خب نقل و انتقالات چند روز پیش تموم شد
روز آخر دو تا دفاع وسط گرفتیم یعنی جیلوبوجی و هکتور که البته هکتور از ردینگ خریداری شد و به خود اون هم قرض داده شد
یه جورایی باشگاه در مورد دفاع وسط داره احساس خطر می کنه به خصوص اینکه استونز رو اورتون به شکل عجیبی نفروخت
در مورد نقل و انتقالات جالب اینقدر میگن چلسی زیاد خرج می کنه اگه لیست خرج ها رو نگاه کنیم ما چهارم پنجم قرار می گیریم
همون طور که گفتم دیگه بعد نقل و انتقالات میشه در مورد لیست تیم صحبت کرد:
این لیست کامل بازیکنای در اختیار تیمه یه سری بازیکنا هستن که تیم خریده و سریع قرضی رفتن و در مورد اونا نمی خوام صحبت کنم
از دروازه بان شروع کنیم
نسبت به پارسال چک فروخته شد و بگوویچ خریداری شد
فکر می کنم توی دروازه به مشکلی نمی خوریم و بگوویچ خودش یه دروازه بان تراز اوله
در خط دفاع نسبت به پارسال یه تغییر اینکه فیلپه لوئیز فروخته شد و رحمان خریداری شد
توی دفاع وسط هم پارسال دو بازیکن آکادمی یعنی آکه و کریستنسن بودن که امسال دیگه به تیمای دیگه قرض داده شدن تا بیشتر بازی بهشون برسه
جیلوبوجی هم که اضافه شده از نظر آماری بازیکن خوبی ولی مشخص نیست که بتونه جواب بده یا نه
فکر کنم توی پست دفاع یکمی کمبود داریم چون مثلا دفاع گوشه کلا چند تا گزینه هست؟
فکر کنم آزپلیکوئتا کلا باید یه بازی درمیون به راست و چپ بره
تری که پارسال بهترین دفاع لیگ بود شاید یکمی افت داشته که این افت از نظر بدنی و فیزیکی باید باشه و از نظر فنی هنوز دفاع خوبیه
ایوانووچ هم خیلی بد بوده و شاید بهتره اصلا مثل سابق دفاع وسط باشه که البته با این کمبود بازیکن توی دفاع های کناری احتمالا خیلی بازی ها باید بازی کنه!
اما در مورد خط هافبک پارسال نیم فصل اول شورله و صلاح بودن و نیم فصل دوم کوادرادو جای اونا بود و کلا اینا خیلی تاثیر خاصی نداشتن
امسال پدرو جایگزین شده که فعلا نشون داده که می تونه جزو بهترین هافبک های راست لیگ برتر باشه
همین طور ترائوره و کندی اضافه شدن که مورینیو بارها از اونا تعریف کرده و به نظر بازی بهشون می رسه به اضافه لوفتس چک که اونم شاید بازی بهش برسه
قاعدتا نسبت به پارسال توی هافبک اگه بهتر نباشیم دیگه ضعیفتر نشدیم فقط یه مشکل اینه که توی پست بازیکنا نگاه کنیم هافبک دفاعی کلا کم دیده میشه
فقط ماتیچ و میکل هافبک دفاعی تخصصین که میکل میشه گفت فقط نقش سیاه لشگر رو داره و بازی نکنه بهتره!
ظاهرا قرار بوده پوگبا خریداری بشه و میکل هم فروخته بشه که نشد
با این حال از نظر کلی توی هافبک قوی هستیم و مسئله اصلی اینه که بازیکنا خودشون باشن
توی این سه بازی اسکار نبودش و با اضافه شدن اون و همین طور آماده شدن بازیکنایی مثل هازارد و فابرگاس باید از این لحاظ قوی ظاهر بشیم
خط حمله هم نسبت به پارسال دروگبا رفت و فالکائو اضافه شدش
توی این پست شاید می تونستیم بهتر باشیم ولی باز مشکل خاصی نیست و بازیکنا خوبن به شرطی که درست ازشون استفاده بشه
الان مثلا کاستا بعضی بازی ها خوب نیست شاید بهتره از ابتدا بازی نکنه و رمی و فالکائو مطمئنا هم انگیزه دارن هم بازیکنای خوبین
فالکائو گلی که زد شاید در ادامه بهتر بشه ولی در هر صورت بازیکن ذخیره ست و نباید انتظار اون فالکائو سه سال پیش رو داشته باشیم
نتیجه گیری کلی اینکه توی پستایی مثل دفاع وسط و هافبک دفاعی ضعف هایی رو داریم و در بقیه پستا خوبیم
نسبت به پارسال از لحاظ مهره تفاوت زیادی نداریم ولی بعضی از مهره های با انگیزه ای اضافه شدن که می تونن تفاوت رقم بزنن
رقیبان ما فقط من سیتی خیلی قدرتمند به نظر می رسه و اگه می خوایم برای قهرمانی بجنگیم رقیب اصلی همین تیمه که خرج هم زیاد کرده
اونا خیلی پرمهره ترن ولی اینجوری نیست که ضعف نداشته باشن و میشه باهاشون رقابت کرد
کلا با دو تا نتیجه بد نمیشه گفت مثلا فصل دیگه تمومه و در ادامه باید ببینیم چی میشه