ای دروغو که میگی راسه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!تازه الان فهمیدی لذت بخشه دمت گرم بابا![]()
ای دروغو که میگی راسه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!تازه الان فهمیدی لذت بخشه دمت گرم بابا![]()
مثل اینکه بازی تا جمعه نمیاد
چی شد دیگه صبرمون تموم شده![]()
یک سوالی که ذهن من رو بدجوری درگیر کرده اینه که . ایا واقعا کشور برزیل اینطوریه...؟ شنیده بودیم ولی نه تا این حد
اقا نصف شهر با خاک یکسان شد هیشکی به هیشکی کسی نیومد بپرسه چه خبره ...اینجا چه می کنید از کجا اومدید ..اصلا چه خبره...
میگن کشور گانگسترها ولی باز این طوری خر تو خر نمی تونه باشه یک نصف شب تو یک جا (اسپویل نشه) تیراندازی شد نه ماموری نه پلیسی نه نمیشه که...(هر چقدر هم مامورها دست باشن ) باز اصلا تو مخ ادم نمیره
تو یکی دو مرحله نیویورک هم همچنین مثلا اسمش روشه ایالات متحده امریکا یارو کم مونده بود با تانک بیاد اصلا انگار نه انگار که خبریه ....چون بعد تمامی سکانس های درگیری خیلی راحت
بیش از حد راحت مکس از صحنه میره کنار ..تو اون مرحله پمپ بنزین دیگه وقتی سوار ماشین میشه میره قاتی مردم رسما پیش خودم گفتم LoL ...
تیکه تیکه شدن یا نویز شدن تصویر هم برخی اوقات بیش از حد رو اعصابه دلیل اورده ولی نه دیگه این حد...
خلاصه با هر بار بازی کردن برخی موارد زیاد تو ذوق میزنه....(یاد مکس 2 بخیر)
اونجا خرید و فروش پلیس و نیروهای امنیتی خیلی راحته
هر که پول و قدرت بیشتری داشته باشه تقریبا یه محله رو میتونه با همه ی نیروهای گمنام و پلیسشو بخره
نویز هم خوب امدی واقعا خیلی رو اعصابه.
با اینکه خیلی وقت ها به این نکته پی میبری که چقدر بازی رو با جزئیات بالا و خیلی نکات ظریف درست کردند , بعضی وقت ها آدم احساس میکنه بازی رو سرسری درست کردند و
اصلا رو بازی فکر نکردند.
در مورد جزئیات یه چیزی امروز دیدم فردا میگم خیلی جالب بود.
برزیل رو نمیدونم ولی امریکا مثل اینکه دست کم گرفتی از نظر خشونت (تاپیک منحرف نشه ) . میتونی از تو U tube یه سرچی از دعواهای دار و دسته های کله گنده ها بکنی بعد میدونی که مردم امریکا چقدر GTA بازی میکنن D: نمونه بارزش همین 50cent که چند سال پیش واسه مواد و اینا 25 تیر ناقابل تو بدنش خالی کردن و زنده موند .تو یکی دو مرحله نیویورک هم همچنین مثلا اسمش روشه ایالات متحده امریکا یارو کم مونده بود با تانک بیاد اصلا انگار نه انگار که خبریه ....چون بعد تمامی سکانس های درگیری خیلی راحت
تا وقتی یه دست تموم کنی بازی رو بهت می چسبه مود نیویورک مینوت وحشتناکه من تمومش نکردم البته می تونم مثه آب خوردن تموم کنم ولی انگیزه ای ندارم.تازه هارکور هم داره دیگه اون چی می تونه باشه ته Old School ولی نتیجه ای که گرفتم اینه راک استار خوراکش نیست گیم پلی خطی بسازه... نمی خوام بگم از بازی بدم اومده نه ولی فکر می کردم در ادامه جذابیتش افزایش پیدا کنه برام ولی اینطور نشد متاسفانه.
اینی که لاکایان گفت واقعا درسته اما خوب اولویت این جور بازی ها تطبیق زندگی واقعی با داستان ساختگی خودشون نیست...هست؟نمیدونم.شاید تو بازی ساختن یه ضعف باشه!
تو فیلم فست اند فریوس هم تو برزیل بود که اونجام خیلی بی معنی بی دروپیکر بود یارو صبح میگفت بریم چنتا ماشین ردیف کنیم تا شب سه چهارتا ماکسیما و جنسیس و زانتیا ردیف میکردن(البته از دید داخل کشوری عرض کردم)![]()
دوستان سایت کینگز دانلود برای رو برای PC گزاشته با حجم 28 گیگ
3 تا DVD 9 و یک DVD معمولی
کرک البته نداره
کسانی که میخوان دانلود کنن تا کرک بیان میتونن برن دانلود کنن
Last edited by iCe m@n; 31-05-2012 at 10:42.
به نکته جالبی اشاره کردی......تو مکس پین 1 که اتفاقا دوباره دیروز تمومش کردم شما در هر چپتری که شروع می کنی به مبارزه و شلیک و ......هر بار سریعا پلیس در حال رسیدن به محل ارتکاب جرم و اکثر مبارزات با شنیدن صدای آژیر پلیسا ادامه پیدا می کنه.......آخر بازی هم پلیس می گیره مکس پین رو و این inner circle هستش که پارتی میشه و نجاتش میده
تو شماره 2 هم به جز چند مورد تو همشون پلیس یا تو راه و یا وقتی هم بعدش میرسه مکس رو می گیرن(چون خود مکس پلیس هست آزادش می کنن).....
ولی تو شماره 3 کاملا با یه gta خطی مواجهیم : شهرو گند بزن برو جلو......کاریت نباشه
+
از لحاظ جرایم و جنایانت هم روسیه و کشورهای آمریکای لاتین مثل همین برزیل و کلمبیا و ونزویلا(که همشون هم اتفاقا دوست دیپلماتیک کشور ما هستن)از امریکا جلوترن .... .
.
Last edited by halflife g; 31-05-2012 at 12:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)