تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 105 از 180 اولاول ... 55595101102103104105106107108109115155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,041 به 1,050 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

کلاً این مسخرهبازی مخصوص ما ایرانیاست که همیشه میگیم قبلاً ، قدیم، قبلی، قدیما و ... خوب بود!
    یارو بازی درست کرده نشون مردم بدی می‌گن این واقعی فیلم برداری شده آقا میاد میگه مکس پین 1و2 خوب بوده!!!!!!!!!!
    تنها مسخره بازی ای که ایرانی ها زیاد انجام میدن اینه که یا خودمون رو اونقدر بالا می بریم که خدا رو بنده نیستیم یا اونقدر پائین میبریم که انگار از هر موجودی پست تر هستیم. بابا ما هم مثل بقیه مردم دنیا هستیم. اینکه فکر میکنیم قدیما همه چی بهتر بود ماله همه مردم دنیاست همه این حس رو دارن خارجکی ها بهش میکن نوستالژی.
    این خصوصیت انسان هست. همه انسان ها فکر میکنن گذشته اشون از حالشون بهتر بوده و آینده روزهای بهتری رو براشون تدارک دیده. مخصوص هیچ ملت خاصی هم نیست.

در ضمن در مورد مکس پین هم دوستان به غیر از نظرات احساسی دلایل منطقی هم میارن مثل عوض شدن فضای بازی. عوض شدن قیافه مکس. اینکه حرکات آهسته اش مثل نسخه های قبل کاربرد نداره (البته من بازی نکردم و منتظر نسخه پی سی هستم) و چیزای دیگه.
    پس همه اش هم مربوط به نوستالژی نمیشه
    اون قسمتش هم به خاط نوستالژی هست به نظر من ایرادی نداره

در ضمن در مورد همه بازی ها هم اینطور نیست
    خیلی بازی ها هم هست که بچه ها بهتر از نسخه قبل می دونن یا حداقل شکایتی ندارن و راضی هستن

میشه بگید شما کجا زندگی میکنید که براحتی میگید 28 گیگ رو دانلود کنید بخدا من تعجب میکنم الان 2 ساله adsl از پارس آنلاین دارم سرجمع بزور 20 گیگ دانلودی داشتم خیلی دلم میخواد بدونم این دوستمون رو چه حسابی براحتی میگه 30 گیگ دانلود کنید ممنون میشم جواب بدید
    همه بازی های تو ایران رو بالاخره یه نفر دانلود کرده دیگه. طرف دی وی دی رو که دستش نگرفته از مرز رد کنه.
    اینترنت ذغالی هم برای بدبختایی مثل من و شماست خیلی ها از ما بهترون هستن
    Last edited by Shadow-Man; 31-05-2012 at 22:32.

2. 5 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تنها مسخره بازی ای که ایرانی ها زیاد انجام میدن اینه که یا خودمون رو اونقدر بالا می بریم که خدا رو بنده نیستیم یا اونقدر پائین میبریم که انگار از هر موجودی پست تر هستیم. بابا ما هم مثل بقیه مردم دنیا هستیم. اینکه فکر میکنیم قدیما همه چی بهتر بود ماله همه مردم دنیاست همه این حس رو دارن خارجکی ها بهش میکن نوستالژی.
    این خصوصیت انسان هست. همه انسان ها فکر میکنن گذشته اشون از حالشون بهتر بوده و آینده روزهای بهتری رو براشون تدارک دیده. مخصوص هیچ ملت خاصی هم نیست.
    کلاً از این‌که 5 تا فعل ماضی و 2 تا فعل آینده داریم تابلو همه‌ی دنیا اینطوری فکر می‌کنند.
    انسانی که از نظر روحی سالم باشد اصلاً به گذشته کاری نداره که بخواد اعصاب خودش رو خراب کنه!

4. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

میشه بگید شما کجا زندگی میکنید که براحتی میگید 28 گیگ رو دانلود کنید بخدا من تعجب میکنم الان 2 ساله adsl از پارس آنلاین دارم سرجمع بزور 20 گیگ دانلودی داشتم خیلی دلم میخواد بدونم این دوستمون رو چه حسابی براحتی میگه 30 گیگ دانلود کنید ممنون میشم جواب بدید
    دوست عزیز من ایران هستم
    سرویس 1 مگ نامحدود هم دارم سرعتم هم 130 هست 3 روزه دانلود میکنم راحت اگه بخوای صبر هم کنی بازی رو مغازه ها بیارن همون 4 یا 5 روز طول میکشه 10 تا 15 تومن هم باید بدی برای بازی الان یه سایت برای فروش گذاشته به قیمت 10900 تومان که با هزینه پست فکر کنم میشه 14000 تومان

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

10هزار تومان گذاشته برای فروش چه خبره مگه؟ من bf3که به خاطر بعضی مسایل یکم گیر اومدنش سخت بود 4000تومان خریدم

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من که سفارش اوریجینال دادم و کی به دستم برسه خدا می دونه. کلا فکر کنم منو می کشن تا برسونن به دستم.
    من اگه بخوام دانلود کنم حساب کردم که اگه از 24 ساعت شبانه روز 22.5 ساعت دانلود کنم بدون افت سرعت، دقیقا 6 روز طول میکشه تا دانلودم تموم شه.

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

من که میشینم برای بلک باکس کرکش هم که نیومده یکی از دلایل پرحجم بودنش هم بخاطر ساپورت 5 -6 تا زبان هست

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من که میشینم برای بلک باکس کرکش هم که نیومده یکی از دلایل پرحجم بودنش هم بخاطر ساپورت 5 -6 تا زبان هست

من بازی batman arkham cityنسخه بلک باکسش دانلود کردم طرفای 8گیگ بود از کرده خودم پشیمون شدم همه دموهای بازی حذف کرده بودن اینقد از بازی زده بودن نفهمیدیم اصلن بازی چی شد فقط مراحلش تمام کردم

10. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

10هزار تومان گذاشته برای فروش چه خبره مگه؟ من bf3که به خاطر بعضی مسایل یکم گیر اومدنش سخت بود 4000تومان خریدم
    دوست عزیز چون حجم بازی بالاست روی DVD معمولی میشه 7 DVD
    روی DVD9 هم میشه 3 تا DVD9 و یک DVD معمولی به خاطر اینه که قیمتش بالاست

12. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

14. 5 کاربر از AMIR.KIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

16. 3 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •