دوستان اگه کسی از این گوشی ها که لیبل چین روش نداره " داره بیاد بگه گوشیش چجوری مشکل نداره؟؟؟
دوستان اگه کسی از این گوشی ها که لیبل چین روش نداره " داره بیاد بگه گوشیش چجوری مشکل نداره؟؟؟
یکی از بچه های همین جا خریده ولی پیداش نیست.جالب اینکه میگفت با گارانتی سیتادلدوستان اگه کسی از این گوشی ها که لیبل چین روش نداره " داره بیاد بگه گوشیش چجوری مشکل نداره؟؟؟
حمید جان این عکسی رو که واسه امضاء گذاشتی یک مقدار بزرگ هست میشه کوچکترش کنی.صفحه رو به هم میریزه.ممنون.
هی چی بگم از این روزگار! منم یه 5-6 ماهی هست می خوام بگیرمش, ولی نشد! حالا هم که آسین بالا زدیم واسه خریدنش اینجوری شده
باید یه E-Mail زد به سونی و پرسید قضیه چیه؟
شایدم تقلبی نباشن ( باید از نطدیک دیدشون تا بشه نظر داد, من تا حالا این جدیدا رو ندیدم ) ...![]()
رفیق اون وایر لس بکارت نمیاد باید اکانت داشته باشی یا ای دی اس ال با مودم وای فای پیچیدس حال ندارم تو ضیح بدم شاید بچه ها کسی وارد تر باشه
سلام
عزیزان مال من که تازه خریدم . از اوناییه که میگین لیبل چین روش نداره . من که باهاش هیچ مشکلی نداشتم . جز Cda اون . چون خودم نخریدم . Cda گوشی من مال هنگ کنگه و متاسفانه امکان نصب زبان فارسی رو ندارم . که شنیدم با تغییر Cda حل میشه . دوربینش فوق العاده و ورای تصور من کار می کنه . فقط یکمی به لرزش دست حساسه . نمیدونم مال قدیمیا چطور بوده .
صداش که توپ توپه . چه تو اسپیکر و چه تو هندز فری که محشره .
کیفیت ال سی دیش هم هیچ فرقی با قبلیا نداره . یه مشکل هم با برنامه های جاوا داشتم که مثل اینکه بقیه هم این مشکل رو داشتن . برنامه های جاوا رو با تاخیر اجرا میکنه . در صورتیکه برنامه های مخصوص Uiq 3 رو با سرعت نور اجرا میکنه . البته من یه اشتباه هم داشتم و برنامه هامو رو حافظه ی خود گوشی نصب کرده بودم که یه خورده سنگین شده بود . اینقدر انجوری نگین تورو خدا من حساس شدم اینقدر این بحث ها رو دیدم .
مال منکه هیچ مورد خاصی توش ندیدم . امیدوارم همینطوری هم بمونه .
راستی یکی بهم بگه که نرم افزار ++xs رو چطوری میتونم گیر بیارم . کسی طرز کارشو بلده ؟
اصلا ممکنه مشکل جدی ای پیش بیاره عوض کردن Cda ؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنین .
برای فعال کردن وایرلس باید بری تControl pannel و قسمت Connections و گزینه ی Wireless رو انتخاب کنی . بعد هم گزینه ی More زو میزنی و Enable Wireless . اگه شبکه یا در دسترس باشه و Scan رو بزنی بهت اطلاع میده . اما ساختن Connection برای شبکه وایرلس رو دقیقا نمی دونم . اینو امتحان نکردم . اما برای فعال کردنش همین کارایی که گفتم رو انجام بده .
راستی دیگه عیدم اومد دیگه .
سال نوی همه مبارک . سال خوشی رو برای همه ی دوستان کلوپ P1 آرزو می کنم .![]()
من همون طور که عکسش رو گذاشتم ساخت چین نداره اصلا مشکل ندارم به نظر من که آپدیت هم نمی خواد . در ضمن حدودا رم 1 گیگ 20 تا 30 تومن قیمت داره که این مبلغ رو صرفه جویی می کنی . فقط می دونم تا حالا کسی راجبش بد نگفته .
نکته ای که خیلی باهاش حال کردم چک کردن gmail و rss بود خداست !!!!!!!!!!!!!
در جواب کسی که گفته بود رم 8 گیگ می خوره باید بگم تا 4 گیگ بیشتر ساپورت نمی کنه
اسیره این گوشی شدم. آقا هرکی بخره پشیمون نمیشه جدی می گم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین کار همون ایمیل زدن به سونی اریکسون هست.
اگر وقت کردم حتما میفرستم.
البته از این دوستمون هم ممنون.
امیدوارم گوشیتون هیچ مشکلی پیدا نکنه.اگر اینطور باشه جای امیدواری هست.بخصوص اینکه توی هنگ کنگ هم این مدل بوده.
میگم اگه میتونی بفرستی زودتر اینکارو بکن که من یکی یه لنگ رو هوا موندم فرستادی جواب رو روی تاپیک بزاررررررررررر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)