تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 36 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 355

نام تاپيک: صرفه جوئی در هزینه های خودرو تا سقف ده ها میلیون تومن

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان مبحث آب رادیات رو که میخوندم به آب رادیات های اماده خارجی که دوستمون گذاشتن غبطه میخوردم...چون در ایرن آب رادیات آماده خوب وجود نداشت...ضد یخ رو باید به قول عزیزمون با آب مقطر قاطی میکردیم..

ولی امروز که به سایت یکی از شرکت های پتروشیمی معتبر ایران سر میزدم دیدم که یه محصول جدید داده...البته من امروز که چند تا لوازم یدکی رفتم هنوز ظاهرا پخش نشده. گفتم دوستان در نظر داشته باشن.

2. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اقا رادیاتور پراید کلا چند لیتر اب میگیره ؟
    با اب داخل موتور چی ؟
    چطوری اب داخل موتور را خالی کنم ؟
    روشی برای تخلیه و شستشوی سیستم خنک کننده و ریختن کولانت در سیستم

سلام
    توی نت همه جا نوشته 5.5 یا 6 لیتر
    برای همه ی ماشینها به روش زیر عمل کنید
    اگر شیر تخلیه نداره باید با موتور کاملاً سرد , شیلنگ پائین رادیاتور رو باز کنین
    آب توی منبع انبساط رو هم تخلیه کنید
    بعدش روشن کنین و فقط 15 ثانیه چند گاز محکم بدین تا دور موتور بره روی 3000 . واتر پمپ مقدار زیادی از آب توی موتور رو میاره بیرون و از شیلنگ پائین رادیاتور خارج میشه
    بعدش باید لوله ی پائین رادیاتور رو موقتا بزنین جا و از منبع انبساط یا درب رادیاتور حدود 4 لیتر آب مقطر خالی یا فیلتر شده بریزین توی سیستم و روشن کنین و چند گاز بدین تا دور موتور به 2500 یا 3000 دور در دقیقه ( rpm) برسه و آب مقطر خوب مخلوط بشه با آبهای باقیمونده در موتور و رادیاتور بخاری
    بیشتر از یک دقیقه گاز ندین وگرنه آب خیلی داغ میشه و موتور هم داغ میشه و نمیشه راحت کار کرد
    بخاری باید روشن باشه تا اگر شیر داره , شیرش باز باشه و آب بخاری هم مخلوط بشه با آب تمیز
    در بعضی ماشینها رادیاتور بخاری شیر نداره و آب همیشه در رادیاتور بخاری میگرده حتی در تابستان
    بعدش دوباره آب رو از زیر رادیاتور و از منبع انبساط تخلیه کنین
    اگر آبی که خارج میشه شفاف نیست پس باید دوباره شستشو بدین مثل دفعه ی قبل
    بهتره آخرین شستشو با آب مقطر باشه تا فقط آب مقطر بمونه توی سیستم
    وقتی که مطمئن شدین آبی که خارج میشه تمیزه , شیلنگ رادیاتور و بستش رو دقیقاً سر جای اولشون ببندین تا نشتی نداشته باشه
    شاید مجبور بشین توی شیلنگ و دور لوله ی رادیاتور رو خوب تمیز کنین تا صاف و هموار بشه وگرنه ممکنه نشتی بده .
    بعدش 4 آب مقطر رو با کولانت به نسبتِ 35 به 65 یا 30 به 70 مخلوط کنین بریزن توی منبع انبساط و روشن کنین
    یعنی 1,5 لیتر کولانت رو با 3,5 لیتر آب مقطر مخلوط کنین تا بشه 5 لیتر
    اگر باز آب لازم داره , اول خاموش کنین تا موتور خیلی گرم نشه و بعدش دوباره دو لیتر به همون نسبت درست کنین و بریزین توی سیستم تا آب به حد min یا cold برسه ( علامت پائینی منبع انبساط )
    اضافه ی کولانت رو در یک ظرف تمیز و دور از نور نگه دارین برای استفاده ی بعدی .
    وقتی که موتور کاملاً گرم میشه و آمپر حرارت به حداکثر میرسه ( حدود 80 درجه ) , ببینین آب توی منبع انبساط تا علامت بالائی روی منبع انبساط رسیده یا نه ؟
    اگر نرسیده بعد از خنک شدن موتور مقدار آب مقطر مخلوط شده با کولانت بریزید توی منبع انبساط تا وقتی موتور کاملاً داغ میشه , آب توی منبع به خط بالائی برسه .
    اگر دو سه سانت بیشتر هست اشکالی نداره اما اگر خیلی بیشتره پس باید اضافع اش رو با شیلنگ بکشین با موتور کاملاً سرد
    تا مدتی مقدار آب توی منبع انبساط رو زیر نظر بگیرین اگر کم میشه پس سیستم ایراد داره

4. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

بکسل سیمی بهتره یا تسمه ای؟

6. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    بکسل سیمی بهتره یا تسمه ای؟
    سلام سیمی یا همون کابلِ فولادی , اگه فنردار باشه خوبه مثل اینها

این فنر موقع کشیدن ماشین شوک رو جذب میکنه و نمیذاره کابل صدمه ببینه یا پاره بشه و بدنه ی دو ماشین رو هم از ضربه ی کشش حفظ میکنه
    مدلهای درجه یکش 2 فنره هست یعنی هر دو سرش فنر داره
    این مدلهای پائینی فقط برای باتجربه ها خوبه که خیلی آروم راه می افتند تا کابل اول سفت و کشیده بشه بعدش ماشین رو بکشه

اگر فنی باشید خودتون میتونید یک کابل بکسل فنردار بسازید چون همه چیزش توی بازار هست ( حدود 3.5 متر کابل 5mm يا 6mm - بستهای استیل - قلابهای فولادی - فنرها - میل گرد استیل برای نگه داشتن فنرها ) )
    دقت کنین که فنرها باید بسیار قوی باشه تا یک آدم 100 کیلوئی هم از بشینه روش فقط یک سانت جمع بشه وگرنه اصلاً به درد نمیخوره
    قطرِ مفتولی که فنر ازش درست شده باید حداقل 5mm باشه
    طول فنر باید حداقل 20cm باشه و قطرش حدود 3 تا 4cm باشه
    باید این شکلی باشه

تسمه ای ها اگر تسمه اش با ابریشم مصنوعی ساخته شده باشه خوبه چون خودش کش میاد و شوک رو خنثی میکنه و فنر لازم نداره نخی و پلاستیکیش هم هم کیفیتش خوب نیست و دوامش کمه میتونین خودتون بسازینتسمه اش رو بخرین با دو قلاب خوب و بدین به کسانی که چادر برزنت میدوزند تا براتون با چرخ خیاطی مخصوص و نخ بسیار محکم و ضخیم 2 سرش بدوزنش

http://i1.adis.ws/i/washford/257204?$pd_zoom$

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تـــذکر مهم
    هرگز نباید قلاب رو مستقیماً به ماشین وصل کنین چون ممکنه در بره مگر اینکه قفلِ قلاب کاملاً بسته بشه تا قلاب نتونه دربیاد

بلکه باید کابل یا تسمه رو یک دور بپیچین دور شاسی ماشین یا یک میله ی ضخیم و قوی , سپس قلاب رو بزنین به خود کابل یا تسمه
    سیم بکسلِ تسمه ای اگر دربره یا پاره بشه , با سرعت و قدرت پرتاب میشه مثل کشی که کش اومده و رها شده . بنابراین هیچکس نباید بین دو ماشین یا کنارشون یا نزدیک کابل و تسمه ایستاده باشه وگرنه ممکنه بد جوری آسیب ببینه یا حتی باعث مرگش بشه

Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 14-12-2014 at 14:32. دليل: تصحیح

8. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

همه به من میگن باید واسکازین یا همون روغن گیربکس رو اگر خیلی کم شده و...یا سر یه کیلومتری عوض کنی....و میگن برای اینکه گیربکس به صدا نیفته کلا باید 3 بار عوض کرد فقط...

ولی من در مطالب شما خوندم که این روغن رو فقط باید وقتی کم شده بهش اضافه کرد...نباید کلا عوض کرد تا گیبرکس به ضدا نیفته...

به هر کسی میگم میگه نه! عوض کن! روغن گیربکس یا واسکازین پراید کیفیتش پایینه بهتره عوض کنی!

حالا میخوام نظر نهایی شما رو بدونم...

حتی اگر در این شرایطی که در ایران هست و متاسفانه روغن های بی کیفیتی در ماشین ها در کارخونه می ریزن...باز هم شما بر این عقیده فنی هستید که باید فقط اضافه کرد به این روغن؟ تحت هیچ شرایطی کلا عوض نشه؟
    مرسی

سوال بعد :

متاسفانه گریس نسوز نرم گیر نمیاد در ایران! همه گریس ها بسوز هستند!
    من یه دونه گریس نرم خارجی گرفتم ولی نسوز نیست...به هر کسی میگم مخالف گریس کاری اتصالات لولاهای در و قفل ها و...هست! میگه نزن!
    آیا با توجه به اینکه گریس نسوز نیست! از همین گریس بزنم و بیخیال حرف مکانیک های ایرانی بشم؟ یا نظر دیگه ای دارید در مورد گریس بسوز
    مرسی

سوال بعد :

متاسفانه باتری اسیدی من خراب شده و اسید ریخته روی شاسی و رنگ شاسی رو برده...سریعا میخوام یه باطری اتمی خارجی بخرم و عوض کنم...
    یه جا خوندم نوشته بود جایی که اسید ریخته رو حتما با آب و جوش شیرین بشورید و رنگ کنید...میخوام بدونم این کار لازمه؟
    یا فقط به اون کسی که میخواد باطری رو عوض کنه برام بگم اتصالات بدنه و سیم ها رو تمیز کنه؟
    کلا در شرایطی که من دارم باید چه کارهایی بکنم؟ سیم ها رو عوض کنم؟؟ می ترسم زده باشه سیم کشی رو هم داغون کرده باشه و باطری ساز حوصله نداشته باشه و بگه نه خوبه!
    نیاز هست سیمکشی دینام تا باطری قطور تر بشه؟؟؟چون الان باطری 55 هست ولی میخوام 62 بذارم
    Last edited by Ali_softcenter; 13-12-2014 at 20:17.

10. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

همه به من میگن باید واسکازین یا همون روغن گیربکس رو اگر خیلی کم شده و...یا سر یه کیلومتری عوض کنی....و میگن برای اینکه گیربکس به صدا نیفته کلا باید 3 بار عوض کرد فقط...

ولی من در مطالب شما خوندم که این روغن رو فقط باید وقتی کم شده بهش اضافه کرد...نباید کلا عوض کرد تا گیبرکس به ضدا نیفته...

به هر کسی میگم میگه نه! عوض کن! روغن گیربکس یا واسکازین پراید کیفیتش پایینه بهتره عوض کنی!

حالا میخوام نظر نهایی شما رو بدونم...

حتی اگر در این شرایطی که در ایران هست و متاسفانه روغن های بی کیفیتی در ماشین ها در کارخونه می ریزن...باز هم شما بر این عقیده فنی هستید که باید فقط اضافه کرد به این روغن؟ تحت هیچ شرایطی کلا عوض نشه؟
    مرسی

سوال بعد :

متاسفانه گریس نسوز نرم گیر نمیاد در ایران! همه گریس ها بسوز هستند!
    من یه دونه گریس نرم خارجی گرفتم ولی نسوز نیست...به هر کسی میگم مخالف گریس کاری اتصالات لولاهای در و قفل ها و...هست! میگه نزن!
    آیا با توجه به اینکه گریس نسوز نیست! از همین گریس بزنم و بیخیال حرف مکانیک های ایرانی بشم؟ یا نظر دیگه ای دارید در مورد گریس بسوز
    مرسی

سوال بعد :

متاسفانه باتری اسیدی من خراب شده و اسید ریخته روی شاسی و رنگ شاسی رو برده...سریعا میخوام یه باطری اتمی خارجی بخرم و عوض کنم...
    یه جا خوندم نوشته بود جایی که اسید ریخته رو حتما با آب و جوش شیرین بشورید و رنگ کنید...میخوام بدونم این کار لازمه؟
    یا فقط به اون کسی که میخواد باطری رو عوض کنه برام بگم اتصالات بدنه و سیم ها رو تمیز کنه؟
    کلا در شرایطی که من دارم باید چه کارهایی بکنم؟ سیم ها رو عوض کنم؟؟ می ترسم زده باشه سیم کشی رو هم داغون کرده باشه و باطری ساز حوصله نداشته باشه و بگه نه خوبه!
    نیاز هست سیمکشی دینام تا باطری قطور تر بشه؟؟؟چون الان باطری 55 هست ولی میخوام 62 بذارم
    نظر من
    دوست گرامی
    واسکازین رو طولانی تر ولی عوض کنید نه سر کیلومتر پایین ولی هر مثلا یک یا دو سال
    از فورمول بالاتر استفاده کنید و از ایرانی نریزید با اینکه بهران خوبه
    گریسکاری لولای درب و فقل ها اگر نرم نباشه و بقولی خشک می شه و خاک جمع می کنه و بدتر می شه
    خودم بشخصه فقط روغنکاری می کنم خصوصا اگهگریس خوب نباشه قفل ها خیلی بد می شند
    ودر هوای سرد اگر روغن نریزید یخ می زنه و ممکنه بشکنه
    در مورد باتری هم تمام اتصال ها رو همین الان با اب جوش ریختنن روی آن تمیز تمیز کنید و باتری رو بردارید و زیر اون رو و هرجا رو میدونید با آب زیاد بشویید و اگر رنگ جایی رفته اون رو درست کنید چون باعث پوسیدگی و خوردگی می شه
    کابل رو هم اگه سالمه و طوری نشده نیازی نیست عوض کنید فقط بست های باتری و اتصال بدنه سالم باشه

12. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

والا الان دو ساله که گذشته من اصلا نگاه هم نکردم به واسکازینش!

بعد یه سوال : من باتری رو عوض کردم...طرف به سر بست های باتری گریس نسوز زد ( ظاهرا گریس نسوز هست و من اشتباه میکردم!!! ) الان فهمیدم این کار اشتباه بوده! میخوام ببینم به باتری که صدمه نمیزنه؟

14. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    1- روغن و گریس رسانای الکتریسیته نیست
    اگر گریس بزنین به بستهای باتری , ممکنه گریس بره بین بست و سر باتری و مانع رد شدن جریان برق بشه
    اگر اول بست و سر باتری رو تمیز و براق کنین و بعدش محکم ببندین و بعدش کمی گریس سنگین و نسوز بزنین بدون فشار دادن تا نره بین بست و سر باتری پس مشکلی پیش نمیاد بشرطی که گریس هم حرارت زیاد رو تحمل کنه مثل گریس بلبرینگِ چرخ , مارک خوب .
    =======================================
    چه فرقی هست بین گیریسکاری و روغنکاری ؟
    کجا رو باید گریس زد
    کجا رو باید روغن زد ؟

جواب :
    اگر بشه گریس رو با دست یا با فشار برسونین به سطحی که میخواین اصطکاکش کم بشه , پس باید از گریس استفاده کنیم چون چرب کنندگیش و طول عمرش و دوامش خیلی بیشتر از روغنه
    اما برای جائی که نمیشه گریس رو به مکانِ اصطکاک رسوند باید از روغن استفاده کرد چون میتونه روان بشه ( جاری بشه ) و بره داخل قطعات و جای اصطکاک رو بپوشونه
    مثال:
    کجای لولای دربها اصطکاک داره ؟
    معمولاً اون قسمتی که میخ لولا رفته توی سوراخهای قطعه ی دیگه ی لولا یعنی فقط حدود 8MM از میخ . بقیه ی میخ لولای دربِ ماشین توی هوا هست و اصلا با جائی تماس نداره . .

نمیشه این جاها رو گریس زد
    پی باید از یک روغن سنگین استفاده کرد که روان بشه اما خیلی آروم و تبخیرش هم کم باشه
    وقتی با روغندون روغن میزنین به مکان وارد شدن میخهای لولای درب به سوراخها , روغن خودش میره بین قطعات و خوردگی رو تا حد خیلی زیادی کم میکنه درحالیکه گیریس فقط بیرونِ قطعات رو میپوشونه اما جائی که داره سائیده میشه رو نمیپوشونه .
    البته لولاهای دیگه ای هم هست که کاملا میخ رو میپوشونه و روغن باید توی لوله رو پر کنه تا همه جای میخ لولا آغشته به روغن بشه .عمر این لولاها بیشتره

درضمن این قسمت هم باید گیرس و روغن بخوره

=======================================
    داخل موتور هم اگر میشد گیریس بزنیم خیلی بهتر بود چون گیریس چرب کنندگی و نرم کنندگیش و ماندگاریش خیلی بیشتر از روغنه اما رسوندنش به مکانهای سایش امکان پذیر نیست اما روغن میره میرسه به این مکانها اما دوامش و چرب کنندگیش کمتر از گریسه .

16. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

والا الان دو ساله که گذشته من اصلا نگاه هم نکردم به واسکازینش!

بعد یه سوال : من باتری رو عوض کردم...طرف به سر بست های باتری گریس نسوز زد ( ظاهرا گریس نسوز هست و من اشتباه میکردم!!! ) الان فهمیدم این کار اشتباه بوده! میخوام ببینم به باتری که صدمه نمیزنه؟
    کمی گریس می زنند که باتری اکسیده نشه
    نه اشتباه و نه درسته
    من نمی زنم ولی مشکلی پیش نمیاره مخصوصا با باتری پلمب ( اتمی) که گذاشتید دیگه نیاز نیست ولی بهتره بست باتری سالم باشه

18. 3 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

والا من الان گیج شدم

آقای محمد میفرمایند که ممکنه گریس بره بین بست و سر باتری و مانع رد شدن جریان برق بشه و شما می فرمایید که مشکلی پیش نمیاد

اگه واقعا ممکنه مشکلی پیش بیاد من باز کنم گریس ها رو پاک کنم از روش؟ فقط بگید گریس با چه ماده ای پاک میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •