطری کردی اگه dc میشدی که گوشی رو باید فلش میکردی !! منم دلم می خواد آپدیتش کنم ولی با دیال آپ میترسم!!!!!

داره خودمونی میشه tarrega's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همگی.
    این اولین پست من توی سال جدید هست.واسه همه سال خوبی رو آرزو دارم.

اون دوستایی که گوشی no name p1 رو خریدن میشه یک عکس از باتری اون رو اینجا بگذارن؟میخوام واسه سونی اریکسون میل بفرستم اگر مستند باشه بهتره.
    اگه منظورت از no name هموناییه که روش ننوشته ساخت چین باید بگم مال من Bst-40 و 1120mah هستش .
    عکسشو نمیتونم بذارم . اما شکلش هیچ فرقی نکرده . من نمی دونم اینایی که میگن یعنی چی . قسمت فلزی و این چیزا . آخه قدیمیا هم قسمت فلزی نداشت . فقط فکر کنم . یه هولوگرام سونی اریکسون هم به باطریش اضافه شده . با اینکه من خیلی بیرحمانه ازش استفاده میکنم . با این حال 2 روز تا 2 روز و نصف دوام میاره . با صفحه ی لمسی حساب کنید میشه محشر . در ضمن کاملا هم شبیه باطری های دیگه ی سونی اریکسونه . منکه خیلی باهاش حال می کنم . هیچ مشکلی هم باهاش ندارم . فقط موقع دیدن فایلهای تصویری اونم به صورت فول اسکرین باطریش یه کم زود خالی میکنه . که اگه بهش بگیم عیب غیر طبیعیه . به نظر من که هیچ مشکلی تو این گوشی وجو د نداره . اگه دوستان روش خاصی برای امتحان دارن بگن تا من آزمایش کنم ببینم چطوریه .

همونطور که گفتم من فقط با برنامه های جاوا مشکل دارم . یعنی دیر میاد بالا . تا حالا هم خودم رو کشتم و جز یه نفر هیچ کس جواب منو نداد تا ببینم چه طوریه . البته موقع نصب و اجرا برای اولین بار . موقع آن اینستال کردن برنامه ها هم اگه جاوا زیاد نصب باشه تقریبا باید صبر ایوب داشته باشی تا برنامه ی آن اینستال بالا بیاد . اما با Sis ها به هیچ وجه این مشکل وجود نداره .

یکی جواب ما رو بده خواهشا . یعنی فقط منم که با جاوا مشکل دارم ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

اگه منظورت از no name هموناییه که روش ننوشته ساخت چین باید بگم مال من Bst-40 و 1120mah هستش .
    عکسشو نمیتونم بذارم . اما شکلش هیچ فرقی نکرده . من نمی دونم اینایی که میگن یعنی چی . قسمت فلزی و این چیزا . آخه قدیمیا هم قسمت فلزی نداشت . فقط فکر کنم . یه هولوگرام سونی اریکسون هم به باطریش اضافه شده . با اینکه من خیلی بیرحمانه ازش استفاده میکنم . با این حال 2 روز تا 2 روز و نصف دوام میاره . با صفحه ی لمسی حساب کنید میشه محشر . در ضمن کاملا هم شبیه باطری های دیگه ی سونی اریکسونه . منکه خیلی باهاش حال می کنم . هیچ مشکلی هم باهاش ندارم . فقط موقع دیدن فایلهای تصویری اونم به صورت فول اسکرین باطریش یه کم زود خالی میکنه . که اگه بهش بگیم عیب غیر طبیعیه . به نظر من که هیچ مشکلی تو این گوشی وجو د نداره . اگه دوستان روش خاصی برای امتحان دارن بگن تا من آزمایش کنم ببینم چطوریه .

همونطور که گفتم من فقط با برنامه های جاوا مشکل دارم . یعنی دیر میاد بالا . تا حالا هم خودم رو کشتم و جز یه نفر هیچ کس جواب منو نداد تا ببینم چه طوریه . البته موقع نصب و اجرا برای اولین بار . موقع آن اینستال کردن برنامه ها هم اگه جاوا زیاد نصب باشه تقریبا باید صبر ایوب داشته باشی تا برنامه ی آن اینستال بالا بیاد . اما با Sis ها به هیچ وجه این مشکل وجود نداره .

یکی جواب ما رو بده خواهشا . یعنی فقط منم که با جاوا مشکل دارم ؟؟؟؟؟
    آپديتش كني بهتر ميشه
    مثلآ رو گوشي من نقشه ي تهران نصب ميشه ولاي به هيچ وجه بالا نمياد گير مي كنه و فقط بايد خاموشش كنم
    ولي تو نسخه ي جديدش دادم بچه ها تست كردن بي مشگل بالا مياد
    ولي بعضي از جاواها كند اجرا ميشن
    اصلآ جاوا مي خواي چي كار! اين همه برنامه و بازي سيمبين براي اين گوشي هست!

داره خودمونی میشه fariborz@shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Corner Of Hell And Eden

پيش فرض

سلام به تمام دوستان امیدوارم سال خوبی داشته باشید
    دوستان من چند روز سهواً مموری داخلی گوشی رو فرمت کردم و تمام اطلاعات گوشی پاک شد . در این بین تمام آهنگ های اورجینال رو از دست دادم . با یه سرچ تونستم یه پک از آهنگ های اورجینال رو پیدا کنم ولی یکی از آهنگ ها رو نداره (در اصل به خاطر همون آهنگ های اورجینال رو دانلود کردم . حالا من می خواستم دوستان آهنگ های اورجینال گوشی رو با این لیست من مقایسه و اسم آهنگی رو که ندارم برام بذارن (اگر هم زحمت بکشن و برام آپ کنن هم که حسابی حال دادن)
    لیست آهنگ هایی که تونستم پیدا کنم
    Days10
    BlueRay
    Break
    Bulls eye message
    Classic phone
    Dream catcher
    Fell
    Flute on a string
    Formula 66 message
    Hill street
    Into the clouds
    Jet set
    Kandiman
    Morning
    Mothership
    Moving
    Newage
    Organ morgan
    Planetarian
    Pop piano
    Smooth message
    Soap
    Speedish
    Welcome message
    Woody melody
    دوستان خدایی همش 5 دقیقه طول نمیکشه لطفا منو بی جواب نذارین
    مشخصات آهنگ : داخلش صدای سوت تیز میاد و داخل اسمش چیزی شبیه فلامینگو (اگه اشتباه نکنم) داشت
    داداشتون رو بی جواب نذارین ممنون

داره خودمونی میشه fariborz@shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Corner Of Hell And Eden

پيش فرض

یه سوال دیگه
    میشه کاری کرد که هنگام آمدن بلوتوث گوشی صدایی چیزی بده؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

من چند روز پیش تونستم توی یک مغازه هر 2 پک این گوشی رو با هم مقایسه کنم.اصلا فرم باتری به یک شکل نیست.منظور از اون قسمت فلزی هم دور تا دور باتری رو میگم.اون مدلهای ساخت چین باتری یک جورایی فلزی هست.من با w550 که توی خونه داریم هم مقایسه کردم.اون هم باتریش قسمت فلزی رو داره و از طرفی نوشته های روی اون هم که همون اطلاعات باتری هست خیلی شکل خوبی نداره.شاید من اشتباه میکنم.
    ولی از نظر اینکه باتری 1120 میلی آمپر هست و BST- 40 هر دو مدل یکی هست.

در مورد برنامه های جاوا یکی از دوستان که این گوشی رو داره میگفت که خیلی خوب روی گوشی اجرا میشن.بقیه دوستان هم نظر بدن ببینیم چطوریاس.
    به هر حال من قصد جسارت به گوشی شما رو ندارم.

داره خودمونی میشه Ashkan1980's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام به تمام دوستان امیدوارم سال خوبی داشته باشید
    دوستان من چند روز سهواً مموری داخلی گوشی رو فرمت کردم و تمام اطلاعات گوشی پاک شد . در این بین تمام آهنگ های اورجینال رو از دست دادم . با یه سرچ تونستم یه پک از آهنگ های اورجینال رو پیدا کنم ولی یکی از آهنگ ها رو نداره (در اصل به خاطر همون آهنگ های اورجینال رو دانلود کردم . حالا من می خواستم دوستان آهنگ های اورجینال گوشی رو با این لیست من مقایسه و اسم آهنگی رو که ندارم برام بذارن (اگر هم زحمت بکشن و برام آپ کنن هم که حسابی حال دادن)
    لیست آهنگ هایی که تونستم پیدا کنم
    Days10
    BlueRay
    Break
    Bulls eye message
    Classic phone
    Dream catcher
    Fell
    Flute on a string
    Formula 66 message
    Hill street
    Into the clouds
    Jet set
    Kandiman
    Morning
    Mothership
    Moving
    Newage
    Organ morgan
    Planetarian
    Pop piano
    Smooth message
    Soap
    Speedish
    Welcome message
    Woody melody
    دوستان خدایی همش 5 دقیقه طول نمیکشه لطفا منو بی جواب نذارین
    مشخصات آهنگ : داخلش صدای سوت تیز میاد و داخل اسمش چیزی شبیه فلامینگو (اگه اشتباه نکنم) داشت
    داداشتون رو بی جواب نذارین ممنون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه tarrega's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

10

من چند روز پیش تونستم توی یک مغازه هر 2 پک این گوشی رو با هم مقایسه کنم.اصلا فرم باتری به یک شکل نیست.منظور از اون قسمت فلزی هم دور تا دور باتری رو میگم.اون مدلهای ساخت چین باتری یک جورایی فلزی هست.من با w550 که توی خونه داریم هم مقایسه کردم.اون هم باتریش قسمت فلزی رو داره و از طرفی نوشته های روی اون هم که همون اطلاعات باتری هست خیلی شکل خوبی نداره.شاید من اشتباه میکنم.
    ولی از نظر اینکه باتری 1120 میلی آمپر هست و BST- 40 هر دو مدل یکی هست.

در مورد برنامه های جاوا یکی از دوستان که این گوشی رو داره میگفت که خیلی خوب روی گوشی اجرا میشن.بقیه دوستان هم نظر بدن ببینیم چطوریاس.
    به هر حال من قصد جسارت به گوشی شما رو ندارم.
    آقا این چه حرفیه .... جسارت کدومه .......
    حرفای شما رو سر من جا داره ( البته اگه سر نخوره ) مگه بچه ایم ما که با این حرفا ........
    اتفاقا من خودمم خیلی علاقه مند شدم به این ماجرا . اون موقع که من خریدم حساسیتی رو این موضوع وجود نداشت . یعنی اونقدر نایاب بود که حرفی در این باره نبود . من مشکلی با گوشیم ندارم . همونطوری هم که دیدید بچه های با سابقه ی P1 دار هم مشکل مشابه من رو داشتند . فکر می کردم که با آپدیت حل بشه .... بقیه ی چیزای گوشیمم ردیفه . سرعت فوق العاده ای هم داره . طوری که اصلا به نظر نمیاد سیستم عامل داشته باشه ( در مقایسه با سرعت اسفبار اسمارت فونهای نوکیا )
    باطریشم حالا متوجه شدم . اون قسمتی که میگید فلزیه در حقیقت یه نوع پلاستیک روکش دار خیلی نازکه که اینطوری به نظر میرسه . شایدم با یه لایه ی فلزی روکش شده باشه . خودم خدمت چند تا باطری خراب سونی رسیدم و دیدم . آره باطری مدل جدیدا یه لایه پلاستیک براق جایگزینش شده . اما بازم نوع نوشته ها رو درک نمی کنم . آخه هیچ فرقی با مدلای قدیمی نداره . شایدم من اشتباه می کنم و رو قدیمی ترا زیاد دقت نکردم .

اما مال من هولوگرام سونی اریکسون روش داره !!!!! این رو چی میگی ؟؟؟؟ فکر نمی کنم هیچ گوشی تقلبی ای روش هولوگرام داشته باشه اونم با آرم و نوشته ی سونی اریکسون !!! مگه اینکه با یه گروه مافیا طرف باشیم که اینقدر ماهرانه هولوگرام چاپ و منتشر می کنن . به خدا اینو جدی دارم میگم . چون گوشی های تقلبی معمولا مشکلات خیلی زیادی دارن . مخصوصا تو این قسمت ها . و نوشته های روی باطری گوشی منم کاملا طبیعیه . بعید میدونم کسی اینطوری خرج کنه برای زدن یه باطری تقلبی . چون شماره سریالش مثل مدلهای دیگه ی سونی روکش داره و قابل پاک شدن نیست .

به هر حال منم خوشحال میشم که این موضوع روشن بشه . ما که گرفتیم و پشیمون هم نیستم . چون از کارکردش راضیم و تابحال مشکلی باهاش نداشتم . در ضمن حد اقل باید تو سخت افزارش تغییری ایجاد میشد . چون قابل تشخیص نیست . اما من با swiss manager کامل چکش کردم . تموم چیزها از مقدار رم و فرکانس پردازنده و .... همه چیزش درست بود . فقط LCD رو 16000 کیلو یا همون 16 میلیون رنگ نشون میداد که از قرار معلوم تو چند نوع دیگه از گوشی ها حتی تو نوکیا هم با چنین برنامه هایی این مورد وجود داشت .

ولی خداییش اگه این گوشیا تقلبی باشه باید به اون آدم تبریک گفت چون واقعا ماهرانه و تمیز این کار انجام گرفته . من این موضوع رو بعید می بینم . شاید به یه شرکت دیگه محول شده باشه ساخت این گوشی که این تغییرات رو داشته . آخه هر جور که فکر می کنم عقلانی نیست .
    هر بلایی بگی سرش آوردم اما همه چیز طبیعب به نظر میرسه . و باید بگم در حد عالی .

بازم اگه کمک یا اطلاعی برای روشن شدن این قضیه لازم بود که از دست من ساخته در خدمتم . من خودم بی صبرانه منتظر روشن شدن این مسئله هستم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhman32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از دوستان p1 گرفته با کیبورد عربی... میخواست بدونه اگه آپدیت کنه ساپورت کیبورد عربیش از بین نمی ره و بازم میتونه عربی بنویسه!
    اگه کسی تاحالا p1 با کیبورد عربی آپدیت کرده لطفا سریع پاسخ بده. البته چون cda گوشی فرق میکنه و هر آپدیت برای هر cda موجوده قاعدتا" نباید مشکلی پیش بیاد ولی می خواست مطمعن بشه
    ممنون

داره خودمونی میشه adel_dandyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان، من یه P1 گرفتم ولی ایرانسل رو ساپورت نمیکنه هر کی بهم زنگ میزنه میگه خاموشه خودم هم هرجا میزنم بعد قطع میکنم قطع نمیشه و همینطور زنگ میخوره، کسی میدونه چکارش باید بکنم؟ ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •