تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 53 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 523

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی 2013 سونی سری w800a

اگه نباشه جاش خالی می مونه toorajjj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

عرض کنم که گارانتی من چند مورد داشتم که دوستان مراجعه کرده اند یا پنل و یا کل دستگاه را تعویض کرده اند و24 ماه شرکت بازرگانی ایران گارانتی می دهد که کم نیست و پشتیبان خوبیه و نکته دیگر اینکه در بین بدون گارانتی ها هم کم پیش اومده خرابی پنل پیش بیاد و این بوده و هست- من مدل 904 را ندیدم اما مطالعه که کردم در 904 از یک پنل نمایشگر منحصربفرد TRILUMINOS استفاده شده است که تاثیر در تصاویر دارد.ولی 804 را که دیدم خیلی عالی بود و اگر 804 بخرید ضرر نکردید و از کیفیت بالای آن لذت خواهید برد.
    من پیشنهاد می کنم 804 و با گارانتی بخرید و یا 904 بدون گارانتی ولی تصمیم با شماست و بودجه ای که دارید. حتی در صورت خرید 804 می توانید از بقیه پول خود دستگاه سینمای خانگی نیز خریداری کنید یا دستگاه ----- full hd
    ممنون دوست عزیز من مشکلم بودجه نیست اما متنفرم از اینکه پول بابت اختلاف نامامحسوس و جزیی بدم اگز بدونم واقعا اختلاف اندک است همون w804 را میگیرم. کاش کسی بود که دوتا شو از نزدیک مقایسه کرده بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سامسونگ چطوری قابلیت بروز رسانی دارد. یعنی این کیت آپگرید ساز دقیقا چکار می کند؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سامسونگ چطوری قابلیت بروز رسانی دارد. یعنی این کیت آپگرید ساز دقیقا چکار می کند؟
    دوست عزیز
    کیت ارتقاء ال ای دی های سامسونگ
    آیا تا به حال تصور اینکه تلویزیون خود را به روز و جدید کنید به ذهن تان خطور کرده است؟
    تلویزیون هوشمند سامسونگ، تنها تلویزیونی در جهان است که امکان به روز رسانی آن به کمک یک کیت ارتقاء وجود دارد.
    توضیح کیت ارتقاء:
    تنها با متصل ساختن کیت ارتقاء به تلویزیون هوشمند سامسونگ (مدل پشتیبانی کننده سال گذشته)، از ویژگی های تلویزیون هوشمند جدید 2013 برخوردار خواهید شد و نیازی به خرید تلویزیون جدید نخواهید داشت.
    توضیح مزایای کیت ارتقاء:
    کار با اسمارت هاب تلویزیون های مدل 2013 بسیار آسان تر شده است.
    تعامل هوشمند(کنترل حرکتی،کنترل صوتی) در مدل های 2013
    سرعت عملکرد، کارایی و مرورگر وب در مدل های 2013 که مجهز به پردازنده 4 هسته ای هستند بسیار بیشتر از مدل های سال گذشته که 2 هسته ای بودند می باشد. با اتصال کیت ارتقاء به مدل های پشتیبانی کننده سال گذشته( ES7770 و ES8880)، پردازنده این تلویزیون ها هم به 4 هسته ای ارتقاء خواهد یافت و از همان مزایای پردازنده تلویزیون های 2013 برخوردار خواهند شد.
    فقط و فقط تلویزیون های هوشمند سامسونگ امکان بروز شدن دارند. کیت ارتقا برای تلویزیون های UHD سامسونگ نیز قابل استفاده بوده و این مهمترین مزیت این تلویزیون نسبت به نمونه های مشابه شرکت های رقیب می باشد. ولی نوع کیت ارتقا برای این تلویزیون با سایر تلویزیون های سامسونگ تفاوت دارد.
    نکات کلیدی در خصوص کیت ارتقاء تلویزیون های هوشمند سامسونگ

• دونوع تلویزیون در جهان وجود دارد: تلویزیون قابل ارتقاء و تلویزیون غیر قابل ارتقاء
    • تنها، تلویزیون هوشمند سامسونگ تلویزیونی قابل ارتقاست
    • با استفاده از کیت ارتقا، از خرید تلویزیون جدید بی نیاز شوید
    • کیت ارتقاء به صورت مجزا به فروش می رسد
    • با اتصال کیت ارتقاء به مدل های ES7770 و ES8880، از ویژگی های مدل های هوشمند F برخوردار شوید
    • با اتصال کیت ارتقا، کار با صفحه اسمارت هاب جدید، آسان تر است
    • جستجو و دسترسی آسان به محتوا یا اسمارت هاب جدید سال 2013
    • تعامل هوشمند پیشرفته سال 2013:

• دستورات طبیعی بیشتر در کنترل حرکتی(مانند ورق زدن، چرخش عکس و بزرگنمایی) در اختیار خواهید داشت
    • دستورات صوتی بیشتر در کنترل صوتی

• عملکرد بهتر تلویزیون با پردازنده 4 هسته ای:

• با اتصال کیت ارتقاء به مدل های 7770 و 8880 سری E، پردازنده 2 هسته ای این مدل ها 4 هسته ای می شود
    • سرعت بیشتر مرورگر وب با پردازنده 4 هسته ای
    • پردازنده مدل های E دو هسته ای و 1 گیگاهرتزی بوده درحالیکه پردازنده مدل هایF چهار هسته ای و 1.4 گیگاهرتزی می باشد

• می توان کیت ارتقاء را به تلویزیون دیگری نیز وصل کرد ولی تنظیمات تلویزیون قبلی، به حالت اول بر میگردد
    • می توان از برنامه های کاربردی که قبل از اتصال کیت ارتقاء نصب شده اند نیز بدون مشکل استفاده کرد
    • می توان کیت ارتقاء را حتی در حالت براکت روی دیوار نیز به تلویزیون وصل کرد

4. 3 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saasn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Black Mesa

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من از این سایت خریدم و شماره های تماس روی سایت هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قیمت 47w804a تو نمایندگی ها(خیابان جمهوری) قبل از بحث حمله احتمالی آمریکا به سوریه 4 میلیون و هشتصد بود(با گارانتی) و بدون گارانتی 3 میلیون و هشتصد
    بعد از این سر و صداها قیمت یک مقدار بالاتر رفته و احتمالا باز پایین میاد.
    با تشکر از راهنمایی
    منظورم مدل 40 اینچی بود
    اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تا 2950 هم قیمت دادن

6. 2 کاربر از saasn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه salavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من 47w804a دارم دو تا آپدیت جدیدترش اومده تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که خبری از آپدیت نیست تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست بگیرم بریزم فارسیش میپره؟

کسی تا حالا این مدلو آپدیت نکرده؟
    ----------------------------------------------

آپدیت کردم نه تغییری حس کردم نه مشکلی پیش اومد
    Last edited by salavan; 21-09-2013 at 22:34.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام درمورد کیفیت w804 47 با nx720 40 کدوم بهتره؟بعد w804 2عدد کنترل داره؟در کل کدوم مدل کیفیتش بهتره.مالزی اصل هست؟لطفا زود بهم بگسن میخوام بخرم

داره خودمونی میشه DREAD KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان .
    بالاخره دیشب w800 من هم رسید . سایز 42 .
    هنوز خیلی با تلویزیون ور نرفتم . اولین کارم این بود که مطابق با پیشنهاد سی نت اومدم تلویزیونو کالیبره کردم و بعد چند تا فیلم و بازی توش نگاه کردم . جاتون هالی دیشب فیلم گذشته ی اصغرجونو باهاش دیدم که واقعا هم لذت بردم . هم از فیلم و هم از تلویزیون !

اولین نگرانیم عمق رنگ مشکی بود . که اتفاقا من از عمق رنگ مشکیش راضی بودم . شاید از بهترین ها نباشه ولی واقعا خوب بود .

چند تا عکس :

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

اگر عکس های بیشتری هم خواستید در خدمتم .
    Last edited by DREAD KING; 09-10-2013 at 13:44.

10. 5 کاربر از DREAD KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام درمورد کیفیت w804 47 با nx720 40 کدوم بهتره؟بعد w804 2عدد کنترل داره؟در کل کدوم مدل کیفیتش بهتره.مالزی اصل هست؟لطفا زود بهم بگسن میخوام بخرم
    مدل 804 که 1 کنترل تو کارتون خرید داره رو جعبش هم که زده مالزی دیگه اصل و غیر اصلشو نمی دونم. کیفیتش هم نسبت به nx720 نمی دونم ولی من و هرکس داشته راضی بوده
    انطباق تصویر nx720 هم 200 هست و w804 هم 400 هست و کلا مدل nx قدیمی تره و موتور x-reality هم برای w804 Pro هست و بهنظر بهتر شده

و به نظرم مشخصه که w804 انتخاب بهتریه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با زیرنویس فارسی مشگل داره یعنی arabic را ساپورت نمیکنه ولی utf8 و utf 16 را ساپورت میکنه.
    بنده از یکی از دوستان خرید کردم که قیمتش بسیار مناسب هست اول بیعانه میگره و در تهران تحویل میده و پس از تست در منزل شما بقیه پول را میگیره.

Sent from my iPhone 4s

دوست عزیز , میشه بپرسم ما هم می تونیم خرید کنیم آیا مطمئن هست؟ چقدر بیعانه می گیرند ؟ و میشه نحوه خرید رو برام پیام کنید ؟؟

سپاس فراوان

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دیروز آپدیت جدید سری w یعنی Version PKG3.803GAA تاریخ 16 اکتبر 2013 اومد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آپدیت کردم ولی نه تغییری حس کردم و نه زیرنویس فارسی درست شده. (البته زیرنویس با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اوکی شده)
    کسی تغییری مشاهده کرده لطفا اعلام کنه
    Last edited by salavan; 25-10-2013 at 11:32.

14. 3 کاربر از salavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •