احتمال ميدم مشكل از گرافيكها باشه ...
دوست من یادت نره که سرعت PCI-E از AGP بیشتره .اگه 7600 agp بخرم راحت میشه بازی کرد؟
دوست من گرافیکت خیلی پایینه ! حتی واسه شماره ی Ghost Recon Advanced Warfighter 1 هم جواب نمیده !با سلام خدمت دوستان
اين بازي را روي سيستمم كه بشرح ذيل ميباشد نصب كردم ومشكل چنداني ندارد و بازي را براحتي لود مينمايد اما
وقتي داخل مراحل بازي ميشوم تصويرم تقريبا" تاريك وسياه ميشود واين در حالي ميباشد كه قسمت متريال دتيكشن
خود بازي سيستم بنده را تاييد مينمايد .
از دوستان تقاضا دارم اگر راه حلي سراغ دارن ويا پچي جهت بهتر اجرا كردن بازي سراغ دارند لطف نموده ولينك آن را در همينجا بگذارند
مشخصات سيستمم
سي پي يو = 2.6 فول
رم = 1024 مگا بايت
گرافيگ = GeForce FX 5500 با 256 مگا بايت رم
ممنون
با سلام خدمت دوستان
لطفا لينك دانلود اپديت كارت گرفيك Geforce fx 5500 با 256 mg رم رو برايم بگذاريد به دوستان نيز توسيه مي شود حتما درايور كارت گرافيك خود را اپديت نمايند.
ضمنا ورژن دزايور كارت گرافيك من 81.98به تاريخ 10.12.85 مي باشد.
با تشكر
Last edited by eshagh; 20-08-2007 at 16:12.
Driver جدید 162.18 را بگیرید خیلی در سرعت تاثیر دارد.
با سلام خدمت optimus prime عزيز
دوست عزيز اين درايور را من دان لود ونصب كردم ويك ايكون در قسمت كنترل پنل سيستمم اضافه شده بنام Nvidia control panel اما جهت اجرا كه بر رويش جهت تنظيمات كليك مينمايم متاشفانه error ميدهد . بشرح ذيل
the nvidia display panel extension cannt be created
possible reasons include
version mismatch reinstalling display drivers may solve this problem
آيا شما اطمينان داريد اين درايور 162.18 مربوط به ge force fx 5500 با 256 مگ رم ميباشد .
لطفا" راهنمايي نماييد اشكال كار در كجاست .
درايور اصلي خود كارت گرافيكم كه بهمراه سي دي آن ارايه شده 81.98 ميباشد وايا تمامي اين درايورها به كارت گرافيكم ميخوره يا نه .
با كمال تشكر
دوست عزیزم
بله این درایور مخصوص همین کارت گرافیکی هاست.
این کارهایی را که من برایت می گویم انجام بده:
از صحیح و سال بودن درایور اطمینان حاصل کن فایل Install باید 46.7 مگابایت باشد(ورژن English)
1.کل درایور را Uninstall کن و سیستم را از نو ریستارت کن و در حالت بدون درایور دوباره به صورت Fresh از نو نصب کن.
2.اگر مشکل رفع نشد به صورت زیر عمل کن:
-درایور را نصب کن.
-به Regedit برو و به این آدرس برو :
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies]
2 تا DWORD Value جدید درست و به این 2 تا تغییر نام بده:
"DevPolicies"=dword:00000000
"ModePolicies"=dword:00000000
این سری Dword هم مقدار را از 2 به یک تغییر بده باید به این صورت باشد:
"ContextUIPolicy"=dword:00000001
"CplGroupUIPolicy"=dword:00000001
"TaskbarUIPolicy"=dword:00000001
در این حالت شکل Control Panel Nvidia به حالت درایور های قبل باز می گردد.این کار اگر بلد نباشی با Regedit کار کنی تا حدی خطرناک است دوست من.
با سلام
دوست عزيز از راهنمائيتان بسيار ممنون
سئوالي داشتم كه آيا بايست درايور قبلي 81.98 را بايست پاك كرد وبعد اين درايور را نصب نمايم ؟ چون بنده بدون پاك كردن درايور قبلي درايور جديد را نصب نموده ام كه البته روي كارت گرافيك قبليم اين طور عمل نمودم ومشكلي پيش نيامد
geforce 5200 fx با 128 مگ ram
البته لازم به ذكر ميباشد كه سيستم بنده با عنايت به يك گيگ ram متاسفانه هنگ ميباشد وقتي task manage
را باز ميكنم يك برنامه بنام RSCMPT.EXE شديدا" فعال ميباشد كه فكر كنم اين برنامه مربوط به درايور كارت گرافيك ميباشد واين فايل را در پوشه محل نصب درايور ديده ام . و با خروج آن از تسك منيجير سيستم بسيار خوب وروان ميشود .
اميد وارم با انجام مراحلي كه جنابعلي راهنمائي نموده ايد اين مشكل حل شود
دوست عزیز در قسمت اول هم همین پاک کردن درایور قبلی و دوباره نصب کردن به صورت یک درایور تازه بود.
این App که نام بردید من الان در Task Manger نمی بینم...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست محترم
تمامي مواردي كه شما گفتيد انجام دادم ولي نشد فقط مقادير بالا را كه شما فرموديد در رجيستري تغيير دادم ايكون
نويديا كنترل پنل از قسمت كنترل پنلم حذف گرديد . اما هنوذ اين برنامه RSCMPT.EXE
شديدا" فعال ميباشد ودنبالش گشتم اين را در سيستم 32 ويندوز پيدا كردم ولي نميدانم مال چيست .
واين مشكل از زماني برايم رخ داد كه چند كارت گرافيك مختلف را بر روي سيستمم امتحان نمودم تا 5500 جي فورس را انتخاب نمودم از اين بابت چند بار نيز ويندوزم را هم عوض نمودم نشد كه نشد .
بهر حال بسيار ممنونم از جنابعالي
سلام به دوست عزيز eshagh
اقا شما بيخيال اين بازي بشي بهتره براي من هم همين جور مشكلي پيش امد هر كاري كردم به قول شما نشد كه نشد .
حالا شايد دوستان براي ما هم فكري كردن كه ما هم بتونيم از اين بازي لذت ببريم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)