آره کاملا با تو هم عقیده ام
قیمت بالاست منظورم اینه که اینا الکی میگن که اورجینال و با پستش 9000 تومان در میاد در صورتی کع یکم صبر بدم همونو 2000 میخرم ولی منم اگه مثل شما داشتم حتما اصلشو میگیرم با یک خط اینترنت و تو جهان کل می انداخنم![]()
آره کاملا با تو هم عقیده ام
قیمت بالاست منظورم اینه که اینا الکی میگن که اورجینال و با پستش 9000 تومان در میاد در صورتی کع یکم صبر بدم همونو 2000 میخرم ولی منم اگه مثل شما داشتم حتما اصلشو میگیرم با یک خط اینترنت و تو جهان کل می انداخنم![]()
وقتی هیچ نظارتی روی این فروشگاه های اینترنتی نباشه همین میشه که طرف ملت رو یه مشت احمق فرض می کنه
.................
دوستان جایی هست ارژینال فیفا واسه ps3 رو بفروشه ؟
ممنون میشم همین جا یا توی پیغام خصوصی راهنمایی کنید.
(من که هر چی سوال تو این تاپیک می پرسم کسی جوابمو نمی ده ولی اینو دیگه جواب بدید)
دوستان توجه توجه
هرکسی که فیفا 12 رو گرفته برای Xbox حواسش باشه اگه LT+ 1.9 نداره، بازی نکنه چون اگر بخواد بازی کنه باید کنسول رو آپدیت کنه و به همین خاطر کنسول از کپی خوری در میاد.
منم به همین سرنوشت دچار شدم![]()
![]()
این روزا چه سخت میگزره.خدا کنه این سری از بازی که میخواد وارد بازار بشه نسخه اروپایه شرقی نباشه. باس خاطره دیگر گزارشگراش میگم.
صبر کن تا lt2 بیاد،اون موقع مشکلت حل میشه و میتونی راحت بازیش کنی![]()
برای PC فقط 1 نسخه ی معتبر عرضه شده که اونم ناقصه. پس فعلا ً از هیچ جا نخرید دانلود هم نکنید. ولی در مورد PES
یک نسخه ی خوب اومده برای دانلود. برید این جا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اره میدونم اما مسئله اینجاست که معلوم نیست کی بیاد و من دیگه تا اون موقع نمیتونم بازی کنم با کنسول !!!![]()
من١ ماهه از لايو بن شدم.ميتونم كاري كنم كه ايكس باكس از بن شدن دربياد؟
مطمعا هستید؟
ببینید من کنسولم LT نیست ولی بازی های جدید تا Deus EX رو بدون مشکل بازی کردم،آپدیت داشبورد هم علاوه بر کینکت آپدیت کرایسیس 2 هم ریختم من میتونم بازی کنم؟
الان از بین نسخه های 360 و pc این لینک هایی که اومده سالم هستند ؟
چون من میخام نسخه pc را بگیرم ولی اگه سالم نیست که 360 را بگیرم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)