گوشیت چیه؟
اگه گوشیت سیمبین داره از برنامه Field Test که تو پست اول هست استفاده کن حتما جواب میگیری.
![]()
گوشیت چیه؟
اگه گوشیت سیمبین داره از برنامه Field Test که تو پست اول هست استفاده کن حتما جواب میگیری.
![]()
بچه ها این برنامه فقط نسخه ی موبایل داره?!؟
حالا یکی بخواد با دانگل رو pc بهترین دکل رو پیدا کنه از چه روشی باید استفاده کنه?!؟
فکر نکنم اینو هیچکی بدونه![]()
گوشی samsung s8003 هست
من خودم فکر میکنم مشکل از فریمور گوشی باشه اخه وقتی انتن فول باشه کانکت نمیشه اگه 2 خط 3 خط انتن داشته باشه کانکت میشه.... اینم بگم اگه گوشی یخورده تکون بخوره دیگه چیزیرو باز نمیکنه باید دوباره کانکت بشم...
فریمور های این گوشی در کل مشکل دارن
بیشترین سرعتمم 6.2 kb هست....!!!
Last edited by ali_z051; 01-09-2010 at 13:31.
شما شک نکن یا گوشیت مشکل داره یا فریمورش.
چون من گوشی رو با خودم اینور اونور میبرم تازه اساس این روش استفاده در حال حرکته نه این کار و زرنگی که ما میکنیم
شما به نمایندگی اصلی یه سر بزن شاید اونا بتونن یه کاری بکنن. دستی نصب نکن!
دیدم اینجا بحث اینترنت ایرانسله گفتم بیام اینو بگم ملت آگاه باشند... این بسته های نامحدود GPRS/EDGE به هیچ عنوان نا محدود نیستند .... گول نخورید .... من یه بسته نامحدود ماهانه فعال کردم بعد از دوازده روز دیدم وصل نمیشه و شارژ موبایلم هم خالی شده ... زنگ زدم ایرانسل گفتند شما زیادی دانلود کردید سیستم شما رو خارج کرده... گفتم نه پیامی نه چیزی اگه موبایلم دایمی بود سر ماه برای قبضم یک میلیون می اومد.... خانومه گفت درسته نامحدوده ولی یه محدودیتی داره و ما هم خودمون خبر نداشتیم سیستم خود به خود این کار رو کرده شما هم باید وایسید یه ماهتون تموم بشه تا پول بدید و دوباره فعال کنید ....
من وقتی حساب کردم حدود شش تا هفت گیگابایت دریافت داشتم و دو گیگابایت ارسال.... شما هم اگه مثل من گوشی رو وصل میکنید به کامپیوتر مواظب باشید زیادی دانلود نکنید و گول نامحدودی رو نخورید ....
دوستان کسی تا حالا موردی از خرابی گوشی ناشی از استفاده از gprs دیده؟
راستش من واقعا نمیدونم کی راست میگه که دروغ میگه. البته من یک ماه فقط با ایرانسل کار کردم. و راستش اینو بگم که توی تبلیغاتی که هر دو اپراتور انجام داد همراه اول بدجوری روی قضیه ی نامحدود و اینترنت پر سرعت مانور میداد ولی ایرانسل نه.
ممکنه تازه این اقدامات انجام شده باشه چون دوستان هم بعضیها اینو گفته بودن.
من با همراه اول ماه اول 15 گیگ ماه دوم 12 گیگ و این ماه تا امروز جدود 3 گیگ ( یک هفته گذشته) دانلود داشتم.
آره متاسفانه.
باطری گوشیم با فنا رفت.
گوشی سامسونگ استار به باطریش معروفه. من امروز شارژ میکردم با کلی استفاده 5 روز میرفت.
الان 2 روز هم نمیشه.
به نظرم یه گوشی ارزون واسه این کار بگذاریم یا لااقل دست دوم بخریم بهتره. من که این تصمیم رو دارم.
یا اگه دانگل ارزون گیر بیارم اون رو بخرم!!!!
سلام
الان چند روزه می خوام بسته ی شبانه ی ایراسنل رو فعال کنم
نمیشه
میگن مشکل داره
هر بار زنگ می زدم یک چیز می گفتن
یکی دیگه از بچه ها هم چند تا پست بالاتر اینو گفته بود. انگاری دارن محدودیت واسش میگذارن چون خیلی ها از این استفاده میکنن!!
هم ارزونه هم به صرفه!!!
با سلام
نه تنها باطري گوشي كه دوستمون اشاره كردن، بلكه بردهاي گوشي داراي نقص ميشن و بعد از چند مدت بايد گوشي رو بندازيد توي سطل آشغال
در اينطور موارد كه استفاده ي 24 ساعته از اينترنت گوشي هست؛ توصيه ميشه حتما از مودم مخصوص و يا يو اس بي كه مخصوص سيم كارت هست استفاده كنيد
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)