ایول
میلان همیشه قهرمانه
ایول
میلان همیشه قهرمانه
من خودم لیگ ایتالیا رو خیلی دوست دارم و مخصوصا میلان رو .
توی این مسابقه هر دو تیم خوب بازی کردند و موقعیتهای زیادی روی گلها ایجاد کردند.تیم چلسی در دقیقه 13 با سانتر زیبای لمپارت از کرنر و سر شیرجه ای دروگبا 1-0 پیش افتاد.در ادامه بازی دفاع باز چلسی باعث شد که منچستر با استفاده از پاسهای عمقی 4 بار با دروازبان تیم چلسی تک به تک بشه.اما بی دقتی مهاجمین منچستر(3 بار رونی و 1 بار گیگز) که حتی توپها رو در چارچوب هم نمیزدند باعث شد چلسی به یک برد ارزشمند در خانه حریف دست پیدا کند
این بازی در نیمه اول بسیار متعادل بود.چلسی به نظر میرسید که فقط برای 0-0 به میدان اومده بود.در نیمه اول این تیم به حفظ توپ پرداخت به طوری که درصد مالکیت توپ 61-29 به نفع این تیم بود.میلان در این نیمه 2 موقعیت گلزنی ایجاد کرد که هر دو خطرناک بودند.نیمه دوم میلان تا حدود زیادی بازی رو در دست گرفت ولی اونقدر چلسی بسته بازی میکرد که این تیم به سختی به گل چلسی میرسید.توی این بازی دفاعهای چلسی 3 نفر 6.5 و یکی 7 گرفت.دروازبانشون هم 7.ولی میلان هر دو مهاجمش نمره 5 گرفتند.ستاره این بازی یانکلوسکی با نمره 7 شد.
پیشنهاد به دوستان برای دادن ترکیب:لطفا ترکیبتون رو توی بازی درست کنید و بعد اونو save کنید.سپس این فایل save رو که حجمش 10 کیلوبایته ارسال کنید تا ترکیب دقیقا همونی بشه که میخواین.2 تا از دوستان به این صورت عمل میکنند.(ElmO , ramyar.v)از توی این قسمت این فایل رو بیاریدMy Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
اولا" که آرش عزیز من فرازم نه فرزان
دوما" جوجه رو اخر پاییز کباب میکنن
آقا به آپشن فایل بستگی نداره
آخه فوتبال من(مثلا") چک دروازه بان دومه وقتی میزارمش اول تو مال شما همون چکه؟
میشه امتحانش کرد.شما یکی رو بزار من میگم کیا توی زمین هستند.ولی فکرکنم تغییر نکنه و مشکلی ایجاد نمیکنه.
آقا ترکیب و عکسشو برات فرستادم
حله!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)