تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 180 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دو تا مورد اول صحبتاش رو که همه قبول دارند. اما نکته سوم واقعا جالبه. تو مکس پین 2 عاشق مونا سکس شده بود. بعد الان بعد این همه مدت تازه یاد زن و بچه اش افتاده !!!!!!!!! (البته مونا هم مرد هم زنده موند)
    امیر جان واقعیتش اینه که حتی در خیلی موارد احساس خارجکی ها از ما ها خیلی بالا هستش کلا سرشار از احساسن....درک و منطق و رفتار خیلی معقولی نسبت به عشق و مقوله عشق دارند
    و موقعی هم که عاشق میشن واقعا تا تهش میرن...
    +
    اما در مورد مکس چون اون تیکش رو خیلی علامت تعجب گذاشتی قابل توجه بود
    می دونی رویدادی ناخواسته بود که جلو زندگی مکس افتاد وگرنه من خودم شخصا هیچ وقت در میان بازی این احساس رو نکردم که مکس از خانواده قبلی خودش که از دست داده دل زده شده یا فراموشش کرده یا موارد دیگه و حتی برخوردهای مکس با مونا رو هم یک جور احساس ارامی برای مکس میدونستم...
    در واقع مکس هیچ وقت خانواده خودش رو فراموش نکرده و همیشه به یادشون بوده حتی در قسمت دوم....

2. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

گرافیکمم اپدیت کردم که اپدیت اختصاصی مکس پین 3 هست301.42:
    مگه انویدیا اپدیت مخصوص مکس پین هم داده ؟+حرفی هم زده شده که نسخه ی PC مکس گرافیکش از کنسولیش بالاتره مثل BF3و C2 ؟؟؟

4. این کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

سلام امیر جان خوبی داداش فکر کنم اقا دو روز دیگه و نهایتا تا جمعه این بازی برا PC عرضه بشه.من دیروز پاور سیستمم سوخت رفتم یه پاور خریدم 380 ریل از مارک گرین ولی خدایی حرف نداره خریدمش 55 تومن .الانم سیستممو تمیز کردم خاک ماک توش نموند گرافیکمم اپدیت کردم که اپدیت اختصاصی مکس پین 3 هست برای بازی کاملا اماده ام شماره اپدیتم 301.42 NVIDIA 9500GT خدا شاهده سیستمم نکشه برا مکس پین 50 دادم پاور چی نی 1 میلیون میدم سیستم میخرم فقط مکس پین رو بازی کنم واقعا عالیه.یا علی.تشکر ویژه از شما بابت زنده نگهداشتن این تایپک.
    به سلامتی ولی همونطور که قبلا هم بهت گفتم ، 9500 یه مقدار ضعیفه و فکر نمی کنم بتونی خوب باهاش بازی کنی. با همون نوت بوکت بازی کنی بهتره.
    ضمنا یادم نیست سیستمت چه مشخصاتی داشت اما فکر نمی کنی پاور 380 وات هم ضعیفه ؟
    عجب گرون هم شده. یه زمانی 530 وات بود 55 تومن.

6. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

1

بله دوستان عزیز اپدیت جدید NVIDIA به گفته خود شرکت اپدیت مخصوص Max Payne 3 هست به شماره نسخه 301.42 که الان منم اپدیت کردم.امیر جان من بازیای زیادی مثه MW3 و Medal of Honor رو بازی کردم به راحتی جواب داده رو سیستمم.مشخصات سیستمم اول از همه یه مانیتور Sync Master P20700 سامسونگ دارم با سرعت 2 میلی ثانیه با کنتراست واقعا عالی و بالا اون موقع 250 خریدم 2 سال پیش موقعی که تازه اومده بود بازار.کیسم ELEGANCE از نوع دوفن کنار و یه فن اتوماتیک بالا 100 فقط پولشو دادم.Main boardam P31 GIGABITE ES3G .و اینکه 2 گیگ رم APEACER با CPU DUAL CORE E5300 با فرکانس 2.60 دارم هاردمم 500 وسترن دیجیتال.کارت گرافیکمم NVIDIA 9500GT هست مارک XFX والا پاورمم که خریدم دیگه خداشاهده این مثلا میگن مارک گرین 380 ریل واقعیه دیگه وای به حال پاورهای معمولی که 18 تا 22 هم بود منتها من نخریدم.سیستمم هم DDR2 هست حالا هر گرافیکی که با DDR2 بشه مچ کرد بگید تا شاید خریدم ولی من نظرم اینه که بسمه .اگه راهنمایی کردید دوستان فقط شرکت NVIDIA باشه.مرسی متشکرم.

اینم دانلود درایور 301.42 جدیدترین درایور مخصوص لپ تاپ و DESKTOP برای همگی دوستان >اپدیت اختصاصی مکس پین 3 >>>>فایل زیر رو دانلود کنید یه فایل WORD افیس هست بازش کنید ادرس سایت رو نوشتم داخلش ادرس رو کپی کنید تو مرورگرتون و درایور مورد نظرتون رو دانلود کنید موفق و پیروز باشید همگی دوستان.
    دانلود فایل>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by fokahi110; 27-05-2012 at 15:16.

8. 2 کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

fokahi110 جان بهترین کار اینه که صبرکنی تا بازی بیاد بعدش ببینی احتیاج داری که برای کارت گرافیک هم خرج کنی یا نه.

10. 2 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

راست میگی اصلا میترسم قد MW3 گرافیک نداشت من اون بازی رو روی اخرین درجه بازی میکردم اخه.بازی 2 روز دیگه میاد نهایتش شنبه.درسته؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

1

دوستان اینم مشخصات سیستم مورد نیاز بازی

[IMG
    ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

LOWEST TESTED SPECS
    Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
    Intel Dual Core 2.4 GHZ or AMD Dual Core 2.6 GHZ, or better
    2GB System RAM
    NVIDIA® GeForce 8600 GT 512MB RAM
    or AMD Radeon™ HD 3400 512MB RAMLOW RECOMMENDED SPECS

Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
    Intel Dual Core 3GHz or AMD equivalent
    3GB System RAM
    NVIDIA® GeForce 450 512MB RAM
    or AMD Radeon™ HD 4870 512MB RAMHIGH RECOMMENDED SPECS

Windows 7/Vista (32 or 64 bit)
    Intel i7 Quad Core 2.8Ghz or AMD equivalent
    3GB System RAM
    NVIDIA® GeForce 480 1GB RAM
    or AMD Radeon™ HD 5870 1GB RAMHIGHEST TESTED SPECS

Windows 7/Vista (64 bit)
    Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ
    or AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ
    16GB System RAM
    NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB RAM
    or AMD Radeon™ HD 7970 3GB RAM
    Last edited by fokahi110; 27-05-2012 at 16:44.

13. 2 کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

بله دوستان عزیز اپدیت جدید NVIDIA به گفته خود شرکت اپدیت مخصوص Max Payne 3 هست به شماره نسخه 301.42 که الان منم اپدیت کردم.امیر جان من بازیای زیادی مثه MW3 و Medal of Honor رو بازی کردم به راحتی جواب داده رو سیستمم.مشخصات سیستمم اول از همه یه مانیتور Sync Master P20700 سامسونگ دارم با سرعت 2 میلی ثانیه با کنتراست واقعا عالی و بالا اون موقع 250 خریدم 2 سال پیش موقعی که تازه اومده بود بازار.کیسم ELEGANCE از نوع دوفن کنار و یه فن اتوماتیک بالا 100 فقط پولشو دادم.Main boardam P31 GIGABITE ES3G .و اینکه 2 گیگ رم APEACER با CPU DUAL CORE E5300 با فرکانس 2.60 دارم هاردمم 500 وسترن دیجیتال.کارت گرافیکمم NVIDIA 9500GT هست مارک XFX والا پاورمم که خریدم دیگه خداشاهده این مثلا میگن مارک گرین 380 ریل واقعیه دیگه وای به حال پاورهای معمولی که 18 تا 22 هم بود منتها من نخریدم.سیستمم هم DDR2 هست حالا هر گرافیکی که با DDR2 بشه مچ کرد بگید تا شاید خریدم ولی من نظرم اینه که بسمه .اگه راهنمایی کردید دوستان فقط شرکت NVIDIA باشه.مرسی متشکرم.

اینم دانلود درایور 301.42 جدیدترین درایور مخصوص لپ تاپ و DESKTOP برای همگی دوستان >اپدیت اختصاصی مکس پین 3 >>>>فایل زیر رو دانلود کنید یه فایل WORD افیس هست بازش کنید ادرس سایت رو نوشتم داخلش ادرس رو کپی کنید تو مرورگرتون و درایور مورد نظرتون رو دانلود کنید موفق و پیروز باشید همگی دوستان.
    دانلود فایل>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رم سیستم هیچ ربطی به رم گرافیک نداره شما ddr5 هم میتونی بگذاری پیشنهاد من GAINWARD GEFORCE GT240=110 و SAPPHIRE AMD RADEON HD5670 1GB GDDR5=110پیشنهادم دومیه ای ام دی هست چون دایرکت ایکس 11 رو هم پشتیبانی میکنه دو گیگ رمم بگذار به نظرم به قیمت 40 تومن کلا جمعا میشه 150 پاورتم کافیه

15. این کاربر از playstation 3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوستان اول از همه سعی کنید بازی نیومده حداقل توی تاپیک اصلی بازی اینجور بحثها رو پیش نکشید...اگرچه شخصا اعتقاد دارم که مراقب باشید از حول حلیم توی دیگ نیفتید و توی این وضعیت دلار بیخودی یه خرج الکی رو دستتون بگذارید!!
    مطممئن باشید اگه عمدا یه بلایی سر موتور بازی نیاورده باشند که GPU و CPU بیفتند توی محاسبات هرزگرد بقیه_ش هایپ برای فروش بازی رو pc هست چون تا همین حالا هر کسی واقعا عشق این بازی بوده روی کنسول گرفته و بازی کرده(منظورم کشورهایی هست که سرشون به تنشون میارزه!)و اگه این بحثها رو پیش نکشن دیگه کسی سراغ نسخه pc این بازی نمیره خصوصا که دستیخت *R هست با اون سابقه افتضاح ساخت بازیش برای pc !!!
    اصلا به عکسهای نسخه pc بازی هم که نگاه میکردم همچین آش دهن سوزی نبود که اینجور سیستمی بخواد!!!
    پس حداقل صبر کنید تا بازی بیاد بعد حرص این چیزها رو بخورید

17. 7 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کاش این مثله اساسین کرید نشه...چون اونم کلی تبلیغ پشتش بود ولی واقعا" هیچ جذابیتی واسه بازی کردن توش نبود...یعنی من واقعا" نتونستم باهاش کنار بیام..حالا هم دوست ندارم این نسخه از مکس پین یه جوری باشه که گند بزنه به اون همه خاطرات زیبایی که با مکس پین 1 و 2 داشتم!

19. این کاربر از sami-z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •