تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 13 اولاول ... 678910111213 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 122

نام تاپيک: چشم چرانی

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یک آدم نابینا مثل آدم های بینا نیاز جنسی داره ولی اینکه آیا تنوع طلب هم هست یا مثالی براش بوده؟
    نقش چشم در تنوع طلبی و آنهم نگاه کردن با منظور به نظرم خیلی گسترده تر از این حرفا باشه و اگر اون رو بشه کنترل کرد، شاید اصلا نیازی به این بحثا نباشه.
    حداقل تجربه 35ساله نشون داده کنترل( یا بهتر بگم کور کردن) چشم تاثیر مثبت روی موضوع که نداشته هیچ بلکه بدتر هم شده
    عملا مگر همین حالا بحث پوشش اجباری و شدید همین کنترل چشم نیست؟

پس بحث کنترل به این صورت اصلا راهکار نیست بلکه از نظر من برعکس باید این نوع کنترل و اجبار برداشته باشه تا به چشم افراد ازادی عمل داده باشه که بجایی همچین چیزهایی بتونن چیزهای که باید ببینن

بحث تنوع طلبی هم ربطش رو به موضوع بحث تاپیک درک نمیکنم و موضوع کاملا مجزایی هست پس نظری نمیدم

بیایید اینقدر جهان رو از بین پاها نبینیم.
    شما باید جهانی غیر از بین پا به افراد ارائه بدید تا بتونن بجای این اون رو ببینن
    وقتی تمام دنیایی که ارائه داده میشه فقط همین بحث بین پا هست و دیگر هیچ فرد باید چی رو ببینه؟
    مثل اینکه سر فرد رو توی اب فرو کردید بعد بگید این همه هوا نفس بکش

جامعه از زیرتا بالا هرجا رو نگاه میکنی فقط همین بحث بین پا رو وقتی میبینی مشخصه فرد دیگه چشم نمیتونه جایی دیگه رو ببینه
    وقتی از همون مهدکودک از جنس مخالف مثل جزامیها جداش میکنن انتظار دارین چشم و فکر اون کودک و نوجوان و جوان و پیر همش دنبال چرایی این موضوع نباشه؟
    و تنها چرایی که جواب داده میشه مگر چیزی بین پا هست؟
    پس از این فرد نباید انتظار داشت جهانی که ندیده و نشاخته رو ببینه

2. 9 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

حداقل تجربه 35ساله نشون داده کنترل( یا بهتر بگم کور کردن) چشم تاثیر مثبت روی موضوع که نداشته هیچ بلکه بدتر هم شده
    عملا مگر همین حالا بحث پوشش اجباری و شدید همین کنترل چشم نیست؟

پس بحث کنترل به این صورت اصلا راهکار نیست بلکه از نظر من برعکس باید این نوع کنترل و اجبار برداشته باشه تا به چشم افراد ازادی عمل داده باشه که بجایی همچین چیزهایی بتونن چیزهای که باید ببینن

بحث تنوع طلبی هم ربطش رو به موضوع بحث تاپیک درک نمیکنم و موضوع کاملا مجزایی هست پس نظری نمیدم
    این پوشش اجباری و سخت گیری های افراطی رو نمیشه اسمش رو کور کردن گذاشت.
    چون در کور کردن طرف دیگه احتمال دیدن نداره.

مشکل در جوامعی مثل ما از جایی پیش میاد که فردی که تو عمرش حتی یک مو ندیده، یهو یک صحنه جهاد اکبر ببینه بین دو نفر !!!
    کن فیکون خواهد شد، مثل کسیکه هی از تاریکی بیاد تو روشنایی و برعکس.
    مردمک چشم به طور غیر عادی باز و بسته میشه و انسانی عقده ای خواهد ساخت.

نه چشم هارو باید باز گذاشت نه کامل بست، باید اگاهی همراه با دلیل بهشون داد، هرچند هرچی هم دلیل بیاری هر آدمی دوست داره یکسری چیزارو خودش هم تجربه کنه، فقط میشه از تبعاتش کم کرد !!!

شما باید جهانی غیر از بین پا به افراد ارائه بدید تا بتونن بجای این اون رو ببینن
    وقتی تمام دنیایی که ارائه داده میشه فقط همین بحث بین پا هست و دیگر هیچ فرد باید چی رو ببینه؟
    مثل اینکه سر فرد رو توی اب فرو کردید بعد بگید این همه هوا نفس بکش

جامعه از زیرتا بالا هرجا رو نگاه میکنی فقط همین بحث بین پا رو وقتی میبینی مشخصه فرد دیگه چشم نمیتونه جایی دیگه رو ببینه
    وقتی از همون مهدکودک از جنس مخالف مثل جزامیها جداش میکنن انتظار دارین چشم و فکر اون کودک و نوجوان و جوان و پیر همش دنبال چرایی این موضوع نباشه؟
    و تنها چرایی که جواب داده میشه مگر چیزی بین پا هست؟
    پس از این فرد نباید انتظار داشت جهانی که ندیده و نشاخته رو ببینه
    میگویند هر انسانی جهان رو از عینکی میبیند که به چشم خودش دارد.

من به خودم کار دارم در اینجا، تو همین جامعه هم بزرگ شدم، این مسائل در زندگی شخصی من شاید یک هزارم هم موثر نبودن و نیستن، اگر صرفا مطرحش میکنم به خاطر اینست که میبینم دورتادورم را گرفته !!

مثلا به دوستان میگیم بیایید بریم سالن فوتبال بازی کنیم، میگن حال داریا.
    بعدا ماشین میگیرن میرن دور دور به دخترا شماره بدن بعدش برن با هم شمال تهران قلیون بکشن !!!

منکر جبر اجتتماعی و جغرافیایی نیستم، ولی خود ما ملت هم تو رسیدن به این شرایط مقصر نبودیم و نیستیم.
    همش نباید مصلحین اجتماعی بیان به شما خط بدن و راهکار، آدمی که نتونه خودش راهکار پیدا کنه و اول خودش رو اصلاح کنه، اون جامعه اش هم به هیچ جایی نمیرسه.

4. 6 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Metalhead56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

چشم چرانی یک مشکل روانیه ولی کل جامعه ایران مبتلا به انواع و اقسام بیماریهای روانیه اونم بخاطر فرهنگ و اعتقاداتش که همه چیزش در تضاد با طبیعت بشره.در وجود همه انسانها انرژی منفی وجود داره که وقتی هیچ راهی برای تخلیه این انرژی منفی نیست و همه چیز ممنوعه این انرژی بصورت انواع و اقسام بیماریها و عقده های روانی خودش رو نشون میده.یک جامعه که مردمش آزاد باشن در نوع لباس پوشیدن,خوردن,نوشیدن و از همه مهمتر فکر کردن یک جامعه فاسد نیست بلکه جامعه ای فاسده که همه چیز رو از مردمش میگیره و اونها رو تبدیل به یک سری زامبی با مغزی بیمار و گندیده میکنه.

6. 9 کاربر از Metalhead56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تازه دارم میفهمم این اصحاب کهف، یک شب خوابیدن سی سال گذشت، یه روز کار داشتیم کلا تاپیک رو به فنا دادن.
    یه تاپیک خوبی داشتم، خوب نگهش نداشتم، کیانوش اومدو بردُش، تو باغ نشست و خوردش .....
    .
    .
    .
    اما در یک نظر کلی باید بگم 90 درصد عرابض دوستان برای بعد از چشم چرانی هست، مسائلی مثل ازدواج موقت و صیغه و رابطه آزاد و ... همش بعد از چشم چرانی رخ میده.

مثلا یک سئوال مهم :

یک آدم نابینا مثل آدم های بینا نیاز جنسی داره ولی اینکه آیا تنوع طلب هم هست یا مثالی براش بوده؟
    نقش چشم در تنوع طلبی و آنهم نگاه کردن با منظور به نظرم خیلی گسترده تر از این حرفا باشه و اگر اون رو بشه کنترل کرد، شاید اصلا نیازی به این بحثا نباشه.

از طرفی معتقدم یک عده تو این دنیا دوست دارن مسائل جنسی رو خیلی بزرگ و از منفی بینهایت تا مثبت بی نهایت نشونش بدن چه تو لذت هاش چه تو سرکوب هاش.

به قول یکی از اساتیدم :
    بیایید اینقدر جهان رو از بین پاها نبینیم.

what goes around comes around

تازه من سخت نمیگیرم وگرنه پیپ جناب راسل هم به عنوان یک خرافه قابل بررسیه

اما در یک نظر کلی باید بگم 90 درصد عرابض دوستان برای بعد از چشم چرانی هست، مسائلی مثل ازدواج موقت و صیغه و رابطه آزاد و ... همش بعد از چشم چرانی رخ میده.
    شما فرضا فردا میخوای ازدواج کنی آیا همسر آیندت رو نگاه و برانداز میکنی قبل از ازدواج یا نه ؟ اصلا از اول چطور علاقه و کشش به این فرد خاص به وجود اومده همینطوری رندوم؟پس قبل ازدواج نگاه کردن از روی علاقه لذت و براندازی جنس مخالف(نه به اون معنای افراطی و ارضای نیاز با نگاه که اختلال روانیه) چشم چرانی نیست درسته؟

اما در مورد سوال مهم :

وقتی حس بینایی از دست میره درک انگاره هایی مثل زیبایی متفاوت میشه مخصوصا حالتی که فرد مادرزاد نابینا باشه و هیچ تصور قبلی در مورد محیط اطرافش نداره! در واقع تو پستهای قبلی اشاره شد (که سوالات رو هم پاسخ نمیدی فقط میپرسی ) اون ظاهر زیبا و آراسته زمانی معنا پیدا میکنه که دیده بشه البته میتونه توصیف هم بشه گفتاری و شنیداری و تجسمی ناقص از واقعیت در ذهن فرد شکل بگیره قطعا همونطور که گفتی توانایی دید زدن!و چشم چرانی محیط اطراف رو مثل بقیه نداره هرچند که تنوع طلب باشه و نیاز جنسی داشته باشه

حالا من یه سوال نه چندان مهم دارم:

فرد سالم (جسمی) که تنوع طلب هست ازدواج (موفق) میکنه آیا این حس تنوع طلبی از بین میره یا ارضا میشه یا تحت کنترل درمیاد و سرکوب میشه؟ ...

+

دوستان نرود میخ آهنی در سنگ !

با بلندگوهای پروپاگاندای حاکم و افراد حامی حزب x آقای y و ... از زبان منطق نمیشه صحبت کرد قصد این عزیزان فقط سلب مسئولیت از خود و همفکراشون و فرافکنیه و البته از منظر ایشان مقصر همه بدبختی ها بیماری های بشریت مشکلات اقتصادی روانی زیست محیطی و ... قطعا غرب و در راس اونها امریکای زمین خواره(کره زمین!) وگرنه مردم شرق که داشتن زیر دست دیکتاتورهاشون راحت زندگی میکردن همه خوشحال و شاد و بدون بیماری و مشکل بودن والا تکنولوژی و پیشرفت علم همش باعث مختل شدن آسایش و آرامش مردم شده اصلا شما ببینید تو غرب همش مردم شادی و امید به زندیگ ندارن اینا این هم سندش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همش هی مصرف گرا کردن بدون تولید کردن البته یعنی خودشون تولید نمیکنن !!اقتصاد خودشون از هم فروپاشیده منتها یه جوری نمیدونیم همه رو مصرف گرا کردن ... خاستگاه چشم چرانی و روابط انسانی هم در غرب بوده تو شرق کلا در هیچ قوم و تمدنی چند زن گرفتن یا رابطه مدل دیگه وجود نداشته و همه کلا خیلی خوش بودند!!

بالاخره راهکار چی شد؟!تفکیک جنسیتی از سنین پایین عدم آموزش مسائل این چنین و قطع رابطه با جنس مخالف تا زمان ازدواج و تابو بودن این ها خوبه!؟نتیجه داده!؟اگه نداده باید رفعش کرد به عنوان اولین راه حل؟!

8. 7 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

شما فرضا فردا میخوای ازدواج کنی آیا همسر آیندت رو نگاه و برانداز میکنی قبل از ازدواج یا نه ؟ اصلا از اول چطور علاقه و کشش به این فرد خاص به وجود اومده همینطوری رندوم؟پس قبل ازدواج نگاه کردن از روی علاقه لذت و براندازی جنس مخالف(نه به اون معنای افراطی و ارضای نیاز با نگاه که اختلال روانیه) چشم چرانی نیست درسته؟

اما در مورد سوال مهم :

وقتی حس بینایی از دست میره درک انگاره هایی مثل زیبایی متفاوت میشه مخصوصا حالتی که فرد مادرزاد نابینا باشه و هیچ تصور قبلی در مورد محیط اطرافش نداره! در واقع تو پستهای قبلی اشاره شد (که سوالات رو هم پاسخ نمیدی فقط میپرسی ) اون ظاهر زیبا و آراسته زمانی معنا پیدا میکنه که دیده بشه البته میتونه توصیف هم بشه گفتاری و شنیداری و تجسمی ناقص از واقعیت در ذهن فرد شکل بگیره قطعا همونطور که گفتی توانایی دید زدن!و چشم چرانی محیط اطراف رو مثل بقیه نداره هرچند که تنوع طلب باشه و نیاز جنسی داشته باشه

حالا من یه سوال نه چندان مهم دارم:

فرد سالم (جسمی) که تنوع طلب هست ازدواج (موفق) میکنه آیا این حس تنوع طلبی از بین میره یا ارضا میشه یا تحت کنترل درمیاد و سرکوب میشه؟ ...
    نیت یک انسان از انجام کار بسیار مهم هست و نیت هم چیزی هست بین خودت و خودت، ممکنه بازتاب ظاهری نداشته باشه.
    حتی توی همین ادیان که روی اکثر مسائل مربوط به نگاه سخت گیر هستن، میگن اگر دو نفر قصدشون جدی ازدواح بود، حتی میتونن به بخش هایی بیشتر از بدن هم نگاه بندازن.

حالا شما ممکنه بگی من 10 تا گزینه زیر سر دارم میخوام برم همه رو برای ازدواج بررسی کنم ببینم هیکل خوبی دارن یا نه.
    اینجا همون نیت هست که هرکسی باید خودش تقویت کنه نمیشه براش قانون نوشت.
    که هدف شما از دید زدن یک جنس مخالف واقعا چیه.

هیچ حسی مثل تنوع طلبی و ... از بین نمیره، فقط میشه اینقدر تو گوشه قرارش داد که دلیلی برای رفتن سمتش نباشه یا فرد چیزهایی ارزشمند تر توی زندگی داشته باشه که سمتش نره.

مثلا پسری که عمری دخترای مردم رو دید زده و کلی هم داستان باهاشون تو ذهن خودش میساخته، حالا زمان گذشته و خودش پدر شده و دختر داره، ممکنه اینقدر محو تماشای دخترش بشه یا باهاش سرگرم بشه که اصلا تنوع طلبی و... رو بذاره کنار.

بستگی داره هر انسانی تو زندگیش چه دغدغه هایی داره و چه قدر چیزهایی که ازش لذت میبره پهناوره.
    تو کشور ما حالا به هر دلیلی، دید زدن و عشق به رابطه و قلیون فعلا در صدر علایق قرار داره، حالا مقصر شرقه و غربه و فضا و ماورا هست تا حدودی مهم هست ولی من چشم چرانی و خیلی چیزارو در کرم خود یک انسان میبینم تا جامعه.

10. 3 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

کسی که قصد ازدواج داره چی؟ باید چشم چرانی کنه!

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

کسی که قصد ازدواج داره چی؟ باید چشم چرانی کنه!
    اگر صرفا واسه رفع نیازهای جنسیش میخواد ازدواج کنه و این مسئله براش در اولویته بله.
    تبعاتش هم پای خودش.

13. 2 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اگر صرفا واسه رفع نیازهای جنسیش میخواد ازدواج کنه و این مسئله براش در اولویته بله.
    تبعاتش هم پای خودش.
    حالا به هر دلیلی شخص میخواد ازدواج کنه! آیا قیافه طرف مورد نظر مهم نیست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

حالا به هر دلیلی شخص میخواد ازدواج کنه! آیا قیافه طرف مورد نظر مهم نیست؟
    من تو این تاپیک چند بار این سئوال رو جواب دادم ولی شما و سایر عزیزان به اون توجه نکردین.
    دیگه ما نمیتونیم برای نیت و افکار انسان ها هم چارچوب بذاریم.
    اینکه یک فردی بیاد به دیگری نگاه بندازه و آب از لب و لوچش آویزون بشه، به این معنا نیست که داره قیافشو برای ازدواج برانداز میکنه.

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

من تو این تاپیک چند بار این سئوال رو جواب دادم ولی شما و سایر عزیزان به اون توجه نکردین.
    دیگه ما نمیتونیم برای نیت و افکار انسان ها هم چارچوب بذاریم.
    اینکه یک فردی بیاد به دیگری نگاه بندازه و آب از لب و لوچش آویزون بشه، به این معنا نیست که داره قیافشو برای ازدواج برانداز میکنه.
    دوست عزیز من میگم شخص قصد ازدواج داره و ناچاره برای گزینش قیافه شخص مقابل رو مدنظرقرار بده ، حالا با این اوصاف چشم چرانی جایزه ؟ یعنی این ور و اون ور نگاه بندازه تا شخصی که معیار ظاهری مدنظرشو داره پیدا کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •