تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 104 از 180 اولاول ... 45494100101102103104105106107108114154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,031 به 1,040 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

بازی بالاخره لیک شد

DVD 1
    EXTABIT – 1 LINK [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    EXTABIT
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    UPLOADED.TO

DVD 2

EXTABIT – 1 LINK
    EXTABIT
    UPLOADED.TO

DVD 3

EXTABIT – 1 LINK
    EXTABIT
    UPLOADED.TO

DVD 4

EXTABIT – 1LINK
    EXTABIT
    UPLOADED.TO

Password: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by AMIR.KIK; 31-05-2012 at 12:06.

2. 9 کاربر از AMIR.KIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بازی بالاخره لینک شد

DVD 1
    EXTABIT – 1 LINK [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    EXTABIT
    UPLOADED.TO

DVD 2

EXTABIT – 1 LINK
    EXTABIT
    UPLOADED.TO

DVD 3

EXTABIT – 1 LINK
    EXTABIT
    UPLOADED.TO

DVD 4

EXTABIT – 1LINK
    EXTABIT
    UPLOADED.TO

Password: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینک شد
    لیک شد LEAK . درز پیدا کردن . نشت پیدا کردن
    کرک ش هنوز نیومده؟

4. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

لینک شد
    لیک شد LEAK . درز پیدا کردن . نشت پیدا کردن
    کرک ش هنوز نیومده؟
    اشتباه چاپی بود

کرک هنوز نه

6. این کاربر از AMIR.KIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

به نکته جالبی اشاره کردی......تو مکس پین 1 که اتفاقا دوباره دیروز تمومش کردم شما در هر چپتری که شروع می کنی به مبارزه و شلیک و ......هر بار سریعا پلیس در حال رسیدن به محل ارتکاب جرم و اکثر مبارزات با شنیدن صدای آزیر پلیسا ادامه پیدا می کنه.......آخر بازی هم پلیس می گیره مکس پین رو و این inner circle هستش که پارتی میشه و نجاتش میده
    تو شماره 2 هم به جز چند مورد تو تو همشون پلیس یا تو راه و یا وقتی هم بعدش میرسه مکس رو می گیرن(چون خود مکس پلیس آزادش می کنن).....

ولی تو شماره 3 کاملا با یه gta خطی مواجهیم : شهرو گند بزن برو جلو......کاریت نباشه

+

از لحاظ جرایم و جنایانت هم روسیه و کشورهای آمریکای لاتین مثل همین برزیل و کلمبیا و ونزویلا(که همشون هم اتفاقا دوست دیپلماتیک کشور ما هستن)ازامریکا جلوترن .... .

.
    در مکس 1و 2 همه چی در اختیار شخصیت بازی بود محیط ها فضاها ، رفتارها دیالوگ ها همش به مکس ختم میشد ولی در قسمت سوم مکس در اختیار گیم پلی بازی قرار گرفته و لوکیشن هاش
    تو قسمت دوم اون مرحله ای که باید از اون مردی که وارد لباس یک دلغک میشه واقعا نمونه یک مرحله ناب تو دنیای گیم یمشه چون از همه لحاظ موراد این چنینی رعایت شده بود

اینی که لاکایان گفت واقعا درسته اما خوب اولویت این جور بازی ها تطبیق زندگی واقعی با داستان ساختگی خودشون نیست...هست؟نمیدونم.شاید تو بازی ساختن یه ضعف باشه!
    می دونید با این حرف موافقم به هر حال بازی هستش ولی در این برهه زمانی که الان هستیم واقعا داستان یک بازی وقتی به چند مورد ساده میرسه کم میاره و این خودش یک نمونه هستش شاید در 10 سال پیش به ذهن یک منتقد و یک گیمر حضور پیدا کردن پلیس یا با خاک یکسان کردن محیط از دید منتقدها منفی تلقی نمیشد ولی الان واقعا خیلی به این موارد حساسیت داده میشه نمونش مثلا بازی انچارتد نمونه بارز یک داستان سرایی خارق العاده هستش که در ظاهر به بالا پایین پریدن از درو دیوار شبیه هستش ولی از درون روایت داستانی غنی داره مکس پین 3 هم میتونست ولی خب به گفته همکار عزیزم ارمین راکستار در بازی های خطی نباید زیاد وارد بشه مخصوصا که بازی مکس پین باشه ..که خب به نظر من بازی به فنا رفته

برزیل رو نمیدونم ولی امریکا مثل اینکه دست کم گرفتی از نظر خشونت (تاپیک منحرف نشه ) . میتونی از تو U tube یه سرچی از دعواهای دار و دسته های کله گنده ها بکنی بعد میدونی که مردم امریکا چقدر GTA بازی میکنن D: نمونه بارزش همین 50cent که چند سال پیش واسه مواد و اینا 25 تیر ناقابل تو بدنش خالی کردن و زنده موند
    درسته ارش جان امریکا شنیدم و شاید دیدم (تو فیلم ها و بازی ها) ولی باز با این حال خیلی با امنیت تر هستش (از خیلی کشورها)
    ولی خب تو این بازی می تونستند فضای اون لوکیشن هارو خیلی بهتر پیاده کنن (از این دید موضوع بحثمون ) وگرنه خیلی خوب حس مکس رو تو این فضای قبرستون نیویورک رسونده

8. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

در مکس 1و 2 همه چی در اختیار شخصیت بازی بود محیط ها فضاها ، رفتارها دیالوگ ها همش به مکس ختم میشد ولی در قسمت سوم مکس در اختیار گیم پلی بازی قرار گرفته و لوکیشن هاش
    تو قسمت دوم اون مرحله ای که باید از اون مردی که وارد لباس یک دلغک میشه واقعا نمونه یک مرحله ناب تو دنیای گیم یمشه چون از همه لحاظ موراد این چنینی رعایت شده بود
    ذقیقا ....برای همینه که تو یکی از کنفرانس های 2 سال پیش بود که رمدی گفت چون بازی ما شخصیت محور هستش اسم بازی رو هم همون اسم شخصیت بازی میذاریم....مثلا اسم بازی رو میذارن الن ویک.....در صورتی که میتونستن بذارن مبارزه با تاریکی

+

کلا این شماره رو میشه یه reboot به حساب اورد.......کلا بازی شده یه شوتر که از نصف به بعدش اگه کاور نگیری مردی و اصلا run & gun شماره های قبلم نداره(صحنه آهستشم بیشتر به درد این میخوره که یه لحظه ار کاور بیای بیرون تو صحنه اهسه آدم بکشی بعد برگردی تو کاور)
    100 درصد بازی هم شوتر شده.....در صورتی که تو شماره های قبل توهمات مکس و به دنبال مسیر خون رفتن یا تو راهروها دبنال مسیر گشتنش و به دنبال مونا رفتن و توهمات زیبای شماره 2 قسمت هنری و زیبای بازی بودن.....اون graphic novel ها که دیگه گفتن نداره چی بودن......دیالوگاشم باحال بود....دیالوگای این شماره کاملا مشخصه مال راک استار ...بوی ولگردیهای gta رو میده

.
    Last edited by halflife g; 31-05-2012 at 13:10.

10. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض .........

حیف این بازی ....من نخسه xbox شو تموم کردم.......................................... ............................بررسی :به نظرم دوستانی که اولین بار مکس پین رو بازی میکنن این بازی بهتری نبازی سوم شخص عمرشون میشهاما برای کسایی که نخسه های 1 و 2 مکس پین رو بازی کردن مثل من و 8 سال منتظر بودن ....این یه افتضاح به تمام معنا نیست ... اما ما 8 سال منتظر چیزی فراتر این این بودیم .....بدترین چیزی که میشه گفت که باعث نارضایتی افراد ی که نخسه های 1 و 2 رو بازی کردنلپ های مکس که انقدر گنده نبود و صورتش گرد نبود . خبری از کاپشن چرمی دراز هم نیست . بازی حال و حوای کال اف دیوتی 7 رو گرفته قیافته مکس خیلی بد شده و باید همون قیافه قبلی که در نخسه 1 و 2 بود رو پیر تر میکردنبازی بیشتر و فضاهای بسته لذت داشت . و بد ترین محل بازی برزیل است که حال و حوای فار کرای 2 رو بدست میدهددر کل این بازی گند زد به نخسه های 1 و 2 خاک بر سر راک استارفکر کنم میخوان بازی جدیدی بدن و شر طرفدارای مکس رو از سرشون ببرن

12. 2 کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    پیشرفته ترین مملکت دنیا از اخر

پيش فرض

بازیش برا اکس باکس چند گیگه و قیمتش چنده . برا پی سی 26 گیگه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بازیش برا اکس باکس چند گیگه و قیمتش چنده . برا پی سی 26 گیگه
    دو تا دیسکه حجمش هم حدود 15 GB هستش
    قیمت هم بستگی داره از کجا و چه جنسی بخری.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

حیف این بازی ....من نخسه xbox شو تموم کردم.......................................... ............................بررسی :به نظرم دوستانی که اولین بار مکس پین رو بازی میکنن این بازی بهتری نبازی سوم شخص عمرشون میشهاما برای کسایی که نخسه های 1 و 2 مکس پین رو بازی کردن مثل من و 8 سال منتظر بودن ....این یه افتضاح به تمام معنا نیست ... اما ما 8 سال منتظر چیزی فراتر این این بودیم .....بدترین چیزی که میشه گفت که باعث نارضایتی افراد ی که نخسه های 1 و 2 رو بازی کردنلپ های مکس که انقدر گنده نبود و صورتش گرد نبود . خبری از کاپشن چرمی دراز هم نیست . بازی حال و حوای کال اف دیوتی 7 رو گرفته قیافته مکس خیلی بد شده و باید همون قیافه قبلی که در نخسه 1 و 2 بود رو پیر تر میکردنبازی بیشتر و فضاهای بسته لذت داشت . و بد ترین محل بازی برزیل است که حال و حوای فار کرای 2 رو بدست میدهددر کل این بازی گند زد به نخسه های 1 و 2 خاک بر سر راک استارفکر کنم میخوان بازی جدیدی بدن و شر طرفدارای مکس رو از سرشون ببرن
    کلاً این مسخره بازی مخصوص ما ایرانیاست که همیشه میگیم قبلاً ، قدیم، قبلی، قدیما و ... خوب بود!
    یارو بازی درست کرده نشون مردم بدی می‌گن این واقعی فیلم برداری شده آقا میاد میگه مکس پین 1و2 خوب بوده!!!!!!!!!!
    جالب این جاست اولین نفری که بازی کنه بیاد پست اول رو توی تاپیک بزنه بگه خوبه، همه می‌گن خوبه بگه بد بود همه می‌گن بد بود دلایل همشون هم یکه
    کسی که بازی کرک شده بازی می‌کنه اصلاً حق نقد کردن نداره
    می‌خوام ببینم اگه بابت این بازی پول می‌دادید چه می‌گفتید؟! (من خودم کرک شده بازی می‌کنم.)
    Last edited by afshin-434; 31-05-2012 at 22:19.

16. این کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان سایت کینگز دانلود برای رو برای PC گزاشته با حجم 28 گیگ
    3 تا DVD 9 و یک DVD معمولی
    کرک البته نداره
    کسانی که میخوان دانلود کنن تا کرک بیان میتونن برن دانلود کنن
    میشه بگید شما کجا زندگی میکنید که براحتی میگید 28 گیگ رو دانلود کنید بخدا من تعجب میکنم الان 2 ساله adsl از پارس آنلاین دارم سرجمع بزور 20 گیگ دانلودی داشتم خیلی دلم میخواد بدونم این دوستمون رو چه حسابی براحتی میگه 30 گیگ دانلود کنید ممنون میشم جواب بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •