ای بابا !!!!
cda چیه دیگه؟! فریم ور چیــــــــــــــه؟! کمک کنید بابا
ای بابا !!!!
cda چیه دیگه؟! فریم ور چیــــــــــــــه؟! کمک کنید بابا
این پک ها مشکل آنتن دهی دارن یا هنوز در مخابرات رجیستر نشدن. مثلا من خودم یدونه دیدم می گفت 410 تومن ولی می گفت تو علاالدین آنتن نمیده؟؟؟؟ در صورتی که اگه اصل باشه چه دولتی چه ایرانسل تو علاالدین آنتن می دهد.
شما اگه مطالب قبل رو بخونید جواب تمام سوالات رو می گیرید.
اگه آپدیت کنی زبان فارسی خودش اضافه میشه.
من می خوام پی 1 بگیرم با چه گارانتی بگیرم سیتادل که میگن منحل شده کامتل چطوره میدن 465 چی کار کنم به چه چیزیش دقت کنم از کجا بفهمم که سریال اصلی هست یا رجیستر شده هست
عزیز دل غیر از سیتادل رو هیچ کدوم حساب باز نکن . میگن کامتل گارانتی اصلی P1 هستش اما روش زیاد حساب نکن . اینو از رو تجربه میگم . تاحالا فقط سیتادل بوده که بدون مشکل بوده . بقیه همه یه جورایی یه پاشون میلنگید . من که بدون گارانتی گرفتم . اگه هم رجیستر نباشه سیم کارتت توش کار نمیکنه . شماره سریال روی جعبه و گوشی رو هم چک کنی گمون نمی کنم مشکلی باشه . با هم مچ باشه تمومه .
به این آدرس هم بری میتونی بفهمی که شماره سریال گوشیت اصلیه یا نه .
گرچه بعید میدونم برا P1 اینجوری باشه . من که تاحالا P1 تقلبی یا سریال چنج شده ندیدم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال داشتم از همه ی P1 دارها . مخصوصا اونایی که تزه خریدن .
لطفا برنامه ی Swiss manager رو نصب کنید یه بار . تو مشخصات سخت افزاری گوشی یه نگاه بکنید تو این برنامه . من همیشه شنیده و خونده بودم . که LCD گوشی 262000 رنگه . اما تو این برنامه نشون میده 16000000 رنگ .
میخوام ببینم . برا همه اینطوریه یا سری جدید اینطور شده ؟؟ یا اصلا مشکل از برنامه بوده و اشتباه تشخیص داده . یه بارم پاک کردم و دوباره نصب کردم اما بازم همونطوره .
یه سوال دیگه . تاحالا نرم افزارهای جاوا رو گوشی نصب کردین ؟
مال همه اینطوری جون گوشی بالا میاد تا نصب و اجرا کنه ؟ درحالی که برنامه های SIS رو مثل برق اجرا میکنه .
یعنی ممکنه با آپدیت حل بشه ؟؟؟؟
خواهش می کنم با دقت به سوالام جواب بدید . ممنونم .
سلام...یه سوال داشتم از همه ی P1 دارها . مخصوصا اونایی که تزه خریدن .
لطفا برنامه ی Swiss manager رو نصب کنید یه بار . تو مشخصات سخت افزاری گوشی یه نگاه بکنید تو این برنامه . من همیشه شنیده و خونده بودم . که LCD گوشی 262000 رنگه . اما تو این برنامه نشون میده 16000000 رنگ .
میخوام ببینم . برا همه اینطوریه یا سری جدید اینطور شده ؟؟ یا اصلا مشکل از برنامه بوده و اشتباه تشخیص داده . یه بارم پاک کردم و دوباره نصب کردم اما بازم همونطوره .
گوشی من هم که سری اول هست با برنامه ای مشابه همین رو اعلام می کنه.حتی روی گوشی N90 هم که 262K هست چک کردم...اونم 16M اعلام کرد...مشکل از برنامه هست...
نه...واسه من که اینطور نیست...بله,ممکنه با آپدیت درست بشه...یه سوال دیگه . تاحالا نرم افزارهای جاوا رو گوشی نصب کردین ؟
مال همه اینطوری جون گوشی بالا میاد تا نصب و اجرا کنه ؟ درحالی که برنامه های SIS رو مثل برق اجرا میکنه .
یعنی ممکنه با آپدیت حل بشه ؟؟؟؟
از دوستان کسی شماره سیتادل رو داره؟ممنون میشم اگر بگذارید.
راستی چرا سایت نداره این سیتادل؟؟؟
دوستان چرا اینتوری؟؟؟ من خیلی ها را دیدم که p1 تازه خریده بودن اما بعد از یک هفته بردن فروختن . اینم دلیلاشون بوده .... میخام برم گوشی ارزون بخرمخیلی گوشی باحالی اما به پولش احتیاج دارم ( آخر مایه داری) صد در صد دروغ میگفت ... فقط یکیشون که دوست خودم بود راست میگفت خیلی هنگ میکرد 2 بار آپدیتش کردیم درست نشد
من عاشق این گوشی ام اما با این حرفا واقعا موندم چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)