نه حمید جان...این موردی که شما فرمودین مطمئن باشید 1000 تا یکی اتفاق می وفته...می تونید به تمام سایت های ایرانی و خارجی مراجعه کنید و بیینید...
نه حمید جان...این موردی که شما فرمودین مطمئن باشید 1000 تا یکی اتفاق می وفته...می تونید به تمام سایت های ایرانی و خارجی مراجعه کنید و بیینید...
من آپديتش كه نكردم! تا حالا هم هنگ نكرده! فقط 2 دفه ريست شد . داشتم آهنگ گوش مي دادم زنگ خورد ( يه جايي كه آنتن دهيش بد بود) همين!
اكثرآ كسايي كه اصولآ موبايل رو واسه پز دادن مي خرن و چيزي ازش سر در نميارن اين حرف رو مي زنن
دليلش هم واضخه! برنامه ها رو از task manager نمي بندن! هم باطريشون بي خودي مصرف ميشه و هم بعد از يه مدت گوشي مجبور ميشه كه ريست كنه سيستم رو!
Last edited by Farbod_h; 16-03-2008 at 19:21.
ممنون از راهنمايتون دوست عزيز الان پوشه resource پيدا كردم . اما نمي دونم اين فايلي كه از نت دانلود كردم يه پوشه به نام resource هست و گفته داخل resource مموري تون كپي كنين اما داخل K:\resource\apps گوشيم اسم چند تا از برنامه هايه كه نصبشون كردمه ! اينا پاك نشه !!؟ ميشه يكم راهنماي كنين يا اگه فايلي هست بذارين واسه دانلود ممنونتون ميشم[/quote]
شما چيزي رو پاك نكن
فقط پوشه هاي موجود رو replace كن و اونايي هم كه موجود نيست رو كپي كن دقت كن فقط بايد ALaunchIcon در app كژي شه
بقيه هم نبايد مشگلي داشته باشه
دوست من . منم تا حدی با حرفات موافقم . اما گوشی منو چطوری توجیه می کنی ؟؟
برنامه های جاوا خیلی سخت روش اجرا میشه و نصب میشه . در صورتی که برنامه های SIS با سرعت برق اجرا میشن . حتی فایلهای حجیم PDF رو ب اسرعت باز میکنه اما با فایلهای جاوا مشکل داره . اونم اساسی . حتی فایلهای نصب جاوا که تو رم گوشی میریزم . به زور پوشه مربوطه رو باز میکنه . برا Uninstall کردنش هم مصیبت داشتم . البته هنوز آپدیت نکردمش . و فکر می کنم قسمت اجرایی MIDLET مشکل داشته باشه . اما یه چیزی رو باید قبول کرد . یه گوشی خوب باید همه ی ویژگی ها رو با هم داشته باشه . اونم گوشی ای مثل P1 که تا مدت زیادی گل سرسبد سونی بوده و هست .
الان که برنامه های جاوا رو حذف کردم گوشی مثل ساعت داره کار می کنه . هر بلایی هم سرش میارم آخ نمیگه .
سر فرصت آپدیتش می کنم ببینم چی میشه .
راستی به نظر شما من زبان فارسی رو رو گوشیم نصب کنم یا نه ؟
با توجه به اینکه CID گوشی من مربوط به هنگ کنگ میشه و اصولا فقط زبان چینی و انگلیسی رو قبول می کنه .
یعنی ممکنه مشکلی پیدا کنم ؟؟؟
من غیر از این دو مورد هیچ مشکلی با گوشیم ندارم . یکی زبان فارسی به دلیل اینکه تو ویرایش آفیس بهش نیاز دارم . یکی دیگه هم نصب نرم افزارهای جاوا . چون خیلی از نرم افزارهای مورد علاقم جاواست .
اما حتی اگه این مشکلات هم باقی بمونه . من این گوشی رو عوض نخواهم کرد . مخصوصا که حالا تازه دارم لذت کار با این گوشی رو حس می کنم . یه چیزش که منو کشته این قدرت تشخیص کلمه هاش تو مسیج دادن و تایپ کردنه . خداییش لنگه نداره . من جنازه ی این گوشی رو به اسباب بازی هایی مثل N95 ترجیح میدم . به نظر من نوکیا در عرض این مدت کوتاه فعالیت سونی یه جورایی کم آورده . به زودی طوفان سونی اریکسون این کارخونه رو با گوشی های عطیقش با خودش خواهد برد .![]()
آره برنامه هاي جاوا رو بايد پاك كرد! مخصوصآ اونايي كه كند اجرا ميشه!
پاك كه بشه گوشي جون مي گيره
سلام.سلام.
امروز رفته بودم که p1 رو بگیرم.ولی سری جدید با اینکه مموریش 1 گیگ شده اون made in china که روی سری های قبل روی بدنه گوشی بوده حذف شده.به کل تمام گوشی های موجود اینطوری هستن.البته روی کارتن نوشته شده که چینی هست.
حالا من موندم که چیکار کنم؟بگیرم یا نه.
ممکنه تا بعد از عید صبر کنم ولی از این وضه بد تر بشه یا احتمالهای دیگه.
نمیشه گفت اینها غیر اصل هستن.آخه چین چی هست که تقلبی هم داشته باشه.
یادم رفت قیمتهاش رو بگم.
385.000 بدون گارانتی:کمترین قیمت
430.000 باز بدون گارانتی ولی با لیبل made in china روی بدنه گوشی مونده از سری قبل.
410.000 با گارانتی ارس 18 ماهه.
Last edited by hamed1297; 16-03-2008 at 23:29.
راستی دوستانی که جدیدا خریدن هم به همین شکل هست؟
سلام.
من خودم نروژ زندگی میکنم و گوشی P1i خودم رو هم از همینجا خریدم. کارتونش یک کارتون طوسی رنگه و اگر
کارتونش رو روبروی خودت بگیری در سمت چپ کارتون منظورم بغلش هست یک سری مشخصات رو با یک برچسب
کاغذی روش چسبوندن که در زیر اون مشخصات خیلی واضح نوشته شده Made in China.
اینو گفتم که خیالتون راحت باشه. حالا به گارانتی کاری ندارم چون من از گارانتی های ایران خبر ندارم اما فقط
اینو بگم هر نوع پی1 با هر نوع بسته بندی که گرفتی خودت میدونی اما به 2 نکته خیلی دقت کن .
1. نوع گوشی شما حتما P1i باشه نه P1 خالی.
2. نسخه CDA گوشی شما چون در ایران هستید و میخواهید پک فارسی رو که خود سونی اریکسون بیرون داده
رو روش نصب کنید حتما World Generic 1,2,3 باشه. البته Middle East هم بد نیست اما سعی کن که
نسخه های اروپایی مثل مال من که CDA گوشیم Norway Generic هست رو نگیری چون پک فارسی فقط روی
اون 2 نوعی که گفتم نصب میشه. مگر اینکه بعدا با هزار دردسر بخوای CDA گوشی رو عوض کنی.
برای اینکه بتونی متوجه بشی نسخه های World Generic1,2,3 و Middle East دارای چه CDA هستند میتونید
به سایت زیر مراجعه کنید و CDA گوشی رو که میخواهید بخرید با اینها مقایسه کنید.
پیشنهاد من World Generic 2 هست اگر 2 نبود هر کدام از World Generic ها که باشه اشکالی نداره اما اگر
World Generic نتونستی گیر بیاری اونوقت برو سراغ Middle East.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز.
مشکل اینجاست که این گوشی های جدید هم با همین کارتن فروخته میشه.
فقط نکته اینجاست که روی خود گوشی که زیر باتری هست حک نشده ساخت چین.
مال شما چطور هست؟حک شده یا نه؟
دوست خوبه من همه دنبال این هستن که گوشیشون ساخت چین نباشه شما برعکس؟؟!!
حالا از شوخی بگذریم درسته داخل دستگاه ساخت چین حذف شده.من هفته پیش خریدم با گارانتی نیکاتل 435. نسخه CDA هم که بررسی کردم این بود :
Phone Version : CXC162037 R9K009
CDA : 162022/1
Bluetooth Version : CXC162143 R1D
Organizer Version : CXC162108 R6G04
Region Language : World 1
تقریبا آخرین آپدیت هستش با آنتن دهی و فارسی مطلقاً مشکل ندارم چه ایرانسل چه دولتی . سایت فارسی رو به راحتی باز میکنه . برنامه جاوا رو خوب باز می کنه و برنامه های مخصوص خودشم بهتر . من واقعا فکر نمی کردم این تلفن اینقدر به دلم بشیه ولی هر چی بیشتر می گذره بیشتر ازش خوشم می یاد. در ضمن یه نصیحت به عنوان یه کوچیکتر می کنم و اونم اینکه تو خرید هر چیزی از هر کسی که اطلاعی نداره سوال نکن بدتر فکرو به هم میریزه. چند وقت پیش رفته بودم برای خرید نوت بوک برای دوستم ، موقع خرید یکی گفت : آقا همه با ویندوز ویستا مشکل دارن نخر!! یهو دوستم که که به من اعتماد کرده بود گفت : فکر نمی کنی اشتباده کردی تو انتخاب ؟ بهش گفتم هر کسی می تونه نظر بده ولی مسئله اینکه نباید بهش توجه کرد. اگه شما یک سری مسائل رو تو خرید در نظر بگیری و واسه 10، 20 تومن ارزون شدن، جنس قاچاق نخری به مشکل بر نمی خوری. من فروشنده رو مجبور کردم تو فاکتور بنویسده در صورت عدم آنتن دهی پس گرفته می شود، ولی تا حالا که مشکلی نداشتم هم در تهران هم در شهرستان هم جاده.
Last edited by majid134; 17-03-2008 at 00:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)