تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 10 اولاول ... 678910
نمايش نتايج 91 به 93 از 93

نام تاپيک: گپ و گفتگو: نسخه ی مخصوص گیمرها

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

درود

واویلـا . این تاپیکـ تو صفحه چهارم بود !! O_o

یه سوال چندوقتیه که ذهنمُ مشغول کرده اونم فقط با خوندن یه کامنت تو سایت دیجی کالـا !
    یکی از کاربرا گفته بود "تا چندوقت دیگه کلـا بخش سینگل بازی ها برداشته میشهُ کل بازی میشه مولتی !"

مارو میگی ... کلـا به فکر فرو رفتم . با این وضع مالی کشور و جیبی خودم واقعا خیلی سخته بازی اوریج بخری .

با توجه به اینکه بازی های اخیر از تایتان فال بگیر و The Division و شایدم Destiny فقط مولتی هستن ...
    حالـا سوالم اینه واقعا همچین چیزی ممکنِ که کلـا بخش سینگل حذف بشه ؟ [خودم فکر نمیکنم] و آیا صحبتی از کسی در این مورد شده ؟

خلـاصه یه بحثی در این مورد داشته باشیم خیلی خوبه ...

و من الله توفیق /
    تا اون جایی که اطلاع دارم The Division و Destiny هر دو خط داستانی دارن ولی همون خط داستانی رو هم باید انلاین باشی تا بتونی بازی کنی.

2. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

درود

ممنون از دوستان .

خب امکانش هست طوری بشه که کلـا بخش داستانی هم چندنفره اجرا بشه . اینطوری سینگل هم حذف میشه نمیشه ؟
    یعنی میشه دوتا Co-op !
    یه چیزی تو مایه های فوتبال ! که واسه انجام بازی حتما باید دونفر بود . و بخش مولتی هم جدا داره .
    نمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا نه ولی کلـا ایده احمقانه ای هست امیدوارم محقق نشه !

و من الله توفیق /

4. 2 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این عنوان یه مطلب جالبیه که به تازگی توی سایت vg247 قرار گرفته
    در مورد بخش سینگل پلیر بازی ها و اینکه این بخش هیچ وقت از بین نمیره صحبت شده و در این راستا هم آخرین بازی دارای سینگل پلیر عظیم یعنی Dragon Age: Inquisition در موردش صحبت شده
    کلا مطلب جالبیه بخونید...

الان دیگه توی عصری هستیم که بازی های آنلاین فوق العاده وجود دارن و حتی یه گیمر می تونه فقط مشغول بخش آنلاین بازی ها یا مثلا فقط بازی های MMO بشه و همون براش کافیه
    ولی برعکسش هم وجود داره یعنی یه نفر می تونه فقط بخش تک نفره بازی ها رو بره و زیاد طرف بازی های آنلاین نره و همون براش کافیه!
    من خودم جزو دسته دوم قرار می گیرم

نمیگم مثلا کلا طرف بازی های آنللاین نمیرم ولی آدم بالاخره باید تکلیف خودشو مشخص کنه اگه بخواد خیلی سرگرم بخش آنلاین بشه دیگه همین جوریش از کارو زندگی می افته چه برسه به اینکه مثلا در کنارش بیاد بخش داستانی بازی ها تازه اونایی که مثلا بالای 50 ساعت گیم پلی دارن رو هم بره دیگه هیچی کلا باید فقط بازی کنه تا اینکه زندگی کنه!
    در طول سال یه سری بازی ها هستن که مثلا در حد 10 ساعت بخش داستانی دارن که تعدادشون زیاده و یه نفر همونا رو بره به اضافه حتی یکی دو تا بازی نقش آفرینی یا اکشن ماجرایی به صورت اپن ورلد که دارای گیم پلی خیلی طولانی باشن دیگه برای یه سالش بسه!
    از این مدل بازی ها هم دیگه حداقل توی یه سال یه بازی میان و دیگه کم پیش میاد کلا نداشته باشیم مثلا امسال همین دراگون یا سال بعد حداقل ویچر و بتمن این شرایط رو دارن و سال های بعد هم بازی باید انتظار داشته باشیم که شرکت هایی مثل بدستا و راکستار دوباره اپن ورلدهای عظیمشون رو منتشر کنن
    به طور خلاصه در هر صورت هر گیمری هر روشی رو انتخاب کنه می تونه لذت کافی رو از اون ببره و فقط بستگی به خودش داره...

6. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 10 از 10 اولاول ... 678910

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •