تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 103 از 180 اولاول ... 3539399100101102103104105106107113153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,021 به 1,030 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

بسیار بازی زیباییه...تبریک به همه ی بازی بازها...)من الان تازه دی وی دی دوم رو شروع کردم...کچل شده...بسیار لذت بخشه...
    ای دروغو که میگی راسه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!تازه الان فهمیدی لذت بخشه دمت گرم بابا

2. این کاربر از playstation 3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

مثل اینکه بازی تا جمعه نمیاد

چی شد دیگه صبرمون تموم شده

4. این کاربر از AMIR.KIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

یک سوالی که ذهن من رو بدجوری درگیر کرده اینه که . ایا واقعا کشور برزیل اینطوریه...؟ شنیده بودیم ولی نه تا این حد
    اقا نصف شهر با خاک یکسان شد هیشکی به هیشکی کسی نیومد بپرسه چه خبره ...اینجا چه می کنید از کجا اومدید ..اصلا چه خبره...
    میگن کشور گانگسترها ولی باز این طوری خر تو خر نمی تونه باشه یک نصف شب تو یک جا (اسپویل نشه) تیراندازی شد نه ماموری نه پلیسی نه نمیشه که...(هر چقدر هم مامورها دست باشن ) باز اصلا تو مخ ادم نمیره
    تو یکی دو مرحله نیویورک هم همچنین مثلا اسمش روشه ایالات متحده امریکا یارو کم مونده بود با تانک بیاد اصلا انگار نه انگار که خبریه ....چون بعد تمامی سکانس های درگیری خیلی راحت
    بیش از حد راحت مکس از صحنه میره کنار ..تو اون مرحله پمپ بنزین دیگه وقتی سوار ماشین میشه میره قاتی مردم رسما پیش خودم گفتم LoL ...
    تیکه تیکه شدن یا نویز شدن تصویر هم برخی اوقات بیش از حد رو اعصابه دلیل اورده ولی نه دیگه این حد...
    خلاصه با هر بار بازی کردن برخی موارد زیاد تو ذوق میزنه....(یاد مکس 2 بخیر)

6. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

اونجا خرید و فروش پلیس و نیروهای امنیتی خیلی راحته
    هر که پول و قدرت بیشتری داشته باشه تقریبا یه محله رو میتونه با همه ی نیروهای گمنام و پلیسشو بخره

نویز هم خوب امدی واقعا خیلی رو اعصابه.
    با اینکه خیلی وقت ها به این نکته پی میبری که چقدر بازی رو با جزئیات بالا و خیلی نکات ظریف درست کردند , بعضی وقت ها آدم احساس میکنه بازی رو سرسری درست کردند و
    اصلا رو بازی فکر نکردند.
    در مورد جزئیات یه چیزی امروز دیدم فردا میگم خیلی جالب بود.

8. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تو یکی دو مرحله نیویورک هم همچنین مثلا اسمش روشه ایالات متحده امریکا یارو کم مونده بود با تانک بیاد اصلا انگار نه انگار که خبریه ....چون بعد تمامی سکانس های درگیری خیلی راحت
    برزیل رو نمیدونم ولی امریکا مثل اینکه دست کم گرفتی از نظر خشونت (تاپیک منحرف نشه ) . میتونی از تو U tube یه سرچی از دعواهای دار و دسته های کله گنده ها بکنی بعد میدونی که مردم امریکا چقدر GTA بازی میکنن D: نمونه بارزش همین 50cent که چند سال پیش واسه مواد و اینا 25 تیر ناقابل تو بدنش خالی کردن و زنده موند .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تا وقتی یه دست تموم کنی بازی رو بهت می چسبه مود نیویورک مینوت وحشتناکه من تمومش نکردم البته می تونم مثه آب خوردن تموم کنم ولی انگیزه ای ندارم.تازه هارکور هم داره دیگه اون چی می تونه باشه ته Old School ولی نتیجه ای که گرفتم اینه راک استار خوراکش نیست گیم پلی خطی بسازه... نمی خوام بگم از بازی بدم اومده نه ولی فکر می کردم در ادامه جذابیتش افزایش پیدا کنه برام ولی اینطور نشد متاسفانه.

11. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اینی که لاکایان گفت واقعا درسته اما خوب اولویت این جور بازی ها تطبیق زندگی واقعی با داستان ساختگی خودشون نیست...هست؟نمیدونم.شاید تو بازی ساختن یه ضعف باشه!

13. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تو فیلم فست اند فریوس هم تو برزیل بود که اونجام خیلی بی معنی بی دروپیکر بود یارو صبح میگفت بریم چنتا ماشین ردیف کنیم تا شب سه چهارتا ماکسیما و جنسیس و زانتیا ردیف میکردن(البته از دید داخل کشوری عرض کردم)

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان سایت کینگز دانلود برای رو برای PC گزاشته با حجم 28 گیگ
    3 تا DVD 9 و یک DVD معمولی
    کرک البته نداره
    کسانی که میخوان دانلود کنن تا کرک بیان میتونن برن دانلود کنن
    Last edited by iCe m@n; 31-05-2012 at 10:42.

16. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

یک سوالی که ذهن من رو بدجوری درگیر کرده اینه که . ایا واقعا کشور برزیل اینطوریه...؟ شنیده بودیم ولی نه تا این حد
    اقا نصف شهر با خاک یکسان شد هیشکی به هیشکی کسی نیومد بپرسه چه خبره ...اینجا چه می کنید از کجا اومدید ..اصلا چه خبره...
    میگن کشور گانگسترها ولی باز این طوری خر تو خر نمی تونه باشه یک نصف شب تو یک جا (اسپویل نشه) تیراندازی شد نه ماموری نه پلیسی نه نمیشه که...(هر چقدر هم مامورها دست باشن ) باز اصلا تو مخ ادم نمیره
    به نکته جالبی اشاره کردی......تو مکس پین 1 که اتفاقا دوباره دیروز تمومش کردم شما در هر چپتری که شروع می کنی به مبارزه و شلیک و ......هر بار سریعا پلیس در حال رسیدن به محل ارتکاب جرم و اکثر مبارزات با شنیدن صدای آژیر پلیسا ادامه پیدا می کنه.......آخر بازی هم پلیس می گیره مکس پین رو و این inner circle هستش که پارتی میشه و نجاتش میده
    تو شماره 2 هم به جز چند مورد تو همشون پلیس یا تو راه و یا وقتی هم بعدش میرسه مکس رو می گیرن(چون خود مکس پلیس هست آزادش می کنن).....

ولی تو شماره 3 کاملا با یه gta خطی مواجهیم : شهرو گند بزن برو جلو......کاریت نباشه

+

از لحاظ جرایم و جنایانت هم روسیه و کشورهای آمریکای لاتین مثل همین برزیل و کلمبیا و ونزویلا(که همشون هم اتفاقا دوست دیپلماتیک کشور ما هستن)از امریکا جلوترن .... .

.
    Last edited by halflife g; 31-05-2012 at 12:16.

18. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •