بازی بسیار جذابه...از بازی لذت ببرین
صحبتی هم در این مورد شده که نسخه ی pc گرافیکش تفاوت محسوسی با کنسولیش داره مثل Crysis2,BF3و... ؟؟؟
Last edited by Karistias; 26-05-2012 at 16:01.
میانگین نمرات بازی...
برای پلتفرم xbox 360 میانگین نمرات 86.88%
برای پلتفرم PS3 میانگین نمرات 86.27%
کاور اوریجینال بازی با کیفیت بالا خدمت دوستانی که کاور X360 رو می خواستند :
این هم کاور اوریجینال بازی خدمت دوستانی که کاور PS3 رو می خواستند :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amirpers; 26-05-2012 at 15:50.
من بخش مولتی پلیر رو بازی نکردم ولی مطمئنا نسخه PC شو مطمئنا واسه مولتی پلیر شم که شده بازی میکنم حالا این سوال واسم پیش اومده که: نحوه ی استفاده ی B.Time تو بخش مولتی پلیر چگونه هستش؟ در حال Story Mode وقتی ازین حالت استفاده میکنیم ما خود مکس رو میبینیم ولی از دید دشمن چگونه در مولتی پلیر میبینیم؟
اون bullet time عادی از لول 6 به بعد به بازی اضافه میشه......یعنی به عنوان یه perk اضافه میشه که میتونید یا اونو انتخاب کنید یا perk های دیگه رو.....وقتی هم که انتخابش می کنید وقتی شما میرید به صحنه آهسته یه لحظه هم تیمی هاتون رو هم با خودتون می برید صحنه اهسته و البته حریف هم همینطور......
ولی شیرجه زدن از همون اول و لول 1 تو بازی هست و میتونید به عنوان یه صحنه آهسته ازش استفاده کنید(کاراییش مثل همون صحنه آهسته کلی هست)
+
البته کلا در حد story mode بدرد نمی خوره و مثل بقیه بازیهای مولتی پلیر به خاطر فضای شیر تو شیر مولتی پلیر بیشتر اوقات اگه یه اسلحه خودکار بردارین و برین جلو و دستتونو بذارین رو ماشه بیشتر نتیجه می گیرید(مگر اینکه اسنایپر اینا باشید که واسه اکثر مپای این بازی اسنایپر بودن جالب از آب در نمیاد)....
.
دیروز یه اتفاق جالب برام افتاد.
اینقدر تو خونه مکس پین مکس پین کردم و عکس هاش و ویدیو هاش رو آهنگهاش رو گذاشتم و نگاه کردم و شنیدم که دیگه زنم از دستم کلافه شده. آلرژی مکس پین گرفته.
دیروز نشوندمش و فیلم اول بازی رو که از یوتیوب دانلود کرده بودم رو براش گذاشتم، سه تا چیز جالب گفت :
اول اینکه گفت : ولی خودمونیما ، آهنگ خیلی قشنگی داره.
دوم گفت : صداش (صدای مکس پین) هم خیلی قشنگه
سوم هم گفت : زن و بچه اش بیشتر از ده ساله که مردن بعد اینقدر ناراحته براشون ؟اصلا خارجیها اینقدر احساس دارند ؟
دو تا مورد اول صحبتاش رو که همه قبول دارند. اما نکته سوم واقعا جالبه. تو مکس پین 2 عاشق مونا سکس شده بود. بعد الان بعد این همه مدت تازه یاد زن و بچه اش افتاده !!!!!!!!! (البته مونا هم مرد هم زنده موند)
سلام امیر جان خوبی داداش فکر کنم اقا دو روز دیگه و نهایتا تا جمعه این بازی برا PC عرضه بشه.من دیروز پاور سیستمم سوخت رفتم یه پاور خریدم 380 ریل از مارک گرین ولی خدایی حرف نداره خریدمش 55 تومن .الانم سیستممو تمیز کردم خاک ماک توش نموند گرافیکمم اپدیت کردم که اپدیت اختصاصی مکس پین 3 هست برای بازی کاملا اماده ام شماره اپدیتم 301.42 NVIDIA 9500GT خدا شاهده سیستمم نکشه برا مکس پین 50 دادم پاور چی نی 1 میلیون میدم سیستم میخرم فقط مکس پین رو بازی کنم واقعا عالیه.یا علی.تشکر ویژه از شما بابت زنده نگهداشتن این تایپک.![]()
متن رو از جایی کپی کردی؟!!
9500 گرافیک ضعیفیه اگه می خوای راحت بازی کنی حداقل یه دونه hd5670or240gt بگیر با قیمت 110 تومن.110 تومن چی نی!\
ببین 9500 کجا و 240 کجا
![]()
Last edited by playstation 3; 27-05-2012 at 10:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)