آخه من این دکلی رو که جلوی خونمونه پیدا میکنم اما نمیتونم بهش وصل بشم. یعنی کانکت نمیشه !!!
چه کار کنم؟
آخه من این دکلی رو که جلوی خونمونه پیدا میکنم اما نمیتونم بهش وصل بشم. یعنی کانکت نمیشه !!!
چه کار کنم؟
دوست عزیز باید ارائه دهنده خدمات از DHCP استفاده کنه تا شما بتونید بهش کانکت بشی فکر نمیکنم بتونی این طوری به شبکه وصل بشی باید بری همون isp ببینی میتونن یک همچین سروری رو راه اندازی کنن یا نه مشکل از گوشی نیست بیخودی با گوشی کنجار نره چون من هم همین مشکل رو داشتم
حامد جون زودتر بفرست منتظریم
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، بنظر می رسد که سازندگان گوشی های چینی همچنان به کپی برداری از مدل های موفق بازار ادامه میدهند . مدل P1i سونی اریکسون توسط یک سازنده چینی به گوشی Gold star P1i تبدیل شده است .
اگر این دو گوشی را کنار هم قرار بدهید شباهت های زیادی میان آنها پیدا می کنید . ویژگی جالب این گوشی چینی پشتیبانی از دو سیم کارت است . این گوشی به نرم افزار MediaPlayer ، فیلمبرداری در فرمت Mpeg4 و H.263 ، بلوتوث ، رادیو FM ، دفترچه تلفن با قابلیت ذخیره 500 مخاطب ، صفحه لمسی با قلم و ویژگی های Organizer مجهز است . Gold star P1i همچنین دارای گیرنده شبکه های تلویزیونی است . اطلاعاتی در رابطه با قیمت این مدل در دست نیست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamid00009; 20-03-2008 at 16:11.
دوستان برای دیدن عکس به جای نقطه چین GSMaria دات کام قرار دهید.
Last edited by hamid00009; 20-03-2008 at 16:15.
دوستان، عید بر همه شما مبارک...
امیدوارم سال خوبی رو پیش رو داشته باشید...
منم باهات موافقم
همه ی اینا رو قبول دارم .
راستی نرم افزار جاوا نصب کردی روش ؟؟ سرعت نصب و اجراشو ن چطوره ؟؟؟؟
و یه چیز دیگه من بودم که گفتم 8 گیگ / اما نگفتم ساپورت میکنه . منم میدونم تا 4 گیگ ساپورت میکنه . اما اگه دقیق خونده باشی گفتم یه مطلب خوندم که چون از لحاظ سخت افزاری با W960 یکیه . این فرضیه وجود داره که با 8 هم مشکلی نداشته باشه . دارن رو سیستم عاملش کار میکنن . تا بتونن با دستکاری یکی از فیرم ویرها امکان استفاده از رم 8 گیگ رو هم فراهم کنن . مشکلی که الان وجود داره نداشتن سرعت بالای رم ها M2 برای استفاده از ظرفیت ها ی بالا تو این گوشیه .
سلام به همگی.
این اولین پست من توی سال جدید هست.واسه همه سال خوبی رو آرزو دارم.
اون دوستایی که گوشی no name p1 رو خریدن میشه یک عکس از باتری اون رو اینجا بگذارن؟میخوام واسه سونی اریکسون میل بفرستم اگر مستند باشه بهتره.
واسه سونی اریکسون میل زدم در مورد گوشی p1.نتیجه که اومد حتما خبرتون میدم.
این هم تائید دریافت که برام فرستادن:
Thank you for contacting Sony Ericsson Call Center, your question has
been registered and the reference number is Case Id Tag.
Sony Ericsson Call Center will soon come back to you with a response.
Please do not respond to this mail since it will not be delivered to
any recipient.
For future emails concerning this case please include the following
line in the message subject field: “Case Id Tag” and send the email to
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
فعلا نخرید.من خودمم گذاشتم واسه بعد از تعطیلات.
Last edited by hamed1297; 21-03-2008 at 00:50.
سلام...
دوستان من با دیال آپ (!!) گوشیم رو آپدیت کردم...سوالی هست می تونم کمک کنم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)