سلام
کسی دانگل نمیدونه چنده؟
کجا گیر میاد؟
سلام
کسی دانگل نمیدونه چنده؟
کجا گیر میاد؟
میخواهم تجربه خود را برای تمام کسانی که از بسته های نامحدود ایرانسل استفاده میکنند ارئه دهم:
بنده اتفاقا یک بسته gprs ایرانسل به مبلغ ۳۰۰۰ تومان خریداری نمودم.این بسته ۳۰رزه،در مدت ۱۵ روز تمام شد بگو چرا:
چون به ازای خریدن هر بسته معادل همان بسته به ازای آن بپول جهت استفاده از اینترنت به حساب شما واریز میگردد(البته واریز پول دیدنی نیست ).مثلا با خرید این بسته شبانه نامحدود مبلغ حدودا ((۷۴۳۰۰۰ )) هزار تومان به حساب شما واریز میگردد.باتوجه با اینکه هر کیلو بایت ۲ ریال میباشد در حقیقت به ازای۷۴۳۰۰۰۰ هزار ریال=========
۷۴۳۰۰۰۰*۲=۳ گیگ و ۷۱۵ مگابایت میباشد.پس اگر کسی گفته نامحدود یا اشتباه گفته یا می خواسته سر بنده کلاه بذاره اشتباهی یاهر چیز دیگری![]()
این تاپیک رو ببینی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دزدی جدید ایرانسل!!
بارها در کنار خدمات متنوعی که ایرانسل داده از کم کاری و غیرواقع بودن برخی سرویسها صحبت شده که خیلی از اونها به اثبات رسیده.در جدیدترین نوع اونها میشه به بسته های افزایشی gprs اشاره کرد.در حالیکه هنوز بحث بر سر اعمال محمدودیت حجمی از طرف کاربران و عدم اطلاع رسانی از طرف ایرانسل هست(برخلاف همراه اول که جدیدا محدودیت حجمی رو اعلام میکنه)امروز و دقایقی پیش اس ام اس جالبی بهم رسید.
من ساعت 5:30 دقیقه غروب بسته نا محدود یکروزه رو فعال کردم که بنابر اعلام خود سایت ایرانسل این بسته از زمان فعال سازی بمدت 24 ساعت اعتبار دارد.اما پس از حدود یک ساعت استفاده و صرفا وبگردی،این sms رو دریافت کردم:
Baste GPRS Namahdude Ruzane faghat ta sa-at 24 emshab etebar darad.
عینا خود sms رو براتون کپی ردم.حالا چرا؟خودم هم نمی دونم!!!!
اين sms برا من هم اومد اما تو يه حالت ديگه:
3سه شنبه آخرين روز از بسته يك هفته اي من بود بعد اين sms اومد!!!![]()
یادم رفته بود.فردا روز قدسه.باز از این روزای خاص اومد و اختلالات مخابرات.تا شنبه همینجوریه فقط نمیدونم تکلیف طرح هایی مثل برای شما چیه.آیا ادامه داره یا صفر میشه.بازم برای من یکروزه بود.18 ساعت ضرر کردم.اونم به درک سگ خور شد دیگه
------------------------
پس کسی امشب طرحی فعال نکنه که فقط چند ساعت دوام خواهد داشت
من 2 3 بار بسته روزانه رو فعال کردم ، روی دو تا سیمکارت مختلف و در ساعتهای مختلف ، نتیجه این بوده:
حداکثر ساعتی که از بسته یک روزه ایرانسل میشه استفاده کرد ، 47 ساعته و حداقلش 24 ساعت!
یعنی مثلا شما اگه ساعت 1 بامداد بسته رو فعال کنی ، به جای اینکه ساعت 1 بامداد فرداش غیرفعال بشه ، تا ساعت 24 فرداش فعاله ، یعنی در حقیقت 2 روز فعاله (یا برای ساعتهای دیگه هم صدق میکنه و اصلا ربطی نداره که چه ساعتی فعال کنی)
و حدود 1 گیگ هم محدودیت داره
هر روزی هم که اون اس ام اس بیاد (که معمولا عصرا میاد) ، بسته تا ساعت 24 فرداش فعاله نه همون روز!
شما از کنترل حساب اینترنتی هم کنترل کنی ، میبینی تاریخ انقضا رو فردا زده
شما هم بعد از 24 امشب امتحان کن ، ببین شارژ کم میکنه یا نه؟ (البته معمولا سر ساعت 24 تموم نمیشه ، چند دقیقه بعدش)
Last edited by Mahdi.p30; 02-09-2010 at 19:46.
سلام دوستان من هم می خوام از تجربه شخصی خودم بگم
اولا گوشیم 6680 وکلاس 12 یعنی ماکسیمم 29 کیلوبایت
اولا من هم به این نتیجه رسیدم که محدودیت داره اولا روزهای اول خیلی عالی و بدون قطعی و سرعت دانلود تا 29 می ره و متوسط 24 می باشه اما در روزهای اخر که من حدود 1.5 گیگ گرفتم به صورت وحشتناکی دیسکانکت می شم و یا اینکه دیتا ردوبد نمی شه یا خیلی خیلی کم
من حتی یه بار ساعت 5 صبح که کسی نیست امتحان کردم قطعی نداشت اما تا حدود 5 مگابایت می گرفت دی سی می شد در حالی که در روزهای اول طرح اصلا اینجوری نبود
---------------------------------------------------------------
در کل من که مخابراتمون ای دی اس ل رو ساپرت نمی کنه و با اینترنت دایال اپ ماکسیمم دانلود 3 کیلو بود باز هم با همه این مشکلات باز هم من دعا گوی ایرانسلم که کمی کمی کمتر سر مردم کلاه می زاره !
با تشکر
دانگل مانگل رو بذار کنار و پولتو مثل من حروم نکن.مگه اینکه بخوای روزی 10 ساعت دانلود کنی!
همون گوشیت خوبه
آقا این سیستم قطع شده؟
من کنار ADSL از این سیستم هم استفاده می کنم.
الان هر کاری می کنم وصل نمیشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)