سلام
همه به من میگن باید واسکازین یا همون روغن گیربکس رو اگر خیلی کم شده و...یا سر یه کیلومتری عوض کنی....و میگن برای اینکه گیربکس به صدا نیفته کلا باید 3 بار عوض کرد فقط...
ولی من در مطالب شما خوندم که این روغن رو فقط باید وقتی کم شده بهش اضافه کرد...نباید کلا عوض کرد تا گیبرکس به ضدا نیفته...
به هر کسی میگم میگه نه! عوض کن! روغن گیربکس یا واسکازین پراید کیفیتش پایینه بهتره عوض کنی!
حالا میخوام نظر نهایی شما رو بدونم...
حتی اگر در این شرایطی که در ایران هست و متاسفانه روغن های بی کیفیتی در ماشین ها در کارخونه می ریزن...باز هم شما بر این عقیده فنی هستید که باید فقط اضافه کرد به این روغن؟ تحت هیچ شرایطی کلا عوض نشه؟
مرسی
سوال بعد :
متاسفانه گریس نسوز نرم گیر نمیاد در ایران! همه گریس ها بسوز هستند!
من یه دونه گریس نرم خارجی گرفتم ولی نسوز نیست...به هر کسی میگم مخالف گریس کاری اتصالات لولاهای در و قفل ها و...هست! میگه نزن!
آیا با توجه به اینکه گریس نسوز نیست! از همین گریس بزنم و بیخیال حرف مکانیک های ایرانی بشم؟ یا نظر دیگه ای دارید در مورد گریس بسوز
مرسی
سوال بعد :
متاسفانه باتری اسیدی من خراب شده و اسید ریخته روی شاسی و رنگ شاسی رو برده...سریعا میخوام یه باطری اتمی خارجی بخرم و عوض کنم...
یه جا خوندم نوشته بود جایی که اسید ریخته رو حتما با آب و جوش شیرین بشورید و رنگ کنید...میخوام بدونم این کار لازمه؟
یا فقط به اون کسی که میخواد باطری رو عوض کنه برام بگم اتصالات بدنه و سیم ها رو تمیز کنه؟
کلا در شرایطی که من دارم باید چه کارهایی بکنم؟ سیم ها رو عوض کنم؟؟ می ترسم زده باشه سیم کشی رو هم داغون کرده باشه و باطری ساز حوصله نداشته باشه و بگه نه خوبه!
نیاز هست سیمکشی دینام تا باطری قطور تر بشه؟؟؟چون الان باطری 55 هست ولی میخوام 62 بذارم