تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 12 اولاول ... 6789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 113

نام تاپيک: چگونه با بی شعورها برخورد کنیم؟

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

نمیدونم چطور دوستان میخوان از یک عنوان کلی به نتیجه برسن. البته منظور من این نیست که در دام تعریف بیفتیم اما کلمه "بیشعور" واقعا کلی نیست؟
    یادم نمیاد کجا این مطلب را خواندم که هیچوقت به یک نفر نگویید بیشعور، چون کل شخصیت فرد را زیر سوال میبرید.
    مثلا فرض کنیم یه نفر حرف یا عمل نامربوطی ازش سر زد. آیا درسته که به او بیشعور بگوییم؟ بیشعور یعنی اینکه کل فهم و درک فرد را زیر سوال ببریم در حالیکه آن فرد تنها در مورد خاصی، اشتباه کرده.
    حتی اگر بارها مرتکب بشه.
    ما قضاوت می کنیم. هی قضاوت میکنیم و قضاوت یعنی دادن حکم کلی و نهایی.

حرف صریح من اینه که کمی باید در نسبت دادن یک عنوان به افراد احتیاط کنیم.

اون اشخاصی که داره با غرور و افتخار و عصبانیت تابلو نوفل لوشاتو را میکنن، بیشعور نیستن. شاید تو خیلی امور موفق هم باشن. منتها نسبت به این موضوع جهل دارن. و اینجاست که خطر باشعورهای بی اخلاق تحریک کننده اینان پررنگ میشه!!

2. این کاربر از sise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

نمیدونم چطور دوستان میخوان از یک عنوان کلی به نتیجه برسن. البته منظور من این نیست که در دام تعریف بیفتیم اما کلمه "بیشعور" واقعا کلی نیست؟

یادم نمیاد کجا این مطلب را خواندم که هیچوقت به یک نفر نگویید بیشعور، چون کل شخصیت فرد را زیر سوال میبرید.
    مثلا فرض کنیم یه نفر حرف یا عمل نامربوطی ازش سر زد. آیا درسته که به او بیشعور بگوییم؟ بیشعور یعنی اینکه کل فهم و درک فرد را زیر سوال ببریم در حالیکه آن فرد تنها در مورد خاصی، اشتباه کرده.
    حتی اگر بارها مرتکب بشه.

اون اشخاصی که داره با غرور و افتخار و عصبانیت تابلو نوفل لوشاتو را میکنن، بیشعور نیستن. شاید تو خیلی امور موفق هم باشن. منتها نسبت به این موضوع جهل دارن. و اینجاست که خطر باشعورهای بی اخلاق تحریک کننده اینان پررنگ میشه!!
    به نظر شما دزد کیست؟
    کسی که یک مغازه رو خالی کنه؟ کسی که یک بانک رو خالی کنه؟ یا کسی که بودجه یک کشور رو خالی کنه؟

دروغگو کیست؟
    کسی که به یک نفر دروغ گفته؟ کسی که به 10 نفر دروغ گفته؟ کسی که به یک ملت دروغ گفته؟

انسان نیکوکار کیست؟
    کسی که به یک نفر کمک میکنه؟ کسی که به یک شهر کمک میکنه؟ کسی که به یک کشور کمک میکنه؟

و ....

مسلما هر صفتی چه خوب چه بد، از دو طرف حد مشخصی نداره.
    و اگر بخواهیم با دید شما نگاه کنیم، اصلا نباید هیچ صفتی رو در مورد هیچ انسانی به کار ببریم، چون بالاخره درجاتی بالاتر و پایین تر از آن صفت هست، یا صفات دیگری پر رنگ تر و کمرنگ تر هم در او وجود دارد.

اینکه اون افرادی که تابلو نوفل لوشاتو رو کندن تو بقیه امور چطوری هستن، تاثیری در بازه بیشعوری در امر حاضر ندارد.

بر عکس شما من فکر میکنم، یکی از بزرگترین اشتباهات با اخلاق ها سکوت و پرده داری در کارهای بیشعورها بوده.
    با این استدلال که به بی شعور بر میخورد.
    خوب باید هم بر بخورد، اگر به بیشعور برنخورد دلیلی برای ترک اشتباهش نخواهد دید.

برای همین در برخورد با بی شعورها همیشه یک نکته مهم تاکید میشه:

اگر بی شعوری یک انسان رو بهش گوشزد نکنید، او در بیشعوری روز به روز گستاخ تر خواهد شد.
    و از همه مهم تر بیشعوری های خودمان را هم اگر دیگران به ما گوشزد نکردند، به خودمان گوشزد کنیم.

4. این کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

به نظر شما دزد کیست؟
    کسی که یک مغازه رو خالی کنه؟ کسی که یک بانک رو خالی کنه؟ یا کسی که بودجه یک کشور رو خالی کنه؟

دروغگو کیست؟
    کسی که به یک نفر دروغ گفته؟ کسی که به 10 نفر دروغ گفته؟ کسی که به یک ملت دروغ گفته؟

انسان نیکوکار کیست؟
    کسی که به یک نفر کمک میکنه؟ کسی که به یک شهر کمک میکنه؟ کسی که به یک کشور کمک میکنه؟

و ....

مسلما هر صفتی چه خوب چه بد، از دو طرف حد مشخصی نداره.
    و اگر بخواهیم با دید شما نگاه کنیم، اصلا نباید هیچ صفتی رو در مورد هیچ انسانی به کار ببریم، چون بالاخره درجاتی بالاتر و پایین تر از آن صفت هست، یا صفات دیگری پر رنگ تر و کمرنگ تر هم در او وجود دارد.

اینکه اون افرادی که تابلو نوفل لوشاتو رو کندن تو بقیه امور چطوری هستن، تاثیری در بازه بیشعوری در امر حاضر ندارد.

بر عکس شما من فکر میکنم، یکی از بزرگترین اشتباهات با اخلاق ها سکوت و پرده داری در کارهای بیشعورها بوده.
    با این استدلال که به بی شعور بر میخورد.
    خوب باید هم بر بخورد، اگر به بیشعور برنخورد دلیلی برای ترک اشتباهش نخواهد دید.

برای همین در برخورد با بی شعورها همیشه یک نکته مهم تاکید میشه:

اگر بی شعوری یک انسان رو بهش گوشزد نکنید، او در بیشعوری روز به روز گستاخ تر خواهد شد.
    و از همه مهم تر بیشعوری های خودمان را هم اگر دیگران به ما گوشزد نکردند، به خودمان گوشزد کنیم.
    خب اتفاقا وقتی صحبت از دزدی و دروغگویی میشه ذهن ما بلافاصله میره به طرف اندازه و مقیاس اون عمل. چون نفس کلمه دزد یا دروغ مقدار و قضاوتی نمیاره بلکه صرفا عمل را نشون میده.
    البته خود عمل منفی است اما انداره را نشان نمیدهد.

برای همین وقتی میگویند فلانی دزدی کرده سریع سوال بعدش اینه: چی و چقدر؟

اما "بیشعوری" از همون اول مقدار را داره نشون میده یعنی هیچ! چرا نگوییم "کم شعور"؟

اتفاقا یکی دیگه از کلماتی که من باهاش مشکل دارم استفاده از کلمه "بی فرهنگ" است. اصولا ما آدم بی فرهنگ نداریم بلکه ممکن است مثلا کسی "فرهنگ شهرنشینی" نداشته باشد و یا فرهنگ معاشرت را به درستی رعایت نکند. اینکه باید برخورد کرد عقلی و طبیعی است اما این که چگونه و به چه شکلی هم مهمه.

اما من واقعا نمیدونم کجای مطلب گفتم باید سکوت کرد و برخورد نکرد؟! بلکه منظور من اینست باید تحلیل درست از هر عملی انجام بشه تا بشه به درمان آن مبادرت کرد که فکر نکنم شما مخالف این امر باشید.

6. این کاربر از sise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

حتی اگر بارها مرتکب بشه.

اتفاقا این افراد خودشون فکر میکنن دارن عاقلانه ترین و بهترین کار رو انجام میدن چون اعتقاداتشون این رفتارها رو درست میدونه و اون رو برخاسته از عقل میدونه این افراد کسانی رو که اعتراضی ندارن یا حرکت اعتراضی نداشتن رو بی شعور و جاهل و بی عقل میدونن تنها توضیحی که میشه داد اینه که این مغز این افراد ممکن است به جای سلول های خاکستری سلول های قهوه ای داشته باشه که نتیجه تعقل و فکرشون این رفتار ها باشه :

کسی برای کشتن کاریکاتوریست و نقض آزادی بیان توسط داعش تظاهراتی کرد ؟ این رفتار ها یعنی حمایت از داعش

کسی نمی تونه به حریم خضوصی یه کشور اعتراض کنه اگر تو کشور این افراد معترض کسی خواست آزادی بیان داشته باشه این افراد می تونن مثل داعش سر این افراد رو ببرن یا تیربارونشون کنن ولی وقتی آزادی بیان مربوط به حریم یه کشور دیگه اس شما نمی تونید به حریم خصوصی اون کشور اعتراض کنید. این یک نوع بیشعوری است.

این نشریه یه چیز جدا از دولت فرانسه اس و ربطی به دولت فرانسه نداره این نشریه کار خلاف قوانین فرانسه (آزادی بیان) انجام نداده که دولت فرانسه بخواد باهاش برخورد کنه مثل این که مثلا مردم کشور فرانسه به خاطر یه نشریه خصوصی در ایران مثل خانواده سبز به خاطر اینکه کاریکاتوری درباره رئیس جمهور فرانسه چاپ کرده ببیان جلوی سفارت ایران در فرانسه و بگن مرگ بر ایران!

این افراد حتی نمیدونن کاریکاتور چیست و کجا استفاده میشه تو روزنامه و نشریه خبری از هاله نور نیست که افراد معترض انتظار دارن تو یه کاریکاتور یا عکسی که مختص یه نشریه اس مقدساتشون دارای هاله نور باشن و چهرشون مشخص نباشه حتی نمیدونن کاریکاتور داره چه پیغامی رو میرسونه فقط حرکت اعتراضی و کشتار رو یاد گرفتن این هم یه نوع بیشعوری است. برای مردم مملکت خودشون که تو زندان هستن یا دارن شکنجه میشن اعتراض نمیکنن منتظرن یه کاریکاتور ببینن بریزن تو خیابون !!

8. 7 کاربر از titan.ity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وا مصیبتا
    هیف اون اسم قشنگ خیاببان نوفل لوشاتو
    خیلی متاسفم بابت این ترز فکر بعضی از تندروها ی بی فرهنگ و بی عقلمون

واقعا این هم نوعی از بیشعوریست
    اینکه یک چیز کوچیک و بی اهمیت رو سر تعصبات پوچ بزرگ می کنن
    کامنت آیدی titan کاملا تایید می شود

10. این کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اما "بیشعوری" از همون اول مقدار را داره نشون میده یعنی هیچ! چرا نگوییم "کم شعور"؟

اتفاقا یکی دیگه از کلماتی که من باهاش مشکل دارم استفاده از کلمه "بی فرهنگ" است. اصولا ما آدم بی فرهنگ نداریم بلکه ممکن است مثلا کسی "فرهنگ شهرنشینی" نداشته باشد و یا فرهنگ معاشرت را به درستی رعایت نکند. اینکه باید برخورد کرد عقلی و طبیعی است اما این که چگونه و به چه شکلی هم مهمه.

اما من واقعا نمیدونم کجای مطلب گفتم باید سکوت کرد و برخورد نکرد؟! بلکه منظور من اینست باید تحلیل درست از هر عملی انجام بشه تا بشه به درمان آن مبادرت کرد که فکر نکنم شما مخالف این امر باشید.
    ببینید اینا دیگه میشه بازی با واژگان.
    چون من هم میتونم در جواب شما بگم چرا کم شعور؟

با چه ملاکی شعور رو میسنجین؟
    یکی دیگه ممکنه بیاد بگه شعور یعنی پایین کشیدن تابلوی نوفل لوشاتو چون حتی یادمان انقلاب ما هم در برابر مذهب ما که همه وجود ما هست، ارزشی نداره و ما برای دینمون از یادمان سرورمون هم میگذریم و این تحلیل رو الان خیلی ها دارن و شما هم نمیتونید پاسخی بهش بدید.

من سنگ معیاری که دارم، کاهش وحشی بازی و حفظ آرامش و شخصیت متین و پیکار قلمی و کلامی در این مورد خاص هست.
    با این سنگ معیار از نظر من این اقدام بی شعوریه محضه.
    ممکنه سنگ معیار شما با من متفاوت باشه و این حق براتون محفوظ خواهد ماند که این اقدام رو به جای بی شعوری، انحراف اندک از شعور بدانید.

12. این کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

اتفاقا این افراد خودشون فکر میکنن دارن عاقلانه ترین و بهترین کار رو انجام میدن چون اعتقاداتشون این رفتارها رو درست میدونه و اون رو برخاسته از عقل میدونه این افراد کسانی رو که اعتراضی ندارن یا حرکت اعتراضی نداشتن رو بی شعور و جاهل و بی عقل میدونن تنها توضیحی که میشه داد اینه که این مغز این افراد ممکن است به جای سلول های خاکستری سلول های قهوه ای داشته باشه که نتیجه تعقل و فکرشون این رفتار ها باشه :

کسی برای کشتن کاریکاتوریست و نقض آزادی بیان توسط داعش تظاهراتی کرد ؟ این رفتار ها یعنی حمایت از داعش

کسی نمی تونه به حریم خضوصی یه کشور اعتراض کنه اگر تو کشور این افراد معترض کسی خواست آزادی بیان داشته باشه این افراد می تونن مثل داعش سر این افراد رو ببرن یا تیربارونشون کنن ولی وقتی آزادی بیان مربوط به حریم یه کشور دیگه اس شما نمی تونید به حریم خصوصی اون کشور اعتراض کنید. این یک نوع بیشعوری است.

این نشریه یه چیز جدا از دولت فرانسه اس و ربطی به دولت فرانسه نداره این نشریه کار خلاف قوانین فرانسه (آزادی بیان) انجام نداده که دولت فرانسه بخواد باهاش برخورد کنه مثل این که مثلا مردم کشور فرانسه به خاطر یه نشریه خصوصی در ایران مثل خانواده سبز به خاطر اینکه کاریکاتوری درباره رئیس جمهور فرانسه چاپ کرده ببیان جلوی سفارت ایران در فرانسه و بگن مرگ بر ایران!

این افراد حتی نمیدونن کاریکاتور چیست و کجا استفاده میشه تو روزنامه و نشریه خبری از هاله نور نیست که افراد معترض انتظار دارن تو یه کاریکاتور یا عکسی که مختص یه نشریه اس مقدساتشون دارای هاله نور باشن و چهرشون مشخص نباشه حتی نمیدونن کاریکاتور داره چه پیغامی رو میرسونه فقط حرکت اعتراضی و کشتار رو یاد گرفتن این هم یه نوع بیشعوری است. برای مردم مملکت خودشون که تو زندان هستن یا دارن شکنجه میشن اعتراض نمیکنن منتظرن یه کاریکاتور ببینن بریزن تو خیابون !!
    اکثر حرفای شما همش درسته و من تایید میکنم اما....

همه بیان موضوع و مشکل است.

منظور من مربوط به راه حل موضوع است.

حالا تو این مثال کشتار، حدود چندین ملیون ادم همنظر با این اقایون تابلوکن هستند.
    شما به ایران نگاه نکنید که تعداد کمی این حرکت را قبول دارن و اونهم وابسته به قدرت هستند. اتفاقا تو بین کشورهای مسلمان ایرانیها به دلایلی کاملا عقلانی تر از بقیشون رفتار میکنن.
    اما
    آیا میشه به چند ملیون فرانسوی داخل فرانسه که اکثرا از کشورهای تندروی مذهبی هستن و جندبرابر این افراد همیشه در صحنه در خیابان نوفل لوشاتو، معتقد به کشتن کاریکاتوریستها هستند بگین بیشعور؟!

وسعت بکارگیری اینگونه روش خشونت بار مذهبی خیلی خیلی عمیقتر و ریشه ای تر از بکارگیری چند لغت کلی و همه پسند" بیشعوری" باشد؟

شاید دلیل اینکه نخست وزیر فرانسه همون روز اول مجبور میشه ترتیب راهپیمایی اتحاد بده همینه. تازه تو همون روز هم مسلمونا زیاد شرکت نکردن.

ببینید اینا دیگه میشه بازی با واژگان.
    چون من هم میتونم در جواب شما بگم چرا کم شعور؟

با چه ملاکی شعور رو میسنجین؟
    یکی دیگه ممکنه بیاد بگه شعور یعنی پایین کشیدن تابلوی نوفل لوشاتو چون حتی یادمان انقلاب ما هم در برابر مذهب ما که همه وجود ما هست، ارزشی نداره و ما برای دینمون از یادمان سرورمون هم میگذریم و این تحلیل رو الان خیلی ها دارن و شما هم نمیتونید پاسخی بهش بدید.

من سنگ معیاری که دارم، کاهش وحشی بازی و حفظ آرامش و شخصیت متین و پیکار قلمی و کلامی در این مورد خاص هست.
    با این سنگ معیار از نظر من این اقدام بی شعوریه محضه.
    ممکنه سنگ معیار شما با من متفاوت باشه و این حق براتون محفوظ خواهد ماند که این اقدام رو به جای بی شعوری، انحراف اندک از شعور بدانید.
    اتفاقا من کسی هستم که کلا به کلمات اعتقاد زیادی ندارم . منتها به عملی که پشتش هست اره. این سیاه و سفید دیدن کمی کارو دشوار میکنه.
    البته کلمه "کم شعور" مثال بود نه اینکه اینها کم شعور باشن.

به هر صورت همین جمله ای که نوشتین نشون میده یه مثلا استدلال(هرچند غیرمنطقی و نادرست) پشت عمل اونهاست. تازه این استدلال اونایشون است که مثلا تحلیلگر این اتفاقاتن وگرنه شعبون بی مخهاشون که اصلا فکر نمیکنن. فقط عمل میکنن(رمز موفقیتشون؟؟؟!!!)

در مورد جمله اخرتون به نظر من انحراف از شعور وجود نداره(حالا کم و زیادش بماند) چون این مدل شعور را این افراد قبول ندارن که بخوان ازش منحرف بشن!

خلاصه اینکه که تا مشکلی ریشه ای شناخته نشه، درمان فوری و دم دستی نداره. وگرنه خود مثلا دولت فرانسه تو این مثال خاص،تو طول این چند دهه یه راهکاری پیدا میکرد که نتونست!

به امید رشد فرهنگ گفتمان و خردورزی بیشتر

داره خودمونی میشه مهـندس مسعود's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

یکی از شاخصه های آزادی بیان این هست که ما امکان اعتراض رو برای تمامی گروه ها با هر طرز فکری در نظر بگیریم.

اما امان از روزی که فردی که داره اعتراض میکنه، نفهمه داره به چی اعتراض میکنه و میتوانیم این رو به عنوان نشانه خطرناکی از بیشعوری محسوب کنیم.

مثال:

عده ای حس کردن کشور فرانسه به اعتقاداتشون توهین کرده و حق اعتراضشون هم طبیعی هست.
    اما به نشانه اعتراض تابلوهای خیابان نوفل لوشاتو تهران رو پایین کشیدن، بدون اینکه به اندازه یک جلبک بخوان فکر کنن نوفل لوشاتو نماد چیست و چرا نامگذاری شده.

وقتی این تاپیک رو ایجاد کردم امیدوار بودم بشه برای هر کدام از اقدامات بیشعوری راهکاری داد.
    اما یکسری از بیشعوری ها چنان دست و زبان آدم رو میبنده که فقط میتونی بهت زده به بیشعور لبخند بزنی !!!!

بنده با اعتراض موافقم ولی معتقدم تخریب خودسرانه اموال عمومی و نشانه های خیابان کار صحیحی نیست و بهتر است برای تعویض نام این خیابان امضا جمع آوری می شد و تحویل شهرداری یا وزارت ارشاد داده می شد. البته بنده به این افراد بی شعور نمی گویم بالاخره شور و شوق جوانی است.

15. این کاربر از مهـندس مسعود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

بنده با اعتراض موافقم ولی معتقدم تخریب خودسرانه اموال عمومی و نشانه های خیابان کار صحیحی نیست و بهتر است برای تعویض نام این خیابان امضا جمع آوری می شد و تحویل شهرداری یا وزارت ارشاد داده می شد. البته بنده به این افراد بی شعور نمی گویم بالاخره شور و شوق جوانی است.
    به نظرم به جای بیشعور در این مورد خاص میشه به جهان سومی هم بسنده کرد و اینطوری تکمیلش کنیم:

جهان سوم جایی هست که وقتی مردمش با سرزمینی دیگر مشکل دارند، اموال عمومی سرزمین خود را تخریب میکنند !!

17. 5 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

حتما خاطرتون هست که یکی از بانک های ایران تیزری تبلیغاتی درست کرد که در اون همه مردا دنبال یک مرد خوش شانس میکردن به تقلید از تیزر تبلیغاتی غربی که مردا دنبال جنیفر لوپز بودن !!
    که بعدش کلی سر و صدا پا شد که ایرانی هارو همجنسگرا معرفی کردین و اون تبلیغ رو از تلویزیون جمعش کردن !!

حالا در راستای طرح ممنوعیت نشان دادن تصاویر زنان در بیلبوردهای تبلیغاتی شهر تهران، این تبلیغ شرکت اسنوا دو مرد را در کنار دو بچه نشان داده شده است !!
    که هر جوری بخوای فکر کنی ارتباط دو مرد خندان در کنار دو بچه و لوازم خانگی چی میتونه باشه، جز همون مورد بالا نتیجه دیگری حاصل نمیشه.

خیلی وقت ها بیشعوری مرض های جنسی رو هم در کنار خودش به همراه داره که با حذف یک جنس از سطح جامعه به عنوان عنصر تحریک کننده، مجبور میشن تو مهر و عطوفت ها و کانون های گرم خانوادشون هم مردها رو با هم نشون بدن با پسر بچه ها.

Last edited by B.Russell; 27-02-2015 at 12:05.

19. 17 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •