تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 103

نام تاپيک: Game of Thrones : A Telltale Games Series

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

خوب ...
    فوق العاده بود !
      محتوای مخفی: قسمت 4 
    اون Gryff چه حالی داد زدنش ! من دو سه تا مشت زدم بهش ، ولی وقتی رودریک عصا رو خواست بکنه تو چشمش ، دیگه ولش کردم . مشتای اول ایرادی نداشتن ، ولی دیگه کور کردنش از سطح شخصیتی یه فارستر به دوره ! + وقتی Gwyn از بچگیشون گفت دلم سوخت به حالش و خوشحالم کورش نکردم .
    ارتش رو گذاشتم تو Ironrath بمونن از ترس حمله ی وایتهیل ها ، که اشتباه محض بود .
    Sera رو لو ندادم ، وقتی جلو مارجری رو گرفت خوشم اومد ازش .
    نذاشتم Beshka اون یارو رو بکشه . خیلی دوست داشتم بکشش ، ولی ترسیدم دنریس ارتش نده بهمون !
    اون بخش تو Highpoint هم عالی بود . Call bluff رو زدم که خوشبختانه انتخاب درست بود . به نظر اگه Attack رو بزنید خیلی جالب میشه و همه دور هم میمیرن !(البته بعدش Game Over میده)
    اپیزود بعدی رمزی چه حالی بگیره ازمون . میگم نکنه بلایی سر تالیا اورده باشه ؟! با خاک یکسان میکنم بولتونا رو در اون صورت !

ولی یه موضوعی رو بگم . فقط یک قسمت دیگه مونده و به نظرم میشه یه نظر کلی داد درباره بازی :
    علاقه شدیدی به GoT دارم . هم سریالا و هم رمان ها و این بازی هم هیچ شکی تو قشنگ بودنش نیست ، ولی انتظارم رو برآورده نکرد در کل و به نظرم بین بازی های TTG (از TWD به بعد) ضعیف ترین بازی شرکت بوده(نه اینکه بازی ضعیفی باشه ، ولی در جلوی بقیه خیلی خوب کار نکرده) و برام پایین تر از TWAU و TWD و TFTB هست در کل .
    البته این قسمت 4 یه پیشرفت خیلی بالایی داشت و تقریبا همه تیکه هاش عالی بودن ، این حرفایی که گفتم درباره کل 4 قسمت در کنار هم بود . از نظر تک اپیزودی بین بهترین اپیزودهایی بود که تا حالا TTG تحویل داده و فقط یکی دو قسمت تو خاطرم هست که از این قسمت 4 بهتر بوده باشن .
    امیدوارم دو اپیزود بعدی رو مثل همین خوب درست کنن ، چون هنوز واسه تغییر دادن نظرات وقت هست . مثل TWAU که اوج درخشش تو قسمت 5 بود و بی نظیر تموم شد .
    Last edited by Arrowtic; 28-05-2015 at 13:10.

2. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوب ...
    فوق العاده بود !
    اون Gryff چه حالی داد زدنش ! من دو سه تا مشت زدم بهش ، ولی وقتی رودریک عصا رو خواست بکنه تو چشمش ، دیگه ولش کردم . مشتای اول ایرادی نداشتن ، ولی دیگه کور کردنش از سطح شخصیتی یه فارستر به دوره ! + وقتی Gwyn از بچگیشون گفت دلم سوخت به حالش و خوشحالم کورش نکردم .
    ارتش رو گذاشتم تو Ironrath بمونن از ترس حمله ی وایتهیل ها ، که اشتباه محض بود .
    Sera رو لو ندادم ، وقتی جلو مارجری رو گرفت خوشم اومد ازش .
    نذاشتم Beshka اون یارو رو بکشه . خیلی دوست داشتم بکشش ، ولی ترسیدم دنریس ارتش نده بهمون !
    اون بخش تو Highpoint هم عالی بود . Call bluff رو زدم که خوشبختانه انتخاب درست بود . به نظر اگه Attack رو بزنید خیلی جالب میشه و همه دور هم میمیرن !(البته بعدش Game Over میده)
    اپیزود بعدی رمزی چه حالی بگیره ازمون . میگم نکنه بلایی سر تالیا اورده باشه ؟! با خاک یکسان میکنم بولتونا رو در اون صورت !

ولی یه موضوعی رو بگم . فقط یک قسمت دیگه مونده و به نظرم میشه یه نظر کلی داد درباره بازی :
    علاقه شدیدی به GoT دارم . هم سریالا و هم رمان ها و این بازی هم هیچ شکی تو قشنگ بودنش نیست ، ولی انتظارم رو برآورده نکرد در کل و به نظرم بین بازی های TTG (از TWD به بعد) ضعیف ترین بازی شرکت بوده(نه اینکه بازی ضعیفی باشه ، ولی در جلوی بقیه خیلی خوب کار نکرده) و برام پایین تر از TWAU و TWD و TFTB هست در کل .
    البته این قسمت 4 یه پیشرفت خیلی بالایی داشت و تقریبا همه تیکه هاش عالی بودن ، این حرفایی که گفتم درباره کل 4 قسمت در کنار هم بود . از نظر تک اپیزودی بین بهترین اپیزودهایی بود که تا حالا TTG تحویل داده و فقط یکی دو قسمت تو خاطرم هست که از این قسمت 4 بهتر بوده باشن .
    امیدوارم دو اپیزود بعدی رو مثل همین خوب درست کنن ، چون هنوز واسه تغییر دادن نظرات وقت هست . مثل TWAU که اوج درخشش تو قسمت 5 بود و بی نظیر تموم شد .

منم ارتش رو گذاشتم توی Ironrath بمونن . فکر کنم همه به خاطر اون حرف لنیستریه این کار رو کرده باشن . اشتباهش حالا کجا بود ؟ اگرم با رودریک میومدن که به نظر فرقی هم نمیکرد .
    هر چند با توجه به خلاصه قسمت بعد احتمالا دستشون با رمزی تو یه کاسه بوده .

برعکس من فکر میکنم بهترین بازی TTG بوده تا حالا . به لحاظ داستانی فقط میگم و المانهای دیگه رو کار ندارم . هیچ بازی TTG به اندازه این به من استرس وارد نکرد انصافا . هیچ کدوم از بازی هاش انتخابهای به این سختی نداشته . اینقدر شخصیت جالب تا حالا تو هیچ کدوم از سه بازی دیگه نبوده . اصلا وجود یه تیریون تو این بازی کافیه تا بهترین بازی TTG بشه . کلا واسه کسی که فن GOT نیست و یا یه سوپرفن GOT هست ممکنه بهترین بازی نباشه ولی قضیه از دید یه GOT فن معمولی فرق میکنه و قطعا بدترین بازی نیست .

البته از نظر من یکی بازیهای TTG به نظرم همه در یه سطحن . در سطحی که واقعا بدجور منو راضی میکنن و به تمام بازی های TTG من امتیاز 9 رو میدم . همه شون از یه طرف شاهکار .
    Last edited by Gregar; 28-05-2015 at 18:35.

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

منم ارتش رو گذاشتم توی Ironrath بمونن . فکر کنم همه به خاطر اون حرف لنیستریه این کار رو کرده باشن . اشتباهش حالا کجا بود ؟ اگرم با رودریک میومدن که به نظر فرقی هم نمیکرد .
    هر چند با توجه به خلاصه قسمت بعد احتمالا دستشون با رمزی تو یه کاسه بوده .

برعکس من فکر میکنم بهترین بازی TTG بوده تا حالا . به لحاظ داستانی فقط میگم و المانهای دیگه رو کار ندارم . هیچ بازی TTG به اندازه این به من استرس وارد نکرد انصافا . هیچ کدوم از بازی هاش انتخابهای به این سختی نداشته . اینقدر شخصیت جالب تا حالا تو هیچ کدوم از سه بازی دیگه نبوده . اصلا وجود یه تیریون تو این بازی کافیه تا بهترین بازی TTG بشه . کلا واسه کسی که فن GOT نیست و یا یه سوپرفن GOT هست ممکنه بهترین بازی نباشه ولی قضیه از دید یه GOT فن معمولی فرق میکنه و قطعا بدترین بازی نیست .

البته از نظر من یکی بازیهای TTG به نظرم همه در یه سطحن . در سطحی که واقعا بدجور منو راضی میکنن و به تمام بازی های TTG من امتیاز 9 رو میدم . همه شون از یه طرف شاهکار .
    با رودریک بیان ، موقع برگشت زنده موندن . ولی الآن امکانش هست که مرده باشن خیلیاشون .(با توجه به آثار جنگ تو Ironrath)

من قسمت اول خیلی لذت بخش بود واسم ، با همین قسمت 4 . قسمتا دیگه هم عالی بودنا ، ولی در مقایسه با TWD و TWAU به نظرم ضعیف تر بودن . مشکلم باهاش اینه که زیادی تلاش کردن همه چیو نشون بدن . یه Asher رو فرستادن اونور که حتما دنریس رو ببینیم ، Gared دیوار که اونجا رو هم ببینیم . به نظرم با زوم بیشتر رو KL و Ironrath بهتر از این ها میشد داستان . واقعا همین قسمت 4 ، بخش Mira رو محشر درست کرده بودن و خیلی قوی بود . همچنین همه بخشای رودریک .
    TWAU قسمت اول ، سوم و پنجمش بی نظیر بودن . اون Ending قسمت سوم جز بهترین لحظات گیمریم بوده . همچنین هم اون نبرد تو قسمت 5 که Bibgby واسه اولین بار Full Wolf حمله کرد . به نظرم بین تیکه های اکشن TTG بهترینشون بود اون(بعدش همین جنگ Asher رو خیلی پسندیدم) .
    از نظر انتخاب من به نظرم TWD سخت ترین ها رو داشته ، بعدش GoT . البته GoT سختیش فرق داره ، آدم میدونه باید چی کار کنه ، فقط مشکل اینه که دوست نداره انجامش بده . در حالی که تو TWD واقعا نمیدونی الآن باید چی کار کرد !
    از نظر اکشن هم که همون TWAU به نظرم بهترینشون بوده . نبرد تو Bar ، نبرد اصلی قسمت آخر ، نبرد آخر قسمت 3 و ... .
    از نظر داستان برام TWD S1 اوله ، بعدش GoT .
    کمدی هم که نیاز به گفتن نیست بهترین کدومه !

ولی خوب هنوز دو قسمت مونده ، و همونطور که تو پست قبلیم گفتم ، ممکنه یهویی یه پیشرفت عالی بکنه ، مثل TWAU .

6. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

با رودریک بیان ، موقع برگشت زنده موندن . ولی الآن امکانش هست که مرده باشن خیلیاشون .(با توجه به آثار جنگ تو Ironrath)

من قسمت اول خیلی لذت بخش بود واسم ، با همین قسمت 4 . قسمتا دیگه هم عالی بودنا ، ولی در مقایسه با TWD و TWAU به نظرم ضعیف تر بودن . مشکلم باهاش اینه که زیادی تلاش کردن همه چیو نشون بدن . یه Asher رو فرستادن اونور که حتما دنریس رو ببینیم ، Gared دیوار که اونجا رو هم ببینیم . به نظرم با زوم بیشتر رو KL و Ironrath بهتر از این ها میشد داستان . واقعا همین قسمت 4 ، بخش Mira رو محشر درست کرده بودن و خیلی قوی بود . همچنین همه بخشای رودریک .
    TWAU قسمت اول ، سوم و پنجمش بی نظیر بودن . اون Ending قسمت سوم جز بهترین لحظات گیمریم بوده . همچنین هم اون نبرد تو قسمت 5 که Bibgby واسه اولین بار Full Wolf حمله کرد . به نظرم بین تیکه های اکشن TTG بهترینشون بود اون(بعدش همین جنگ Asher رو خیلی پسندیدم) .
    از نظر انتخاب من به نظرم TWD سخت ترین ها رو داشته ، بعدش GoT . البته GoT سختیش فرق داره ، آدم میدونه باید چی کار کنه ، فقط مشکل اینه که دوست نداره انجامش بده . در حالی که تو TWD واقعا نمیدونی الآن باید چی کار کرد !
    از نظر اکشن هم که همون TWAU به نظرم بهترینشون بوده . نبرد تو Bar ، نبرد اصلی قسمت آخر ، نبرد آخر قسمت 3 و ... .
    از نظر داستان برام TWD S1 اوله ، بعدش GoT .
    کمدی هم که نیاز به گفتن نیست بهترین کدومه !

ولی خوب هنوز دو قسمت مونده ، و همونطور که تو پست قبلیم گفتم ، ممکنه یهویی یه پیشرفت عالی بکنه ، مثل TWAU .
    اره دیگه . GOT هم که همیشه دو قسمت اخر فصلش میترکونه . امیدوارم بازیش هم همینطور باشه .

حالا تو اون حالت دوم رودریک رو هم رفتی ببینی واقعا زنده میمونن ؟ کی رو با خودت بردی ؟ من رویلند .

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اره دیگه . GOT هم که همیشه دو قسمت اخر فصلش میترکونه . امیدوارم بازیش هم همینطور باشه .

حالا تو اون حالت دوم رودریک رو هم رفتی ببینی واقعا زنده میمونن ؟ کی رو با خودت بردی ؟ من رویلند .
    خودم نه ، ولی تو فرومش که حرف میزدن انگار آره ، زنده میمونن .
    منم رویلند رو بردم . بهش مشکوک تر بودم به نسبت دانکن از نظر خائن بودن ، گفتم اگه قراره بمیرم تو Highpoint ، دانکن نمیره باهام حداقل ، اگه هم قراره حمله شه Ironrath ، بهتره کسی که بهش اعتماد دارم بمونه برای دفاع ، واسه همین دانکن رو گذاشتم تو Ironrath .

10. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خودم نه ، ولی تو فرومش که حرف میزدن انگار آره ، زنده میمونن .
    منم رویلند رو بردم . بهش مشکوک تر بودم به نسبت دانکن از نظر خائن بودن ، گفتم اگه قراره بمیرم تو Highpoint ، دانکن نمیره باهام حداقل ، اگه هم قراره حمله شه Ironrath ، بهتره کسی که بهش اعتماد دارم بمونه برای دفاع ، واسه همین دانکن رو گذاشتم تو Ironrath .
    حالا از اخر معلوم نشد کی خائنه انصافا . مادره بهش نمیخوره خائن باشه . maester و دانکن و رویلند هم یه جورایی تست شدن و احتمالش کمه خائن باشن . maester که امروز مثل چی کتک خورد از وایت هیلها . رویلند هم که کتک خورده بود و حتی حاضر بود اونا رو بکشه . دانکن که از قسمت اول معلوم بود خائن نیست .
    در کل من شکم بیشتر به maester هستش . کسی که همون اول سعی داشت از زیر زبون گرد بکشه بیرون . بعد هم پیشنهاد داد که ما بیایم ironwood رو در اختیار وایت هیلها قرار بدیم . همون چیزی که اونا میخواستن . کتک خوردن این دفعه اش هم چیز زیادی رو نمیتونه ثابت کنه .

بعد از قضیه این قسمت تصمیم دارم زیاد با این وایت هیل ها بد راه نیام . وقتی نگاه میکنی اونا این وسط فقط سودش رو میخواستن ببرن . رمزی بود که اتان رو کشت و الان هم قلعه رو در اختیار داره . فقط وقتی گفتم بیاین ally بشیم خیلی جوش اوردن .

12. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

منم به نظرم خود Maester ـه . رویلند و دانکن بعیده ازشون ، زیادی وفادارن !

14. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب فردا قسمت پنجم بازی میاد. ببینیم رمزی اسنو چه جوری قرار سورپرایزمون کنه!

-تریلر این قسمت :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by brain; 20-07-2015 at 22:43.

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یکی از اصلی ترین مشکلات این بازی که بشدت روی اعصابه وجود رمزی است.
    از اونجایی که رمزی نقش مهمی توی سریال و کتاب داره و خبری هم از فورسترها در سریال و کتاب نیست پس مطمئناً ما نمیتونیم شخصاً اون رو بکشیم و ازش انتقام بگیریم. به همین خاطر در برخوردها با رمزی هیچ وقت به اصطلاح روی لبه ی صندلی نیستم چون میدونم آبی از ما گرم نمیشه. ترجیح میدادم شخصیتی غیر از رمزی طرف حساب ما بود تا بعدا بشه از خجالتش دراومد.
    از قرار معلوم توی این نسخه خائن/خائن ها مشخص می شود!
    Last edited by korokodil_avareh; 21-07-2015 at 22:40.

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اپیزود 5 هم تمام شد.
    انتخاب های من:
      محتوای مخفی: My choices 

[SPOILER][SPOILER]یک سوال:
    [SPOILER]اول اینکه خائن برای من دانکن بود. از همون اول میدونستم این آدم ضعیف باید خائن باشه. خواستم ببینم احیاناً کسی خائن رو بخشیده؟ و در صورت بخشیدن بهتون گفت که قراره برای ما کمین بکنند؟ چون قبل از اینکه شمشیر رو تا دسته بکنم توی بدنش گفت بهتره من رو نکشی تا از نقشه ی اونها برای آشر بهت بگم. هرچند که فکر نمی کنم بخشیدن یا نبخشیدن تاثیری در پایان داشته باشه فقط کنجکاو بودم ببینم.[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
    Last edited by korokodil_avareh; 23-07-2015 at 14:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •