با رودریک بیان ، موقع برگشت زنده موندن . ولی الآن امکانش هست که مرده باشن خیلیاشون .(با توجه به آثار جنگ تو Ironrath)
من قسمت اول خیلی لذت بخش بود واسم ، با همین قسمت 4 . قسمتا دیگه هم عالی بودنا ، ولی در مقایسه با TWD و TWAU به نظرم ضعیف تر بودن . مشکلم باهاش اینه که زیادی تلاش کردن همه چیو نشون بدن . یه Asher رو فرستادن اونور که حتما دنریس رو ببینیم ، Gared دیوار که اونجا رو هم ببینیم . به نظرم با زوم بیشتر رو KL و Ironrath بهتر از این ها میشد داستان . واقعا همین قسمت 4 ، بخش Mira رو محشر درست کرده بودن و خیلی قوی بود . همچنین همه بخشای رودریک .
TWAU قسمت اول ، سوم و پنجمش بی نظیر بودن . اون Ending قسمت سوم جز بهترین لحظات گیمریم بوده . همچنین هم اون نبرد تو قسمت 5 که Bibgby واسه اولین بار Full Wolf حمله کرد . به نظرم بین تیکه های اکشن TTG بهترینشون بود اون(بعدش همین جنگ Asher رو خیلی پسندیدم) .
از نظر انتخاب من به نظرم TWD سخت ترین ها رو داشته ، بعدش GoT . البته GoT سختیش فرق داره ، آدم میدونه باید چی کار کنه ، فقط مشکل اینه که دوست نداره انجامش بده . در حالی که تو TWD واقعا نمیدونی الآن باید چی کار کرد !
از نظر اکشن هم که همون TWAU به نظرم بهترینشون بوده . نبرد تو Bar ، نبرد اصلی قسمت آخر ، نبرد آخر قسمت 3 و ... .
از نظر داستان برام TWD S1 اوله ، بعدش GoT .
کمدی هم که نیاز به گفتن نیست بهترین کدومه !
ولی خوب هنوز دو قسمت مونده ، و همونطور که تو پست قبلیم گفتم ، ممکنه یهویی یه پیشرفت عالی بکنه ، مثل TWAU .