تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 180 اولاول ... 509096979899100101102103104110150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بازی بسیار جذابه...از بازی لذت ببرین

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

صحبتی هم در این مورد شده که نسخه ی pc گرافیکش تفاوت محسوسی با کنسولیش داره مثل Crysis2,BF3و... ؟؟؟
    Last edited by Karistias; 26-05-2012 at 16:01.

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

میانگین نمرات بازی...

برای پلتفرم xbox 360 میانگین نمرات 86.88%

برای پلتفرم PS3 میانگین نمرات 86.27%

4. 10 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

کاور اوریجینال بازی با کیفیت بالا خدمت دوستانی که کاور X360 رو می خواستند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم کاور اوریجینال بازی خدمت دوستانی که کاور PS3 رو می خواستند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by amirpers; 26-05-2012 at 15:50.

6. 5 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من بخش مولتی پلیر رو بازی نکردم ولی مطمئنا نسخه PC شو مطمئنا واسه مولتی پلیر شم که شده بازی میکنم حالا این سوال واسم پیش اومده که: نحوه ی استفاده ی B.Time تو بخش مولتی پلیر چگونه هستش؟ در حال Story Mode وقتی ازین حالت استفاده میکنیم ما خود مکس رو میبینیم ولی از دید دشمن چگونه در مولتی پلیر میبینیم؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

که: نحوه ی استفاده ی B.Time تو بخش مولتی پلیر چگونه هستش؟ در حال Story Mode وقتی ازین حالت استفاده میکنیم ما خود مکس رو میبینیم ولی از دید دشمن چگونه در مولتی پلیر میبینیم؟
    اون bullet time عادی از لول 6 به بعد به بازی اضافه میشه......یعنی به عنوان یه perk اضافه میشه که میتونید یا اونو انتخاب کنید یا perk های دیگه رو.....وقتی هم که انتخابش می کنید وقتی شما میرید به صحنه آهسته یه لحظه هم تیمی هاتون رو هم با خودتون می برید صحنه اهسته و البته حریف هم همینطور......
    ولی شیرجه زدن از همون اول و لول 1 تو بازی هست و میتونید به عنوان یه صحنه آهسته ازش استفاده کنید(کاراییش مثل همون صحنه آهسته کلی هست)

+

البته کلا در حد story mode بدرد نمی خوره و مثل بقیه بازیهای مولتی پلیر به خاطر فضای شیر تو شیر مولتی پلیر بیشتر اوقات اگه یه اسلحه خودکار بردارین و برین جلو و دستتونو بذارین رو ماشه بیشتر نتیجه می گیرید(مگر اینکه اسنایپر اینا باشید که واسه اکثر مپای این بازی اسنایپر بودن جالب از آب در نمیاد)....

.

9. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دیروز یه اتفاق جالب برام افتاد.
    اینقدر تو خونه مکس پین مکس پین کردم و عکس هاش و ویدیو هاش رو آهنگهاش رو گذاشتم و نگاه کردم و شنیدم که دیگه زنم از دستم کلافه شده. آلرژی مکس پین گرفته.

دیروز نشوندمش و فیلم اول بازی رو که از یوتیوب دانلود کرده بودم رو براش گذاشتم، سه تا چیز جالب گفت :
    اول اینکه گفت : ولی خودمونیما ، آهنگ خیلی قشنگی داره.
    دوم گفت : صداش (صدای مکس پین) هم خیلی قشنگه
    سوم هم گفت : زن و بچه اش بیشتر از ده ساله که مردن بعد اینقدر ناراحته براشون ؟اصلا خارجیها اینقدر احساس دارند ؟

دو تا مورد اول صحبتاش رو که همه قبول دارند. اما نکته سوم واقعا جالبه. تو مکس پین 2 عاشق مونا سکس شده بود. بعد الان بعد این همه مدت تازه یاد زن و بچه اش افتاده !!!!!!!!! (البته مونا هم مرد هم زنده موند)

11. 3 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

1

سلام امیر جان خوبی داداش فکر کنم اقا دو روز دیگه و نهایتا تا جمعه این بازی برا PC عرضه بشه.من دیروز پاور سیستمم سوخت رفتم یه پاور خریدم 380 ریل از مارک گرین ولی خدایی حرف نداره خریدمش 55 تومن .الانم سیستممو تمیز کردم خاک ماک توش نموند گرافیکمم اپدیت کردم که اپدیت اختصاصی مکس پین 3 هست برای بازی کاملا اماده ام شماره اپدیتم 301.42 NVIDIA 9500GT خدا شاهده سیستمم نکشه برا مکس پین 50 دادم پاور چی نی 1 میلیون میدم سیستم میخرم فقط مکس پین رو بازی کنم واقعا عالیه.یا علی.تشکر ویژه از شما بابت زنده نگهداشتن این تایپک.

13. 2 کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام امیر جان خوبی داداش فکر کنم اقا دو روز دیگه و نهایتا تا جمعه این بازی برا PC عرضه بشه.من دیروز پاور سیستمم سوخت رفتم یه پاور خریدم 380 ریل از مارک گرین ولی خدایی حرف نداره خریدمش 55 تومن .الانم سیستممو تمیز کردم خاک ماک توش نموند گرافیکمم اپدیت کردم که اپدیت اختصاصی مکس پین 3 هست برای بازی کاملا اماده ام شماره اپدیتم 301.42 NVIDIA 9500GT خدا شاهده سیستمم نکشه برا مکس پین 50 دادم پاور چی نی 1 میلیون میدم سیستم میخرم فقط مکس پین رو بازی کنم واقعا عالیه.یا علی.تشکر ویژه از شما بابت زنده نگهداشتن این تایپک.
    متن رو از جایی کپی کردی؟!!

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

9500 گرافیک ضعیفیه اگه می خوای راحت بازی کنی حداقل یه دونه hd5670or240gt بگیر با قیمت 110 تومن.110 تومن چی نی!\
    ببین 9500 کجا و 240 کجا
    Last edited by playstation 3; 27-05-2012 at 10:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •