نه الکس نمرده . اما ميخوام يک چيزی از آخره بازی بگم اگر دوست نداری بقيه رو نخون. :من اولای بازی هستم alex زخمی شد نمیدونم شایدم مرده ینی مرده؟ نهههههههه alex نرووووو![]()
پدر الکس در آخر بازی ميميره!!
نه الکس نمرده . اما ميخوام يک چيزی از آخره بازی بگم اگر دوست نداری بقيه رو نخون. :من اولای بازی هستم alex زخمی شد نمیدونم شایدم مرده ینی مرده؟ نهههههههه alex نرووووو![]()
پدر الکس در آخر بازی ميميره!!
با سلام خدمت دوستان من در قسمتی از بازی گیر کردم بعد از اینکه اون زن زنده شد وارد یک محوطه باز شدیم بعد از کمی جلو رفتن در یک قسمت اون 2 دوست زن با اون موجود میرن یک جا وای میستن و تکون نمی خورن کمی جلوترم از اون دستگا هاست که اون موجوده باید روشنش کنه ولی اون با زن یک جا ایستادن و نمیان منم راه به جای ندارم اگه میشه کمک کنید چه کار کنم ممنون.؟؟؟؟!!!!
منظورت هومن جاست که اون مورچه گنده ها از زمین بیرون میان؟
اگر اونجایی باید دو تا ملکه مورچه ها رو بکشی
راستی این بازیش خیلی کوتاه بود بابا گفتیم حداقل یک هفته ای سرگرمیم باهاش![]()
behrad عزيز با چيت ميري؟؟
همون پلرو ميگي نه؟
بايد بدون چيت بري فكر كنم noclip زدي نتونستي ماشينو ببري اونور.
با اسلحه جاذبه كل ماشينارو ببر اونور پل تا بتوني ماشينو بياري اينور.
آخیش خیالم راحت شد.
ینی چی بقیشم نخون؟ اگه دست من بود نمیخوندم تو که نوشتی جلوی چشم همست اصلا خوب شد که پدرش مرد مرتیکه همش مزاحمت ایجاد میکرد الکس به خاطر اون خیلی به دردسر افتاد.
رد شدم من به اون دو تا ملکه مورچه توجه نکرده بودم ممنون.
من زیاد اهل بازی کامپیوتری نیستم! ولی Half Life 2 رو نصب کردم خیلی خوشم اومد! میشه یه نفر یه داستان خیلی مختصر و کوتاه ازش بگه که بدونم جریانش چیه ؟
من dvd این بازی رو گرفتم ولی Team Fortress 2 و Portal رو نداره واسه شما هم اینطوریه؟؟
مال منم اینطوریه dvd فقط halfe-life2 E two رو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)